Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 6 februari

Vincennes – donderdag 6 februari 2020 - Start 13.50 uur


Race 1: Prix Jean le Gonidec

De laatste start voor de sulky van de crack Fleche Bourbon (15) was op 31 augustus in de Prix Guy le Gonidec en zij wist deze te winnen in een snelle 13’1 over deze afstand. Nu zij terugkeert voor de sulky kan zij haar mindere laatste prestaties (in overigens veel sterkere velden als dit) doen vergeten. Fleche du Yucca (8) vindt in rap tempo aansluiting bij de top getuige haar 2e plaats in het Criterium Continental. Freyja du Pont (11) liep afgelopen zondag nog met ijzers naar een goede 4e plaats, als zij voldoende hersteld is zou zij kunnen verrassen zonder ijzers en met “le patron” op de sulky. Fanina des Racques (12) is een gevaarlijke outsider, zij startte niet sinds begin november maar is D4 en in handen van Franck Nivard gelijk in de aanvalsmodus. Fashion Queen (10) en Florida Sport (7) kunnen hier met een mooi plaatsgeld naar huis gaan.


Plaats 1: Fleche Bourbon (15)
Plaats 2: Fleche du Yucca (8)
Plaats 3: Freyja du Pont (11)
Plaats 4: Fanina des Racques (12)


Race 2: Prix Jacques Orliaguet

Gabriella Sport (8) won haar laatste claimkoers erg overtuigend over 2100 meter en deze afstand mag voor haar geen bezwaar zijn, zij kan in dit zwakke veld een tweede zege op rij boeken. Goldie du Choquel (9) debuteert in dit genre maar kan in handen van Eric Raffin eerstgenoemd paard stevig partij bieden. Glace Au Chocolat (12) kreeg de laatste keer een onmogelijk parcours voorgeschoteld, als haar rijder de koers goed indeelt zijn er kansen op een plaatsgeld. Gavroche d’Idee (5) beliep een sterke 2e plaats op 17 januari en mag hier zeker niet onderschat worden. Guepard de Monchel (7) kan zich ook plaatsen.


Plaats 1: Gabriella Sport (8)
Plaats 2: Goldie du Choquel (9)
Plaats 3: Glace Au Chocolat (12)
Plaats 4: Gavroche d’Idee (5)


Race 3: Prix Dominique Savary

Gitan de Guez (14) had op 21 januari duidelijk baat bij het lopen zonder achterijzers en behaalde een 6e plaats in een prima tijd. Ook met Bazire junior moet hij hier een eerste kans hebben. Hij zal moeten afrekenen met Galactic Castelets (11), die met ambities naar Vincennes komt. Zonder achterijzers en met Eric Raffin is hij een zegekandidaat. Ook Gringo du Pavillon (15) loopt voor het eerst zonder achterijzers en hij is de derde kandidaat voor de bloemen. Hierachter zijn er goede plaatskansen voor Gaylord Jayf (1), die op 10 januari zonder ijzers met Franck Nivard een ijzersterke prestatie neerzette over 2100 meter en die hier kan bevestigen. Gargantua (2) debuteert op een linksom baan na rechtsom prima te hebben gepresteerd, zonder ijzers mogen we hem niet weglaten voor de plaatsen. Ook Gualamo (7) kan een ander gezicht laten zien nu hij zonder achterijzers start.


Plaats 1: Gitan de Guez (14)
Plaats 2: Galactic Castelets (11)
Plaats 3: Gringo du Pavillon (15)
Plaats 4: Gaylord Jayf (1)


Race 4: Prix Gerard Brami

Escondido (9) keert met hoge verwachtingen terug in de monté. Na een prima reeks prestaties werd hij op 18 januari voor de sulky voorbereid op deze koers. Hij krijgt het hier te stellen met enkele klassedravers zoals rising star Evresto (1), die weliswaar in categorie stijgt maar die driemaal op rij won in snelle tijden, en Epsom d’Herfraie (4), die na blessureleed lang afwezig was maar sindsdien drie zeges boekte in vier starts, op 29 december was hij niet in orde. Excellent Day (11) zag op 25 januari een mooie reeks onderbroken worden maar kan zich hier herstellen. Eclatant (10) keerde in die koers terug na korte rust en de inspanning zal hem goed gedaan hebben. Eveil du Chatelet (13) heeft drie starts na rust in de benen en is zonder ijzers een gevaarlijke outsider.


Plaats 1: Escondido (9)
Plaats 2: Evresto (1)
Plaats 3: Epsom d’Herfraie (4)
Plaats 4: Excellent Day (11)


Race 5: Prix Jean-Paul Bertrand

Deesse Noire (7) ging eind december in blakende vorm even aan de kant en keert hier terug zonder ijzers en met Eric Raffin. Zij kan gelijk de draad weer oppakken. Dona Viva (13) is in vorm en kan met Franck Nivard een verdere verbetering laten zien, zij hoort op de tickets thuis. Dastavia de Guez (14) staat er mooi in en heeft de snelheid om een rol te spelen. Diva du Granit (8) is wisselvallig maar als zij haar prestatie van eind december herhaalt zijn er kansen op een podiumplaats. Decoloration (9) heeft op Vincennes minder marge dan in de provincie maar een plaatsgeld moet er in kunnen zitten. Ook Delfinea Bella (6), die prachtig staat ingeschreven in het eerste band, kan zich plaatsen, zij won haar laatste start hier op de kleine piste.


Plaats 1: Deesse Noire (7)
Plaats 2: Dona Viva (13)
Plaats 3: Dastavia de Guez (14)
Plaats 4: Diva du Granit (8)


Race 6: Prix Maurice et Jerome Bernardet

Figaro Vici (11) won ijzersterk op 27 januari op deze baan en afstand en heeft hier weer een eerste kans. Hij zal moeten afrekenen met Fils d’Haufor (9), die zijn laatste twee starts hier won maar een fractie minder snel was. Fonzy d’Heripre (6) heeft de snelheid om voor een verrassing te zorgen. Furious Wind (5) loopt nu zonder voorijzers in tegenstelling tot zijn laatste starts waar hij rondom zonder ijzers liep, maar hij heeft inhoud en snelheid genoeg om zich weer te plaatsen. Fred du Gueret (10) is oertrouw en zal weer in de aankomst te vinden zijn. Flash de Joux (12) is snel maar we zien hem liever op de kortere afstand.


Plaats 1: Figaro Vici (11)
Plaats 2: Fils d’Haufor (9)
Plaats 3: Fonzy d’Heripre (6)
Plaats 4: Furious Wind (5)


Race 7: Prix Guy Lux et Leon Zitrone

Dayana Berry (16) kreeg op 30 januari een voorbereiding op deze koers, nu zij weer zonder ijzers loopt met een “pilote” geven we haar onze voorkeur. Dear Friend (13) won op overtuigende wijze de Prix Helen Johansson en mag zich nu bewijzen op de langere afstand, waar zij overigens een jaar geleden al eens 2e werd op deze baan. Crescendis (10) is er altijd bij en moet weer worden meegenomen in de weddenschappen. Douceur du Chene (8) kon het op 26 januari niet bolwerken in de door Dear Friend gewonnen koers. Deze afstand past haar beter. Datcha (2) is gevaarlijk als zij haar speed kan bewaren, zij won in december tweemaal op deze baan en afstand. Costa Haufor (5) kan veel beter dan wat zij de laatste weken laat zien, onderschat haar niet.


Plaats 1: Dayana Berry (16)
Plaats 2: Dear Friend (13)
Plaats 3: Crescendis (10)
Plaats 4: Douceur du Chene (8)


Race 8: Prix Andre Theron

Guapo Marboula (11) won hier in november op de kleine piste en kan als hij foutloos blijft de zege voor zich opeisen. De trouwe Grizzly Bear (8) loopt voor de eerste keer rondom zonder ijzers en is een gevaarlijke tegenstander. Gansu San (10) is er ook altijd bij en hoort weer op de tickets thuis. Gavroche Kily (4) is grillig maar toonde verbetering toen de achterijzers er onder vandaan gingen. Great Gangster (7) imponeerde in december in Cabourg maar kon die reputatie op deze baan niet bevestigen. Hij liep toen zonder achterijzers en kan hier met ijzers wellicht een ander gezicht laten zien. Gringo d’Agen (5) zal weer een leuke cheque mee naar huis nemen.


Plaats 1: Guapo Marboula (11)
Plaats 2: Grizzly Bear (8)
Plaats 3: Gansu San (10)
Plaats 4: Gavroche Kily (4)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.