Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Amiens - 22 februari

Amiens - zaterdag 22 februari 2020 - Start: 11:00

Race 1: Prix d’Ouverture

Als gevolg van zijn winst in Vire vindt Général Mitchell (14) hier een mooie koers tegen de winsomgrens en hij zou niet verbazen als hij in handen van Franck Nivard opnieuw wint. De moeilijke Gold Trotter Wind (6), die hier won begin december alvorens weer tweemaal foutief te zijn, en Gracos de Janville (10), die na zijn zege van 26 januari in Argentan gecastreerd is, zijn de voornaamste rivalen. Gai Matin (11), zoon van de zeer goede Nuit Torride, liet de laatste keer in Nantes niet zijn ware gezicht zien, samen met Gold Fly (13), die na meerdere uitschakelingen een goede koers liep in Argentan kan hij het de favorieten lastig maken. De verrassing zou kunnen komen van Galon d'Amiral (8), die een rol kan spelen met de hulp van Eric Raffin, of van de van rust komende Ganador de Launi (2), die gelijk zonder ijzers loopt.

Plaats 1: General Mitchell (14)
Plaats 2: Gold Trotter Wind (6)
Plaats 3: Gracos de Janville (10)
Plaats 4: Gai Matin (11)

 

Race 2: Prix Pierre Verva

Na hun respectievelijke eerste en tweede plaats in Angers op 31 januari kunnen Fière et Belle (9) en Fun Lady Black (3) het vandaag opnieuw uitvechten om de overwinning. Wij hebben een lichte voorkeur voor de pupil van Philippe Billard die een beter nummer achter de auto heeft dan haar rivaal. Als tegenstanders zien wij Féline des Ruettes (2), die erg regelmatig presteert, en Féerie Doti (4), die het vandaag wat lichter treft en gereden wordt door Franck Nivard. Aandacht ook voor Four Roses (12), die goed rechtsom gaat en al tweemaal won, zij heeft de steun van Yoann Lebourgeois. De kansen van Frise Pont Vautier (1), die haar beste prestaties levert met ijzers, en Féline de Janville (6), die komende is en voor de tweede keer in haar carrière zonder ijzers loopt, mogen niet onderschat worden.

Plaats 1: Fun Lady Black (3)
Plaats 2: Fiere et Belle (9)
Plaats 3: Feline des Ruettes (2)
Plaats 4: Feerie Doti (4)

 

Race 3: Prix Robert de Wulf

Na vele uitschakelingen is Flash Quick (1) sterk verbeterd sinds hij zonder ijzers loopt en hij kan bij deze mooie inschrijving doorgaan op de goede weg. De tegenstand wordt aangevoerd door Fénoménon (2), die terugkeert op een baan die hem past, en Flash de Bucy (5), die er vaak dicht bij is en die voor de eerste keer dit jaar zonder ijzers loopt. Frisky Black (4), die snel maar wisselvallig is, en Forrest Bois Morin (13), die laatst niet slecht liep op Vincennes en die het goed doet rechtsom, verdienen ook aandacht van de wedders. Fronsac du Vivier (14), die in vorm is maar een slecht nummer achter de auto heeft, en Florès de Godrel (8), die het zal waarderen eens buiten Vincennes te lopen, zijn meer dan figuranten in dit veld.

Plaats 1: Flash Quick (1)
Plaats 2: Fenomenon (2)
Plaats 3: Flash de Bucy (5)
Plaats 4: Frisky Black (4)

 

Race 4: Prix Car Entr’Aid

Sinds begin december heeft Eagle Pass (4) een abonnement op ereplaatsen en hij verdient hier weer eens een zege. Om daarin te slagen moet hij afrekenen met Eros du Brisse (9), die in Graignes won zonder achterijzers en nu op blote voeten loopt in handen van Yoann Lebourgeois, en met Eudes de l'Aunay (13), die momenteel in topvorm verkeert. De na drie en een halve maand zonder ijzers heroptredende Eve de Guéron (5) verdient onze aandacht, net als Elise de Beylev (2), die in tegenstelling tot haar vijf laatste starts nu zonder ijzers loopt. De liefhebbers van outsiders kunnen kijken naar Eden de l'Iton (10), die op 2 februari op Vincennes niets tegenviel, of naar Eleven Shapter (1), die niet startte sinds 20 oktober maar die nog winsom in te halen heeft.

Plaats 1: Eagle Pass (4)
Plaats 2: Eros du Brisse (9)
Plaats 3: Eudes de l’Aunay (13)
Plaats 4: Eve de Gueron (5)

 

Race 5: Prix Jean Louf

Nu hij bewaard is voor deze mooie koers op de baan waar hij al succes boekte kan Doux Doux (12) actief meedoen in de strijd om de zege. Zijn voornaamste rivalen zijn Bella de la Basle (10), die in vorm is en zich thuis voelt op deze baan, en Express de l'Iton (8), die het hier minder zwaar treft en die vier van zijn zes overwinningen op een rechtsom baan behaalde. Boss d'Ourville (9), die terugkeert voor de sulky na vorm te hebben getoond onder het zadel, en Enzo River (7), die alleen maar verbeterd kan zijn na zijn rentrée op 1 februari in Mauquenchy met ijzers (vandaag zonder), kunnen ook een rol spelen in de aankomst. Wij completeren onze aankomst met Cool Fast (13), die er qua winsom mooi in staat, en Banco Ryld (6), die niet bij toeval wordt gereden door Yoann Lebourgeois.

Plaats 1: Doux Doux (12)
Plaats 2: Bella de la Basle (10)
Plaats 3: Express de l’Iton (8)
Plaats 4: Boss d’Ourville (9)

 

Race 6: Prix Charley Mills

Alles valt of staat met een foutloos parcours voor Girl du Ril (11), die in acht starts twee maal won, een keer derde en vijf keer uitgeschakeld werd. Geronimo Quick (9), die er zonder ijzers altijd bij is maar die beter is op een linksom baan, en Gym Besp (14), die mooi staat ingeschreven qua winsom, kunnen toeslaan als de pupil van Yoann Lebourgeois opnieuw in de fout gaat. Genesalia (6), die in haar voorlaatste start op deze baan 4e werd, en de van rust komende Gofara (8), die graag rechtsom loopt, zijn ook kansrijk in dit veld. Hierna zijn er kansen voor de riskante Guiness du Biset (12), die een heroptreden maakt, en voor Gitane des Marais (13), die niet startte sinds haar 3e plaats van 17 december op deze baan.

Plaats 1: Girl du Ril (11)
Plaats 2: Geronimo Quick (9)
Plaats 3: Gym Besp (14)
Plaats 4: Genesalia (6)

 

Race 7: Prix Jacques de Saint-Sauveur

In deze open amateurkoers gaan wij voor Bugatti du Chevrel (14), die een 2e plaats behaalde in deze klasse in Argentan, en voor Dito Quick (7), die niet liep sinds begin november maar die goed overweg kan met zijn rijder en eigenaar Sven Hoste. Als tegenstanders zien wij Doha de Fromentin (5), die onlangs 3e werd in Argentan achter onze favoriet, en Deaking Vea (3), die voor de derde keer in zijn carrière zonder ijzers loopt bij dit heroptreden na twee maanden rust. Cétaquati (15), die het hier lichter treft en zich niet meer hoeft te bewijzen op deze baan, en Dardanus (9), die bij deze mooie inschrijving zonder ijzers loopt, kunnen ook een rol spelen. Wij completeren onze keuze met Blue Eyes Vikland (13), die zonder ijzers zijn oude vorm kan laten zien, en Dream du Rabutin (4), die hier eind vorig jaar al eens 4e werd in deze klasse.

Plaats 1: Bugatti du Chevrel (14)
Plaats 2: Dito Quick (7)
Plaats 3: Doha de Fromentin (5)
Plaats 4: Deaking Vea (3)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.