Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 1 februari

Vincennes - zaterdag 01 februari 2020 - Start: 14:00

Race 1: Prix Rocquepine

Na haar twee gemakkelijke zeges in de eerste semiklassiekers voor merries van deze jaargang gaat Havana d'Aurcy (13) proberen een derde zege op rij te behalen, 15 dagen voor het Criterium des Jeunes. Havanaise (11), die veel snelheid heeft maar ook onzeker is, en Hirondelle Sibey (6), die haar trainer geruststelde in de Prix Gélinotte (Gr.II), zijn niet bij voorbaat verslagen. Harvest Home (9), die na twee zeges op de kleine piste hier wat zwaarder staat, en de regelmatige Héroïne Darling (8), die beter liep dan haar 6e plaats in een Groupe III afgelopen zondag doet vermoeden, kunnen voor een verrassing zorgen. Hora Béji (12), die er altijd bij is maar een voorkeur heeft voor een langere afstand, en Herbe Verte (2), een pupil van Sébastien Guarato die komende is, komen kort hierna.

Plaats 1: Havana d’Aurcy (13)
Plaats 2: Havanaise (11)
Plaats 3: Hirondelle Sibey (6)
Plaats 4: Harvest Home (9)
Plaats 5: Herione Darling (8) 

 

Race 2: Prix Paul Viel

De onbetwiste leider van deze generatie Helgafell (7) zou zwaar teleurstellen als hij vandaag niet zou winnen. Heaven's Pride (6), die 2e werd achter zijn stalgenoot in de Prix Maurice de Gheest, en Heartbreaker One (4), die op 11 januari een opmerkelijk eindschot toonde, kunnen toeslaan mocht de pupil van Eric Raffin falen. Hooker Berry (5) deed sinds zijn debuut niets verkeerd en zal zijn huid opnieuw duur verkopen.

Plaats 1: Helgafell (7)
Plaats 2: Heaven’s Pride (6)
Plaats 3: Heartbreaker One (4)
Plaats 4: Hooker Berry (5) 

 

Race 3: Prix de la Gironde

Overbodig te zeggen dat Druss de Guez (1) niet uitblinkt in regelmaat, maar op een goede dag is hij tot veel in staat. Na zijn winst in zijn voorlaatste start is hij hier in staat om iedereen achter zich te laten. De tegenstand wordt gevormd door Dexter Chatho (10), die in topvorm is getuige zijn twee zeges over 2700 meter, en Carré Noir (8), die enorm verbeterd is sinds hij bij Pierre-Emmanuel Mary in training staat. Hij doet het goed op deze afstand en liep vorige week een beste koers vanuit het tweede gelid over 2100 meter. Cyriel d'Atom (16) kan weer een rol spelen nu Franck Nivard hem rijdt. Dino du Riler (5), die op 23 januari opvallend snel eindigde, en Citizen Kane (13), die in vorm is gekomen na een onopvallend tweede halfjaar van 2019, verdienen ook de aandacht van de wedders. Cabernet (7), die momenteel in goede vorm is, en Dream (4), wiens laatste prestatie te slecht was om waar te zijn, komen hierna.

Plaats 1: Druss de Guez (1)
Plaats 2: Dexter Chatho (10)
Plaats 3: Carre Noir (8) Plaats 4: Cyriel d’Atom (16)
Plaats 5: Dino du Riler (5)

 

Race 4: Prix de Cagny

Nu zij zonder ijzers loopt en minder zware tegenstanders treft dan de laatste keer, waar zij met ijzers 6e werd, gaat Eclipse d'Auvrecy (10) hier met hoge verwachtingen van start. Escampette (5), die twee goede prestaties neerzette zonder ijzers waaronder een 3e plaats op deze afstand, en Edena Bella (9), die won over 2100 meter, zijn de voornaamste concurrenten voor de pupil van Jean-Loïc Claude Dersoir. Aandacht ook voor Eloa d'Occagnes (13), die een mooie vormstijging liet zien op deze baan. Etoilée Vrie (3), die wisselvallig is maar in deze klasse mee kan doen, en Estrella Jyl (14), die even rust had na haar 2e plaats van 26 december, kunnen ook een rol in de voorhoede spelen. De liefhebbers van outsiders kunnen kijken naar Elinda Pasmarick (16), die er mooi in staat en zonder ijzers loopt, en naar Elvire du Rocher (2), die vorm toonde over de kortere afstand en die geen hinder zal hebben van deze langere afstand.

Plaats 1: Eclipse d’Auvrecy (10)
Plaats 2: Escampette (5)
Plaats 3: Edena Bella (9)
Plaats 4: Eloa d’Occagnes (13)
Plaats 5: Etoilee Vrie (3) 

 

Race 5: Prix d’Avignon

Na zijn fraaie overwinning op 6 januari over 2700 meter werd Girolamo (1) na een goede eindsprint 3e over de afstand van vandaag en hij kan hier zijn uitstekende vorm bevestigen. Zijn voornaamste rivalen zijn vandaag Golden Renka (4), die vorige week een gemakkelijke zege boekte over deze afstand, en Garibaldi (7), die twee mooie overwinningen behaalde. Gelati Cut (8), die er vrijwel altijd bij is, en Goldy Mary (10), die niet gemakkelijk is maar veel snelheid heeft, kunnen de orde verstoren. De goede maar heroptredende Go On Boy (5), die enkele voorbereidingen op deze koers heeft gehad, dient in de gaten gehouden te worden.

Plaats 1: Girolamo (1)
Plaats 2: Golden Renka (4)
Plaats 3: Garibaldi (7)
Plaats 4: Gelati Cut (8)
Plaats 5: Goldy Mary (10) 

 

Race 6: Prix des Charentes

Na haar recente winst over 2850 meter, waar zij voor het eerst gereden werd door Jean-Michel Bazire, staat Flower Ball (8) hier nu iets zwaarder, maar aangezien haar grenzen nog niet bekend zijn zou zij niet verbazen met opnieuw een overwinning. Fever (9), die in dit soort koersen snel haar weg zal vinden, en Flora Venesi (5), die op 18 januari niet slecht liep in sterker gezelschap, zullen proberen onze favoriete partij te bieden. Fashion Girl (6), die deze winter al tweemaal won en twee ereplaatsen behaalde in zes starts, en Feria Dibah (10), die vorm toonde aan de Riviera, verdienen eveneens de aandacht van de wedders. De verrassing zou kunnen komen van Fidelity (11), die nu twee starts na rust in de benen heeft, of van France America (1), die uit een stal in vorm komt.

Plaats 1: Flower Ball (8)
Plaats 2: Fever (9)
Plaats 3: Flora Venesi (5)
Plaats 4: Fashion Girl (6)
Plaats 5: Feria Dibah (10) 

 

Race 7: Prix de la Genevraye

Na een goed debuut in deze discipline op 1 januari verdient Fervente (6) veel aanhang bij de wedders, temeer omdat zij gereden wordt door Eric Raffin. De tegenstand voor de pupil van Benoît Robin wordt aangevoerd door Folie Mix (10), die in topvorm is en het al vaker goed deed op deze afstand op de kleine piste, en door First Princess (4), die eerstgenoemde hier op 1 januari voorbleef maar vervolgens teleurstelde over 2850 meter grote piste. De trouwe Fille Bois Morin (7) zal zich opnieuw kranig verweren. De wisselvallige maar snelle Féline Haufor (2) kan zich eveneens in de strijd om de ereplaatsen mengen als zij de juiste draf weet te bewaren.

Plaats 1: Fervente (6)
Plaats 2: Folie Mix (10)
Plaats 3: First Princess (4)
Plaats 4: Fille Bois Morin (7)
Plaats 5: Feline Haufor (2) 

 

Race 8: Prix de Pouillac

Goeland d'Haufor (9) mag na zijn goede zege van 22 november niet veroordeeld worden op zijn recente uitschakeling en hij kan zich hier zonder ijzers herstellen. De pupil van Christian Bigeon heeft het nog niet gewonnen tegenover Gatsby (12), die er qua winsom perfect in staat na zijn goede 2e plaats van 21 januari waar hij vor het eerst zonder ijzers liep, en Grigri Boy (5), die regelmatig presteert in deze klasse. Geoffrey d'Am (7) zal ondanks de langere afstand proberen zijn succes van 10 januari te bevestigen. Galant de Celland (2), die bij zijn eerste start zonder ijzers 2e werd achter voornoemd paard, en Golden Lord Mijack (10), die zonder ijzers grote progressie toonde, kunnen ook een rol spelen.

Plaats 1: Goeland d’Haufor (9)
Plaats 2: Gatsby (12)
Plaats 3: Grigri Boy (5)
Plaats 4: Geoffrey d’Am (7)
Plaats 5: Galant de Celland (2) 

 

Race 9: Prix de Vitre

Na haar 4e plaats op semi klassiek niveau op 18 januari zal Goforme de Houelle (14) proberen hier weer eens te winnen, zij houdt van de kleine piste. Gina de Froulay (13), die het op deze baan onophoudelijk goed doet, en Galloway (3), met wie het kan vriezen of dooien, zijn de gevaarlijkste tegenstanders voor de merrie van Franck Leblanc. Aandacht ook voor Glorieuse du Surf (5), die sterk won over 2700 meter bij haar eerste start zonder ijzers. Galaxie d'Havane (10), die het al eerder goed deed in een veld als dit, en Go To de Houelle (1), die komende is, kunnen verrassen. Galactique Mérité (12) kan een rol spelen op basis van haar betere prestaties onder het zadel.

Plaats 1: Goforme de Houelle (14)
Plaats 2: Gina de Froulay (13)
Plaats 3: Galloway (3)
Plaats 4: Glorieuse du Surf (5)
Plaats 5: Galaxie d’Havane (10) 

 

Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.