Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Wedbeters Live
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Wedbeters Live

Beelden

Beelden

Beelden

Romme - 20 maart

Romme - vrijdag 20 maart 2020 - Start: 18:20

Race 1: Prix E3 Bonus - Trearingslopp

Na met klein verschil te zijn verslagen bij zijn debuut op Solvalla kan M.T.Perette (7) hier bij zijn tweede optreden zijn eerste zege behalen, het paard kan de komende weken verder doorbreken. De als 2-jarige veelbelovende Survivor W.F. (1) werd na zijn teleurstellend optreden in een sterk veld eind vorig jaar aan de kant gezet, en dient bij dit heroptreden scherp in de gaten gehouden te worden. Stella Nova Race (3) won haar eerste koers in een goed veld, zij is nog verder te verbeteren en kan dat hier bevestigen. Höwings Zora (4) beviel ons prima in haar eerste twee starts in aardige velden en is vandaag zeker niet kansloos.

Plaats 1: M.T. Perette (7)
Plaats 2: Survivor W.F. (1)
Plaats 3: Stella Nova Race (3)
Plaats 4: Howings Zora (4)

 

Race 2: Sleipner Cup

B.W.Kungen (3) beeindigde zijn seizoen 2019 met een fraaie zege op deze baan en hij kan hier gelijk weer toeslaan. De als 3-jarige veelbelovende Ängsodin (5) liep een prima rentreekoers in Bollnäs, en zal wat scherper zijn dan onze favoriet waardoor hij hem goed partij zal kunnen bieden. Önnes Skogman (9) toont zeker snelheid als hij foutloos is, zijn kansen hangen af van een parcours zonder galoppades. Andelskungen To (1) is niet aan een toprijder toevertrouwd zonder aanleiding, hij kan bij dit heroptreden verrassen. Ardals Finpavin (2) is het jaar goed begonnen en lijkt op scherp te staan.

Plaats 1: B.W. Kungen (3)
Plaats 2: Angsodin (5)
Plaats 3: Onnes Skogman (9)
Plaats 4: Andelskungen To (1)

 

Race 3: Lopp 3

Edwardscissorhands (6) won zijn eerste optreden in Gävle in een stijl die verwachtingen schept voor de toekomst. Gala Journey (11) wist ook al te winnen en de nog verder te verbeteren merrie kan zich verder goed ontwikkelen. Gassin Am (10) is er altijd bij en heeft al voldoende koersritme opgebouwd om hier een goede kans te hebben. Chris Carambole (7) had vorig jaar wat gezondheidsproblemen maar verdient onze aandacht op basis van wat hij in het eerste halfjaar van 2019 heeft laten zien. Totte C.D. (3) verbeterde vorig jaar per start en heeft dit seizoen nu twee starts in de benen. Hedens Mirakel (4) liet in zijn voorlaatste start in een sterker veld dan dit een goede indruk achter.

Plaats 1: Edwardscissorhands (6)
Plaats 2: Gala Journey (11)
Plaats 3: Gassin Am (10)
Plaats 4: Chris Carambole (7)

 

Race 4: Prix K100

My Golden Eye (5) was een goede 3-jarige en debuteert hier voor een nieuwe trainer, zij kan bij dit heroptreden gelijk toeslaan. The Lucky One (10) wisselt goede met mindere prestaties af, hij won zijn laatste start door middel van een scherp eindschot en kan dat hier bevestigen. Ibra Sånna (8) wist te winnen in Gävle en verdient in dit veld onze aandacht. Tarpon (7) kwam laatst nog goed terug na een grote fout aan de start, en maakte daarmee indruk in zijn eerste optreden voor Robert Bergh. Isolde (9) was er regelmatig bij voor haar recente mindere prestatie en heeft hier zicht op een plaatsgeld. Sabina Memphis (3) heeft snelheid genoeg en kan van kop af verrassen, net als Loui Laday (6), die weer op de goede weg lijkt.

Plaats 1: My Golden Eye (5)
Plaats 2: The Lucky One (10)
Plaats 3: Ibra Sanna (8)
Plaats 4: Tarpon (7)

 

Race 5: Prix Stayerlopp

Macelleria (3) is afgelopen jaar sterk verbeterd en na zijn winnend heroptreden in een matig veld lijkt dit snelle en sterke paard in staat om hier wederom te winnen. Hij zal zich geen terreinverlies kunnen permitteren tegen Djokovic (1), een zoon van Bold Eagle, die veel inhoud heeft en ook een uitstekend seizoen als 3-jarige kende, bovendien is zijn stal in vorm. Narold Vox (7) moet veel meters voorgeven maar hij deed het al goed op een hoger niveau en treft het vandaag een stuk makkelijker. Perfect Dynamite (5) boekte eind januari een sterke zege in een soortgelijk veld en zal een gooi doen naar het podium.

Plaats 1: Macelleria (3)
Plaats 2: Djokovic (1)
Plaats 3: Narold Vox (7)
Plaats 4: Perfect Dynamite (5)

 

Race 6: Prix Svensk Travsports Unghastserie

Valuta E.W. (8) won vorig jaar drie koersen en treft bij dit heroptreden een veld dat zij aankan, zij komt uit een goede stal en lijkt er weer klaar voor te zijn. Na haar sterke winst op 9 maart in Eskilstuna staat Cherry Oh Baby (4) nu zwaarder maar in deze vorm kan zij partij bieden aan de tegenstanders die van rust komen. Joy Frances Boko (9) liep in sterke 3-jarigen koersen en zal hier de nodige aanhang hebben, net als Olmeda (6), die interessante verrichtingen heeft, en Your Dreamlove (3), die de enige zege in haar carrière op deze baan behaalde.

Plaats 1: Valuta E.W. (8)
Plaats 2: Cherry Oh Baby (4)
Plaats 3: Joy Frances Boko (9)
Plaats 4: Olmeda (6)

 

Race 7: Dubbelcupen

De trouwe Guldtopp (7) is momenteel in uitstekende vorm en treft hier de afstand waarop hij zijn eerste overwinning behaalde. Brenne Järven (8) heeft deze winter rust gehad na een prima seizoen 2019 en kan direct in de gaten gehouden worden. Guli Glöd (11) boekte een kinderlijk eenvoudige zege op deze baan en zal deze hier kunnen bevestigen. Grude Svarten (10) treft het vandaag een stuk lichter dan normaal en is meer dan een simpele outsider. Lill Maria (1) werd hier keurig 2e en kan van kop af voor een verrassing zorgen. Remkvikk (12) had de laatste jaren gezondheidsproblemen maar hij liep een goede rentreekoers.

Plaats 1: Guldtopp (7)
Plaats 2: Brenne Jarven (8)
Plaats 3: Guli Glod (11)
Plaats 4: Grude Svarten (10)

 

Race 8 : Lopp 8

Na twee fraaie overwinningen met deze rijder begin dit jaar werd Pickachu Face (8) in zijn laatste start na een flitsend eindschot 3e, het enige nadeel vandaag is dat hij aan de buitenzijde moet vertrekken. Global Thunder (2) versloeg onze favoriet in Bollnäs, en met dit ideale startnummer heeft ook hij kans op de overwinning. Höwings Unbeatable (4) deed het al goed in een hogere klasse en deze rassprinter zou hier best wel eens kunnen verrassen. Il Mio Hooligan (3) doet het goed in deze categorie en is in een prima vorm, terwijl ook Patricia Zaz (5) onze aandacht trekt na een benodigde rentreekoers. New Dawn (1) kan bij een passend koersverloop een plaatsgeld bemachtigen.

Plaats 1: Pikachu Face (8)
Plaats 2: Global Thunder (2)
Plaats 3: Howings Unbeatable (4)
Plaats 4: Il Mio Hooligan (3)

 

Race 9 : Prix Spartrappa

De onder de hoede van Mattias Djuse in vier starts nog ongeslagen Radetzky (9) weet elke keer gemakkelijk te winnen en kan hier zijn kwaliteiten opnieuw bewijzen als hij weg weet te komen met dit matige startnummer. De bij zijn heroptreden nipt verslagen Applejack Mile (6) lijkt nog winsom in te halen te hebben, hij is nog niet erg vaak gestart en dient hier ons volledige vertrouwen te krijgen. Fighter Mearas (13) heeft veel klasse maar ook een moeilijk karakter, alles hangt bij hem weer af van een foutloos parcours. Gezien zijn 3e plaats vorige maand in Solvalla in handen van Jorma Kontio heeft ook Crazeman (10) kansen op een podiumplaats. Why Not Blanche (4) liep twee goede koersen voor zijn recente uitschakeling en is een gevaarlijke outsider. Christer (7) werd knap 2e achter onze favoriet en zal weer een rol kunnen spelen nu hij een veel beter nummer achter de auto heeft.

Plaats 1: Radetzky (9)
Plaats 2: Applejack Mile (6)
Plaats 3: Fighter Mearas (13)
Plaats 4: Crazeman (10)

 

Race 10: Prix P21 - Lopp

Een matig veld, waarin St No More War (11), die onlangs 2e werd in een soortgelijk veld in Bollnäs, de beste papieren lijkt te hebben. B.B.S. Canyankee (6) heeft al meermalen bewezen mee te kunnen op dit niveau en treft hier een afstand die hem uitstekend past. Pases Amigo (4) is verbeterd en treft het hier wat lichter dan in zijn laatste starts. Als 4e aankomende in een sterker veld dan dit in zijn voorlaatste start heeft ook Creator Scoop (9) kansen op een mooie klassering. Diadora (3) liep ook al in sterker gezelschap en kan voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: St No More War (11)
Plaats 2: B.B.S. Canyankee (6)
Plaats 3: Pases Amigo (4)
Plaats 4: Creator Scoop (9)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.