Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Wedbeters Live
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Wedbeters Live

Beelden

Beelden

Beelden

Toulouse - 11 januari

Toulouse - zaterdag 11 januari 2020 - Start: 16:42

Race 1: Prix Antonin Dupuy

Na in Bordeaux met klein verschil te zijn verslagen blijft Forum Meslois (8) zeker beter op de langere afstand maar dit veld moet hij aankunnen en zonder fouten zien we hem winnen. Hij moet daarvoor afrekenen met de paarden van Sebastien Guarato, te weten Fronsac Madrik (3), die het laatst op Vincennes netjes deed en die het hier minder zwaar treft, en Fresh Bidder (1), die de laatste weken teleurstelt maar die rechtsom goed loopt. Tussen hen zien wij Flaubert Gédé (10), die nog winsom in te halen heeft en die aantoonde zijn goede vorm weer teruggevonden te hebben. Na haar winst op deze baan in oktober heeft Escale Océane (7) haar vorm sindsdien meerdere malen bevestigde, bovendien start zij vandaag zonder ijzers

Plaats 1: Forum Meslois (8)
Plaats 2: Fronsac Madrik (3)
Plaats 3: Flaubert Gede (10)
Plaats 4: Fresh Bidder (1)
Plaats 5: Escale Oceane (7)

 

Race 2: Prix de Villeneuve sur Lot

De laatbloeier Falko Verronais (9) besloot 2019 met een fraaie zege in Cabourg, en nu hij hier ideaal staat ingeschreven kan hij dit jaar ook met een overwining beginnen. Fou de Rock (12) is er altijd bij als hij geen fouten maakt en alles hangt hier opnieuw af van een foutloos parcours. Faéna de Montceau (5) wisselt de beide disciplines met succes af en toonde vorm onder het zadel. Zij kan van kop af ver komen. Flash du Dropt (17) liep de laatste keer beter dan zijn klassering doet vermoeden en hij keert met ambities terug op de afstand van zijn laatste zege. Fandango la Nuit (14) deed het al goed op een hoger niveau en heeft nu twee rentreekoersen in de benen. Na een uitstekend heroptreden vorige maand zal Flora Tartifume (13) nu scherper zijn, zij loopt ook nu weer zonder ijzers. Frimeur Narcy (4) laat mooie dingen zien als hij de juiste draf heeft en is een interessante outsider samen met Filou d'Airou (7), die in november zeer sterk won en die sindsdien even rust heeft gehad.

Plaats 1: Falko Verronais (9)
Plaats 2: Fou de Rock (12)
Plaats 3: Faena de Montceau (5)
Plaats 4: Flash du Dropt (17)
Plaats 5: Fandango La Nuit (14)

 

Race 3: Prix de Monreysse

De eind vorig jaar in prima vorm zijnde Davy de Tazière (8) staat er hier mooi in en is daarom een logische favoriet. Hij treft het hier iets lichter dan in Bordeaux en niets lijkt een zege in de weg te staan. De zeer trouwe Dream Along (1) versloeg onze favoriet al eens in november in Agen, en zelfs met ijzers kan hij hier een voorname rol spelen. Dioclès (6) heeft de vorm weer helemaal teruggevonden en zal zich opnieuw in de voorhoede melden. Bij zijn recente 2e plaats in Argentan toonde Dard Roc (13) een grote vormstijging en hij kan met succes vanuit de tweede startrij meedoen om de prijzen. Brin de Noblesse (5) liep een goede koers in Cagnes, en aangezien hij rechtsom nog beter is lijkt hij hier meer dan een simpele outsider, al heeft hij niet helemaal de klasse van zijn tegenstanders. Zonder ijzers zal Bottarus (3) weer een goede koers lopen en hij kan verrassen met een goede klassering.

Plaats 1: Davy de Taziere (8)
Plaats 2: Dream Along (1)
Plaats 3: Diocles (6)
Plaats 4: Dard Roc (13)
Plaats 5: Brin de Noblesse (5)

 

Race 4: Prix Tenor de Baune

De goede Go And Flash (5) is gespaard sinds zijn debuut en kan in de komende maanden veel van zich laten horen aangezien hij veel kwaliteit heeft. Hij liep niet sinds zijn winst in november maar maakt dit heroptreden zonder ijzers en daarom krijgt hij ons volle vertrouwen. Hij krijgt hier te maken met de laatbloeier Gewürztraminer (10), die drie zeges op rij behaalde en die in stijl won in Moutauban. De regelmatige Gérard (1) deed het goed in Bordeaux in een sterker veld dan dit en doet mee voor een podiumplaats net als Georgio du Derby (3), die al goed liep op deze baan en die voor de eerste keer zonder ijzers loopt. Gégé de Fromentel (12) kan goed finishen en kan bij een goed tempo onderweg een rol spelen vanuit het tweede gelid. Glycine d'Albret (7) is er altijd bij en nu zij zonder achterijzers loopt kan zij een rol spelen

Plaats 1: Go And Flash (5)
Plaats 2: Gewurztraminer (10)
Plaats 3: Gerard (1)
Plaats 4: Georgio du Derby (3)
Plaats 5: Gege de Fromentel (12)

 

Race 5: Prix Paleo

De sinds zijn debuut uitstekend presterende Galactic Castelets (7) liep een keurig heroptreden in Cabourg en zal daardoor scherper zijn geworden, hij treft hier een mooie kans om zijn palmares te openen. De als jong paard veelbelovende Gamin Picard (9) loopt voor de eerste keer zonder ijzers na twee heroptredens en hij krijgt ook ons vertrouwen. Gentleman Lover (10) liep in Cagnes veel beter dan de klassering doet vermoeden, hij boekte zijn enige zege op een rechtsom baan. Guzzy de Vive (6) debuteert voor zijn nieuwe trainer en kan succesvol worden in het zuidoosten gezien de kwaliteiten die hij al toonde onder de hoede van Pierre Vercruysse. Garifan de Castrou (5) boekte zijn eerste overwinning in een bescheiden veld in Agen en zal die hier kunnen bevestigen.

Plaats 1: Galactic Castelets (7)
Plaats 2: Gamin Picard (9)
Plaats 3: Gentleman Lover (10)
Plaats 4: Guzzy de Vive (6)
Plaats 5: Garifan de Castrou (5)

 

Race 6: Prix de la Cepiere

De goede Holita de Noyelles (1) maakte indruk bij haar winnende debuut de vorige maand tegen ervaren paarden. Zij kan nog verder verbeteren en kan daarom hier een tweede zege op rij behalen. Na een 2e plaats achter een goed paard in november mag Histoire des Plans (10) niet beoordeeld worden op haar tweede optreden, waar zij bij de start door een concurrent uit de koers werd gereden. De per start verbeterende Hélion d'Hervy (6) boekt vooruitgang en zal binnenkort zijn eerste zege kunnen boeken. Hotello Desbois (2) is trouw en was de laatste keer niet eens zo ver achter onze favoriete. De goed gekwalificeerde (1'18"5) Hercole Bocain (9) heeft een afstamming die vroegrijpe paarden voortbrengt.

Plaats 1: Holita des Noyelles (1)
Plaats 2: Histoire des Plans (10)
Plaats 3: Helion d’Hervy (6)
Plaats 4: Hotello Desbois (2)
Plaats 5: Hercole Bocain (9)

 

Race 7: Prix de Bellefontaine

Zelfs nu zij meters voor moet geven treft Ethiopia (10) een mooie inschrijving, zij deed het al goed in deze specialiteit op Vincennes en heeft hier zicht op de overwinning. Electra (11) had in haar voorlaatste start op Vincennes een goede klassering behaald als zij niet in de fout was gegaan, en zij hoeft slechts vlak te blijven om hier een rol te kunnen spelen. De voor de sulky goed presterende Demoiselle Win (9) debuteerde prima onder het zadel en wordt met interesse gevolgd. Diégo Decoulgens (12) versloeg voornoemd paard in Grenade sur Garonne, en hij kan verrassen als hij een goede dag heeft. Elite du Dollar (13) deed het goed in sterkere velden dan dit en staat er mooi in. Ekinoa du Patural (6) doet het vaak goed onder het zadel en zal proberen van kop af zo ver mogelijk te komen.

Plaats 1: Ethiopia (10)
Plaats 2: Electra (11)
Plaats 3: Demoiselle Win (9)
Plaats 4: Diego Decoulgens (12)
Plaats 5: Elite du Dollar (13)

 

Race 8: Prix de Castillones

Duroc (2) deed nog niets verkeerd sinds zijn komst naar Cyril Baty, en na de pech in zijn laatste start in Angers lijkt hij in deze klasse nog te kunnen verbeteren als hij een normaal koersverloop krijgt. De bij haar heroptreden in Agen winnende Diva de Carina (3) treft hier een soortgelijk veld en zal partij kunnen bieden aan onze favoriet. Danse du Las Vegas (11) deed het prima op een hoger niveau en heeft als enig nadeel de startpositie in het tweede gelid. Dakota du Poto (14) werd in zijn voorlaatste start 2e met deze amateur en is een leuke outsider net als Enjoy Victory (9), die al scoorde op deze baan en die een hoger niveau dan dit gewend is. Diva de Beylev (1) keert terug van rust, maar moet mee kunnen doen in dit veld als zij met dit startnummer een zuinig parcours kan zien te krijgen. Dalentino (4) was er de laatst keer dat hij zonder ijzers liep dicht bij, let op hem.

Plaats 1: Duroc (2)
Plaats 2: Diva de Carina (3)
Plaats 3: Danse du Las Vegas (11)
Plaats 4: Dakota du Poto (14)
Plaats 5: Enjoy Victory (9)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.