Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Solvalla - 20 maart

Solvalla - vrijdag 20 maart 2020 - Start: 12:20

Race 1: Lopp 1

We beginnen met een lastige koers waarin de ervaren paarden tot nu toe weinig hebben laten zien. We geven daarom de voorkeur aan de debuterende Bold Eagle zoon Babsan Kronos (5), die uit een stal komt die vaak goede jonge paarden brengt, Slippery Runway (1), die zich de vorige maand op deze baan in een snelle tijd kwalificeerde, en Lifecycle (7), de tweede troef van Stefan Melander, die ook een prima test liep enkele dagen geleden. Binoculars (4) stelt vanaf zijn eerste start teleur maar hij werd daarbij wel steeds veel gespeeld, hetgeen duidt op vertrouwen bij de wedders.

Plaats 1: Babsan Kronos (5)
Plaats 2: Slippery Runway (1)
Plaats 3: Lifecycle (7)
Plaats 4: Binoculars (4)

 

Race 2: Lopp 2

L.L.Royal (9) boekte in zijn voorlaatste start een van start tot finish overwinning op deze baan en staat vandaag erg mooi ingeschreven. Cutaway (6) kende een uitermate succesvol najaar en liep onlangs een rentreekoers in een sterk veld, hij treft het vandaag een stuk lichter en heeft daarom goede kansen in dit gezelschap. Master of Trix (7) was nog kansrijk toen hij de laatste keer van de benen ging, hij is in vorm en dient weer te worden meegenomen in het spel. Red Rooster (2) liep na lange afwezigheid twee goede koersen en hij kan van kop af voor een verrassing zorgen. Crash Axe (8) liep ook een goede rentreekoers bij zijn debuut voor de stal van Stefan Melander, hij kan profiteren van een eventueel falen van de favorieten. Jas (13) deed het al goed op deze baan en trekt de aandacht nu hij zonder ijzers loopt. Definitif Launcher (14) presteert prima op dit niveau en zal verbeterd zijn na zijn heroptreden.

Plaats 1: L.L.Royal (9)
Plaats 2: Cutaway (6)
Plaats 3: Master of Trix (7)
Plaats 4: Red Rooster (2)

 

Race 3: Lopp 3

Ecco Qui (6) debuteerde hier met een uitstekende 2e plaats, ondanks een parcours naast de koploper. Hij zal daarop sterker zijn geworden en we zien deze laatbloeier vandaag zijn eerste overwinning behalen. Hij krijgt hier te maken met de van rust komende Garri Westwood (10), die als 3-jarige al veelbelovend was met onder andere een zege op deze baan in oktober, en die we direct in de gaten moeten houden. Glamour Sisu (3) verbetert per start en had in Eskilstuna lang zicht op een hoge klassering, zij lijkt haar beste vorm te benaderen. Enjoy's Hardcash (4) blijft riskant maar hij toont ook veel snelheid, op een goede dag zou hij kunnen verrassen. Tommy Jovalley (1) was deze winter tweemaal geplaatst in soortgelijke velden, hij dient meegenomen te worden voor de plaatsen in deze vrij open koers.

Plaats 1: Ecco Qui (6)
Plaats 2: Garri Westwood (10)
Plaats 3: Glamour Sisu (3)
Plaats 4: Enjoy’s Hardcash (4)

 

Race 4: Prix Borjes I Tingsryd - Montelopp

We kunnen hier een mooi duel verwachten tussen Simb Triumph (8), die een erg sterk seizoen 2019 realiseerde en die zijn laatste drie starts onder het zadel won, en Listas Spartacus (12), die een winnend heroptreden maakte in Bjerke. Adamant (1) won zijn voorlaatste start in deze discipline en bevestigde zijn vorm voor de sulky, hij staat vandaag erg mooi ingeschreven. Digital Promise (10) stelt zelden teleur in dit genre en is speciaal op deze koers voorbereid. A Taste of Honey (6) liep een goede debuutkoers onder het zadel in de herfst en in handen van Jonathan Carré is hij een interessante deelnemer. Aandacht ook voor Eclipse Boko (7), die vorig jaar overtuigde in deze specialiteit en die na drie rentreekoersen voor de sulky nu weer met verwachtingen aan de start verschijnt.

Plaats 1: Simb Triumph (8)
Plaats 2: Listas Spartacus (12)
Plaats 3: Adamant (1)
Plaats 4: Digital Promise (10)

 

Race 5: Prix Svensk Travsports Unghastserie - Trearingslopp

Born Winner (6) won zijn eerste twee starts en werd vervolgens 5e in een sterk veld. Bij dit heroptreden lijkt hij weer te kunnen winnen. De buit is echter nog niet binnen tegen Firstclass U.M. (2), die vorig jaar ook goed presteerde en die kansrijk is aangezien zij al een start na rust in de benen heeft. Street Dance (5) doet het sinds zijn debuut prima en boekte in zijn voorlaatste start op overtuigende wijze de eerste winst in zijn carriere. Certainly (4) werd de laatste keer verslagen door een goed paard en heeft in dit veld zicht op een podiumplaats.

Plaats 1: Born Winner (6)
Plaats 2: Firstclass U.M. (2)
Plaats 3: Street Dance (5)
Plaats 4: Certainly (4)

 

Race 6: Prix Stolopp

De goed gefokte Amour Hill (4) debuteerde in oktober met sterke winst en liet daarna ook veel talent zien. Zij was even afwezig na een teleurstellend optreden in januari en wij verwachten dat zij zich vandaag in handen van Erik Adielsson weer van haar beste zijde zal laten zien. Zij krijgt hier wel te maken met sterke tegenstanders zoals J.J.Another Vinn (5), die het goed doet en die verraste in Gävle met een 3e plaats na veel terreinverlies aan de start. Zij maakt voor het eerst kennis met deze afstand. Grace Journey (8), die snel kan vertrekken, won haar voorlaatste start in handen van Jorma Kontio, zij kan het nadeel van haar startnummer snel wegpoetsen en wordt daardoor kansrijk. Bag in Box (10) liet vorig jaar al snelheid zien en hij verdien tons vertrouwen na een goed heroptreden. De regelmatige Steps From Heaven (6) verkeert al in een goede conditie en zal het opnieuw goed kunnen doen. Geisha Sisu (3) boekt vooruitgang en heeft een mooi nummer achter de auto.

Plaats 1: Amour Hill (4)
Plaats 2: J.J. Another Vinn (5)
Plaats 3: Grace Journey (8)
Plaats 4: Bag In Box (10)

 

Race 7: Lopp 7

Na een mooie overwinning in zijn voorlaatste start bevestigde Betting Rebel (1) zijn goede vorm in Farjestad, waar hij een snelle 1'13"9 toonde, met dit mooie startnummer kan hij hier een grote rol spelen. De vorig jaar uitstekend presterende Tale of Jacks (5) keert terug na welverdiende rust, bij deze mooie inschrijving kan dit snelle en sterke paard direct een rol spelen, net als Arras Cando (4), die het goed doet over de mijl en die graag van kop gaat. Na zijn recente 2e plaats op deze baan ondanks een startnummer in het tweede gelid loopt Total Recall (8) opnieuw zonder ijzers, het startnummer aan de buitenkant is zijn enige nadeel. Die Kaiserin (9) is dit seizoen goed gestart, zij beschikt over een goede eindsprint. Pecorino (3) liep twee goede rentreekoersen en loopt vandaag zonder ijzers, hou hem in de gaten!

Plaats 1: Betting Rebel (1)
Plaats 2: Tale of Jacks (5)
Plaats 3: Arras Cando (4)
Plaats 4: Total Recall (8)

 

Race 8 : Prix Prix Borjes I Tingsryd – Montelopp – Fordel 25 Lopp 2019

De voor de sulky riskante Västerbonightshade (7) realiseerde een prima debuut in deze specialiteit over de mijl in Solvalla, waar zij maar net geklopt werd, en nu de afstand langer is kan zij bij een foutloos parcours de zege voor zich opeisen. Fame's Hall (2) deed het al goed onder het zadel en met deze goede jockey zal hij zich opnieuw kunnen plaatsen. Carlos Cavau (3) heeft voor de sulky niet veel marge maar doet het goed in dit genre, hij kan in dit veld een rol spelen. De bij haar debuut onder het zadel foutieve Lamona Haleryd (9) mag daar niet op veroordeeld worden, zij heeft snelheid en verdient een tweede kans. Valentina A.F. (1) is erg trouw en kan profiteren van haar mooie startnummer achter de auto.

Plaats 1: Vasterbonightshade (7)
Plaats 2: Fame’s Hall (2)
Plaats 3: Carlos Cavau (3)
Plaats 4: Lamona Halleryd (9)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.