Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Solvalla/V86 - 4 maart

Solvalla - woensdag 04 maart 2020 - Start: 18:15

Solvalla heeft woensdag een prima gevarieerd koersprogramma. De Golden Weddings lopp is een leuk bezette koers met goede winnaars in het verleden als Pine Dust, Absolut Newport en Hankypanky Frances. De strijd zal nu gaan tussen Ultra Bright en Digital Track. Ook staat deze avond de V86 op het programma. Vanaf half negen wordt er geschakeld met Jägersro, de baan waar Conrad Lugauer zijn heroptreden maakt. Hij raakte begin dit jaar geblesseerd aan zijn arm en stond geruime tijd aan de zijlijn. Lugauer voelt zich goed en is optimistisch gestemd aangaande zijn kansen met Virgin Maiden (V86-1) en Nero Maximus (V86-5). De V86 begint om 20.30 uur op Jägersro waarna er geschakeld zal worden tussen de beide koersbanen. In Stockholm wordt de eerste koers om 18.15 verreden.

Race 1 – Treåringslopp, 2140 meter autostart

In deze openingskoers veel driejarige talenten. Henriette Sisu (5) maakt haar Zweeds debuut voor Patricia van der Meer, wiens paarden momenteel in uitstekende vorm verkeren. In Gelsenkirchen liep zij een sterke koers waarbij zijn tot aan de finish sterk door ging. Op fijne speed werd zij geklopt en bedroeg het verschil een halslengte. Onze favoriet. Aan haar binnenkant start M.T.Perette (4) en die maakt haar debuut na een geslaagde kwalificatieproef. Zij gaat mee doen in de voorhoede. Raya D.E. (9) heeft het nodige talent. Na twee koersen al tweejarige, maakt zij haar debuut als driejarige. Starlight S.W. (1) sloot het seizoen als tweejarige af met een goede tweede plaats in een snelle 1.17,0. Dat maakt haar hier kansrijk.

Plaats 1: Henriette Sisu (5)
Plaats 2: M.T.Perette (4)
Plaats 3: Raya D.E. (9)
Plaats 4: Starlight S.W. (1)

 

Race 2 - 3-åriga och äldre högst 30.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2140 meter autostart

Olimp (1) liet in zijn laatste start een goede indruk achter met een tweede plaats. Hij was duidelijk verbeterd en kan hier met Erik Adielsson zijn eerste overwinning behalen. In deze koers moet hij het opnemen tegen The Killer (5). Die kan zijn naam eer aan doen getuige drie tweede plaatsten; de vorm is erg goed. Above Ground (10) beschikt over voldoende snelheid om zich met de prijzenverdeling. Bij Örjan Kihlström is hij in goede handen. Guardian (11) is in beeld voor een klassering. Bij zijn debuut zette hij een goede prestatie neer in een snelle tijd.

Plaats 1: Olimp (1)
Plaats 2: The Killer (5)
Plaats 3: Above Ground (10)
Plaats 4: Guardian (11)

 

Race 3 – Golden Weddings lopp, 1640 meter bandenstart

Een miniveldje van vijf paarden die gaan strijden om de eerste prijs van SEK 60.0000,00. Ultra Bright (5) won begin maart een Stoeliten waarbij zij op speed de favoriet Hevin Boko klopte die de gehele weg in het dodenspoor lag. Dergelijke paarden treft zij nu niet, maar zij moet nu wel meters geven. Digital Track (2) is in het eerste band een gevaarlijke concurrent. Hij won de laatste keer van kop af en heeft nu twintig meter voordeel aan de start. In handen van Örjan Kihlström kan dit worden verzilverd. Hij is onze favoriet. Galactica (4) loopt bijna altijd bij de eerste drie. Dat moet opnieuw mogelijk zijn. Zourane Kronos (1) verkiezen we boven Lovely Secret (3)

Plaats 1: Digital Track (2)
Plaats 2: Ultra Bright (5)
Plaats 3: Galactica (4)
Plaats 4: Zourane Kronos (1)

 

Race 4 – Besök vår nästa fredagslunch 6 mars - Treåringslopp Ston, 2140 meter autostart

Nikita Sunrise (4) maakt in januari een zegevierend koersdebuut. Zij nam halverwege de koers de leiding in handen en won met anderhalve lengte voordeel na een laatste vijfhonderd meter op een voet van 1.12,3. Een talent. Patricia van der Meer heeft Heart Am (1) in koers. Deze merrie liep in Berlijn haar eerste koers. Ze oogde nog wat groen maar in die koers heeft ze veel geleerd en werd ze tweede achter medefavoriet O’Conner. Motive Match (2) is het jongere zusje van het fenomeen Mascate Match. Zij is haar carrière veelbelovend begonnen met een overwinning op een hele zware baan. De tijd was dus prima. Upgrade Pellini (6) haar vorm is stijgende; een verrassing van haar kant is goed mogelijk.

Plaats 1: Nikita Sunrise (4)
Plaats 2: Motive Match (2)
Plaats 3 Heart Am (1)
Plaats 4: Upgrade Pellini (6)

 

Race 5 - Solvalla Podcast - Fyraåringslopp Ston, 2140 meter autostart

Na haar verhuizing vanuit Italië naar haar Zweedse trainer Magnus Dahlén heeft Alhambra Mail (3) maar weinig verkeerd gedaan. Zij won vijf koersen op rij en ging op welverdiende vakantie. Zij maakt hier haar seizoensdebuut en met dit startnummer zie we haar niet geklopt worden. Ook omdat haar voornaamste concurrent Tonique (7) het niet getroffen heeft met het startnummer. De merrie sloot vorig seizoen af met een overwinning en ook zij maakt hier haar seizoensdebuut. Sideslip (2) heeft dit jaar al een overwinning op zak. De vorm is goed, maar we verwachten ditmaal geen overwinning. Qeen Roc (5) verkiezen we boven Fuel Burn (1).

Plaats 1: Alhambra Mail (3)
Plaats 2: Tonique (7)
Plaats 3: Sideslip (2)
Plaats 4: Qeen Roc (5)

 

Race 6 – Kurser och event med häst – Solvalla Travskola, 2640 meter autostart

In deze koers over de stayersafstand beschikt Jevgeni Ivanov over goede kansen met J.J.Another Vinn (9) die begin februari nog won op Solvalla. De vijfjarige laatbloeier won toen dankzij een sterke slotfase met ruim verschil. Als Glacier (6) het hoofd erbij houdt kan hij zeker voor weerwerk gaan zorgen. Hij is bij Rikard N Skoglund is goede handen; de rijder die hem in zijn voorlaatste start op Mantorp nog naar de overwinning stuurde. Youhadmeathello (1) verbeterde de laatste keer zijn record aanzienlijk. Een plek bij de eerste drie is reëel. Quickatore (11) is in de vorm van het najaar 2019 zeker kansrijk.

Plaats 1: J.J.Another Vinn (9)
Plaats 2: Glacier (6)
Plaats 3: Youhadmeathello (1)
Plaats 4: Quickatore (11)

 

Race 6 – V86-1 Jägersro, Välkommen till Summer Meeting Mares - Stolopp, 1640 meter autostart

Voor het eerste onderdeel van deze V86 zijn we op de baan van Jägersro. Slechts acht deelneemsters in deze koers die dus allemaal het eerste gelid hebben. Het heroptreden van Conrad Lugauer staat centraal die na een armblessure voor het eerst sinds 4 januari weer in actie komt. Hij heeft met Virgin Maiden (8) een paard in de koers die kansen heeft op de overwinning. Het startnummer is lastig, maar het paard is goed in orde. Velegance (1) won op Axevalla een Diamantstoet. De merrie had haar handicap van twintig meter vlot weggewerkt en nam de leiding om deze tot aan de finish vast te houden. Een sterk optreden. Zij is onze favoriet. Golden Girl D.T. (4) en Micro Vick (7) zijn trouw in hun prestatie. Een klassering zit er zeker in.

Plaats 1: Velegance (1)
Plaats 2: Virgin Maiden (8)
Plaats 3: Golden Girl D.T. (4)
Plaats 4: Micro Vick (7)

 

Race 7 - V86-2 Solvalla, Fyraåringslopp, 2140 meter autostart

In dit tweede onderdeel van de V86 is Arnie Express (4) onze favoriet. De hengst bleef de laatste keer van start tot finish voorop. Hij kan enorm starten en dat is nu ook een voordeel. Torbjörn Jansson beet zich in diezelfde koers stuk op Arnie Express met One Two Beat. Nu gaat hij het proberen met Belker (6) die beviel bij zijn seizoensdebuut en nu scherper zal zijn. Mellby Hoffa (5) hoort in dit rijtje van kanspaarden thuis. Een paard met de nodige klasse in huis. Het zal een mooi duel worden. Verder noemen we nog B.W.T.Echo (2)

Plaats 1: Arnie Express (4)
Plaats 2: Belker (6)
Plaats 3: Mellby Hoffa (5)
Plaats 4. B.W.T.Echo (2)

 

Race 7– V86-3 Jägersro- Ungdomslopp, 2140 meter autostart

Een redelijk open koers waarin we Dreamstone (11) als favoriet laten vertrekken. Daar geven zijn prestaties van dit jaar, een overwinning en een tweede plaats, genoeg aanleiding toe. Bij zijn zege liep hij tevens een nieuw record van 1.16,0 Stalgenoot Banderas (1) was in zijn laatste twee starts beide keren tweede. Hij mag niet worden vergeten. Incredible Smart (9) start hierachter en heeft de klasse in huis om bij de eerste drie te eindigen. Max (5) zette dit jaar al sterke tijden neer. Winnen wordt lastig, maar een plaatsgeld is reëel. Voor een verrassing noemen we nog Abbington (10).

Plaats 1: Dreamstone (11)
Plaats 2: Banderas (1)
Plaats 3: Incredible Smart (9)
Plaats 4: Max (5)

 

Race 8 – V86-4 Solvalla, Välkommen till Svantes 6-rätters 11 mars, 2640 meter autostart.

De Duitse Payet D.E. (3) steekt al lange tijd in geweldige vorm. De ruin wint of wordt tweede en dat is ook nu de eindklassering waarmee wij rekening houden. Afstand en startpositie is hem op het lijf geschreven. De oertrouwe Eicas (4) verdient ook eens een overwinning waarvoor hij telkens net te kort komt. Het wordt met Payet D.E. in koers opnieuw een lastig verhaal. Coogan (9) liep in september voor het laatst. Als de vorm is hervonden, dan zou hij zich gewoon moeten kunnen plaatsen. In Love Boko (1) is snel, maar maakt ook nog wel eens een foutje.

Plaats 1: Payet D.E. (3)
Plaats 2: Eicas (4)
Plaats 3: Coogan (9)
Plaats 4: In Love Boko (1)

 

Race 8 – V86-5 Jägersro, Fördel Ston, 2140 meter autostart.

De Duitse Gustavson Be (4) maakt zijn seizoensdebuut in Zweden. De pupil van Victor Gentz sloot het succesvolle jaar 2019 af met een sterke overwinning in Berlijn. Hij komt hier weer fris en uitgerust aan de start. Nero Maximus (5) is het seizoen goed begonnen met een derde plaats en een overwinning. Hier kan die positieve lijn verder worden doorgetrokken. Conrad Lugauer is positief gestemd en rekent op winst. Quiz Töll (7) won onlangs nog op Kalkmar. Daarbij kwam een prima kilometertijd op de klokken. Voor een klassering rond drie, vier komt Thengill (2) in aanmerking.

Plaats 1: Nero Maximus (5)
Plaats 2: Gustavson Be (4)
Plaats 3: Quiz Töll (7)
Plaats 4: Thengill (2)

 

Race 9 – V86-6 Solvalla, Välkommen till STL-finaler 28 mars, 2140 meter bandenstart

In deze koers is de Timoko-zoon Timorol (6) het paard dat eruit springt. Dit seizoen verloopt voortvarend met twee overwinningen en een tweede plaats uit vier starts. Wij zien hem niet zomaar geklopt worden. De voornaamste concurrenten starten bovendien in het tweede gelid. Expensive (10) staat voor een overwinning. Een allround koerspaard die over alle afstanden goed presteert. Enjoy’s Jagger (12) zette zijn laatste koers om in een goede overwinning. Een vergelijkbaar resultaat valt niet uit te sluiten. Voor een klassering noemen we nog Ville Am (7) die met dit startnummer bij de start een beetje geluk moet hebben.

Plaats 1: Timorol (6)
Plaats 2: Expensive (10)
Plaats 3: Enjoy’s Jagger (12)
Plaats 4: Ville Am (7)

 

Race 9 – V86-7 Jägersro, Välkommen till Summer Meeting Halmstad, 2140 meter bandenstart.

Een koers met een aantal aan elkaar gewaagde paarden. De Deen Chablis D.K. (13) bevestigde de overwinning op Charlottenlund twee weken laten op de baan van Halmstad. In een koers over drie kilometer zocht hij na anderhalve ronde het kopppaard op die hij bij het ingaan van de laatste bocht passeerde. Zonder te verslappen won hij overtuigend. Quite E.Wood (14) heeft een hele mooie prestatiereeks. Klasseringen worden afgewisseld met overwinningen. Ook nu heeft hij goede kansen op de overwinning. Dallas (15) is iets wisselvalliger, maar snel genoeg. Dit drietal springt eruit in het tweede band. In het eerste band zal French Quick (1) het gaan proberen om de twintig meter uit te gaan buiten.

Plaats 1: Chablis D.K. (13)
Plaats 2: Quite E.Wood (14)
Plaats 3: Dallas (15)
Plaats 4: French Quick (1)

 

Race 10 – V86-8 Solvalla, 3-åriga och äldre 120.001 - 320.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2140 meter autostart.

Voor het laatste onderdeel van de V86 keren we terug naar Solvalla. Het is tevens de laatste koers van deze avond in de Zweedse hoofdstad. Messiah (4) maakt zijn seizoensdebuut. Vorig seizoen kon hij niet winnen maar was hij er meerdere keren dichtbij. Wij hebben vertrouwen in een goed resultaat voor de hengst die wordt gereden door Örjan Kihlström. De Italiaan Vulcano N.P.(9) finisht ook altijd in het front. Het startnummer is niet ideaal, maar daar weet Carl Johan Jepson wel mee om te gaan. Frankenstein Am (10) maakt zijn seizoensdebuut. Als de vorm goed is, heeft hij een goede kans. Ook winst is dan goed mogelijk. Twice Kronos (11) kiezen we uit de overige deelnemers.

Plaats 1:  Messiah (4)
Plaats 2:  Frankenstein Am (10)
Plaats 3:  Vulcano N.P.(9)
Plaats 4:  Twice Kronos (11)

Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.