Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Berlijn-Karlshorst - 16 februari

Berlijn-Karlshorst - zondag 16 februari - Start: 14:24Race 1. Preis der Siegwette

Vandaag zal er naast Gelsenkirchen ook gekoerst worden op de baan van Berlijn-Karlshorst met in de eerste koers direct een jackpot op het winnend spel van 500 euro! Magic Love (3) kwam in haar laatste koers in een mini veldje van vier niet verder dan een derde plaats. Dit kwam mede door een galoppade aan het begin van de koers waardoor zij behoorlijk achterop raakte. Met vier overwinningen daarvoor op rij is zij de favoriet in deze koers. In deze zelfde koers behaalde One more Dream (2) met een indrukwekkende eindsprint de tweede plaats. Bij een foutloos parcours van Magic Love zal dit vandaag ook het maximaal haalbare zijn. Voor de overige plaatsen gaat mijn voorkeur uit naar Hera (7) en Hope (1).

1: Magic Love (3)
2: One more Dream (2)
3: Hera (7)
4: Hope (1)


Race 2. Preis der V5-Wette

Na een overwinning op de baan van Berlijn-Karlshorst kon Ildikó (7) op 9 februari in Berlijn-Mariëndorf dit resultaat niet evenaren. Bij haar opmars naar voren maakte zij een galoppade en werd uitgeschakeld. Lieschen Müller (5) maakt vandaag na ruim vijf maanden afwezigheid  haar rentree. Vorig jaar kwam zij vijf keer aan de start en won twee keer. Met een record van 14,9 is zij veruit de snelste in dit gezelschap en daarom zal een plaats in het trio mij niet verbazen. In 2019 kwam ook Cashgirl Hall (3) maar vijf keer aan de start en liep daar vier keer van in het geld. In haar drie starts dit jaar was een tweede plaats in Berlijn-Karlshorst haar beste verrichting. De vierjarig merrie finishte toen net achter Ildikó. Met Chillamoi (9) die regelmatig voorin weet te finishen maak ik mijn voorspelling voor deze koers compleet.

1: Ildikó (7)
2: Lieschen Müller (5)
3: Cashgirl Hall (3)
4: Chillamoi (9)


Race 3. Preis der www.wettstar-pferdewetten.de

In de derde koers acht deelnemers uit de banden met de favoriet in het tweede band. Nelly Pepper (8) liet met een overwinning uit het tweede band en over dezelfde afstand van vandaag op 19 januari zien dit geen enkel probleem te vinden. Los Vascos (7) maakt vandaag zijn eerste start dit jaar. Met vijf overwinningen uit zestien starts vorig jaar moet er zeker rekening worden gehouden met deze achtjarige ruin. Voor de derde en vierde plaats in deze koers valt mijn keuze op de twee overgebleven paarden uit het tweede band, namelijk Major Ass (5) en Bonjour Ganyboy AM (6). Ondanks dat het van eerstgenoemde zijn eerste start is dit jaar heeft hij toch mijn lichte voorkeur.

1: Nelly Pepper (8)
2: Los Vascos (7)
3: Major Ass (5)
4: Bonjour Ganyboy AM (6)


Race 4. Preis der Viererwette

In deze koers is er een jackpot van ruim 2800 euro voor het kwartet beschikbaar. Gezien zijn recente verrichtingen is het aan te raden om Fitforfun (4) als favoriet op de tickets te noteren. Voor de overige plaatsen komen een aantal deelnemers in aanmerking. Grazia Greenwood (6) moet zeker worden meegenomen. De merrie bewees op 5 januari met een tweede plaats goed uit de voeten te kunnen op deze baan. Eminent Frisia (7) ging de laatste twee keer van de benen en werd uitgeschakeld. De keren daarvoor won zijn twee keer op rij. Met haar nemen we een klein risico, maar we gaan er vanuit dat ze vandaag blijft draven en een plaats in het kwartet weet te bemachtigen. Met Smilla (8) die vorig jaar de helft van haar koersen won erbij op de tickets komen we heel eind in de goede richting.

1: Fitforfun (4)
2: Grazia Greenwood (6)
3: Eminent Frisia (7)
4: Smilla (8)


Race 5. Preis der Anfänger

 De vijfde koers is er eentje voor dravers die nog geen 400 euro hebben gewonnen. Op 5 januari kwalificeerde Greytness (2) zich op deze baan in een tijd van 21 rond. Een tijd die een aantal deelnemers uit deze koers, die al een aantal koersen hebben gelopen, nog niet op de klokken hebben gezet. De enige die tot nu toe een tijd onder de 1.20 wist te lopen, is Sir Bourbon (4). Hij werd daarmee zevende in Berlijn-Mariëndorf op bijna tien seconden van de winnaar. Naidoo (3) liep tot nu toe drie keer een kwalificatieproef. Acht maanden na zijn tweede kwalificatie liep hij op 22 januari in Hamburg een tijd van 22,1. Dit was zijn eerste optreden in de baan als ruin. Ekimow Simoni (7) is met zijn winsom van 100 euro de "grootverdiener" in deze koers. Een vierde plaats op 27 oktober van het vorig jaar in zijn eerste koers zorgde voor dit bedrag.

1: Greytness (2)
2: Sir Bourbon (4)
3: Naidoo (3)
4: Ekimow Simoni (7)


Race 6. www.wettstar.de-pferdewetten.de - Rennen

Bonanomi CG (1) kwam in haar laatste koers in Berlijn-Mariëndorf op 12 januari net iets te kort voor de overwinning. In het veld van vandaag moet zij zich absoluut kunnen revancheren en de winst behalen.  Unforgettable (2) liep een prima laatste koers in Wolvega waar ze derde werd achter o.a. Calamintha. Vandaag komt zij voor het eerst op deze baan in actie. Glorious Boko (5) is een voorbeeld van trouw en wordt zelden of nooit uitgeschakeld en weet veelal voorin te finishen. Dolce Gabbana (4) komt veelal op de baan van Hamburg in actie. De vijfjarige Deense wist daar vorig al eens te winnen in een kilometertijd van 16,4. Ze maakt vandaag na twee maanden afwezigheid haar rentree.

1: Bonanomi CG (1)
2: Inforgettable (2)
3: Glorious Boko (5)
4: Dolce Gabbana (4)


Race 7. Preis der Daily Double

 Zeven paarden uit de banden waarvan vijf in het eerste band voor een afstand van 2000 meter en twee paarden in het tweede band voor een afstand van 2020 meter. Bud Spencer (5) is het jaar met een tweede en derde plaats op deze baan goed begonnen. Vandaag maakt hij zeker kans om zijn eerste overwinning van dit jaar te behalen. Hij zal dan wel moeten afrekenen met Bogomir CG (4) die in zijn laatste zes starts nooit buiten de eerste vier eindigde. Alain Scott (1) heeft ruim twee jaar al niet meer gewonnen en dat gaat vandaag ook zeker niet gebeuren, maar een plaats bij de eerste vier moet op de baan waar hij het meest in actie komt zeker mogelijk zijn. Van de overige vier deelnemers zie ik Easton AV (3) nog het verste komen.

1: Bud Spencer (5)
2: Bogomir CG (4)
3: Alain Scott (1)
4: Easton AV (3)


Race 8. Auf Wiedersehen am Sonntag, 22.März 2020 - Rennen

 In de laatste koers van de middag moet het wel heel raar lopen als Lewandowski (8) weer niet een overwinning aan zijn toch al indrukwekkende reeks kan toevoegen. In zijn laatste koers hield hij een andere deelnemer van vandaag, Ghostbuster SL (3), achter zich. De merrie werd toen derde. Ready Dream (7) moest Lewandowski op 24 november ook al een keer voor laten gaan. De zesjarige ruin werd toen tweede, maar is daarna niet meer aan de start verschenen. Enige reserve is er geboden bij het optreden van Joeyboy (9) die sinds september van het vorig jaar voor het eerst weer plaatsneemt achter de startauto. Als hij echter zijn vorm heeft weten te behouden dan kan hij zeker meedoen om de plaatsgelden.


1: Lewandowski (8)
2: Ghostbuster SL (3)
3: Ready Dream (7)
4: Joeyboy (9)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.