Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 21 januari

Vincennes - dinsdag 21 januari 2020 - Start: 11:55

Race 1: Prix de Chateauroux

Een openingskoers voor 3-jarigen onder het zadel, waarin de “Allaire” Hurricane Way (2), over wie voor zijn debuut erg goede verhalen de ronde deden, zijn aanhang danig teleurstelde maar we geven hem hier opnieuw ons vertrouwen. De tegenstand wordt aangevoerd door een paard uit dezelfde stal, namelijk Hudson Védaquais (9), die hier op een kortere afstand zijn palmares opende, en Hector des Champs (7), die bij zijn debuut in deze discipline gereden wordt door Eric Raffin. Hugh de Banville (8) heeft hier de steun van Alexandre Abrivard, hetgeen onze interesse wekt, hij maakt kans op een plaatsgeld net als Héros de Fleur (6), die zich zou kunnen herstellen.

Plaats 1: Hurricane Way (2)
Plaats 2: Hudson Vedaquais (9)
Plaats 3: Hector des Champs (7)
Plaats 4: Hugh de Banville (8)
Plaats 5: Heros de Fleur (6) 

 

Race 2: Prix de Sainte-Gauburge

In deze claimkoers voor leerlingen zien we Danseur du Houlbet (11), die weliswaar beter presteert op de kortere afstanden, maar die won met deze leerling en hier op herhaling zou kunnen gaan als hij een zuinig koersverloop krijgt. De tegenstand wordt aangevoerd door Cocomoko (5), die de laatste keer sterk afkwam, en Diane d’Houlbec (14), die ook goed binnenkwam in haar meeste recente start. Dayton (13), die zeker mogelijkheden heeft, komt in beeld voor de plaatsen samen met Call of Cormon (8), die in zijn voorlaatste start eindigde voor Cocomoko, Deuxième Souffle (9), die we weer meenemen op basis van zijn voorlaatste zege in een claimkoers, en Chambord Fromentro (12), die zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Danseur du Houlbet (11)
Plaats 2: Cocomoko (5)
Plaats 3: Diane d’Houlbec (14)
Plaats 4: Dayton (13)
Plaats 5: Call of Cormon (8) 

 

Race 3: Prix de Chateaugiron

In deze montédraverij voor 4-jarige merries zien we een debuut in deze discipline van Grazia (7), die voor de sulky al snelheid liet zien en die zonder achterijzers loopt, zij kan een voorname rol gaan spelen. Gloire d’Amour (4), die ook zonder achterijzers start, kan ook voorin eindigen als zij haar ware aard laat zien, terwijl Galaxie Géma (6) ook weer aan te bevelen is, zelfs nu zij met ijzers loopt. Glorieuse du Surf (9), die niets verkeerd doet, heeft weer kansen op een podiumplaats evenals Gaya Mesloise (3), die zonder ijzers sterk verbeterd kan blijken te zijn.

Plaats 1: Grazia (7)
Plaats 2: Gloire d’Amour (4)
Plaats 3: Galaxie Gema (6)
Plaats 4: Glorieuse du Surf (9)
Plaats 5: Gaya Mesloise (3) 

 

Race 4: Prix de Figeac

Opnieuw een claimer, deze keer voor 4-jarigen over de korte afstand, met Fandango du Chêne (2), die op basis van zijn prestaties uit het verleden met de hulp van Franck Nivard zijn eerste optreden in deze categorie in winst zou kunnen omzetten. Faaron de Viette (15) kan ondanks zijn startnummer in het tweede gelid ook een voorname rol spelen en hij voert de oppositie aan samen met Formidable Voyage (4), die riskant is maar voldoende snelheid heeft, en Fangio Griff (11), die met verwachtingen uit het midden van Frankrijk komt aanreizen, hetzelfde geldt voor Fleirel Védaquais (8). Farah des Caux (1) heeft zich al bewezen in dit soort koersen en doet mee voor de plaatsen net als Furioso Beach (3), die hier weer eens alleen leeftijdsgenoten tegenkomt, en de riskante Fiona de Bailly (7), die voor een verrassing zou kunnen zorgen.

Plaats 1: Fandango du Chene (2)
Plaats 2: Faaron de Viette (15)
Plaats 3: Formidable Voyage (4)
Plaats 4: Fangio Griff (11)
Plaats 5: Fleirel Vedaquais (8) 

 

Race 5: Prix de Corlay

Hier vragen we ons af waar de grenzen liggen van de “Marmion” Fauve de Fellière (6), die nog ongeslagen is in deze specialiteit in vier starts. Hij ondergaat hier een interessante test tegen French Man (8), die de laatste keer verslagen werd door niemand minder dan Flamboyant Blue, en tegen Free Man (9), die in zijn laatste start voor de sulky de start miste en die met verwachtingen terugkeert onder het zadel, terwijl Fluo Meslois (5), die na een verdiende zege wat zwaarder is komen te staan, ook kansen moet hebben. Faster Syga (4), die we niet veroordelen op zijn laatste galoppade, heeft zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Fauve de Felliere (6)
Plaats 2: French Man (8)
Plaats 3: Free Man (9)
Plaats 4: Fluo Meslois (5)
Plaats 5: Faster Syga (4) 

 

Race 6: Prix de Cantin

Gitan de Guez (1), die hier zonder achterijzers loopt, kan zijn laatste start doen vergeten waarin hij onderweg een te zwaar parcours trof. Hij zal moeten afrekenen met Génial Boy (4), die zonder ijzers loopt en gereden wordt door Eric Raffin, Gibus de Navary (15), wiens laatste optreden overtuigend was, en Gatsby (9), die ook zonder ijzers loopt. Gold Péji (14) was nog niet verslagen op het moment van zijn fout de laatste keer en wordt weer meegenomen voor een plaatsgeld net als Grigri Boy (8) en Gaby Maza (5), die het over het algemeen erg goed doet. Golden Phyt’s (11) heeft de kwaliteiten om voor een verrassing te zorgen.

Plaats 1: Gitan de Guez (1)
Plaats 2: Genial Boy (4)
Plaats 3: Gibus de Navary (15)
Plaats 4: Gatsby (9)
Plaats 5: Gold Peji (14) 

 

Race 7: Prix de Brossac

Hierin hebben wij veel vertrouwen in Gansu San (3), die op deze langere afstand beter zal zijn, de laatste twee verrichtingen waren goed genoeg en vandaag zou hij weer eens kunnen winnen. De laatste galoppade van Gringo Sava (7) willen wij graag vergeten, hij toonde zich ongenaakbaar over een kortere afstand en kan hier weer een hoofdrol spelen, net als Gold du Val (8), die een goede kans heeft als hij goed van start weet te komen. Gazouillis du Mas (9), die trouw is, heeft zocht op een plaatsgeld, net als de in dit genre debuterende Gadget du Louvet (5), die met Eric Raffin op zijn rug niet onderschat mag worden.

Plaats 1: Gansu San (3)
Plaats 2: Gringo Sava (7)
Plaats 3: Gold du Val (8)
Plaats 4: Gazouillis du Mas (9)
Plaats 5: Gadget du Louvet (5) 

 

Race 8: Prix de Pont-Audemer

Gwendolo Bello (7) loopt vandaag zonder ijzers en kan daarmee zijn recente teleurstelling doen vergeten, hij treft het hier een stuk lichter. Golden Renka (8) is zo op het oog een mooi basispaard en hij voert de tegenstand aan met Genêt de Boistron (9), die in topvorm is en een derde zege op rij kan behalen, en Gold de Chimay (1), als die wegkomt met zijn nummer aan de binnenzijde. Général Sport (10), die we zonder ijzers weer aanbevelen, doet mee voor de plaatsen met Goodman Turgot (3), die hier het kopwerk zal laten liggen. Pas ook op voor Giorgio Perrine (2).

Plaats 1: Gwendolo Bello (7)
Plaats 2: Golden Renka (8)
Plaats 3: Genet de Boistron (9)
Plaats 4: Gold de Chimay (1)
Plaats 5: General Sport (10) 

 

Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.