Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Wedbeters Live
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Wedbeters Live

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 1 januari

Vincennes – woensdag 1 januari 2020 - Start 14.00 uur

Race 1: Prix de Meulan

Gaelic du Rocher (9) boekte op 12 december een sterke zege over de korte afstand en kan deze hier op de stayersafstand bevestigen, hij staat qua winsom perfect ingeschreven. Achter dit solide basispaard kan de strijd om de plaatsen gaan tussen Gentleman de Larre (7), die wisselvallig is maar zeker de snelheid heeft om hier een rol te spelen, en Golf Meslois (6), die er altijd bij is en vandaag voor het eerst zonder ijzers loopt nu dit voor al zijn leeftijdgenoten is toegestaan. General Sport (5) heeft talent maar komt van rust en een plaatsgeld lijkt het hoogst haalbare. Gamay de l’Iton (2) stijgt in categorie maar kan foutloos ook een prijs meepakken. Galeo (3) kan verrassen.

Plaats 1: Gaelic du Rocher (9)
Plaats 2: Gentleman de Larre (7)
Plaats 3: Golf Meslois (6)
Plaats 4: General Sport (5)
Plaats 5: Gamay de l’Iton (2)

 

Race 2: Prix de Libourne

Ferona de Duffel (7) is in vorm en lijkt toe aan een overwinning. Zij krijgt hier te maken met Farandole des Bois (10), die fraai won in Argentan en die met de steun van Eric Raffin de sprong waagt naar Vincennes, en Faya d’Occagnes (2), die hier de laatste malen galoppeerde maar die foutloos voor een verrassing kan zorgen. Funky Town (12) is in topvorm maar dient zich nog te bewijzen op linksom banen, haar laatste snelle zege behaalde zij in Cabourg. Forma de Blary (16) staat er qua winsom prachtig in, de merrie is altijd in de prijzen te vinden. Fabuleuse Dika (14) is trouw en kan in handen van Jean Michel Bazire wellicht zichzelf overtreffen.

Plaats 1: Ferona de Duffel (7)
Plaats 2: Farandole des Bois (10)
Plaats 3: Faya d’Occagnes (2)
Plaats 4: Funky Town (12)
Plaats 5: Forma de Blary (16)

 

Race 3: Prix d’Angouleme

Fairplay d’Urzy (8) stelde teleur in het Criterium Continental maar zijn verrichtingen daarvoor rechtvaardigen zijn favorietenstatus in dit veld. In die koers leverde Fun Quick (1) onopvallend een hele sterke prestatie en we zien hem hier met dit mooie startnummer weer voorin eindigen. Foxtrot Sea (5) is gevaarlijk wanneer hij van zijn rijder een mooi parcours krijgt voorgeschoteld, hij moet dan ook wel foutloos blijven. Very Kronos (12) heeft een matig startnummer maar de klassehengst moet een rol kunnen spelen, op zijn minst voor de plaatsen. Rebella Matters (14) is een nieuwe recruut van Jean Michel Bazire en nu zij gelijk zonder ijzers loopt houden we haar scherp in de gaten. Confidence (7) liep hier op 14 december een knappe tijd en hij doet mee voor een plaats.

Plaats 1: Fairplay d’Urzy (8)
Plaats 2: Fun Quick (1)
Plaats 3: Foxtrot Sea (5)
Plaats 4: Very Kronos (12)
Plaats 5: Rebella Matters (14)

 

Race 4: Prix de Chatelguyon

Espana Haufor (1) is komende en met dit nummer over deze afstand waar zij in februari al eens won kan zij de goede weg weer inslaan. Envoutante (5) treft hier haar favoriete afstand en zij kan partij bieden aan onze favoriete. Engala de Lou (8) liep vorige week een nette koers over deze afstand en zij kan met een goed koersverloop een podiumplaats bezetten. Emotta (12) moet uit het tweede gelid komen maar is in vorm en zij loopt zonder ijzers. Elodie Marceaux (9) is snel en kan verrassen als zij buiten de fouten weet te blijven. Express Lady (7) kan veel beter dan wat zij de laatste keren liet zien en we mogen haar daarom niet onderschatten.

Plaats 1: Espana Haufor (1)
Plaats 2: Envoutante (5)
Plaats 3: Engala de Lou (8)
Plaats 4: Emotta (12)
Plaats 5: Elodie Marceaux (9)

 

Race 5: Prix du Croise-Laroche

Het is lastig om in deze open koers een favoriet aan te wijzen. Wij proberen het met Cesario Bello (11), die won in een snelle tijd in Cabourg maar die Vincennes zelden aandoet, hij behaalde op deze baan in het verleden enkele plaatsgelden. Tegenstand zal er komen van Cronos d’Hameline (5), die hier in november nog een snelle tijd neerzette op deze afstand, en van Brihana (12), die vorige week een verwachtte zege over de sprint behaalde en in die vorm ook op deze afstand een rol kan spelen. Chilkoot Trail (10) had even rust maar verschijnt zonder achterijzers en met Eric Raffin aan de start, in de herfst was hij in absolute topvorm. Baron Daidou (15) heeft op basis van zijn zege eind november in Mauquenchy hier kansen op een plaatsgeld, net als Bocsa de Lespi (9), als zij al voldoende hersteld is van haar start op Tweede Kerstdag waar zij een snelle 6e plaats wist te behalen.

Plaats 1: Cesario Bello (11)
Plaats 2: Cronos d’Hameline (5)
Plaats 3: Brihana (12)
Plaats 4: Chilkoot Trail (10)
Plaats 5: Baron Daidou (15)

 

Race 6: Prix de Saint-Denis

Doux Parfum (8) is in topvorm met drie zeges op rij en in handen van de kundige Barbara Guenet zou hem de overwinning hier niet mogen ontgaan. Achter deze solide favoriet is de strijd om de plaatsen erg open, waarbij er kansen zijn voor Bella de la Basle (4), die trouw is en zonder ijzers kan profiteren van dit mooie startnummer, en Bolide de l’Oison (13), die een snel record heeft maar uit het tweede gelid moet starten. Be Bop (10) is zonder ijzers trouw genoeg om een plaatsgeld te behalen. Bacilly (11) heeft niet een erg snel record maar de steun van Pascal Maurice Allais kan hem helpen aan een prijs, ook Dad du Cedre (5) voldoet al aan de verwachtingen met een klein plaatsgeld.

Plaats 1: Doux Parfum (8)
Plaats 2: Bella de la Basle (4)
Plaats 3: Bolide de l’Oison (13)
Plaats 4: Be Bop (10)
Plaats 5: Bacilly (11)

 

Race 7: Prix de Luchon

Fifi Brindacier (6) is na haar twee snelle zeges op deze baan een logische favoriete. Zij zal op haar hoede moeten zijn voor Farelle des Douits (11), die op Tweede Kerstdag een sterke 2e plaats behaalde, en Flycoere Folle (8), die zich vaak plaatst en nu zonder achterijzers aan de start verschijnt. Feline Haufor (4) toont vormverbetering en kan weer een plaats bemachtigen. Fontaine du Banney (3) toonde vorm over de kortere afstand en kan weer een graantje meepikken in deze koers, net als Folie Mix (5), als zij de fouten weet te vermijden.

Plaats 1: Fifi Brindacier (6)
Plaats 2: Farelle des Douits (11)
Plaats 3: Flycoere Folle (8)
Plaats 4: Feline Haufor (4)
Plaats 5: Fontaine du Banney (3)

 

Race 8: Prix de Mezieres

History Jiel (8) heeft veel talent en als zij vandaag haar hoofd erbij houdt zou zij weer eens kunnen winnen. Herbe Verte (7) kan haar goed partij bieden, de merrie herstelde zich met een 3e plaats van enkele mindere verrichtingen. Harvest Home (9) is de meest winnende in dit veld maar zij heeft nog wat goed te maken na haar laatste start, daarvoor deed zij het uitstekend. Horia des Monts (6) beviel ons hier in haar laatste start uitstekend en een plaatsgeld behoort weer tot de mogelijkheden. Ook Helsinka d’Heripre (5) kan weer een prijs mee naar huis nemen. Hussarde (1) lijkt nog steeds te verbeteren en zij heeft de steun van Yoann Lebourgeois.

Plaats 1: History Jiel (8)
Plaats 2: Herbe Verte (7)
Plaats 3: Harvest Home (9)
Plaats 4: Horia des Monts (6)
Plaats 5: Helsinka d’Heripre (5)

 

Race 9: Prix de Montbeliard

Gringo Sava (16) presteerde tweemaal prima op deze baan en lijkt toe aan zijn eerste overwinning. Hij zal daarvoor af moeten rekenen met Gangster d’Urfist (13), die in Cabourg zijn vorm toonde, en met Grizzly Bear (8), die de stijgende lijn te pakken heeft en met ambities debuteert op Vincennes. Guess Quick (15) deed in twee starts in deze discipline op Vincennes niets verkeerd en lijkt weer geboekt voor een mooi plaatsgeld. Gangu San (7) won in november onder het zadel in La Capelle en liep hier de laatste keer niet onverdienstelijk. Tenslotte kan ook de in dit genre debuterende Green Madrik (14) een rol spelen, hij zal de reis vanuit midden Frankrijk niet voor niets willen maken.

Plaats 1: Gringo Sava (16)
Plaats 2: Gangster d’Urfist (13)
Plaats 3: Grizzly Bear (8)
Plaats 4: Guess Quick (15)
Plaats 5: Gangu San (7)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.