Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Berlijn - Mariendorf 23 februari

Berlijn-Mariendorf - zondag 23 februari 2020 - Start: 11:00

1. Vanessa Hinz - Rennen - PMU

De bezoekers moeten er vandaag vroeg bij zijn (11:00 uur) om in de eerste koers Timoka Corner (6) te zien winnen. Alleen een fout kan een nieuw succes in de weg staan. Camus (1) heeft dit jaar nog niets verkeerds gedaan. In zijn laatste koers eindigde hij als derde net achter Timoka Corner. In deze koers werd Chanel (3) vierde. De snel startende vierjarige merrie nam de leiding, maar moest deze al snel weer afstaan aan de latere winnaar. Hera (4) behaalde als achtjarige op 19 januari jl. haar eerste overwinning en was in vier starts dit jaar nog niet buiten het kwartet.

1: Timoka Corner (6)
2: Camus (1)
3: Chanel (3)
4: Hera (4) 

 

2. Philipp Horn - Rennen - PMU

De tweede koers lijkt op voorhand een strijd te gaan worden tussen Flying Marceaux (2) en Favori de la Basle (4). Voor de laatste leek de afstand van 2600 meter in zijn laatste koers te lang. Hij lag lange tijd aan kop, maar moest deze halverwege het parcours afgeven. De afstand vandaag lijkt een stuk gunstiger, maar toch gaat mijn voorkeur toch uit naar Flying Marceaux omdat hij op deze baan over de afstand van vandaag al een aantal keer gewonnen heeft en Favori de la Basle vandaag hier zijn debuut maakt. Gaillard des Lucas (9) mag op de tickets ook zeker niet ontbreken. De hengst maakt op eerste Kerstdag zijn debuut met een overwinning om in de koers daarna een groot aantal wedders teleur te stellen door bij de start een galoppade te maken en te worden uitgeschakeld. Van de overgebleven deelnemers geef ik Fulham (5) de meeste kans om in de betere plaatsen te finishen. 

1: Flying Marceaux (2)
2: Favori de la Basle (4)
3: Gaillard des Lucas (9)
4: Fulham (5) 

 

3. Erik Lesser - Rennen - Int. Amateurfahren

De laatste keer dat amatrice Daniela Fellner met Tiffany Diamant (7) aan de start verscheen was op 12 januari. Over de afstand van vandaag werd er gewonnen in een tijd van 16 rond. Vandaag is een herhaling hiervan heel goed mogelijk. De enige die dit in de weg zou kunnen staan is Gentle Yankee (6). In de door Tiffany Diamant gewonnen koers lag de ruin lange tijd aan kop, maar moest in de laatste meters de winst aan haar overlaten. De zeer snelle Flavio As (3) stelde de laatste keer met een achtste plaats enigszins teleur. De achtjarige ruin kan absoluut beter mede gezien zijn overwinning in Berlijn-Mariëndorf op 19 april van het vorig jaar in een kilometertijd van 14,4. Sinds haar rentree op 6 oktober van het vorig jaar, na een afwezigheid van anderhalf jaar, is een derde plaats in haar laatste koers in Berlijn-Karlshorst de beste verrichting tot nu toe voor Glamour (5)

1: Tiffany Diamant (7)
2: Gentle Yankee (6)
3: Flavio As (3)
4: Glamour (5) 

 

4. trotto.de V7+ Jackpot - Rennen

Heinz Wewering neemt in deze koers plaats achter Romeo Diamant (6). De achtjarige ruin liep vorig jaar in elf starts nooit buiten de eerste vijf en won twee keer. In zijn laatste start op 12 januari maakte hij achter de startauto een galoppade waarmee hij achterop het peloton raakte en dit niet meer goed kon maken. Hij kan absoluut beter. In deze koers krijgt hij te maken met Ibracadabra (5). De ruin kende eveneens een goed 2019 en dit jaar was hij in drie starts ook steeds in de prijzen met een eerste plaats in Berlijn-Karlshorst op 5 januari. De strijd om het brons zal naar mijn idee gaan tussen Highspeed Polly (1) en de meer wisselvallige Easton AV (4)

1: Romeo Diamant (6)
2: Ibracadabra (5)
3: Highspeed Polly (1)
4: Easton AV (4) 

 

5. Denise Herrmann - Rennen

Met maar liefst zeven overwinningen op rij is Escudo (7) de absolute favoriet in deze koers. De negenjarige ruin zal in deze koers worden gereden door Robbin Bot. Oxidizer (5) weet echter ook wat winnen is. De ruin uit de stal van trainer Andreas Gläser heeft er inmiddels ook al drie op rij achter zijn naam staan. Hij zal deze keer te kort komen tegen de eerder genoemde Escudo en genoegen moeten nemen met een tweede plaats. G.G.'s Victoria (1) won hier op 17 november over dezelfde afstand in een kilometertijd van 15,8. In de vier koersen hierna kwam ze niet verder meer dan een vierde plaats. Wildest Dreams (2) heeft hier vorig jaar ook als eens een keer gewonnen, maar kwam dit jaar ook nog niet verder dan een vierde plaats. "

1: Escudo (7)
2: Oxidizer (5)
3: G.G.'s Victoria (1)
4: Wildest Dreams (2) 

 

6. Arnd Peiffer - Rennen

In de zesde koers staat er een jackpot van 2000 euro op het winnend spel. Het is voor de wedder echter geen gemakkelijke opgave om er een ""vaste"" winnaar uit te halen. De eerste twee starts van Jalna (8) bij haar nieuwe trainer Björn Spangenberg waren niet echt succesvol. De merrie werd twee keer uitgeschakeld. Bij haar vorige trainer Henk Grift liet zij af en toe zien goed mee te kunnen komen. Bij een foutloos parcours is zij mijn winnaar. Farvala Ace (3) komt vandaag voor het eerst in actie in Berlijn-Mariëndorf. De drie starts dit jaar waren allen op de baan van Straubing. Afgelopen dinsdag werd zij daar nog derde. De altijd zeer snel vertrekkende Dagobert (4) doet eigenlijk zo goed als altijd mee om de plaatsgelden en dit zal vandaag ook zeker gaan gebeuren dus mag hij zeker niet op de tickets weggelaten worden. Met Onyx (5) maak ik mijn voorspelling voor deze koers compleet. "

1: Jalna (8)
2: Farvala Ace (3)
3: Dagobert (4)
4: Onyx (5) 

 

7. Franziska Preuß - Rennen

Anne Lehmann zal in deze koers met vijf paarden uit haar training aan de start verschijnen. Zelf neemt zij plaats achter Chance Classique (7). Het is de eerste start voor haar met deze merrie die wel een gebruiksaanwijzing heeft en daarom is enige reserve geboden. De laatste koers van Dominik (1) over de afstand van vandaag wist de zevenjarige vosruin in een overwinning om te zetten en hij lijkt goed uit de voeten te kunnen op deze baan. Een voorbeeld van trouw is Dark Look (5). In de laatste vijftien starts finishte hij nog nooit buiten de eerste vier aankomende. De derde troef uit de stal van Anne Lehmann die vandaag een rol mee gaat spelen is Birdy de Neuilly (6). De ruin won van zijn laatste zes starts hier vier keer. "

1: Chance Classique (7)
2: Dominik (1)
3: Dark Look (5)
4: Birdy de Neuilly (6) 

 

8. Benedikt Doll - Rennen

In de achtste koers weer een winnend jackpot van € 2000,-. Lodrino (5) was er op zijn thuisbaan met twee keer een derde en twee keer een tweede plaats in zijn laatste vijf koersen al een aantal keren dichtbij. Vandaag zou het zo maar eens zijn dag kunnen worden! De eerste start van Head over Heels (4) dit jaar leverde haar direct een overwinning op. Dit was echter wel op de baan van Berlijn-Karlshorst. Na zijn overwinning op 10 maart van het vorig jaar kwam Here I am (3) zeven maanden niet aan de start. Sinds zijn rentree heeft hij deze verrichting nog niet kunnen herhalen, maar de eerdere winst bewijst wel dat er rekening met hem gehouden moet worden. De zeer ervaren Linda Matzky gaat van start met Ring the Bell (7). 

1: Lodrino (5)
2: Head over Heels (4)
3: Here I am (3)
4: Ring the Bell (7) 

 

9. Karolin Horchler - Rennen

In het hoofdnummer van de dag start Mighty Hanover (7) als enige uit het tweede band met een handicap van twintig meter op de overige zes deelnemers uit het eerste band. In dat eerste band komen we Exclusive Fire (1) tegen. Deze voorspong bij de start moet vandaag voldoende zijn om de negenjarige ruin uit de stal van Thorsten Tietz voor te blijven. De strijd om de derde plaats zal gaan tussen Falco (3) en Candyman Hornline (4) waarbij ik verwacht dat de laatste uit de stal van Wolfgang Nimczyk de achtjarige ruin van eigenaar Hans Sinnige voor zal blijven. 

1: Exclusive Fire (1)
2: Mighty Hanover (7)
3: Candyman Hornline (4)
4: Falco (3) 

 

10. Johannes Kühn - Rennen

De laatste koers op deze zondag belooft een spannende strijd te gaan worden met meerdere kanshebbers op de winst. Virgill Hazelaar (4) was in zijn laatste vijf starts nooit buiten de eerste vier aankomende en is in deze koers mijn favoriet. Hij krijgt wel te maken met Fandjo (6), die als hij geen fouten maakt vrijwel altijd in het trio weet te finishen. Nicks (2) wist hier op 3 november van het vorig jaar al eens te winnen. Een verrichting die hij daarna niet meer kon herhalen, maar wel iedere keer voorin wist te eindigen. Hope (7) is zeer trouw en verdiend in deze koers ook zeker een plaats op de tickets.

1: Virgill Hazelaar (4)
2: Fandjo (6)
3: Nicks (2)
4: Hope (7) 

 

Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.