Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Boden - 19 maart

Boden - donderdag 19 maart 2020 - Start: 18:20

Race 1: Lopp 1

De in een optimale lichamelijke conditie verkerende Kolnes Ida (3) lijkt hier zeer kansrijk voor de overwinning, al zal hij rekening moeten houden met tegenstand van Guldhagens Leopold (6), die we weer ons vertrouwen geven, en Risavinnie (4), die ook in een goede vorm steekt, maar ook van Ivarsviking (10), die we niet mogen onderschatten, en Manbjorn (2), die erg lang afwezig is geweest maar die als 12-jarige een herstart van zijn carrière gaat maken.

Plaats 1: Kolnes Ida (3)
Plaats 2: Guldhagens Leopold (6)
Plaats 3: Risavinnie (4)
Plaats 4: Ivarsviking (10)

 

Race 2: Prix Ung I Norr - Trearingslopp

Na zijn zegevierend debuut op deze baan op 16 februari zal Collier (1) in dit gezelschap op zoek gaan naar een tweede zege op rij. Normaal gesproken moet hij daarin kunnen slagen. Hij zal het echter niet cadeau krijgen van Ladybug Lara (7), die weinig verkeerd doet maar die niet gestart is sinds 28 november vorig jaar. Amperage Hanover (4), die weer ons vertrouwen krijgt, en Avaboy (6), die sterker zal zijn geworden na zijn heroptreden waar hij nog een 6e plaats bezette, kunnen eveneens een rol in de aankomst spelen.

Plaats 1: Collier (1)
Plaats 2: Ladybug Lara (7)
Plaats 3: Amperage Hanover (4)
Plaats 4: Avaboy (6)

 

Race 3: Lopp 3

Merrimac S.G. (9) werd dit seizoen tweemaal 2e in evenzoveel starts en kan hier zijn eerste overwinning behalen, al zal hij daarvoor moeten afrekenen met de heroptredende O.K. Nalan (8), die zich altijd volledig geeft, zonder daarbij voorbij te gaan aan de debutanten Abraxas (4), Xanthas Knight (3) en Liquify'em (2), over wie in de lokale trainingscentra goede verhalen de ronde doen. Moonlight Dream (11) lijkt dit seizoen op de goede weg en kan hier meedoen voor een van de plaatsgelden.

Plaats 1: Merrimac S.G. (9)
Plaats 2: O.K. Nalan (8)
Plaats 3: Abraxas (4)
Plaats 4: Xanthas Knight (3)

 

Race 4: Prix Spartrappa

De constante Man Afraid (5) keert terug van rust maar is hier direct een kanshebber voor de zege, tegen Anchor Man (4) (Rikard Skoglund), die dit jaar al twee sterke koersen liep maar die wel foutloos rond moet zien te komen, Sagredo Hanover (1), die in zijn laatste starts niets verkeerd deed, Young Lavec (2), die dit jaar in drie starts al tweemaal won, en Clipping Oklahoma (3), die een goede dag zal moeten hebben om een rol te spelen. Bicc's Hightech (12) en Troublemaker Face (8) wonnen beide hun laatste start en kunnen profiteren van een eventueel falen van de favorieten.

Plaats 1: Man Afraid (5)
Plaats 2: Anchor Man (4)
Plaats 3: Sagredo Hanover (1)
Plaats 4: Young Lavec (2)

 

Race 5: Prix Ung I Norr - Fyraaringslopp

Digital Asset (1) maakt een goede periode door en liep al twee sterke koersen voor zijn nieuwe trainer, hij zal hier door kunnen gaan op de goede weg. Bij een passend koersverloop is hij een kandidaat voor de zege. Tegenover hem zijn er kansen voor So Chic (11), die in vor mis maar die wel buiten de fouten moet blijven, maar ook Gogobet Sisu (2), die we in vertrouwen nemen bij zijn terugkeer van rust, hij startte niet sinds juni vorig jaar. Hierachter zien wij Gun de Chanlecy (10), die slechts foutloos hoeft te blijven om een hoge klassering te kunnen behalen, en Jelmer Boshoeve (7), die in een prima vorm steekt.

Plaats 1: Digital Asset (1)
Plaats 2: So Chic (11)
Plaats 3: Gogobet Sisu (2)
Plaats 4: Gun de Chanlecy (10)

 

Race 6: Lopp 6

Bjorlifant (12) won eind vorig jaar driemaal op rij maar na zijn uitschakeling op Umaker op 25 december zagen we hem niet meer in de baan. Hij kan bij dit heroptreden het veld gelijk weer zijn wil opleggen. De na zijn recente 4e plaats sterker geworden Spang Viktor (8) lijkt hier de gevaarlijkste tegenstander, samen met Jarvsogrej (4), die twee overwinningen op rij behaalde, maar ook Kalssjoviking (2), die een goede periode doormaakt, en Varvind (7), die we niet te snel mogen weglaten.

Plaats 1: Bjorlifant (12)
Plaats 2: Spang Viktor (8)
Plaats 3: Jarvsogrej (4)
Plaats 4: Kallsjoviking (2)

 

Race 7: Prix Spartrappa Lopp 7

Na twee imponerende overwinningen in Boden en Umaker dient Queen of Knights (10) vandaag weg moeten zien te komen met nummer 10 in het tweede gelid, maar zij lijkt in staat om een derde zege op rij te behalen als het koersverloop een beetje meezit. Als tegenstanders zien wij de in vorm zijnde Helix (6) maar ook Dillon Ride (8), die ook zijn laatste start won, alsmede Master Sanna (13), die hier in een optimale vorm aan de start verschijnt. Grimaldi (1) en Make Me Rich (3), die dit seizoen behoorlijk sterker zijn geworden, mogen niet over het hoofd worden gezien.

Plaats 1: Queen of Knights (10)
Plaats 2: Helix (6)
Plaats 3: Dillon Ride (8)
Plaats 4: Master Sanna (13)

 

Race 8 : Prix Spartrappa Lopp 8

Variety Show (8) is momenteel goed in vorm en kan hier aanspraak maken op de overwinning ten koste van Bottnas Easy Cash (7), wiens grote vorm duidelijk zichtbaar is, maar ook Nolimitjimmit (13), recent winnaar, en Redhot Tap Dancer (5), die hier gaat proberen een derde zege op rij te behalen. Lennox Laday (11), alhoewel die afwezig was sinds 27 september, en Mountain Hooligan (9), die weer ons vertrouwen krijgt, zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Variety Show (8)
Plaats 2: Bottnas Easy Cash (7)
Plaats 3: Nolimitjimmit (13)
Plaats 4: Redhot Tap Dancer (5)

 

Race 9 : Lopp 9

We mogen Zorro Swing (1) niet veroordelen op zijn laatste koers, waar hij met reserves ingesloten zat en geen ruimte kreeg, daarvoor boekte hij twee fraaie overwinningen en hij kan hier opnieuw als eerste de finish passeren. De snelle Howings Star (13) mag niet veroordeeld worden op zijn laatste verrichting, bij een goed koersverloop kan hij onze favoriet partij bieden, net als Hagentoy (4), die in een grootse vorm is, maar ook Wasa Warrior (10), die de laatste keer verder was gekomen als hij eerder de ruimte had gekregen, en Boulder Luke (6), die weer ons vertrouwen verdient. Vasterbo Fantast (14), die trouw is, en B.W.L.Ruthless (12), die een koersverloop op maat nodig heeft, kunnen verrassen.

Plaats 1: Zorro Swing (1)
Plaats 2: Howings Star (13)
Plaats 3: Hagentoy (4)
Plaats 4: Wasa Warrior (10)

 

Race 10: Prix Spartrappa Lopp 10

De sinds haar debuut regelmatig geplaatste Brida (2) zal proberen hier voor de eerste keer te winnen, al moet zij op haar hoede zijn voor Shut Up and Dance (8), die we niet mogen veroordelen op zijn laatste prestatie, Big Dreams (3), die we ook weer durven aanbevelen, maar ook Wretched (10), die regelmatig in de prijzen is, en Russjkat (4), die we bij dit heroptreden weer meenemen. Made by Vitsand (9), die komende is, en All Victor (12), die in een prima vorm steekt, hebben eveneens kansen in dit veld.

Plaats 1 : Brida (2)
Plaats 2 : Shut Up And Dance (8)
Plaats 3: Big Dreams (3)
Plaats 4: Wretched (10)

 

Race 11: Prix Poangjakten – P21 Lopp

De trouwe Kiara Sanna (10) lijkt in dit veld een van de voornaamste kandidaten voor de zege, voor Pomeroll Am (9), die tegenwoordig constant goed presteert, maar ook Gorgeous L.A. (13), die onlangs won over 1640 meter op deze baan, Joana's Roadrunner (4), die in zijn beide starts dit jaar een goede prestatie leverde, en Fast'nfurious Sisu (1), die we weer meenemen nu hij een stuk lichter staat dan de laatste keren. K.Y. Poseidon (7), die een stijgende vorm laat zien, en Hairos F. Boko (12) zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Kiara Sanna (10)
Plaats 2: Pomeroll Am (9)
Plaats 3: Gorgeous L.A. (13)
Plaats 4: Joanna’s Roadrunner (4)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.