Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Bollnas - 24 maart

Bollnas - dinsdag 24 maart 2020 - Start: 18:20

Race 1: Lopp 1

Als onderwerp van erg goede verhalen op de trainingsbanen wordt Carracci (1), een zoon van Love You, hier toevertrouwd aan Jorma Kontio, en hij kan zijn carrière beginnen met een zege, al zal hij daarvoor af moeten rekenen met Simone Vox (5) (Ulf Ohlsson), die we ook direct scherp in de gaten moeten houden. Van de paarden met ervaring hebben Brionia (4), die nog verder kan verbeteren, Jacy Boko (7), die komende is, en No One's Bitch (10), die al de nodige ervaring heeft maar die hier 20 meter moet voorgeven, onze voorkeur.

Plaats 1: Carracci (1)
Plaats 2: Simone Vox (5)
Plaats 3: Brionia (4)
Plaats 4: Jacy Boko (7)

 

Race 2: Lopp 2

In deze draverij waarin het gros van de deelnemers debuteert kiezen wij voor paarden over wie goede berichten rondgaan en die afkomstig zijn uit stallen die de paarden vaak goed voorbereid laten debuteren. Om die reden kiezen wij voor Sola Af Sola (2), B.W.Bille (9), Eskils Joker (5), Oppgardsdrangen (6) en Farmpilot (7) als de paarden die we in deze zeer open koers in de aankomst verwachten.

Plaats 1: Sola Af Sola (2)
Plaats 2: B.W. Bille (9)
Plaats 3: Eskils Joker (5)
Plaats 4: Oppgardsdrangen (6)

 

Race 3: Lopp 3

Mellby Galanga (7) rijgt de overwinningen aaneen op dit moment, hij won dit jaar al drie keer en kan hier doorgaan op de goede weg. Zijn voornaamste rivalen zijn in dit veld Under the Counter (8), die debuteert onder het zadel maar die een interessante nieuwkomer is, maar ook Kattens Chamsin (9), die met succes actief is in beide disciplines, Highway Patrolman (10), die komende is, en Picasso Face (1), die dit jaar weer op de goede weg lijkt te zijn.

Plaats 1: Mellby Galanga (7)
Plaats 2: Under The Counter (8)
Plaats 3: Kattens Chamsin (9)
Plaats 4: Highway Patrolman (10)

 

Race 4: Lopp 4

Na vorig jaar hun kwaliteiten te hebben getoond kunnen de zeer snelle Fairchild (6), die vandaag debuteert voor een nieuwe trainer, Gloria Victis (10), die het vaak na rust direct goed doet, en Idun A'Lir (9), die sinds het begin van zijn carriere niets verkeerd heeft gedaan, het hier gaan uitvechten voor de overwinning. Er staat ons een mooie driestrijd te wachten. Baltra Selene (3), die in een stijgende vor mis, Sognare (12), die wel een goede dag moet hebben, Mionetto T.P. (5), die dit jaar aan het verbeteren is, en Vasterbo Burberry (7), die weer ons vertrouwen krijgt, kunnen profiteren indien een of meerdere van onze favorieten falen.

Plaats 1: Fairchild (6)
Plaats 2: Gloria Victis (10)
Plaats 3: Idun A’lir (9)
Plaats 4: Baltra Selene (3)

 

Race 5: Lopp 5

Na podiumplaatsen in zijn eerste twee starts dit jaar wacht Ardals Snuppa (6) nog steeds op zijn eerste overwinning maar in dit veld lijkt dit te kunnen lukken. Bij een passend koersverloop moet hij in staat zijn om de tegenstanders van vandaag voor te blijven. Sigge Jodal (10) mag niet veroordeeld worden op zijn recente galoppade, hij kan zich hier herstellen en is dan een sterke tegenstander, net als Attmann O.K. (8), die weer ons vertrouwen krijgt, maar ook Faksida (1), die alleen maar verbeterd kan zijn na haar heroptreden, de snelle Olsimspingstbruden (4), die wel een goede dag zal moeten hebben, en Dynamo Doris (2), met wie het vaak alles of niets is.

Plaats 1: Ardals Snuppa (6)
Plaats 2: Sigge Jodal (10)
Plaats 3: Attmann O.K. (8)
Plaats 4: Faksida (1)

 

Race 6: Lopp 6

We mogen Lyckans Quick (5) niet beoordelen op zijn laatste prestatie, hij heeft hier een mooie kans om zijn eerste overwinning te behalen al mag hij tegenstand verwachten van Hottentoy (6), die we weer meenemen, en Sugar Beans (3), die ook niet weggelaten mag worden. Ook zijn er kansen voor The Big Bang (10), die op een goede dag tot veel in staat is, Bone Hard Flash (7), die vorig jaar erg regelmatig presteerde, en Jab's Estell (1), die sterker zal zijn geworden nu hij dit jaar al twee starts in de benen heeft.

Plaats 1: Lyckans Quick (5)
Plaats 2: Hottentoy (6)
Plaats 3: Sugar Beans (3)
Plaats 4: The Big Bang (10)

 

Race 7: Lopp 7

Svarting A.C. (10) wist in zijn loopbaan nog maar een keer te winnen maar hij debuteert hier voor zijn nieuwe trainer (Robert Bergh) en krijgt daarom van ons de favorietenrol toebedeeld, voor Tangens Lilja (1), die na een lange afwezigheid terugkeert in de baan, zij won vorige zomer driemaal op rij, Nygards Hillevi (5), die zeker beter kan dan wat hij de laatste tijd laat zien en die niet onderschat mag worden, en B.W.Mimmi (8), die een goede dag zal moeten hebben maar die baat heeft bij de autostart. Vaskinge Ruter (12), die dit jaar twee goede prestaties toonde, en Klack Nova (3), die in een stijgende lichamelijke conditie is, hebben ook goede kansen.

Plaats 1: Svarting A.C. (10)
Plaats 2: Tangens Lilja (1)
Plaats 3: Nygards Hillevi (5)
Plaats 4: B.W. Mimmi (8)

 

Race 8 : Lopp 8

Met Young King (11) weet je nooit wat hij gaat doen maar als hij foutloos blijft zou hij hier de overwinning kunnen grijpen. Het wordt weer alles of niets met hem. Mocht hij teleurstellen dan kan de zege gaan naar B.B.S.Day Dream (3), die in zijn laatste drie starts tweemaal won. Hierachter zijn er kansen voor Julian Sand (12), die het als 10-jarige nog steeds prima doet, maar ook voor Wallbase (9), die momenteel in grootse vorm is, Uposatha (10), die een benodigde rentreekoers in de benen heeft, en Chris Crystal (2), die het verdienstelijk doet in deze klasse, maar die wel een koers op maat nodig heeft.

Plaats 1: Young King (11)
Plaats 2: B.B.S. Day Dream (3)
Plaats 3: Julian Sand (12)
Plaats 4: Wallbase (9)

 

Race 9 : Lopp 9

We hebben in deze koers een voorkeur voor de paarden met de hoogste nummers, waar we kansen zien voor Global Unlimited (13), die veel meer kan dan wat hij eind vorig seizoen liet zien en die bij dit heroptreden direct in de gaten gehouden moet worden, Cyrius d'Ariane (12), die alleen maar goede prestaties achter zijn naam heeft, vooral over de lange afstand, en Ippon Futura (11), die in een grootse vorm steekt, zonder Hunkydory Degato (10) te vergeten, die dit seizoen komende is. Young Da Vici (9), met wie het vaak alles of niets is, en Scarpia (8), die in deze klasse toch kansen moet hebben, komen hierna.

Plaats 1: Global Unlimited (13)
Plaats 2: Cyrius d’Ariane (12)
Plaats 3: Ippon Futura (11)
Plaats 4: Hunkydory Degato (10)

 

Race 10: Lopp 10

We mogen Famiglia Am (4) niet veroordelen op haar laatste verrichting, daarvoor wist zij zich regelmatig te plaatsen en in dit veld is zij een van de voornaamste kandidaten voor de overwinning tegenover Wannabe Young (7), die de draf er onder zal moeten houden van start tot finish, maar ook Mission Beach (2), alhoewel die niet startte sinds eind vorig jaar, Candy Lane (5), die ongetwijfeld nog niet al haar capaciteiten heeft getoond, en H.M.'s Racingfilip (12), die dit seizoen een stijgende vorm laat zien.

Plaats 1: Famiglia Am (4)
Plaats 2: Wannabe Young (7)
Plaats 3: Mission Beach (2)
Plaats 4: Candy Lane (5)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.