Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Aby - 25 maart

Aby - woensdag 25 maart 2020 - Start: 18:27

Race 1: Lopp 1

Na een vrij gemakkelijke overwinning in haar eerste start op 4 maart over 2140 meter in Jägersro lijkt Supercute (1) hier in staat om ongeslagen te blijven. Zij heeft de winst echter nog niet binnen tegenover Paragon Hanover (3), die sinds zijn debuut niets verkeerd heeft gedaan, en tegen de goed gefokte Mr Mah Can (5), die terugkeert van een winterrust maar die duidelijk nog verder kan verbeteren. De Amerikaanse Communion (4) liet in haar kwalificatie van 15 maart in Axevalla veel talent zien en dient bij dit debuut scherp in de gaten gehouden te worden.

Plaats 1: Supercute (1)
Plaats 2: Paragon Hanover (3)
Plaats 3: Mr Mah Can (5)
Plaats 4: Communion (4)

 

Race 2: Lopp 2

Power Vacation (11) is dit jaar duidelijk sterk verbeterd maar heeft het niet getroffen met haar startnummer. Toch denken wij dat zij vandaag haar goede serie kan voortzetten. Als gevaarlijkste tegenstanders zien wij Betting Ace (12), die tweemaal won waarvan eenmaal op deze baan (5 maart), maar die weinig rust had sinds haar laatste start, Oliveria (2), die aan een overwinning toe is, en Benellie (1), die erg regelmatig presteert. De in deze klasse goed presterende Amazing Sensation (8) dient in de gaten gehouden te worden bij dit heroptreden na vier maanden afwezigheid. Zolid Wise As (7), die niets verkeerd doet maar nu wat zwaarder staat, en Bare Facts (5), die momenteel goed in vorm is, zijn meer dan simpele outsiders in dit veld.

Plaats 1: Power Vacation (11)
Plaats 2: Betting Ace (12)
Plaats 3: Oliveria (2)
Plaats 4: Benellie (1)

 

Race 3: Lopp 3

Na haar zegevierend debuut op 18 februari over 2140 meter in Jägersro, waar zij een goede merrie van Joakim Lövgren voorbleef, verdient Phantasy Tile (3) hier veel aandacht van de wedders. Haar voornaamste rivalen zijn Globalizer (5), een dochter van Bold Eagle die per start sterker wordt, en Philomenia (7), die op 4 maart 2e werd achter Supercute (onze favoriet van de eerste koers) in Jägersro. De op 13 november in Jägersro goed gekwalificeerde Valuable Face (6) kan zich ook in de aankomst mengen. Anice Cake (1), die trouw is, zal haar huid opnieuw duur verkopen.

Plaats 1: Phantasy Tile (3)
Plaats 2: Globalizer (5)
Plaats 3: Philomenia (7)
Plaats 4: Valuable Face (6)

 

Race 4: Lopp 4

De in drie starts waaronder de laatste op deze baan nog ongeslagen laatbloeier Matteo (5) haalt de verloren tijd snel in en kan vandaag doorgaan op de goede weg, hij won al tweemaal eerder in een bandenstart. Full Metal Jacket (4), die niets verkeerd deed sinds zijn debuut en die het goed doet in deze klasse, Move It Brodde (9), die tot mooie dingen in staat is als hij van start tot finish foutloos blijft, en Emil Avant (10), die deze keer niet voor hoeft te geven aan Matteo, kunnen partij bieden aan de pupil van Helén Blomberg. Na een prima heroptreden op 3 maart over de 2140 meter in Axevalla zou Nymo (2) van kop af ook ver kunnen komen.

Plaats 1: Matteo (5)
Plaats 2: Full Metal Jacket (4)
Plaats 3: Move It Brodde (9)
Plaats 4: Emil Avant (10)

 

Race 5: Lopp 5

Upside Down Cake (8) won na zeven maanden afwezigheid bij zijn heroptreden onder het zadel in handen van Sofia Adolfsson in Solvalla en hij zou teleurstellen als hij hier niet meedeed in de strijd om de overwinning. De directe tegenstand wordt aangevoerd door Intuned Boko (1), die niet startte sinds 4 augustus maar die met ambities gelijk weer in de monté start waar hij vijf maal won in negen starts, Sweet Boy (9), die dit jaar al tweemaal won in twee starts waaronder de laatste keer op deze baan, en Ville Turf (6), die zich regelmatig plaatst in deze klasse. Malaresven (4), die ons de laatste keer niet meeviel in zijn koers van 21 januari waar Ville Turf wist te winnen, en Diamond Mearas (5), die bij dit heroptreden gereden wordt door een goede Franse jockey, hebben ook kansen, op zijn minst voor de plaatsen.

Plaats 1: Upside Down Cake (8)
Plaats 2: Intuned Boko (1)
Plaats 3: Sweet Boy (9)
Plaats 4: Ville Turf (6)

 

Race 6: Lopp 6

Mister Donald (11) liep twee goede koersen eind vorig jaar waar hij sterkere tegenstanders trof dan vandaag. Hij zal niet afgeschrikt worden door de bandenstart en we zien hem een winnend heroptreden maken. Ferdinand Eme (5), die in zijn drie starts nog weinig verkeerd deed, en Västerbo Lexington (12), die tot veel in staat is en die op deze baan in drie starts al tweemaal wist te winnen, kunnen onze favoriet stevig partij bieden. Piteraq (13), die we goed kennen in deze klasse, en Around The World (7), die won in Axevalla in een minder sterk veld, hebben ook kansen, maar meer voor de plaatsen. Go For Fun (2), die hier won over 2640 meter in minder sterk gezelschap, en Ecke Steel (3), die momenteel in vorm is, zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Mister Donald (11)
Plaats 2: Ferdinand Eme (5)
Plaats 3: Vasterbo Lexington (12)
Plaats 4: Piteraq (13)

 

Race 7: Lopp 7

Na zijn fraaie winst over de mijl in Halmstad op 14 maart debuteert Global Agreement (11) hier op de lange afstand maar hij heeft veel klasse en we zien hem winnen. Ninia's Boy (1), die twee sterke overwinningen behaalde over de afstand van vandaag, en Twigs Got U. (8), die goed presteert in deze klasse, zijn de voornaamste tegenstanders voor de pupil van Peter Untersteiner. Jeppas Tarpon (6), die als gevolg van zijn laatste zeges nu wat zwaarder staat, en No Limit La Ma (5), wiens laatste koers we moeten vergeten en die dit jaar op deze baan in twee starts ongeslagen is, hebben meer zicht op de plaatsgelden. Wij completeren onze keuze met Alfas Kennedy (2), die als hij een goede dag heeft mee kan komen in een veld als dit, en Bugsy (3), die niet startte sinds 31 augustus maar die als 3-jarige in sterkere velden liep dan dit.

Plaats 1: Global Agreement (11)
Plaats 2: Ninia’s Boy (1)
Plaats 3: Twigs Got U. (8)
Plaats 4: Jeppas Tarpon (6)

 

Race 8 : Lopp 8

Als winnaar van zeven koersen in elf starts, waaronder tweemaal op deze baan, zal Il Duce Boko (5) hier opnieuw een hoofdrol kunnen spelen in de aankomst. Hij kan tegenstand verwachten van Vikens High Yield (4), die in topvorm is en die onlangs 3e werd in een sterk veld in Halmstad, Bossy Alley (6), die het eerder al goed deed in deze klasse, en Tabasco C.D. (8), die als enig nadeel heeft dat hij van rust komt en een matig startnummer aan de buitenzijde heeft. Franklin Face (7), waarvan we op 24 februari over 2140 meter in Halmstad meer verwacht hadden, en Rossi Palema (10), die in een minder sterk veld een winnend heroptreden maakte in Eskilstuna, kunnen met een passend koersverloop een plaatsgeld behalen.

Plaats 1: Il Duce Boko (5)
Plaats 2: Vikens High Yield (4)
Plaats 3: Bossy Alley (6)
Plaats 4: Tabasco C.D. (8)

 

Race 9 : Lopp 9

Mack Dragan (9) boekte bij zijn heroptreden na drie maanden rust direct een zege over 2140 meter in Mantorp waar hij uit het derde band moest vertrekken. Als hij overweg kan met dit slechte nummer achter de startauto zal de zoon van Zola Boko er dicht bij zijn. De tegenstand wordt aangevoerd door Island Life (2), die echter niet liep sinds 14 december, en Mellby Drake (6), die terugkeert op een baan die hem ligt na een mislukt optreden op Vincennes. Aandacht ook voor Global Takeover (1), die het nu iets lichter treft en die houdt van deze korte afstand. Speedy Face (5), die deze winter op Vincennes acteerde en die hier tweemaal won in vijf starts, en Mr Lindy (8), die het goed doet in dit soort koersen maar die een slecht startnummer heeft, komen meer in beeld voor de plaatsen.

Plaats 1: Mack Dragan (9)
Plaats 2: Island Life (2)
Plaats 3: Mellby Drake (6)
Plaats 4: Global Takeover (1)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.