Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Greyville - 22 maart

Zondag is Greyville de baan in Zuid Afrika die ons bezig gaat houden. De baan heeft een erg lange bocht en dus zijn de lage startbox nummers in het voordeel!

Race 1

Weinig recente vorm in deze goed gevulde Maiden race voor tweejarigen hengsten en ruins. Chapter And Verse (5) heeft al een kwalificatie in de benen en wist die te winnen. Dat is essentiele ervaring die hij vanuit startbox vijf goed kan benutten. Secret Is Ours (4) is verreweg de duurste aankoop van het veld op de veiling. Hij vertrekt uit startbox vier en was in zijn kwalificatie derde. Hij zal daar veel van geleerd hebben en heeft de steun van Warren Kennedy die aan de leiding gaat in het jockey kampioenschap. Over The Bay (1) vertrekt uit pole position en heeft al een kwalificatie en een race in de benen. Hij zal rond de 10/1 staan en is een leuke winnend plaats weddenschap. Colour My Fate (6) vertrok als favoriet tijdens zijn debuut en kwam slechts 1,5 lengte tekort voor de winst. Hij zal verbeterd zijn en kan hier winnen. Een leuke opener!

 1. Chapter And Verse
 2. Secret Is Ours
 3. Over The Bay
 4. Colour My Fate


Race 2

Wederom een goed gevulde Maiden maar nu voor oudere merries. Hot Money (6) krijgt de voorkeur in deze competitieve race aangezien zij in haar laatste start slechts een hoofdje verwijderd was van de winnaar. Zij komt hier voor de derde maal na rust in actie en zal de langere afstand op prijs stellen. De startbox is goed en dus is zij de banker! Dancinginthewind (4) zal veel steun in de wedmarkt hebben met Anton Marcus in het zadel. De jockey heeft een winpercentage van 30% op deze baan. Het paard krijgt voor de eerste keer de Blinkers op en de laatste race was iets te ver over 1900 meter. Baccino (2) en Justadoreher (3) komen in beide in actie met vier kilogram minder door de leerling die in het zadel zit. Dat is een groot voordeel en beide paarden werden derde in hun laatste race. De vorm is dus goed en de startbox is ook ideaal. Empress Ella (14) is niet gezegend met startbox veertien en zal geluk nodig hebben in de race maar is goed genoeg om hier te winnen.

 1. Hot Money
 2. Dancinginthewind
 3. Baccino & Justadoreher
 4. Empress Ella


Race 3

Anton Marcus rijdt de huizenhoge favoriet. All Time High (2) kwam net tekort voor de winst over 2400 meter en zal de kortere afstand op prijs stellen. Startbox twee is ideaal en hij is de terechte favoriet in deze race. Voor de combinatie weddenschappen moeten wij dus op zoek naar andere paarden. De voornaamste concurrenten zijn opgezadeld met wijde startboxen. Noble Flight (13) vertrekt uit startbox dertien maar was in zijn laatste start dichtbij tweede. De vorm is dus goed genoeg en de extra afstand is in zijn voordeel. Sonjador (14) vertrekt aan zijn buitenzijde en was ook goed in zijn laatste race. Hij hangt tegen een overwinning aan. Jubilate (7) vertrekt uit startbox zeven en was tweemaal derde. Hij krijgt hier de bontjes op voor extra concentratie en dat moet de sleutel tot succes zijn.

 1. All Time High
 2. Noble Flight
 3. Sonjador
 4. Jubilate


Race 4

Het eerste hoofdnummer van de dag over 2400 meter met elf paarden. Silver Rose (1) vertrekt uit pole position en heeft hier zijn derde start na rust. Dit is de afstand waar hij het meest succesvol over is en dus is hij de terechte favoriet. Clouds Of Witness (2) is uiterst effectief over deze baan met twee overwinningen en twee tweede plaatsen uit zeven starts. Zijn laatste prestatie vergeten wij en met drie kilogram minder dan da favoriet is hij uitstekend alternatief voor Silver Rose. Merlin From Berlin (8) was in zijn laatste start tweede over deze baan en afstand. De derde en vierde aankomende hebben sindsdien gewonnen en dus was het een ‘sterke’ race. Hij heeft bovendien een handig laag gewicht. Paths Of Victory (5) won voor het laatst over deze afstand en is nu voor het eerst weer terug over die afstand. De leerling haalt een handige vier kilogram van het gewicht en hou dus rekening met de verrassing.

 

 1. Silver Rose
 2. Clouds Of Witness
 3. Merlin From Berlin
 4. Paths Of Victory


Race 5

Admiral’s Guest (1) treft hier ideale condities. Hij vertrekt uit pole position, heeft goede recente vorm en heeft verreweg het laagste gewicht van de race. Alle lichten staan dus op groen voor de overwinning. De tegenstand is hevig en wordt aangevoerd door Russian Beat (5) die in zijn laatste start goede tweede werd met de toevoeging van de Blinkers. Hij zal hier de extra afstand op prijs stellen en heeft de Blinkers weer op. Noble Joshua (4) heeft de hoogste Handicap Rating van het veld en de vier kilogram die de leerling van het gewicht haalt is zeer welkom. In zijn laatste start kwam hij slechts een hoofdje tekort voor de winst. Heroic Deed (9) was derde in zijn laatste start over het all weather zand. De switch naar gras is in zijn voordeel. De winnaar en tweede aankomende van zijn vorige race hebben daarna beide gewonnen en dus is vorm van die race sterk.

 1. Admiral’s Guest
 2. Russian Beat
 3. Noble Joshua
 4. Heroic Deed


Race 6

De Listed Kings Cup over de mijl is het de hoofdrace van de dag en Tristful (4) wint 50% van zijn races op deze baan. Hij was in zijn laatste start dichtbij de winst en droeg toen voor het eerst de Blinkers. Die zijn vandaag weer van de partij en daarom is hij de banker van de race. G G’s Dynasty (8) was Tristful te snel af in hun laatste ontmoeting maar dat was op het all weather zand. Deze twee lijken de beste papieren voor het duo te hebben. Silver God (6) won zijn enerlaatste start over deze afstand en niveau erg gemakkelijk. Als hij zijn laatste prestatie achter zich laat dan kan hij hier winnen en rond de 10/1 is hij een interessante winnend plaats weddenschap. Crown Towers (9) won een Listed race op Kenilworth over deze afstand maar moet nu wel uit startbox negen vertrekken. Hij kan dit veld aan maar moet wel geluk onderweg hebben. Hetzelfde geldt voor Capoeira (2) met topgewicht op pad moet. Hij was nipt tweede achter Crown Towers in die race op Kenilworth.

 1. Tristful
 2. G G’s Dynasty
 3. Silver God
 4. Crown Towers & Capoeira


Race 7

Een zeer competitieve sprint over 1000 meter. Blaze Of Silk (1) vertrekt van pole position en won zijn laatste race over deze afstand. Dit is zijn derde start na rust en dus zijn de condities ideaal voor hem. Vlak na de start volgt de bocht dus de lage startbox nummers zijn extra in het voordeel over deze afstand. Royal Rustler (2) won ook zijn laatste start en krijgt hier voor het eerst de Blinkers op. Dit is omdat zijn laatste winst over 1400 meter was en dus moet extra scherp zijn. Een interessante winnend plaats optie aan 10/1. Wolfgang (5) heeft zijn laatste twee races gewonnen en deed dat met groot gemak. Hij probeert die vorm nu naar het gras over te brengen en als hij zich thuis voelt over het groene tapijt kan hij winnen. Cumulus (6) werd in zijn laatste start nipt geklopt door een veel beter paard. Hij staat hier veel lichter en een herhaling van die prestatie bezorgt hem een overwinning. Een spannende race!

 1. Blaze Of Silk
 2. Royal Rustler
 3. Wolfgang
 4. Cumulus


Race 8

Wij sluiten de zondag af met een goed gevulde Handicap over 1200 meter waarin Rocket Fire (8) de voorkeur krijgt. Zijn laatste prestatie is beter dan het lijkt op papier aangezien hij in vijfde positie onder een lengte verwijderd was van de winnaar. Er finishten vijf paarden op een lijn en dat is het maar net wie zijn neus in de juiste plaats heeft. Lotsa Silver (11) was in diezelfde race tweede en vertrok toen uit startbox tien. Nu mag hij uit startbox elf vertrekken en dus kunnen wij weer eenzelfde prestatie verwachten. Richard Fourie is een interessante boeking voor Juniper Lane (1) die hier zijn tweede start na rust heeft. Hij staat hier in lichtere competitie en vertrekt uit pole position. Hij kan verrassen en is een leuke winnend plaats weddenschap. Duran (4) heeft een mooie startbox en was in zijn laatste start derde over 1000 meter. Hij kwam toen pas op gang richting de finish en dus lijkt deze afstand ideaal voor hem.

 1. Rocket Fire
 2. Lotsa Silver
 3. Juniper Lane
 4. DuranOm u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.