Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 2 februari

Vincennes – zondag 2 februari 2020 - Start 12.00 uur

Race 1: Prix de l’A.L.A.

Eros du Ferron (8) is in blakende vorm en komt met ambities naar Vincennes. Om te winnen dient hij af te rekenen met Emoi Special (5), die in drie starts voor zijn nieuwe trainer nog steeds progressie laat zien, en met Eole du Prieure (11), die geen referenties heeft op Vincennes maar in zijn huidige vorm niet over het hoofd gezien mag worden. Expert d’Erpion (7) won een claimkoers en doet hier mee voor de plaatsen. Eclat de Quick (16), gesteund door Eric Raffin, en El Loco (15), die vorige zomer nog won met Björn Goop in de provincie, kunnen aangenaam verrassen.


Plaats 1: Eros du Ferron (8)
Plaats 2: Emoi Special (5)
Plaats 3: Eole du Prieure (11)
Plaats 4: Expert d’Erpion (7)
Plaats 5: Eclat de Quick (16)


Race 2: Prix Ovide Moulinet

Feliciano (7) was in de Prix de Croix als herboren en hij heeft hier opnieuw een goede kans op de zege als hij afrekent met Falcao de Laurma (8), die toen eervol 2e werd. Achter dit duo kan de strijd om de plaatsen gaan tussen Frisbee d’Am (6), die niet erg gelukkig koerst, Fakir du Lorault (5), die veel beter kan dan wat hij in zijn laatste twee starts liet zien maar die vandaag met ijzers loopt, en Fighter Smart (3), die in vorm is maar ook deze keer de ijzers onder houdt.


Plaats 1: Feliciano (7)
Plaats 2: Falcao de Laurma (8)
Plaats 3: Frisbee d’Am (6)
Plaats 4: Fakir du Lorault (5)
Plaats 5: Fighter Smart (3)


Race 3: Prix de la Paix

Eclair du Mirel (6) was er in zijn laatste starts met uitzondering van de Prix Tenor de Baune telkens dichtbij en hier kan hij weer eens een welverdiende overwinning behalen. Hij zal daarvoor af moeten rekenen met The Bucket List F (4), die op 5 januari een prima rentree maakte na lange rust, en met Violetto Jet (8), die even aan de kant is geweest na een snelle zege waarin hij het vertrouwen weer waarmaakte. Zelov (1) ging na een prima debuut op Vincennes in zijn tweede start van de benen maar kan zich herstellen. Speedy Face (3) heeft opnieuw zicht op een plaatsgeld.


Plaats 1: Eclair du Mirel (6)
Plaats 2: The Bucket List F (4)
Plaats 3: Violetto Jet (8)
Plaats 4: Zelov (1)
Plaats 5: Speedy Face (3)


Race 4: Grand Prix d’Afrique

Elan de Dompierre (10) liep de laatste keer een snelle tijd en staat perfect ingeschreven in het eerste band. Hij zou hier weer eens kunnen winnen. De buit is echter nog niet binnen tegenover Etoile du Perche (4), die op 16 januari met ijzers hier heel sterk 2e werd, en tegen Electra Wind (5), die vlak achter haar eindigde. Eveil du Lupin (3) kennen we meer uit de provincie maar zijn prestatie hier op 1 december geeft hem plaatskansen in dit veld. Uit het tweede startvak zijn Effigie Royale (12), die er altijd bij is, en Erode Ludois (14), die korte rust heeft gehad, niet onmogelijk om voorin te eindigen.


Plaats 1: Elan de Dompierre (10)
Plaats 2: Etoile du Perche (4)
Plaats 3: Electra Wind (5)
Plaats 4: Eveil du Lupin (3)
Plaats 5: Effigie Royale (12)


Race 5: Prix de l’Amitie Franco-Africaine

Enino du Pommereux (9) staat hier wel erg mooi in, als hij zijn inspanningen van de Prix d’Amerique goed verwerkt heeft kan hij dit winnen. Tessy d’Ete (3) viel in de Luxembourg niet op maar treft hier een kolfje naar haar hand. Dorgos de Guez (2) kwam weinig tekort voor de winst in die koers maar doet hier een serieuze stap omhoog qua niveau. Hij kan evengoed een grote rol spelen. Looking Superb (6) mag hier eindelijk eens voor zijn eigen kansen gaan en mag niet onderschat worden. Earl Simon (8) en Mindyourvalue WF (5) hebben zicht op een mooi plaatsgeld.


Plaats 1: Enino du Pommereux (9)
Plaats 2: Tessy d’Ete (3)
Plaats 3: Dorgos de Guez (2)
Plaats 4: Looking Superb (6)
Plaats 5: Earl Simon (8)


Race 6: Prix de l’Ile de France

Niets lijkt de geweldige Bilibili (12) in de weg te staan om hier opnieuw een Groupe I zege aan zijn indrukwekkende erelijst toe te voegen. Achter deze huizenhoge favoriet kan de strijd om de plaatsen gaan tussen Exotica de Retz (9), die enorm goed uit de voeten kan op deze afstand, en Carla du Chatelet (8), die met een 4e plaats in de Cornulier verraste. Eros du Chene (6) verloor in de Cornulier veel terrein bij de start maar kwam nog aardig terug, zonder fouten mogen we hem niet onderschatten voor de plaatsen. Catalogne (5) lijkt in staat om hier weer een mooi plaatsgeld mee te nemen. Detroit Castelets (10) is een interessante nieuweling in deze discipline, met zijn vorm is niets mis.


Plaats 1: Bilibili (12)
Plaats 2: Exotica de Retz (9)
Plaats 3: Carla du Chatelet (8)
Plaats 4: Eros du Chene (6)
Plaats 5: Catalogne (5)


Race 7: Prix des Rouges Terres

Gloria du Gers (12) won vorige week sterk en kan hier doorgaan op de ingeslagen weg. Gevaar dreigt van de Italianen in de vorm van Aphrodite Bi (3), die sterk 2e werd in de Prix Moni Maker, en Arquana As (2), die ongemerkt een hele sterke 4e plaats behaalde en hier de steun heeft van Franck Nivard. Gravure Gema (9) heeft vorm en snelheid genoeg om hier een rol in de voorhoede te spelen. Akira (1) zou kunnen verrassen, terwijl Galeria (11) kans heeft op een plaatsgeld al zien we haar liever op een iets kortere afstand.


Plaats 1: Gloria du Gers (12)
Plaats 2: Aphrodite Bi (3)
Plaats 3: Arquana As (2)
Plaats 4: Gravure Gema (9)
Plaats 5: Akira (1)


Race 8: Prix Indienne

Egao Jenilou (8) heeft hier normaal gesproken weinig moeite om een vierde zege op rij binnen te halen. Voor de plaatsen wordt het interessant tussen Fuego de Houelle (6), die in vorm is en in zijn spaarzame koersen onder het zadel vaak goed presteert, en Eclat de Verre (3), die er altijd bij is in dit soort koersen. Ezalyo Smart (5) is op zijn prestatie van 31 december een gevaarlijke outsider. De snelle Zilath (7) debuteert na korte rust in het bereden genre, onder Yoann Lebourgeois kan hij verrassen.


Plaats 1: Egao Jenilou (8)
Plaats 2: Fuego de Houelle (6)
Plaats 3: Eclat de Verre (3)
Plaats 4: Ezalyo Smart (5)
Plaats 5: Zilath (7)


Race 9: Prix de Lannemezan

Dede de Montauran (12) hoefde de vorige week alleen maar seriewinnaar Egao Jenilou voor zich te dulden, hier lijkt de zege voor het grijpen te liggen. Dynamite Marceaux (1) is een gevaarlijke tegenstander op basis van zijn voorlaatste start, waar hij in 1’13’’5 over 2875 meter knap 3e werd. Dayan Winner (8) heeft een dergelijke tijd ook in de benen en een podiumplaats is daarom haalbaar in dit veld. Crack d’Ariane (2) was in het najaar een vaste waarde in dit soort koersen maar hij stijgt enigszins in categorie. Crossfire (11) is niet meer de seriewinnaar die hij in 2018 was maar in dit veld moet hij toch een rol kunnen spelen. De goede Diamant de Larre (4) heeft rust gehad en zal nog een koersje nodig hebben.


Plaats 1: Dede de Montauran (12)
Plaats 2: Dynamite Marceaux (1)
Plaats 3: Dayan Winner (8)
Plaats 4: Crack d’Ariane (2)
Plaats 5: Crossfire (11)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.