Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Farjestad - 22 maart

Farjestad - zondag 22 maart 2020 - Start: 13:45

Race 1: Lopp 1

Met zijn 3e plaats in een soortgelijk veld op 20 januari liet Nicke Bulwark (1) een prima indruk achter en hij lijkt vandaag zijn eerste overwinning te kunnen behalen. De ervaren Callie Vingboons (6) verbetert de laatste weken per start en haar recente 2e plaats in Örebro geeft aan dat zij dicht bij haar topvorm is. Na een goede kwalificatie werd Beach Bunny (10) veel gespeeld bij haar eerste start als 3-jarige, zij is hier een interessante deelnemer. Sweet Carola (2) debuteerde tegen paarden die al enig talent hebben laten zien en zal daarna sterker zijn geworden. Brolle F. (5) kwalificeerde zich gemakkelijk vorige maand en dient direct in de gaten gehouden te worden. O.M.Favone (3) had in het verleden gezondheidsproblemen en was lang afwezig, maar nu hij bij dit heroptreden gereden wordt door de betrouwbare Carl Johan Jepson dienen we hem scherp in de gaten te houden.

Plaats 1: Nicke Bulwark (1)
Plaats 2: Callie Vingboons (6)
Plaats 3: Beach Bunny (10)
Plaats 4: Sweet Carola (2)

 

Race 2: Lopp 2

Starlight S.W. (4) beëindigde haar 2-jarigen seizoen met een sterke 2e plaats achter een hele goede tegenstander, en aangezien zij bij haar rentree in Solvalla enkele dagen geleden niets tegenviel in een minstens even sterk veld als dit zou zij hier haar eerste overwinning kunnen behalen. Chip Mc Kei'em (3) liep tot zijn recente teleurstelling in vrij sterke velden en toonde steeds goede kilometertijden, hij dient hier weer in vertrouwen genomen te worden. De voor de kleuren van Franck Leblanc lopende Bombus Jet (8) viel niet mee bij zijn debuut op deze baan vorig jaar waar hij veel gespeeld was, hij kan verbeteren en mag na zijn rustperiode niet worden onderschat. Cracker Jack (1) is trouw en wordt na zijn heroptreden in Åby nu gereden door een toppikeur, hij kan toeslaan als de favorieten mochten falen.

Plaats 1: Starlight S.W. (4)
Plaats 2: Chip Mc Kei’em (3)
Plaats 3: Bombus Jet (8)
Plaats 4: Cracker Jack (1)

 

Race 3: Lopp 3

Een draverij voor koudbloeds. De laatbloeier Hauan Hero (7) maakte veel indruk bij zijn zege eind januari op deze baan, hij heeft nog veel winsom in te halen en is een logische favoriet. Vinnas Titania (8), die vorig jaar startte in sterkere velden dan dit, staat na een benodigd heroptreden nu mooi ingeschreven en is zeer kansrijk, net als Salte Odin (4), die regelmatig presteert en die op basis van zijn getoonde tijden van kop af ver kan komen. Mine Lotta (12) liep een sterke rentreekoers in Örebro, en aangezien zij het goed doet op deze afstand verdient zij veel vertrouwen. G.G.Qurre (11) liet als 3-jarige al talent zien, hij liep de laatste keer lang niet slecht in een soortgelijk veld. Nattbris (9) won in Romme over deze afstand en zal proberen zich met de aankomst te bemoeien. Sör Tinder (5) heeft al vaker laten zien een veld als dit aan te kunnen, hij kan voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Hauan Hero (7)
Plaats 2: Vinnas Titania (8)
Plaats 3: Salte Odin (4)
Plaats 4: Mine Lotta (12)

 

Race 4: Lopp 4

Maze Runner (4) maakte indruk over de mijl in Eskilstuna, waar hij overtuigend voorbleef op meerdere tegenstanders van vandaag in de uitstekende tijd van 1'11"1. Als hij deze prestatie weet te herhalen lijkt hij hier lastig te verslaan. Na een 3e plaats op 9 maart achter onze favoriet, waar hij uit het tweede gelid moest starten, heeft Wollafur (5) vandaag een veel beter startnummer en hij kan in de buurt komen van eerstgenoemde. Puccy Italia (1) doet het goed in deze klasse en na een start in een hogere categorie keert hij met ambities terug in zijn eigen klasse. Peder Mykla (9) is erg regelmatig, hij boekte zijn laatste twee overwinningen op deze baan in Färjestad. Pas op voor Pablo Andover (11), die niet slecht liep in de referentiekoers (5e), en die geen hinder zal hebben van de startplaats in het tweede gelid, hij beschikt over een uitstekend eindschot. Mymanyyouare (8) completeert onze keuze.

Plaats 1: Maze Runner (4)
Plaats 2: Wollafur (5)
Plaats 3: Puccy Italia (1)
Plaats 4: Peder Mykla (9)

 

Race 5: Lopp 5

Divine League (10) boekte haar eerste overwinning op deze baan in de prima tijd van 1'15"8, en ondanks haar startnummer in het tweede gelid zal zij die zege hier kunnen bevestigen. Zij krijgt hier te maken met Janis Brown (2), die tot haar laatste uitschakeling regelmatig in de prijzen liep en die onze favoriete op 15 januari op Solvalla al eens versloeg. De als 3-jarige onopvallende Livi Opal H.M. (3) is dit jaar veel beter op dreef en na de galoppade in haar laatste start krijgt zij hier weer ons vertrouwen. Eternal Space (6) heeft even rust gehad na zijn tegenvallende prestatie in januari en heeft op basis van zijn eerste twee starts van dit jaar hier een goede kans. Janssons Frestelse (4) heeft niet veel marge maar liep al enkele nette koersen, bovendien doet hij het uitstekend op deze baan.

Plaats 1: Divine League (10)
Plaats 2: Janis Brown (2)
Plaats 3: Livi Opal H.M. (3)
Plaats 4: Eternal Space (6)

 

Race 6: Lopp 6

Opnieuw de koudbloeddravers. We kunnen hier een duel verwachten tussen Jokke Ålj (3), die vorig jaar 6 van zijn 7 starts wist te winnen en die na een goed heroptreden in Örebro terugkeert op zijn favoriete baan, en Orvar Mollyn (11), die ook een uitstekend 2019 kende maar die een heroptreden maakt na daarvoor in sterkere velden dan dit te hebben geacteerd. Mån Viktor (2) liet de laatste keer niet zijn ware gezicht zien maar aangezien hij in zijn voorlaatste start over de mijl in Färjestad won dient dit snelle en sterke paard weer meegenomen te worden. Björlifanner (10) viel op door een sterk heroptreden in Romme, hij heeft al vaker laten zien een veld als dit aan te kunnen. Tjötta Godtfred (1) is de afgelopen winter sterk verbeterd en hij heeft een mooi nummer in het eerste band, hij is sterk en gaat graag aan kop. Nordby Elde (5) stelde tweemaal teleur maar heeft op basis van zijn zege in Gävle begin dit jaar op papier een goede kans. Egge Piril (4) keert terug van rust, hij won vorig jaar maar liefst 6 koersen en is hier een interessante deelnemer.

Plaats 1: Jokke Alj (3)
Plaats 2: Orvar Mollyn (11)
Plaats 3: Man Viktor (2)
Plaats 4: Bjorlifanner (10)

 

Race 7: Lopp 7

De als 3-jarige in sterke velden opererende Prince Palema (9) keert hier terug van rust. Hij debuteert voor een nieuwe trainer en heeft niet mooi geloot achter de auto maar op pure klasse staat hij er hier gedeclasseerd in en hij krijgt daarom ons vertrouwen. Baanspecialist Mimmi Dynamite (1) liep een goed heroptreden in een sterker veld en treft het hier een stuk lichter, wat haar kansen vergroot. De regelmatige Mcclintock (6) is er haast altijd bij en is snel genoeg om hier een hoofdrol te kunnen spelen. Notation (10) heeft na een tegenvallend 2019 dit jaar de goede weg weer gevonden, het nummer in het tweede gelid is wel een nadeel. De bij zijn heroptreden tien dagen geleden als goede 2e eindigende Towbar (4) is een gevaarlijke outsider, hij was een goede 3-jarige. Goetmals Joe (3) deed het al goed op deze baan en afstand waar hij al eens 1'14"4 neerzette, nu hij zonder ijzers terugkeert van rust dient hij in de gaten gehouden te worden. Hugo Brew (12) deed het al eerder goed op dit nvieau en treft het hier behoorlijk lichter dan anders, hij maakt wel een heroptreden.

Plaats 1: Prince Palema (9)
Plaats 2: Mimmi Dynamite (1)
Plaats 3: Mcclintock (6)
Plaats 4: Notation (10)

 

Race 8 : Lopp 8

Rapide Cash (6) deed nog niets verkeerd sinds zij bij deze trainer is gekomen. Zij deed het goed op een hoger niveau en staat vandaag een stuk lichter, bovendien heeft zij een prachtig startnummer. Happy Confess (9) heeft het minder getroffen met haar startpositie maar zij komt uit een stal in vorm en bij een passend koersverloop is zij gevaarlijk. Jasmin Band (2) is het jaar goed begonnen, de snelle merrie kan een mooie positie krijgen en daarmee ver komen. Let ook op Stardust Melody (15), die na rust een goede montékoers liep en haar laatste zege boekte op deze baan. Fruska Am (12) heeft zich al bewezen in deze klasse en kan in de eindfase nog meerdere tegenstanders passeren. Restless (5) heeft even rust gehad maar kan verrassen nu zij terugkeert zonder ijzers. Modern Love (8) loopt vaak goed op deze baan en nu zij niet voor hoeft te geven kan zij ver komen. Wordfeud (1) werd in haar voorlaatste start op deze baan goede 2e maar staat hier vrij zwaar.

Plaats 1: Rapide Cash (6)
Plaats 2: Happy Confess (9)
Plaats 3: Jasmin Band (2)
Plaats 4: Stardust Melody (15)

 

Race 9 : Lopp 9

Met 4 zeges in 7 starts was Kinky Boots (6) een erg goede 3-jarige, hij heeft een mooi seizoen voor de boeg en kan hier een winnend heroptreden maken, temeer omdat hij de steun heeft van Carl Johan Jepson. Na zijn goede laatste prestatie op deze baan in een vrij sterk veld kan Un Mec d'Or (10) profiteren van zijn koersritme om het onze favoriet lastig te maken, net als Amigo Racer (3), die dit jaar uitstekend is begonnen en die al won op deze baan. Epsom (2) werd in zijn voorlaatste start 2e achter een goed paard en is meer dan een simpele outsider. Beaks Manello (7) is snel en sterk en hij zal het hier opnieuw goed kunnen doen. Roll The Dice (1) liep een nette rentreekoers in Örebro en heeft zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Kinky Boots (6)
Plaats 2: Un Mec d’Or (10)
Plaats 3: Amigo Racer (3)
Plaats 4: Epsom (2)

 

Race 10: Lopp 10

Viking's Topline (2) is een baanspecialist die hier al driemaal won en al een keer 1’13’’6 liep. Hij staat normaal in sterkere velden, loopt vandaag zonder ijzers en heeft een mooi startnummer en dat maakt hem onze favoriet. Emmylou (4), die onlangs won onder het zadel en die goed presteerde op een hoger niveau voor de sulky is echter een geduchte tegenstander. Global Skipper (5) is sterk en kende een goed tweede halfjaar in 2019, bij dit heroptreden is hij direct weer kansrijk. Venivici Roc (6) kon nog weinig laten zien in zijn eerste twee starts voor zijn nieuwe trainer Bjorn Goop, maar op basis van zijn beste prestaties in Italië mag hij niet onderschat worden. Bobbery (11) was vorig jaar lang afwezig door gezondheidsproblemen maar kan alleen maar verbeterd zijn na zijn keurige rentreekoers van 5 maart in Åby. Sheena's Boy (3) was een talentvolle 3-jarige in Amerika en kan verrassen bij zijn debuut in Zweden.

Plaats 1: Viking’s Topline (2)
Plaats 2: Emmylou (4)
Plaats 3: Global Skipper (5)
Plaats 4: Venivici Roc (6)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.