Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 13 februari

Vincennes - donderdag 13 februari 2020 - Start: 13:50

Race 1: Prix de Chateaurenard

Dexter Chatho (4) boekte drie zeges op rij waarvan de laatste op 1 februari in een indrukwekkend snelle tijd en hij kan hier doorgaan met zijn zegereeks. Dostoievski (3) toont een stijgende vorm en is ook in handen van Francois Lagadeux kansrijk voor de plaatsen, net als Cyriel d’Atom (9), die op 1 februari dichtbij onze favoriet eindigde met ijzers en die nu zonder ijzers loopt. King Sir Kir (10) is na lange afwezigheid in het zuiden opgebloeid bij zijn nieuwe trainer en hij maakt de reis met ambities, hij was eerder succesvol op Vincennes. Voor de plaatsen zijn er kansen voor Black Jack From (15), die vorig jaar in zijn enige start met Alexandre Abrivard al eens 4e was, en voor Diablo du Noyer (14), die de steun heeft van de kampioenspikeur.

Plaats 1: Dexter Chatho (4)
Plaats 2: Dostoievski (3)
Plaats 3: Cyriel d’Atom (9)
Plaats 4: King Sir Kir (10)

 

Race 2: Prix Holly du Locton

Happiness Ellis (8) won driemaal achtereen onder het zadel op Vincennes en verbetert nog steeds. Zij kan hier haar eerste Groupe zege behalen. Harley Rock (6) was in drie starts nog niet buiten de eerste twee en is een geduchte tegenstander. Ook Hopla des Louanges (5) deed nog niets verkeerd en ambieert een podiumplaats. Hirondelle Sibey (7) debuteert onder Eric Raffin in de monté en is een specialiste op deze afstand, let op haar! Ook Horee d’Ar (2) is snel, haar debuut onder het zadel ging redelijk, in dit veld zien we haar voor de plaatsen, samen met Hytte du Terroir (3), die nog iets zal moeten verbeteren om hier een rol te spelen.

Plaats 1: Happiness Ellis (8)
Plaats 2: Harley Rock (6)
Plaats 3: Hopla des Louanges (5)
Plaats 4: Hirondelle Sibey (7)

 

Race 3: Prix de Bois Le Roi

Gendreenne (6) loopt na haar prima laatste koers nu zonder achterijzers en kan hier de volle winst pakken. Zij moet daarvoor afrekenen met Gazelle de Retz (1), die op 11 januari won op deze afstand, en met Ganalie (2), die goed kan sprinten en voor het eerst in haar carrière zonder ijzers loopt. Grace de Fromentel (9) is snel en trouw maar heeft niet het mooiste startnummer, een plaats lijkt hier binnen bereik. Vanuit het tweede gelid kunnen ook Generation Glam (13), wiens laatste start we moeten vergeten, en Gamine Charentaise (11), die snel maar riskant is, zich bemoeien met de verdeling van de prijzen.

Plaats 1: Gendreenne (6)
Plaats 2: Gazelle de Retz (1)
Plaats 3: Ganalie (2)
Plaats 4: Grace de Fromentel (9)

 

Race 4: Prix Edouard Marcillac

Hudson Vedquais (7) doet het de laatste weken uitstekend met Yoann Lebourgeois op zijn rug en gaat hier op jacht naar zijn eerste Groupe succes. Hij moet oppassen voor stalgenoot Heart Of Gold (9), die de laatste tijd iets teleurstelde maar vandaag de zinnen gaat verzetten onder het zadel met David Thomain op zijn rug. De trouwe Hakim Griff (6) is er altijd bij en bij dit debuut in deze discipline mogen we hem in handen van Eric Raffin niet onderschatten. Hacker Lover (4) won hier eind januari fraai en hij probeert met succes in categorie te stijgen. Hugh de Banville (5) is ervaren en kan een rol spelen voor de plaatsgelden, net als Hawk Speed (8), die ons de laatste keer niet helemaal meeviel.

Plaats 1: Hudson Vedaquais (7)
Plaats 2: Heart Of Gold (9)
Plaats 3: Hakim Griff (6)
Plaats 4: Hacker Lover (4)

 

Race 5: Prix de Cahors

De snoeiharde Fire Cracker (13) heeft hier op papier niets te vrezen maar hij moet als enige voorgeven en de vraag is hoe snel hij zijn geliefde koppositie weet te bereiken. Achter hem zijn er kansen op een podiumplaats voor Festif Charmant (12), die op 30 januari met Damien Bonne een snelle zege boekte, ook toen liep hij zonder voorijzers, en Fatsby de Guez (9), die haar offday van 23 januari compenseerde met een klinkende zege een week later. Fast Domino (11) mag met een passend koersverloop niet onderschat worden voor de betere plaatsen. Hierachter zijn er kansen voor Fligny (7), die op 23 januari op een loodzware baan (opdooi na vorst) niet uit de voeten kon, en voor Forjan (1), die er in handen van Bjorn Goop altijd bij is.

Plaats 1: Fire Cracker (13)
Plaats 2: Festif Charmant (12)
Plaats 3: Fatsby de Guez (9)
Plaats 4: Fast Domino (11)

 

Race 6: Prix de Caussade

Euro Maker (6) presteert de laatste weken uitstekend en in handen van Eric Raffin kan hij weer eens winnen op deze afstand waar hij zich al ruimschoots bewezen heeft. Ecailleur (8) was vorige week erg snel op de kortere afstand en heeft nu de steun van Paul Philippe Ploquin. Eroico Bello (3) deed het in drie starts uitstekend op rechtsom banen in de provincie en mag zich nu bewijzen linksom op Vincennes. In zijn huidige vorm mogen we hem niet onderschatten. Eole de Neuvy (7) plaatst zich altijd en heeft ook hier zicht op een hoge klassering. Epson du Vivier (5) is enorm riskant maar als hij geen fouten maakt kan hij alles en iedereen verrassen. Eldorado Dream (10) liep hier eind november al eens een snelle tijd met Mathilde Collet en hij komt na de genoemde paarden.

Plaats 1: Euro Maker (6)
Plaats 2: Ecailleur (8)
Plaats 3: Eroico Bello (3)
Plaats 4: Eole de Neuvy (7)

 

Race 7: Prix de Nevers

Violetto Jet (7) is weer in topvorm gekomen en kan hier opnieuw de zege behalen. Hij zal zich echter flink moeten inspannen om voor te blijven op Classic Connection (12), die met Matthieu Abrivard een erg sterke zege boekte over de 2100 meter, en met Follow You (10), die de laatste keer in de Prix Ovide Moulinet een verbluffend snelle tijd liep over de lange afstand. Calina (9) kan goed overweg met David Thomain en is bij een passend koersverloop een kandidate voor een hoge klassering. De snelle Velvet Gio (4) mag zich nu bewijzen over de langere afstand. Portland (6) startte weinig de laatste maanden en heeft wellicht nog wat koersen nodig.

Plaats 1: Violetto Jet (7)
Plaats 2: Classic Connection (12)
Plaats 3: Follow You (10)
Plaats 4: Calina (9)

 

Race 8: Prix de Briey

Feerie de Fael (11) is sterk verbeterd sinds zij zonder ijzers loopt en in dit veld heeft zij kans om haar eerste zege te boeken, zij was er al meerdere malen dicht bij. Zij moet oppassen voor Fasty du Luot (10), die vorige week hier een tijd liep die in dit veld goed genoeg is voor de winst, en voor Fadouna d’Occagnes (12), die vorm toonde over de kortere afstand. Fifaline (13) beheerst beide disciplines en doet mee voor de plaatsen. Folie de Choisel (6) staat hier voor een hele uitdaging maar heeft de steun van Eric Raffin. Fiona de Coquerie (5) heeft kansen als zij haar snelle 5e plaats van 15 december weet te herhalen, net als toen loopt zij nu voor het eerst weer zonder ijzers.

Plaats 1: Feerie de Fael (11)
Plaats 2: Fasty du Luot (10)
Plaats 3: Fadouna d’Occagnes (12)
Plaats 4: Fifaline (13)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.