Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Saint Galmier - 19 februari

Saint Galmier - woensdag 19 februari 2020 - Start: 16:32

Race 1: Prix Gites de France – Prix de la Ville de Saint-Etienne

De vierjarigen openen de meeting in Saint-Galmier, met in het eerste band Grimo de Bertrange (4), die zijn rentreekoers in Lyon nodig had en die hier een goede kans heeft temeer omdat hij voor het eerst zonder achterijzers loopt. Hij zal rekening moeten houden met weerstand van Graceland (11), die een nipte overwinning behaalde voor Golden Marceaux (9), die in die koers erg hard eindigde, en van Grande Ligneries (12), die op Vincennes tegen haar grenzen aanliep maar die voor deze koers een ambitieuze verre reis maakt. Gamin Picard (2), die weer ons vertrouwen krijgt, doet mee voor de plaatsen samen met Gully d’Argenvière (6), die verbeterd zal zijn na haar heroptreden, en Gasparoff (8), die al voldoende liet zien om hier een rol te kunnen spelen.

Plaats 1: Grimo de Bertrange (4)
Plaats 2: Graceland (11)
Plaats 3: Golden Marceaux (9)
Plaats 4: Grande Ligneries (12)

 

Race 2: Prix du Restaurant La Charpiniere – Saint Galmier

Edoline Marceaux (15) loopt uitstekend op deze baan waar zij al eens won vanuit het tweede startvak, zij gaat hier voor een tweede zege op rij, al zal zij moeten oppassen voor Darling du Rabutin (16), voor wie hetzelfde geldt en die zonder ijzers na twee rentreekoersen erg gevaarlijk is. Etincelle Vindecy (1), die laatst 2e werd achter onze favoriete, doet mee voor een podiumplaats net als Emeraude de Magny (11), die haar vorm bewees in Lyon tegen de hengsten. Enigma du Vif (4) moest de laatste keer slalommen om een plaats te kunnen behalen maar zij kwam goed af achter Elite de Bas (10) en Evasion d’Urzy (9), die beiden op papier hier ook een goede kans hebben. Ethmia Venesi (6) zat ook in de aankomst van 30 januari en komt meer in beeld voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Edoline Marceaux (15)
Plaats 2: Darling du Rabutin (16)
Plaats 3: Etincelle Vindecy (1)
Plaats 4: Emeraude de Magny (11)

 

Race 3: Prix des Touterelles – Prix Auchan

Deze koers zou kunnen gaan naar Emir du Bouillon (9), die mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens en die in Lyon goed naar de finish kwam. Hij zal daarvoor af moeten rekenen met Dacolin (17), die een goed heroptreden onder het zadel maakte en die vandaag zonder ijzers loopt, en met Dexter Blue (15), die zelfs met ijzers een goede kans heeft in dit veld. Doulis d’Occagnes (3) doet momenteel niets verkeerd en kan weer een rol spelen in de aankomst, net als Ducastel (6), die zijn vorm toonde in een amateurkoers. Exotic Oaks (5), die weer ons vertrouwen krijgt, Dodu de Bois Jaret (8), die er mooi in staat, en Django du Jaguy (7), die niet al teveel marge heeft in dit veld, kunnen een plaatsgeld bemachtigen.

Plaats 1: Emir du Bouillon (9)
Plaats 2: Dacolin (17)
Plaats 3: Dexter Blue (15)
Plaats 4: Doulis d’Occagnes (3)

 

Race 4: Prix de Lignieres-en-Berry

Carina Béji (4) liet in haar laatste optredens meerdere malen haar vorm zien, vandaag hoeft zij geen meters voor te geven aan de concurrentie. Om die reden kiezen we haar als favoriete ten koste van Blackbird Wood (1), die dicht bij haar eindigde en die hier een mooi nummer aan de binnenkant heeft, en van Elu de Dompierre (8), die verbeterd zal zijn na zijn heroptreden en die zelfs met ijzers het klassepaard in dit veld is. Douloureuse (6) kan alleen maar verbeterd zijn na haar heroptreden en komt hierna, samen met Blue Label (3), die beter kan dan wat hij laatst in Cagnes liet zien maar die niet de dapperste is, en de oude Amiral de Virmont (12), die in zijn oude vorm een rol kan spelen. Be Unlimited (2) verraste onlangs maar treft het hier zwaarder.

Plaats 1: Carina Beji (4)
Plaats 2: Blackbird Wood (1)
Plaats 3: Elu de Dompierre (8)
Plaats 4: Douloureuse (6)

 

Race 5: Prix France Bleu

Fantasme (10), die na een goed heroptreden onder het zadel nu zonder ijzers loopt, treft hier een mooie kans om weer eens te winnen want hij liet de afgelopen herfst goede dingen zien zonder ijzers. Dat gezegd hebbend, Fiesta Julry (11) is niet bij voorbaat verslagen als zij kan laten zien wat zij vorig jaar toonde, zij voert de oppositie aan met Flash Oaks (9), die na twee rentreekoersen zonder ijzers loopt, Fana d’Amour (6), die een soortgelijke koers won in Lyon, en Falco d’Argenvière (8), die wist te winnen op deze baan. Falco de Vandel (13) komt eigenlijk net iets tekort voor de winst vanuit het tweede startvak maar kan zich plaatsen net als Flag (4), die we in de gaten moeten houden

Plaats 1: Fantasme (10)
Plaats 2: Fiesta Julry (11)
Plaats 3: Flash Oaks (9)
Plaats 4: Fana d’Amour (6)

 

Race 6: Prix de Chatillon sur Chalaronne

Amateurs in actie over de kortere afstand met Cyberespace (1), die het zonder meer uitstekend doet in deze klasse en die hier opnieuw een betrouwbare favoriet is, al komt hij Dierlov Volo (2) tegen die goed presteerde bij de profs en die hem aardig partij kan bieden. Bolide Highland (11) presteert regelmatig in deze klasse en doet mee voor het podium samen met Cybèle d’Hermès (12), gezien haar verrassende 3e plaats van 25 januari, Dynamic La Borie (9), zelfs nu hij met ijzers loopt, en Déesse Jive (16), die het in Marseille Vivaux lang niet slecht deed. Didji du Messi (7) liep al goede koersen in deze categorie maar kan nog wat scherpte missen, hij komt meer in beeld voor een plaats net als Banjo d’Or (4), die we niet over het hoofd mogen zien.

Plaats 1: Cyberespace (1)
Plaats 2: Dierlov Volo (2)
Plaats 3: Bolide Highland (11)
Plaats 4: Cybele d’Hermes (12)

 

Race 7: Prix des Moineaux – Prix By My Car

Bahia de Ligny (8), die na een rentree voor de sulky nu zonder ijzers loopt, treft hier haar favoriete discipline en is daarom onze favoriete, ook omdat zij mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens. Bahia de la Basle (6), in haar oude vorm, heeft echter ook een eerste kans en is niet bij voorbaat verslagen, zij voert de tegenstand aan samen met Come On du Vallon (3), die we direct in de gaten moeten houden, terwijl in het tweede band Darla de Piervive (10), die er altijd bij is, en Apalikove (11), die verbeterd zal zijn na haar heroptreden in Cagnes, ook zicht hebben op een podiumplaats. Bel Canto Joyeux (4) is een leuke outsider bij zijn terugkeer in dit genre en hij komt hierna samen met Dignité (13), die de laatste keer de longen goed opende in een zware koers voor de sulky.

Plaats 1: Bahia de Ligny (8)
Plaats 2: Bahia de la Basle (6)
Plaats 3: Come On du Vallon (3)
Plaats 4: Darla de Piervive (10)

 

Race 8: Prix de la Clayette

Harfang des Iles (1) debuteerde prima in Lyon waar hij niet ver van de winnaar eindigde en hij kan hier weer een voorname rol spelen. Heaven Julry (2) komt uit een goede stal en hij kan hem echter stevig partij bieden, net als Harry du Royal (5), die in Paray-le-Monial een prima eindsprint liet zien. High Machine (4) deed het goed in Cagnes bij zijn eerste optreden voor Yannick Alain Briand en doet hier mee voor de plaatsen net als de debuterende Hêtre du Jour (9), die zich vorig jaar goed kwalificeerde.

Plaats 1: Harfang des Iles (1)
Plaats 2: Heaven Julry (2)
Plaats 3: Harry du Royal (5)
Plaats 4: High Machine (4)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.