Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Laval - 11 maart

Laval - woensdag 11 maart 2020 - Start: 13:55

Race 1: Grand Prix du Conseil Départemental de la Mayenne

Florida Sport (2) staat erg mooi ingeschreven en als winnares van een Groupe II op Vincennes in haar voorlaatste start kan zij hier in handen van Yoann Lebourgeois opnieuw winnen. Mocht zij teleurstellen dan kunnen Viking d'Hermès (14), die hier zijn laatste koers in Frankrijk loopt en die hoopt zijn carrière met een overwinning af te sluiten, Balzac de l'Iton (13), die in vorm is en die hard kan finishen, maar ook Fun Quick (5), die scherp zal zijn na een korte rust, daarvan profiteren. Cash du Rib (8) had deze winter diverse keren pech in Parijs en verdient het om eens een koers als deze te winnen, hij mag niet onderschat worden. Baron Daidou (6), die werkelijk niets verkeerd doet, Bambino du Pré (7), die laatst beter liep dan zijn klassering doet vermoeden, en Croix du Buisson (4), die met een verscholen koersverloop goed kan eindigen, completeren onze keuze.

Plaats 1: Florida Sport (2)
Plaats 2: Viking d’Hermes (14)
Plaats 3: Balzac de l’Iton (13)
Plaats 4: Fun Quick (5)

 

Race 2: Prix Kreason

Na haar fraaie zege op het gras van treft Charline de Vichti (10) hier een mooie kans om een tweede overwinning op rij te behalen. Diva Gédé (8), die een heroptreden maakt maar gereden wordt door de kundige Michel Poirier, Credo Blue (12), die een zege in dit genre verdient, en Cerise d'Aimpe (6), die vandaag zonder ijzers loopt, zijn de voornaamste rivalen. Doha de Fromentin (2) is er altijd bij en kan met dit mooie startnummer voor een verrassing zorgen. Beau Trésor (16), ideaal ingeschreven tegen de winsomgrens, Cyan du Buisson (9), die zijn oude vorm zou kunnen tonen, en Coq Bot Eur Moël (5), die een start na rust in de benen heeft, completeren onze selectie.

Plaats 1: Charline de Vichti (10)
Plaats 2: Diva Gede (8)
Plaats 3: Credo Blue (12)
Plaats 4: Cerise d’Aimpe (6)

 

Race 3: Prix du Gâteau M

In dit veld is het raadzaam om de paarden bij de warming up goed te volgen. Hestia d'Héripré (3), over wie goede verhalen de ronde doen, Halma Vici (2), die erg goed kwalificeerde, en Hermione des Tours (12), die ons de laatste keer op deze baan prima beviel, zouden het kunnen uitvechten om de overwinning. Hello Mademoiselle (13) debuteerde verdienstelijk in Cagnes-Sur-Mer en is niet bij voorbaat verslagen. Hellia d'Argent (5), die een goede laatste koers liep, Hopeness (9), die weinig verkeerd doet, en Herbes Folles (11), die nog ruimte voor verbetering heeft, zijn onze overige kanshebbers.

Plaats 1: Hestia d’Heripre (3)
Plaats 2: Halma Vici (2)
Plaats 3: Hermione des Tours (12)
Plaats 4: Hello Mademoiselle (13)

 

Race 4: Prix www.hippodrome-laval.fr

Na een prima wintercampagne op Vincennes heeft Evita du Bourg (8) even rust gehad, bij dit heroptreden is zij een betrouwbare favoriete. Mocht zij in de eindstrijd nog wat ritme tekort komen dan kunnen Evening Quick (9), die de laatste keer fraai won maar de ijzers onder houdt, Empereur du Boulay (3), die met zorg hierop is voorbereid, en Diego Nay (4), die het goed doet in deze discipline, daarvan profiteren. Domingo Balago (2) heeft nu twee starts na rust in de benen en kan vandaag meedoen voor een mooi plaatsgeld.

Plaats 1: Evita du Bourg (8)
Plaats 2: Evening Quick (9)
Plaats 3: Empereur du Boulay (3)
Plaats 4: Diego Nay (4)

 

Race 5: Prix www.Lamayenne.fr

Nu hij voor de eerste keer in zijn carrière zonder ijzers loopt kan Galactic Castelets (3), die veel snelheid toonde na zijn fout op Vincennes, zich hier herstellen. Om te winnen dient de pupil van Sébastien Guarato af te rekenen met Give Me de Houelle (9), die het telkens weer goed doet, Gershwin de Chenu (13), die zal proberen zijn recente zege te bevestigen, en Génération Glam (14), die foutloos voor een verrassing zou kunnen zorgen. Great Of Madrik (7) verkeert in topvorm en loopt voor het eerst in zijn loopbaan zonder ijzers, ook hij zou kunnen winnen! Gwendoline (15), die kan verrassen als zij goed blijft draven, Gelato (6), die op deze afstand ver kan komen, en Goliath Atout (4), die we niet te snel mogen weglaten, komen dicht hierachter.

Plaats 1: Galactic Castelets (3)
Plaats 2: Give Me de Houelle (9)
Plaats 3: Gershwin de Chenu (13)
Plaats 4: Generation Glam (14)

 

Race 6: Prix Mayenne Tourisme

Désir de Bannes (8) is het paard met de meeste klasse in dit veld en hij verdient weer eens een zege, op deze vlakke baan zou dat kunnen lukken. Hij zal daarvoor voor moeten blijven op Dentella Bella (6), die ook aan een zege toe is, Daguet Normand (2), die een veld als dit op papier aan moet kunnen, en Bohème du Juillé (13), die speciaal naar deze koers is toegewerkt. D'Artagnan France (15) staat hier mooi ingeschreven en kan zijn oude vorm laten zien, let op hem. Dimo d'Occagnes (3), die op een goede dag hier ver kan komen, Da Vinci Bond (7), die nu een start na rust in de benen heeft, en Cagnard de Betton (10), die hier zonder achterijzers loopt, komen hierna.

Plaats 1: Desir de Bannes (8)
Plaats 2: Dentella Bella (6)
Plaats 3: Daguet Normand (2)
Plaats 4: Boheme du Juille (13)

 

Race 7: Prix Mercedes Etoile de Laval

Na met grote zorg te zijn voorbereid op deze koers zou Solcio ZL (6) niet mogen teleurstellen, hij zou deze koers moeten winnen. Achter deze rotsvaste favoriet kan de strijd om de ereplaatsen gaan tussen Déesse Noire (3), die het prima deed bij haar heroptreden in deze discipline, Crossfire (10), die niets verkeerd doet, en Dynamite Marceaux (4), die op een goede dag voor een verrassing zou kunnen zorgen. Crack d'Ariane (9) is trouw maar houdt de ijzers onder, toch zou hij een rol kunnen spelen voor de plaatsen.

Plaats 1: Solcio ZL (6)
Plaats 2: Deesse Noire (3)
Plaats 3: Crossfire (10)
Plaats 4: Dynamite Marceaux (4)

 

Race 8: Prix France Bleu Mayenne

Een open aangelegenheid waarin de strijd om de zege zou kunnen gaan tussen Feder Fouteau (6), die met ambities terugkeert uit de monté en die zonder ijzers loopt, Fasty du Luot (9), die een derde zege op rij kan behalen, en Fougue du Dollar (15), die haar laatste start op Vincennes gemakkelijk won en die hier zou kunnen bevestigen. Fandango la Nuit (13), die we weer ons vertrouwen geven, en Fuchsia du Rib (12), die in topvorm verkeert, hebben eveneens kansen. Full Aux Rois (16), niet onmogelijk voor een verrassing, Farmer Keryvon (2), die zal proberen met succes in categorie te stijgen, en Festival d'Orient (10), indien hij de juiste gangen eronder houdt, kunnen ook een rol spelen in de aankomst.

Plaats 1: Feder Fouteau (6)
Plaats 2: Fasty du Luot (9)
Plaats 3: Fougue du Dollar (15)
Plaats 4: Fandango la Nuit (13)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.