Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Groningen - 15 maart

Groningen - zondag 15 maart 2020 - Start: 13:20

Race 1: Tinus Lugies-prijs

Inflation (9) heeft op Wolvega al voor hetere vuren gestaan en treft hier een mooie kans om zijn eerste zege te behalen. Hij kan zich daarmee herstellen van zijn recente uitschakeling. Johnnie Walker (4) maakt een heroptreden maar hij besloot vorig jaar met een 3e plaats op deze baan en hij kan direct een rol spelen. Jusain Bolt (7) komt in Wolvega steeds net iets tekort maar in dit veld liggen er kansen. Juist Well (5) debuteert voor een trainer die op deze baan gevestigd is en hij kan profiteren van dit thuisvoordeel voor een plaatsgeld. Kaily Stardust (1) liep een nette test en kan direct haar bankrekening openen. Joris S (2) mag niet onderschat worden als hij buiten de fouten blijft.

Plaats 1: Inflation (9)
Plaats 2: Johnnie Walker (4)
Plaats 3: Jusain Bolt (7)
Plaats 4: Juist Well (5)

 

Race 2: Henri van Voorn-prijs

Jaya Energy (6) maakte een uitstekend heroptreden met winst in Wolvega in een snelle tijd waarbij zij goede paarden achter zich liet. Zij is onze favoriet. Africa Bi (3) is een talent dat in Wolvega goed presteerde. Zij was even afwezig maar kan hier direct een rol spelen voor het podium. Falco du Bordage (2) is nog niet erg constant maar in zijn laatste start liet hij zijn mogelijkheden zien en die zijn niet gering. Joule VS (4) laat de laatste weken een vormverbetering zien, hij kan deze lijn hier vasthouden. Invincible Volo (7) is erg trouw maar heeft wellicht nog een koersje nodig. Ook Handsome Guy (5) lijkt na rust nog in de opbouwfase te zitten.

Plaats 1: Jaya Energy (6)
Plaats 2: Africa Bi (3)
Plaats 3: Falco du Bordage (2)
Plaats 4: Joule VS (4)

 

Race 3: Gloria Wolfhorn-prijs

De montédraverij waarin we het seizoendebuut zien van de geweldige Cashflow (4). Zij kan zonder ijzers gelijk weer toeslaan. Voor de plaatsen zijn er kansen voor Flits Harley (2), die in Alkmaar prima terugkwam van rust en dit genre ook beheerst. Benji Boy (5) verraste vorig jaar op deze baan bij zijn debuut in deze discipline en mag niet onderschat worden. Bronco Boko (7) zien we bij dit heroptreden meer voor de plaatsen. Dynastie d’Ariane (3) en Hampshire F Boko (1) komen hierna.

Plaats 1: Cashflow (4)
Plaats 2: Flits Harley (2)
Plaats 3: Benji Boy (5)
Plaats 4: Bronco Boko (7)

 

Race 4: Impex Trailers Kwartet

Flavius Boko (2) treft hier zijn favoriete afstand en kan optimaal profiteren van zijn startpositie in het eerste band. Echo Oldeson (8) deed het prima in Alkmaar tegen sterkere paarden en kan een geduchte tegenstander zijn. Beau Gaillard (4) liet zich in Wolvega weer eens van zijn beste kant zien en kan die prestatie hier bevestigen. Florijn (1) staat voor een pittig seizoendebuut maar hij heeft de klasse om direct een rol te kunnen spelen. Kiss Forever HC (11) is een interessante nieuweling uit de stal van Arnold Mollema. Golden Avenue (6) zit nog in de opbouwfase maar kan een rol spelen voor de plaatsen.

Plaats 1: Flavius Boko (2)
Plaats 2: Echo Oldeson (8)
Plaats 3: Beau Gaillard (4)
Plaats 4: Florijn (1)

 

Race 5: Flevofarm-prijs

Jawis (5) is in topvorm en hij lijkt hier weinig te duchten te hebben. Achter hem kan de strijd om de plaatsen gaan tussen Giddy Kingly (2), die de vorm weer te pakken heeft en er altijd bij is, en Ivy Fortuna (3), die weliswaar een heroptreden maakt maar die ideaal is voor dit soort koersen. Habanos Bianco (7) en Hot Shot Rob (8) hebben niet de mooiste startnummers maar een plaatsgeld moet er in kunnen zitten. Gon Ikaria (6) is onze keuze van de rest.

Plaats 1: Jawis (5)
Plaats 2: Giddy Kingly (2)
Plaats 3: Ivy Fortuna (3)
Plaats 4: Habanos Bianco (7)

 

Race 6: Fuggedaboutit-prijs

We zien hier de kanshebbers in het tweede gelid. Jack Baldwin (10) maakte een indrukwekkend heroptreden in Alkmaar waar hij een sterke zege boekte. Hij kan hier voor een tweede overwinning op rij gaan. Jewel Starlake (11) werd in een andere koers 2e vanuit het tweede gelid en zij kan er weer dicht bij zijn. Ishtar (12) staat er qua winsom erg mooi in en opnieuw ligt er een 3e plaats in het verschiet. Jaffy Joha (4) is trouwer geworden en kan de opgaande lijn vasthouden. Juliette (3) was vorig jaar een paard waar verwachtingen van waren, zij is van trainer veranderd en kan verrassen. Garfagna Toscana (2) mag niet onderschat worden, zij werd hier in oktober in handen van deze leerling verrassend 3e achter veel sterkere paarden.

Plaats 1: Jack Baldwin (10)
Plaats 2: Jewel Starlake (11)
Plaats 3: Ishtar (12)
Plaats 4: Jaffy Joha (4)

 

Race 7: Bas Crebas Kwartet

Happy Hollandia (9) is erg goed teruggekomen uit haar rustperiode en boekte in Wolvega gelijk een zege en een snelle 2e plaats. Ondanks het startnummer in het tweede gelid is zij onze winnares. Fleetwood Max (6) is er altijd bij en hij kan hier de strijd om de 2e plaats in zijn voordeel beslissen ten koste van Gillarney F Boko (4), die ook een toonbeeld van trouw is en laatst sterk won in Alkmaar. Goo River Flevo (5) had even rust na een prima zege in Wolvega in januari, zij doet mee voor de betere plaatsen. Hollywood Star (2) heeft na rust nu een start in de benen en kan progressie laten zien. Calamintha (7) kon haar zege van 31 januari nog niet bevestigen, zij wordt nu gereden door haar trainer.

Plaats 1: Happy Hollandia (9)
Plaats 2: Fleetwood Max (6)
Plaats 3: Gillarney F Boko (4)
Plaats 4: Goo River Flevo (5)

 

Race 8: Micha Brouwer-prijs

Dean Bros (3) loopt normaal in veel sterkere velden en de lange afstand bandenstart is zijn specialiteit. Hij kan de kop pakken en dan niet meer achterhaald worden. Peerd van Ome Loeks 2019 winnaar en baanspecialist Fuggedaboutit (2) staat bij dit heroptreden na korte rust direct voor een zware taak. Gusty Rhythm (4) komt terug van rust maar kan hier gelijk een voorname rol spelen, hij mag zeker niet onderschat worden. Viking d’Orion (7) verraste in Alkmaar met winst tegen goede paarden, hij dient deze prestatie hier te bevestigen. De wisselvallige Banker Transs R (6) en Isabella JE (1) zien we meer voor de kleinere plaatsen.

Plaats 1: Dean Bros (3)
Plaats 2: Fuggedaboutit (2)
Plaats 3: Gusty Rhythm (4)
Plaats 4: Viking d’Orion (7)

 

Race 9: Drafbaangroningen.nl-prijs

Ipson Boko (4) kent deze baan goed en na zijn indrukwekkende zege in Alkmaar zien we hem ook vandaag de koers van start tot finish beheersen. Hij treft niet te onderschatten tegenstanders in de vorm van Iris de l’Iton (12), die mooi staat ingeschreven maar niet liep sinds eind november, en Iowa River (5), die in Duitsland goed op dreef was. Ignacio (7) heeft de klasse om voor een verrassing te zorgen als hij een goede dag heeft. Fury di Mucho (11) kan zich herstellen van zijn recente uitschakeling, daarvoor presteerde hij onafgebroken goed. Gabor Rais (3) maakt na een uitstekend seizoen 2019 zijn heroptreden, hij zal zich weer kunnen plaatsen.

Plaats 1: Ipson Boko (4)
Plaats 2: Iris de l’Iton (12)
Plaats 3: Iowa River (5)
Plaats 4: Ignacio (7)

 

Race 10: Tot ziens op 29 maart-prijs

Kaboom (4) deed het bij haar debuut in Alkmaar prima met een 3e plaats en kan hier de eerste zege van haar carrière boeken. Zij moet daarvoor afrekenen met Jacky Stardust (5), die vorige zomer al snel was op Wolvega en die zich bij haar rentree in Duitsland direct wist te plaatsen. Joekel Twiko (2) was lang weg maar hij liet vorig jaar al de nodige snelheid zien. Ids Mass (7) bivakkeert al (te) lang in deze klasse, hij zal zich weer in de prijzen kunnen lopen. Josanne JE (8) en de debuterende Kallantseye (1) komen hierna.

Plaats 1: Kaboom (4)
Plaats 2: Jacky Stardust (5)
Plaats 3: Joekel Twiko (2)
Plaats 4: Ids Mass (7)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.