Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Gulfstream Park - 25 januari

Gulfstream Park - zaterdag 25 januari 2020 - Start: 17:30

Race 1 - Allowance

Una Luna (10) begon haar carrière al in mei 2018, toen ze haar eerste 5 races voor trainer R Garcia liep waarvan ze er 2 won. Daarna wisselde ze naar trainer J Gallegos waar ze sinds oktober 2018 nog steeds in training staat. In december liep ze voor het laatst op Gulfstream Park en kwam ze niet tot de plaatsen ondanks dat ze als favoriet aan start kwam. Haar 5 races ervoor kwam ze in allen op een tweede plaats terecht en het is haar gegund weer een titel mee te pakken. Devious Charm (8) wist zich niet te plaatsen in haar laatste race al zegt dat niet voldoende omdat ze die augustus vorig jaar liep. In 2019 liep ze 4 races en wist zich in één ervan te plaatsen toen ze op een tweede plek kwam. Silver Kitten (11), nakomeling van Kitten’s Joy, plaatste zich in 4 van haar 7 starts waarvan ze haar laatste won. Dit deed ze na een rust van 70 dagen. In 2018 behaalde ze na ongeveer hetzelfde aantal dagen rust een derde plaats. Dat ze hier na 56 dagen aan start komt zal voor haar geen negatief effect hoeven hebben. Chilled Milk (9) plaatste zich in de helft van haar 14 starts. 3 ervan wist ze te winnen, waaronder ook haar laatste, waar ze als favoriet de race in ging na al een aantal races niet tot de plaatsen te zijn gekomen.

Plaats 1: Una Luna (10)
Plaats 2: Devious Charm (8)
Plaats 3: Silver Kitten (11)
Plaats 4: Chilled Milk (9)

 

Race 2 - Maiden Special Weight

Candy Tycoon (3) wordt in deze race erg gewaardeerd. Zowel vanwege haar trainer en jockey als haar eigen behaalde resultaten. De enige race waar ze de plaatsen mis liep was over turn op Aqueduct in november. Haar concurrentie was minder sterk dan waar Elusive Ruler (7) in haar laatste race tegen liep en daarom gaat de stem naar haar. Ze haalde het weliswaar niet tot de plaatsen maar reed een nette race gezien haar debuut die dag. C Landeros zal ook vandaag haar jockey zijn. Tons Of Gold (5) plaatste zich 3 maal over all-weather maar kon niet eenzelfde resultaten behalen over turf, al reed ze toen nog voor haar vorige trainer A Sano. Haar laatste 3 races liep ze voor trainer A Delgado waar ze in haar afgelopen 2 races tot een plaatsing kwam. Jockey I Ortiz zal voor het eerst plaatsnemen in het zadel. Embrace My Uncle (2) maakte haar debuut in oktober 2019 en kwam daarbij op een tweede plaats. Later die maand lukte het haar niet om op binnen de plaatsen te eindigen maar tijdens haar laatste race onder C Torres liet ze zien dat ze nog voldoende kan verbeteren toen ze tweede werd in december.

Plaats 1: Elusive Ruler (7)
Plaats 2: Candy Tycoon (3)
Plaats 3: Tons Of Gold (5)
Plaats 4: Embrace My Uncle (2)

 

Race 3 - Stakes

Shekky Shebaz (1) heeft 60% van zijn race over turf gewonnen. In totaal is dat 38% van zijn 16 races. Zijn laatste start won hij onder jocke P Lopez in december hier op Gulfstream Park, die vandaag ook in het zadel zal zitten. Zijn race ervoor werd hij derde in de Breeders Cup Turf Sprint, uit een veld van 14. Trainer J Servis heeft over de afgelopen 2 weken een winstpercentage van 64%. Texas Wedge (2) komt voor trainer P Miller aan start, met een 44% winstpercentage. Uit 8 starts won hij de helft en plaatste zich ook 2 maal. Ook hij komt na een overwinning aan start onder dezelfde jockey waar hij mee won, F Prat. Pay Any Price (6) heeft met 67% een uitzonderlijk winstpercentage. Hij won 3 van zijn 4 starts in 2019 maar had toen minder sterke concurrentie dan hij hier tegen zal komen. E Jaramillo liep zijn afgelopen 2 races met hem naar de winst en hoopt eenzelfde resultaat te behalen. Carotari (8) won 3 van zijn 7 starts en zal hier ook verbetering moeten laten zien om tot de plaatsen te komen. De laatste grote race die hij liep was in september in de Kentucky Downs, waar hij buiten de plaatsen viel. In december won hij zijn laatste start waar hij als favoriet aan begon.

Plaats 1: Shekky Shebaz (1)
Plaats 2: Texas Wedge (2)
Plaats 3: Pay Any Price (6)
Plaats 4: Carotari (8)

 

Race 4 - Maiden Special Weight

Unconquered Lea (9) maakte vorige maand zijn debuut op Gulfstream Park. Hij startte samen met All Eyes West als favoriet en kwam uiteindelijk als derde over de finish. Één plaats achter All Eyes West, die inmiddels is beoordeeld met een rating van 90. L Saez was tijdens zijn debuut al zijn jockey en zal dat vandaag weer zijn. Speightstown Again (8) begon in oktober vorig jaar zijn carriere met een zesde plaats op Churchill Downs. Daarna liep hij éénmalig in december en kwam tot een tweede plaats op dezelfde baan en kreeg een rating van 80. Op moment van schrijven is Tapi Frost (12) erg populair. Hij had in totaal 2 starts onder jockey H Berrios en werd in beide races derde. Beide races zijn recent gereden, waarvan de laatste 2 weken geleden. Express Pharoah (3) is een afstamming van Triple Crown winnaar American Pharoah. Voor trainer A Sano liep hij 2 races waarin hij zich helaas niet wist te plaatsen. Wel heeft hij een rating van 81 gekregen al is de vraag of hij sterker terug komt na 113 dagen rust en voor nieuwe trainer A Delgado.

Plaats 1: Unconquered Lea (9)
Plaats 2: Speightstown Again (8)
Plaats 3: Tapi Frost (12)
Plaats 4: Express Pharoah (3)

 

Race 5- Stakes

Jean Elizabeth (5) scoorde 3 overwinningen op rij waardoor haar winstpercentage nu op 50% staat. Vandaag wordt ze gereden door I Ortiz Jr die haar tijdens haar laatste race in december ook reed. Ze startte als favoriet samen met Girls Know Best (2), die op een derde plaats kwam. Dat de uitkomst tussen de twee nu zal veranderen lijkt er niet in te zitten. Helemaal omdat Jean Elizabeth qua gewicht lager uitkomt dan dat ze die race deed, terwijl Girls Know Best op een hoger gewicht uitkomt waardoor de afstand misschien nog wel groter zal worden tussen de twee. Keota (8) ligt in de ratings een stuk lager dan het bovengenoemde stel maar komt van een gevreesde stal. Trainer J Servis heeft een 64% winstpercentage over de afgelopen 2 weken. Ze won na 77 dagen rust een claiming race hier op Gulfstream Park. Thinkin Cowtown (1) lijkt weer op de goede weg te zijn na ze van trainer G Jackson wisselde naar G Baxter. Voor haar liep ze 2 races waarbij ze zich in beide plaatste en de laatste ervan won uit een veld van 9.

Plaats 1: Jean Elizabeth (5)
Plaats 2: Girls Know Best (2)
Plaats 3: Keota (8)
Plaats 4: Thinkin Cowtown (1)

 

Race 6 - Stakes

Een klein deel van de paarden komt in goede vorm aan start. Dit is ook het geval bij Mitchell Road (6) die zijn laatste race won. Ze kwam met een tweede plaats in de ‘’Three Chimneys Ladies Turf Stakes’’ te kort voor de winst maar liep een sterke race. Ze ging door naar de First Lady Stakes op Keeneland in oktober maar kwam niet tot de plaatsen. Over turf won ze 56% van haar starts. En ervaring komt ze in ieder geval niet te kort. Atomic Blonde (3) heeft pas 3 races in de benen maar won daar wel de eerste 2 van. In december deed ze een stapje omhoog en werd ze derde met L Saez op Aqueduct. Vandaag zal J Castellano voor het eerst bij haar in het zadel te vinden zijn. Diamond Play (7) heeft het talent om goed te eindigen maar loopt wat onregelmatige races. Ze is vaak als runner-up over de finish gekomen maar wist te verbeteren bij haar laatste race om de winst te pakken op Gulfsteam Park. In haar 4 races voor haar nieuwe trainer A Margotta, is ze pas één keer lager geëindigd dan een tweede plaats. Hidden Facts (2) liep over turf in 5 van haar 6 starts naar de plaatsen maar won alleen haar voorlaatste start. Haar enige race erna ging haar met een tweede plaats ook zeker niet slecht af onder J Castellano. Mogelijk kan F Prat nog wat extra vinden.

Plaats 1: Mitchell Road (6)
Plaats 2: Atomic Blonde (3)
Plaats 3: Diamond Play (7)
Plaats 4: Hidden Facts (2)

 

Race 7 - Fred W Hooper Stakes

P Miller zijn Gray Magician (10) komt van een sterke combinatie. Zijn trainer heeft momenteel een 44% winstpercentage en zijn jockey, J Rosario staat op 47%. Ook al heeft hij maar 2 van zijn 12 starts gewonnen, plaatste hij zich daarnaast 5 keer. Hij liep vorig jaar in een aantal grote races mee zoals de UAE Derby op Meydan waar hij een prachtige tweede plaats scoorde. In mei dat jaar was hij te zien in de Kentucky Derby maar kwam op een laatste plaats omdat hij erg verzwakte tijdens de race. Zijn voorlaatst race won hij op Keeneland onder J Castellano, die vandaag Free Enterprise (8) zal rijden. Laatstgenoemde is een nakomeling van Curlin en heeft pas 5 races gelopen maar plaatste zich in allen en zal proberen voor zijn derde winst op rij te gaan voor trainer C Brown. Chewing Gum (13) rijdt voor de stal van W Mott die momenteel een 20% winstpercentage heeft. Hij heeft met 4 races nog niet zoveel ervaring maar behaalde in alle races de plaatsen. Sinds zijn wissel van R Mandella naar W Mott is hij nog niet lager geëindigd dan een tweede plaats. Epic Dreamer (11) won 2 van zijn 7 gelopen races en verschijnt aan start na zijn winst in december. Jockey P Lopez heeft nog niet eerder op hem gereden.

Plaats 1: Gray Magician (10)
Plaats 2: Free Enterprise (8)
Plaats 3: Chewing Gum (13)
Plaats 4: Epic Dreamer (11)

 

Race 8 - La Prevoyante Stakes

Lady Paname (6) wisselde in oktober 2017 van trainer E Lellouche naar C Brown. Na ruim een jaar rust kwam ze in oktober en november 2018 weer aan start om beide races te winnen. Ook vandaag start ze na een zeer lange rustperiode (427 dagen) maar heeft al eerder laten zien dat dat geen problee hoeft te zijn. Wordt sinds haar wissel gereden door I Ortiz. Mean Mary (4) won 2 van haar 4 starts voor trainer H Motion (die een winstpercentage van 60% heeft). Haar afgelopen 2 races begon ze als favoriet en won de laatste ervan onder jockey L Saez, met wie ze vandaag ook deel zal nemen. Simply Beautiful (2) is een merrie uit de Galileo hengst en is Iers gefokt. Ze komt hier dan ook namens trainer A P O’Brien en neemt jockey R L Moore mee. Ondanks dat ze vijfde werd in haar laatste race op Lingfield, reed ze een erg snelle tijd. In oktober liep ze al eerder onder R L Moore en behaalde toen een derde plaats op Newmarket. Touriga (5) is een stalgenoot van Mean Mary en zal gereden worden door J Velazquez, die haar in de afgelopen 2 races ook deed. Daar kwam ze in november op een vierde plaats maar wist ze de winst te pakken in december op de baan van vandaag.

Plaats 1: Lady Paname (6)
Plaats 2: Mean Mary (4)
Plaats 3: Simply Beautiful (2)
Plaats 4: Touriga (5)

 

Race 9 - Inside Information Stakes

Sterke voorkeur gaat uit naar Spiced Perfection (7) die in oktober een Grade 2 Stakes won (na 154 dagen rust). Al was haar grootste deelname, haar voorlaatste race in de Breeders Cup Filly And Mare Sprint op Santa Anita. Hier behaalde ze een vierde plaats met jockey J Velazquez. Met jockey J Castellano, die haar vandaag zal rijden, won ze haar afgelopen race op Aqueduct. Ze heeft een winstpercentage van 45% (allen over all-weather). Blamed (5) is ook een paard wat vaak na rust erg sterk terug kwam. Vandaag is het 343 sinds haar laatste race, die ze overigens won met jockey I Ortiz. Ook zij heeft alleen over all-weather gelopen en heeft een winstpercentage van 67%. J P’s Delight (4) zal starten voor trainster K O’Connell, die 42% heeft gewonnen in de afgelopen 2 weken. Alle 3 haar starts heeft J P’s Delight gewonnen (ook over all-weather). Liza Star (1) is al 24 keer aan start verschenen en won 8 races in totaal. (Net zoals de bovengenoemde paarden allen over all-weather). Sinds ze van trainer A Rossi naar trainer P Walder verhuisde heeft ze 4 van haar 5 starts gewonnen. "

Plaats 1: Spiced Perfection (7)
Plaats 2: Blamed (5)
Plaats 3: J P’s Delight (4)
Plaats 4: Liza Star (1)

 

Race 10 - W.L. Mcknight Stakes

Red Knight (1) heeft in vergelijking tot het overige veld, een hoge rating. Over turf won hij 5 van zijn 12 starts, wat het percentage op 42% brengt. Zijn voorlaatste race was op Belmont waar hij won onder jockey J Alvarado. Diezelfde jockey reed hem later in november op Aqueduct in de Red Smith Stakes (Grade 3). Uit 11 paarden finishte hij als tweede achter winnaar Sadler’s Joy. American Tattoo (12) debuteerde in december over turf. Een goede beslissing want de ruin won als favoriet uit een klein veld van 6 deelnemers. In totaal heeft hij de helft van zijn 6 starts gewonnen. Pumpkin Rumble (8) heeft over zijn gehele carrière vaak een paar maanden rust gehad. Wat je niet vaak ziet is dat een paard daarna zijn/haar race wint, wat bij Pumpkin Rumble vaak wel het geval is geweest. Zo ook in december in de Woodbine Stakes na 64 dagen rust. Nu zit er iets meer dan een maand tussen en zal hij misschien nog in betere vorm aan start komen. Salute The Colonel (5) werd tweede tijdens zijn laatste race nadat hij daarvoor 3 race op rij had gewonnen. In die 4 races is hij allemaal als favoriet begonnen maar de kans daarop is vandaag klein. Inmiddels heeft hij heel wat jockeys op zijn rug gehad en lijkt het voor hem niet uit te maken als hij eenmaal in goede vorm is (zoals dit seizoen).

Plaats 1: Red Knight (1)
Plaats 2: American Tattoo (12)
Plaats 3: Pumpkin Rumble (8)
Plaats 4: Salute The Colonel (5)

 

Race 11 - Pegasus World Cup Turf Invitational Stakes

"In de race voor $1.000.000 zijn op moment van schrijven twee paarden favoriet. Magic Wand (12) is een 5 jarige Iers gefokte merrie die is getraind door Ierland hun ‘’leading trainer’’ A P O’Brien en zal worden gereden door de Engelse ‘’leading jockey’’ R Moore. Ze is een nakomeling van Galileo, die destijds 6 van zijn 8 starts won. Zelf liep ze vorig jaar onder jockey W M Lordan naar een tweede plaats in de Pegasus Turf waar ze met 2½ lengtes verloor van Bricks And Mortar (uitgeroepen tot ‘’Horse Of The Year 2019’’). Een paard waar ze later in de Arlington Million XXXVII Stakes nogmaals van zou verliezen, met maar een verschil van ¾ lengte. Uit 22 races is ze 13 keer in de plaatsen gelopen en won haar voorlaatste race nog met een lengte op Flemington in de Seppelt Machinnon Stakes (Group 1). Haar laatste race werd ze tweede in de Longines Hong Kong Cup (Group 1) en kwam maar een klein hoofdje te kort tot de winst. Ze heeft in haar leven al heel wat landen gezien en het reizen lijkt haar prima af te gaan. Without Parole (3) is een zoon van de welbekende Frankel, die al zijn 14 starts won met vaak ruime marges. De stal van zijn trainer C C Brown is in goede vorm en hebben over de afgelopen dagen met 3 van hun 6 getrainde paarden gewonnen. Tel daarbij topjockey F Dettori die vandaag plaats zal nemen in het zadel en je hebt een topcombinatie. Without Parole liep in maart in de Dubai Turf onder F Dettori en had alle kans maar verzwakte in de laatste paar honderd meters. In november liep hij zijn eerste race voor trainer C C Brown en werd toen derde in de Breeders Cup Mile waar hij laat van achter in het veld nog enorme voorgang wist te boeken en zijn derde plaats met een neuslengte wist te bemachtigen. P Miller, trainer van Mo Forza (10), heeft veel vertrouwen in de deelname aan de Pegasus World Cup Turf. In meerdere interviews geeft hij aan dat Mo Forza waarschijnlijk nog niet op de top van zijn kunnen is. De regel om alle paarden vrij van medicatie te laten starten ziet hij (gelukkig) niet als een minpunt of probleem. De nog onverslagen 4 jarige komt aan start na 4 overwinningen waarbij de laatste in de Mathis Brothers Mile Stakes (Grade 2) was. Hij zal worden gereden dor J Rosario die hem in 2 van zijn races naar de overwinning reed. Sacred Life (11) is net als Without Parole, getraind door C C Brown. Hij zal vandaag met jockey J L Ortiz starten, die hem nog niet eerder reed. Voor 2019 liep hij zijn carrière in Frankrijk. Hij heeft in Amerika 4 starts gehad waarvan 1 gewonnen. In de overigen kwam hij op een tweede plaats binnen, waarvan hij in augustus op Saratoga maar een neusje te kort kwam tot de winst. "

Plaats 1: Magic Wand (12)
Plaats 2: Without Parole (3)
Plaats 3: Mo Forza (10)
Plaats 4: Sacred Life (11)

 

Race 12 - Pegasus World Cup Invitational Stakes (Dirt)

Al weken staat het internet er vol van: The Pegasus World Cup. Een race met prijzengeld van $3.000.000, die voor de vierde keer verreden zal worden. De eerste 2 jaar was dit de ‘’richest horse race’’ toen het prijzengeld in 2017 $12.000.000 telde om in 2018 zelfs verhoogd te worden naar $16.000.000 (en daarmee de Dubai World Cup passeerde). Naast de reductie in prijzengeld is dit het eerste jaar dat er geen inschrijfgeld betaald hoeft te worden, wat de race aantrekkelijker maakt voor een hoop trainers en eigenaren. Een andere verandering is de medicatie. Vanaf dit jaar mag geen gebruik gemaakt worden van Lasix (en Bute). Bekende medicatie die veel gebruikt wordt in de rensport en wat veel in opspraak is geweest in met name Amerika. De paarden die hier als eerste, tweede of derde finishen, zullen mee mogen doen aan The Saudi Cup in februari, voor een winsom van $10.000.000. Higher Power (6) had, gekeken naar zijn behaalde resultaten, een kleinere winkans dan favoriet(en) Omaha Beach en Spun To Run, voordat beide op donderdag nog geschrapt werden. Dit werkt uiteraard alleen maar in het voordeel van Higher Power die in augustus de TVG Pacific Classic Stakes met een overtuigende 5½ lengtes won. Zijn beide races op Santa Anita kwam hij op een derde plaats maar had daar deels ook reden toe. In de Awesome Again Stakes struikelde hij toen hij de startbox uit kam en in de Breeders Cup Classic had hij ook een moeizame start. Dit lijkt voor hem ook (letterlijk en figuurlijk) een struikelblok te zijn. Als hij een goede start maakt en daar minder energie aan hoeft te verspillen kan hij hier de winst pakken. Toch lijkt er een addertje onder het gras te zitten. In dit geval onder de naam Mucho Gusto (10). Vorige week donderdag werd namelijk pas besloten om hem alsnog in te schrijven bij de Pegasus World Cup. Hij zal deelnemen namens ‘’Hall Of Fame’’ trainer B Baffert, die The Pegasus World Cup in 2017 al won met Arrogate en in 2018 een tweede plaats pakte met West Coast. In eerste instantie zou Mucho Gusto vandaag aan een andere race deelnemen op Gulfstream Park maar is ervoor gekozen hem deel te laten nemen in The Pegasus World Cup waar hij voor het eerst tegen oudere paarden zal moeten strijden. Jockey I Ortiz zou oorspronkelijk Spun To Run rijden maar heeft de keuze gemaakt liever voor B Baffert te rijden op Mucho Gusto, wat zijn eerste keer zal zijn op dit paard. I Ortiz heeft als jockey zijnde met 55% het hoogste winstpercentage op Gulfstream Park. Mucho Gusto, die het vandaag voornamelijk van zijn snelheid zal moeten hebben, is uit 10 races maar één keer buiten de plaatsen geëindigd en won de helft van zijn starts. Hij komt aan start na zijn vierde plaats in de Oklahoma Derby waar hij 2¼ lengtes achter winnaar Owendale de finish over kwam. Zijn laatste winst scoorde hij in de Affirmed Stakes (Group 3) op Santa Anita in juni vorig jaar. De 4 jarige ruin Tax (2) zal vergezeld worden door jockey J J Ortiz, die hem nog niet eerder heeft bereden. De afstand zal geen probleem moeten zijn gezien Tax meerdere races over deze afstand liep en daarvan geen enkele keer buiten de plaatsen kwam. Zijn laatste race was in november tijdens de Discovery Stakes op Aqueduct waar hij op een tweede plaats wist te komen na 98 dagen rust. Twee races ervoor won hij voor het laatst op Saratoga in de Jim Dandy Stakes. Hij loopt het liefst in de buurt van de koplopers en zal vooral in de eindfase daar dichtbij willen zitten. True Timber (1) had weinig plaatskansen toen Omaha Beach en Spun To Run nog niet teruggetrokken waren maar komt nu steeds dichterbij. Zijn 2 laatste races kwam hij op een derde plaats terecht, beiden achter winnaar Maximum Security. De laatste daarvan was in de Cigar Mile op Aqueduct waar Spun To Run als tweede eindigde. Vorig jaar werd hij zevende in de race van vandaag, die gewonnen werd door City Of Light. Hij heeft tot nu toe nog geen Stakes gewonnen en de kans is groot dat vandaag daar geen verandering in zal brengen.

Plaats 1: Higher Power (6)
Plaats 2: Mucho Gusto (10)
Plaats 3: Tax (2)
Plaats 4: True Timer (1)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.