Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 11 februari

Vincennes - dinsdag 11 februari 2020 - Start: 13:50

Race 1: Prix de Chateau-Gontier

In deze open koers zien wij vooral de paarden uit het eerste gelid, zoals J.H. Mannerheim (4), die prima debuteerde op deze baan over langere afstand en die hier met dit mooie startnummer kan bevestigen. Achter hem zien wij Whole Lotta Love (5), die won in Saint-Galmier en ook goed loopt op Vincennes, en Bucks to Burn (6), die uitstekend debuteerde in Frankrijk waar hij een koers op reserves kreeg. Tellemeastory (8) is zijn wedders nog een revanche verschuldigd en alhoewel we hem liever over langere afstand zien heeft hij hier een eerste kans, net als Shorthanded Jag (13), die ons goed beviel in zijn laatste start waar hij alleen maar de laatste kilometer gas gaf, en de “Bazire” Druss de Guez (11), die niet veel marge heeft vanuit het tweede gelid maar toch een rol kan spelen. Voor de plaatsen daarachter hebben wij vertrouwen in Guillaume Boko (10), die nu van achter af moet komen, en Désir de Bannes (9), die meer een stayer is maar met een passend koersverloop toch ver kan komen

Plaats 1: J.H. Mannerheim (4)
Plaats 2: Whole Lotta Love (5)
Plaats 3: Bucks To Burn (6)
Plaats 4: Tellmeastory (8)

 

Race 2: Prix de Selestat

Hier kunnen we een herstel verwachten van Hello My Joe (8), die zich thuis zal voelen op de grote piste en die de laatste keer niet extreem gevraagd werd maar toch goed eindigde. Zij is onze favoriete ten koste van Hustella Mag (12), die goed finishte op de kleine piste achter Heitida Gédé (7), die zij vandaag zou kunnen voorblijven. Harley de Guez (6) won simpel in Saint-Brieuc en dient hier te bevestigen, zij komt hierna samen met Hanouchka Darling (10), die het probeert op Vincennes na een debuut van haar carrière in Cagnes, en Habiba Sly (5), die op de benen zal moeten zien te blijven.

Plaats 1: Hello My Joe (8)
Plaats 2: Hustella Mag (12)
Plaats 3: Heitida Gede (7)
Plaats 4: Harley de Guez (6)

 

Race 3: Prix Decidee

Een draverij onder het zadel waarin Figaro de Larré (5), die hier speciaal op is voorbereid, ons vertrouwen krijgt op basis van zijn laatste start in deze specialiteit. Hij is onze favoriet ten koste van Feder Fouteau (10) en Festin d’Avril (11), die in deze volgorde eindigden achter een sterk paard en die beiden op papier een eerste kans hebben. Forain Jenilou (9) overtuigde in de provincie en keert met ambities terug naar Parijs, hij komt in beeld voor de plaatsen samen met Funny d’Aval (7), die beide disciplines beheerst, en Folgado (4), die excelleerde in Marseille en hier een interessante deelnemer is. Het voorwerk van Franckyshai Mess (6) dient in de gaten gehouden te worden.

Plaats 1: Figaro de Larre (5)
Plaats 2: Feder Fouteau (10)
Plaats 3: Festin d’Avril (11)
Plaats 4: Forain Jenilou (9)

 

Race 4: Prix de Forcalquier

Een draverij voor 5-jarigen voor de sulky, waarin Fighter Jihaime (9), die in een sterker veld niet echt gelukkig was maar erg snel eindigde, hij heeft hier zicht op de overwinning. De koers is overigens vrij open want er zijn ook kansen voor Fish de Houelle (4), van wie we veel verwachtten aan het begin van de winter maar die de verwachtingen nog niet waarmaakte, we geven hem weer ons vertrouwen voor Fétiche Atout (10) en Flamenco du Lude (11), die wonnen in de provincie, de ene in Mauquenchy en de andere in Angers. Forrest Bois Morin (1), die hier voor de eerste keer zonder ijzers loopt, doet mee voor de plaatsen met Fanfaron de Chenu (14), die serieus is, Flash Haufor (12), die beter kan dan wat hij de laatste tijd laat zien, en Fangio Madrik (8), waarvan we herstel verwachten.

Plaats 1: Fighter Jihaime (9)
Plaats 2: Fish de Houelle (4)
Plaats 3: Fetiche Atout (10)
Plaats 4: Flamenco de Lude (11)

 

Race 5: Prix de Montebourg

Ensoleillée (10) hoeft slechts te blijven draven om haar terugkeer in het bereden genre met een succes te bekronen, zij eindigde vorig jaar nog naast Hooters USA in Enghien. Elvira des Kèches (4) keert na een heroptreden voor de sulky terug naar Parijs voor deze koers en is duidelijk kansrijk, zij voert de oppositie aan samen met Espérance Girl (3), die Eric Raffin op haar rug vindt, en Edition Géma (11), die hier won voor Elza de Souvigné (13), die ook kansen heeft. Emeraude Del Phédo (1) deed het goed in haar laatste start en zij kan bevestigen met een plaats net als Etonnante Nonna (2), die wat minder offensief gereden zou kunnen worden.

Plaats 1: Ensoleillee (10)
Plaats 2: Elvira des Keches (4)
Plaats 3: Esperance Girl (3)
Plaats 4: Edition Gema (11)

 

Race 6: Prix de Bercy

Evariste du Bourg (10) is sterk verbeterd sinds hij in het zuidwesten actief is onder de hoede van Jean-Marie Roubaud, hij kan op Vincennes zijn grootse vorm bewijzen. Om een vijfde overwinning te behalen dient hij af te rekenen met Elvis Berry (12), die het goed deed in sterkere velden, en Eros du Ferron (8), die groot en taai is en gebouwd is voor de grote piste. Eclat de la Rouvre (11), die het in de provincie prima doet, heeft ook kansen op een podiumplaats net als de Italiaan Versus All (2), die in zijn thuisland al het nodige liet zien, en Mister Ed Heldia (5), die laatst sterk won in Mons. Epicure (15) liet een aardige vormstijging zien en heeft zicht op een plaatsgeld net als El Matador (6), die dicht bij hem eindigde.

Plaats 1: Evariste du Bourg (10)
Plaats 2: Elvis Berry (12)
Plaats 3: Eros du Ferron (8)
Plaats 4: Eclat de la Rouvre (11)

 

Race 7: Prix de Blain-Bouvron-Le Gavre

Gai Printemps (11) dient uit de tweede startrij te vertrekken maar hij boekte in zijn laatste start een klinkende overwinning en kan hier een tweede zege op rij behalen. Hij is onze favoriet ten koste van de paarden uit het eerste gelid zoals Ghana Fligny (2), die de laatste keer pechvol was maar die hier een mooi nummer heeft om zich te revancheren op een afstand die hem zeker past. Ganymed de Corbery (8), die laatst fraai wist te winnen op deze afstand, en Gamin Normand (3), die momenteel in topvorm is, hebben zicht op een podiumplaats net als Genêt de Boitron (5), die het momenteel uitstekend doet, en Golden Sautonne (1), die terugkeert op de baan van zijn laatste succes maar die altijd met ijzers loopt. Goodman Turgot (4) zien we minder bij deze terugkeer voor de sulky. 

Plaats 1: Gai Printemps (11)
Plaats 2: Ghana Fligny (2)
Plaats 3: Ganymed de Corbery (8)
Plaats 4: Gamin Normand (3)

 

Race 8: Prix de Romorantin

We eindigen met een koers onder het zadel voor 4-jarige merries, waarin Gina de Tilou (8), die de laatste keer ondanks een grote startfout toch nog wist te winnen, zij kan hier opnieuw zegevieren als zij goed van start gaat. Greta (9) liet ook al veel talent zien en voert de oppositie aan samen met Golden Avenue (6) en Gazelle Mika (4), die in deze volgorde eindigden achter onze favoriete en die hier hun vorm van dit moment kunnen bevestigen. Gitane Rafoulais (10), die zonder ijzers loopt bij dit heroptreden, is interessant om te volgen en zij completeert onze selectie met Georgia on my Mind (11), die ook met ijzers mee kan doen voor de plaatsen.

Plaats 1: Gina de Tilou (8)
Plaats 2: Greta (9)
Plaats 3: Golden Avenue (6)
Plaats 4: Gazelle Mika (4)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.