Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Alkmaar - 1 maart

Alkmaar - zondag 01 maart 2020 - Start: 13:15

Race 1: Maasland Vleeswaren BV-prijs

Jack Baldwin (5) maakt hier zijn seizoendebuut, op zijn klasse moet hij gelijk een hoofdrol kunnen spelen. Hij zal daarvoor af moeten rekenen met Kenickie Kite (4), die won in Dinslaken en die nog verder kan verbeteren, en Jaffy Joha (3), die eind december op deze baan 3e werd achter sterkere paarden. Helios Kingly (7) is zonder ijzers gevaarlijk voor het podium. Jolien Schermer (2), die bij haar debuut voor Rob de Vlieger direct wist te winnen, en John Europoort (6), die op een goede dag tot veel in staat is, mogen niet over het hoofd gezien worden.

Plaats 1: Jack Baldwin (5)
Plaats 2: Kenickie Kite (4)
Plaats 3: Jaffy Joha (3)
Plaats 4: Helios Kingly (7)

 

Race 2: Stal Vrijenesse-prijs

Jacky Crown (5) liep in veel sterkere velden in Wolvega en kan hier net als eind december weer de zege naar zich toe trekken. Zij komt opnieuw Jannie van Tim (2) tegen, die zij de laatste keer duidelijk voorbleef. Lars Magdalon (1) heeft een mooie uitgangspositie om een hoge klassering te behalen, net als de heroptredende Giddy Kingly (3), die direct zonder ijzers aan de start verschijnt. Haya Alki (6) deed het vorig jaar uitstekend op de grasbanen maar zal wellicht nog een koersje nodig hebben.

Plaats 1: Jacky Crown (5)
Plaats 2: Jannie van Tim (2)
Plaats 3: Lars Magdalon (1)
Plaats 4: Giddy Kingly (3)

 

Race 3: Stal Starro-prijs

Kaboom (2) kan na zijn snelle test met dit mooie startnummer zijn carrière openen met een zege. Jumilla (5) behaalt voortdurend plaatsgelden en verbeterde de laatste keer haar record, zij kan vandaag haar eerste podiumplaats behalen. Gypsy Promise (8) was hier al eens 3e en staat er nu een stuk lichter in dan in Wolvega. Kees Bianco (3) kan verrassen nu hij zonder ijzers loopt en een mooie uitgangspositie heeft. Go With The Flow (9) komt van rust maar is doorgaans in de uitslag te vinden. Joris S (1) komt hierna.

Plaats 1: Kaboom (2)
Plaats 2: Jumilla (5)
Plaats 3: Gypsy Promise (8)
Plaats 4: Kees Bianco (3)

 

Race 4: De Rioolmeester BV-prijs

Jawis (5) is snel en hij won hier eind december in een supertijd, hij lijkt moeilijk te verslaan. Achter hem kan de strijd om de plaatsen gaan tussen Joan Hanover (2), die na een klassiek seizoen rust heeft gehad maar die de klasse heeft om direct weer voorin te eindigen, en Gufo Greenwood (6), die erg trouw is en bij een goed koersverloop mee kan doen voor de betere plaatsen. Handsome Guy (3) heeft na rust een start in de benen en zal daardoor verbeterd zijn. Habanos Bianco (7) kan ondanks zijn startnummer in het tweede gelid een plaatsgeld belopen, net als I’myournightmare (1), die een mooi startnummer heeft.

Plaats 1: Jawis (5)
Plaats 2: Joan Hanover (2)
Plaats 3: Gufo Greenwood (6)
Plaats 4: Handsome Guy (3)

 

Race 5: Star Breeding-prijs

Ipson Boko (4) ging in Wolvega vaak van kop maar tegen sterke concurrenten kon hij het niet helemaal afmaken. Als hij hier de leiding kan nemen zien we hem niet verslagen worden. I’ll Be There (3) is een gevaarlijke tegenstander als hij buiten de fouten weet te blijven. Loverboy Vrijthout (2) kan ook goed beginnen en dan kan hij net als op 29 december naar een podiumplaats lopen. Iyan Stardust (9) is momenteel erg wisselvallig en moet een goede dag hebben om een rol te kunnen spelen. De heroptredende Foppe H Twietel (8) zou kunnen verrassen. Gerson Boko (5) is komende, bij een passend koersverloop mogen we hem niet te snel weglaten.

Plaats 1: Ipson Boko (4)
Plaats 2: I’ll Be There (3)
Plaats 3: Loverboy Vrijthout (2)
Plaats 4: Iyan Stardust (9)

 

Race 6: Mart Bakker Expo BV-prijs

Hunter Montana (8) is sinds eind december de baanrecordhouder op deze afstand, hij won zijn laatste twee starts hier en als hij overweg kan met zijn startnummer in het tweede gelid kan hij opnieuw winnen. Freedom Fighter (7) liep een sterke test en lijkt weer klaar voor een mooi seizoen. Ilclassico Renka (10) is snel maar riskant, buiten de fouten mogen we hem niet onderschatten. Faday Scott (2) kan optimaal profiteren van zijn mooie startnummer. Eristoff Blue (1) en Victorymoko (9) hadden even rust maar een plaatsgeld ligt binnen hun bereik.

Plaats 1: Hunter Montana (8)
Plaats 2: Freedom Fighter (7)
Plaats 3: Ilclassico Renka (10)
Plaats 4: Faday Scott (2)

 

Race 7: Mart Blankendaal Bedankt-prijs

Eliot Charisma (2) won hier eind december in een soortgelijk veld en kan met dit mooie startnummer opnieuw de zege grijpen. Howings Win Win (1) zou met deze startpositie en de steun van Erik van de Bergh weleens een taaie tegenstander kunnen blijken te zijn. Elbert H (4) is er altijd bij en mag weer voorin verwacht worden. Gillarney F Boko (3) is trouw en heeft de steun van meervoudig kampioene Hiltje Tjalsma, zij zal zich kunnen plaatsen. French Kiss (8) heeft het niet getroffen met haar startplaats in het tweede gelid. Ook Calamintha (7) had zich een beter nummer kunnen wensen. Toch mogen beiden niet bij voorbaat weggelaten worden.

Plaats 1: Eliot Charisma (2)
Plaats 2: Howings Win Win (1)
Plaats 3: Elbert H (4)
Plaats 4: Gillarney F Boko (3)

 

Race 8: Greenart Production-prijs

Fakir Oldeson (5) is geknipt voor dit soort koersen, de 2e aankomende uit de Vier en Halve Kilometer kan hier weer eens een verdiende zege behalen. Giant Starlake (2) toonde vorm in Wolvega en buiten de fouten is hij een geduchte tegenstander. Flavius Boko (1) kan van kop af ver komen en hij doet mee voor een podiumplaats. Echo Oldeson (4) is er altijd bij en mag niet worden onderschat. Banker Transs R (7), die hier eind december nog won over deze afstand, en Golden Avenue (3), die een heroptreden maakt en zijn vizier weer op de grasbanen zal richten, komen hierna.

Plaats 1: Fakir Oldeson (5)
Plaats 2: Giant Starlake (2)
Plaats 3: Flavius Boko (1)
Plaats 4: Echo Oldeson (4)

 

Race 9: Every Time Bourbon-prijs

Jewel Starlake (8) plaatste zich vier maal in sterke velden en kan hier haar eerste zege behalen. Zij zal daarvoor moeten afrekenen met Velten Pokerface (7), die de laatste twee starts een aardige vormverbetering liet zien. Achter deze paarden kan de strijd om de plaatsen gaan tussen Jowanna (3), die in Duitsland progressie toonde, Jazeker Well (5), die hier in december 2e werd vanuit het tweede gelid in een goede tijd, en Joep Swagerman (6), die al te lang in deze klasse verkeert. Hero d’Isere (4) komt hierna.

Plaats 1: Jewel Starlake (8)
Plaats 2: Velten Pokerface (7)
Plaats 3: Jowanna (3)
Plaats 4: Jazeker Well (5)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.