Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 26 februari

Vincennes - woensdag 26 februari 2020 - Start: 13:55

Race 1: Prix de Sedan

Desperado (13) presteerde in zijn laatste twee starts weer naar behoren met onder andere op 5 februari een zege op deze afstand. Ondanks zijn startplaats in het tweede gelid mag hij de wedders niet teleurstellen. De oppositie wordt gevormd door Champion Doré (9), die in topvorm is en hier op 29 december gemakkelijk won, en Dreamer de Chenu (5), die laatst dichtbij onze favoriet finishte en hem afgelopen herfst al eens voorbleef. Aandacht ook voor Mellby Drake (16), die sterker is geworden na zijn rentree en die het goed doet over 2100 meter op deze baan. Na zijn recente winst in de provincie verdient de in deze klasse al bewezen By And By (1) ook vertrouwen van de wedders, net als Boy Dancer (8), die weer in vorm lijkt te zijn gekomen. De kansen van Dancing Love (3), die zich altijd volledig geeft, en Darlington Park (7), die de laatste maanden wisselvallig is maar het al eerder goed deed in deze klasse, mogen niet onderschat worden.

Plaats 1: Desperado (13)
Plaats 2: Champion Dore (9)
Plaats 3: Dreamer de Chenu (5)
Plaats 4: Mellby Drake (16)

 

Race 2: Prix d’Aigueperse

Hatchet Man (7) herstelde zich op met een fraaie overwinning over de afstand van vandaag. Hij heeft nog niet geheel laten zien wat er van hem verwacht wordt maar in dit veld kan hier weer een zege aan zijn erelijst toevoegen. De nog te verbeteren Hokkaido Jiel (5), die sinds begin dit jaar steeds sterker wordt, en Hakim Griff (9), die terugkeert in de discipline waarin hij al goede dingen liet zien, kunnen toeslaan indien onze favoriet het laat afweten. De wisselvallige Hoffenbach (4), die komt uit een stal met goede driejarigen, en Hacker du Chêne (3), die de laatste keren beter liep dan de prestaties doen vermoeden, zijn meer dan outsiders in deze koers.

Plaats 1: Hatchet Man (7)
Plaats 2: Hokkaido Jiel (5)
Plaats 3: Hakim Griff (9)
Plaats 4: Hoffenbach (4)

 

Race 3: Prix de Draguignan

Gwendoline (12) maakte een winnend debuut onder het zadel op 11 februari op de kleine piste voor meerdere van haar tegenstanders van vandaag. Nu zij voor de eerste keer zonder ijzers loopt kan zij opnieuw de zege naar zich toe trekken. Zij zal tegenstand kunnen verwachten van Greta (8), die foutloos tot veel in staat is, en van Gina de Tilou (6), die een voorname rol kan spelen als zij van start af goed wegkomt. Georgia On My Mind (9), indien zij de juiste draf weet te bewaren, en Gobeline (10), die sterk verbeterd is sinds zij zonder ijzers loopt, kunnen ook een rol spelen in de aankomst. Wij completeren onze keuze met Gitane Rafoulais (13), die bij haar eerste optreden zonder ijzers een goede koers liep, en Grâce de Rebecq (3), die we hier lastig kunnen inschatten maar die niet voor niets de reis vanuit het zuiden zal maken.

Plaats 1: Gwendoline (12)
Plaats 2: Greta (8)
Plaats 3: Gina de Tilou (6)
Plaats 4: Georgia On My Mind (9)

 

Race 4: Prix de Montsalvy

Na hun 1e en 2e plaats in de referentiekoers van 10 februari op deze baan kunnen de goed gefokte Hawai Island (8) en Huwaga (5) het hier opnieuw uitvechten om de overwinning, waarbij wij denken dat laatstgenoemde een revanche kan nemen op de pupil van Jean-Pierre Dubois, aangezien zij nu weer door haar trainer wordt gereden. Hope on Victory (7), die eervol 5e werd in de Prix Roquépine (Gr.II), is niet bij voorbaat verslagen. Als dochter van de klassieke Axelle Dark zal Hyacinthe Daxel (4) proberen haar laatste zege te bevestigen al is de afstand vandaag langer. Haloya de Vivais (10), die er over het algemeen altijd bij is, zal zich opnieuw tot het uiterste verdedigen, al heeft zij in deze klasse niet veel marge.

Plaats 1: Huwaga (5)
Plaats 2: Hawai Island (8)
Plaats 3: Hope On Victory (7)
Plaats 4: Hyacinthe Daxel (4)

 

Race 5: Prix de Salbris

Geoffrey d'Am (6) won direct toen hij op 10 januari zonder ijzers liep om daarna goed mee te komen over 2850 meter op de kleine piste. De pupil kan vandaag in handen van Eric Raffin de zege voor zich opeisen. De tegenstand wordt gevormd door Granados (7), die een goed heroptreden maakte over 2700 meter en die ook op deze kortere afstand uit de voeten kan, en Gatsby (3), die zonder ijzers dicht bij een overwinning in Parijs is. Na zijn 3e plaats door middel van een scherpe eindsprint op deze afstand dient de wisselvallige Gentilove Job (8) in de gaten gehouden te worden. Ondanks hun startpositie in het tweede gelid mogen Gaby des Vals (11), die buiten de fouten veel snelheid heeft, en Galant de Celland (10), die na zijn 2e plaats van 10 januari achter onze favoriet tweemaal teleurstelde, niet onderschat worden.

Plaats 1: Geoffrey d’Am (6)
Plaats 2: Granados (7)
Plaats 3: Gatsby (3)
Plaats 4: Gentilove Job (8)

 

Race 6: Prix de Marennes

Gloria du Gers (14) doet het momenteel uitstekend zonder ijzers met twee zeges en een 3e plaats in vier starts. Nu zij hier ideaal staat ingeschreven tegen de winsomgrens en gereden wordt door Jean Michel Bazire zelf kan zij opnieuw de zege behalen. Haar voornaamste rivalen zijn Good News (8), die onlangs won op deze afstand met een goed eindschot in handen van Eric Raffin, en Galilée des Prés (10), die op 26 januari 2e werd op deze afstand en die laatste keer niet slecht liep op de kortere afstand. De over het algemeen trouwe Gallipoli (12) zal haar kansen opnieuw tot het uiterste verdedigen, net als Gothiqua de Busset (13), die 3e werd op 26 januari en die opnieuw een toppikeur achter zich treft. De kansen van Genny Mauvaisville (9), die nog kansrijk was toen zij op 2 februari door een concurrent de koers uit werd gereden, en Girl des Mottes (7), die de laatste keer geen ruimte kreeg om haar eindsprint te plaatsen, mogen niet onderschat worden.

Plaats 1: Gloria du Gers (14)
Plaats 2: Good News (8)
Plaats 3: Galilee des Pres (10)
Plaats 4: Gallipoli (12)

 

Race 7: Prix d’Alencon

Na een goede prestatie voor de sulky lijkt Equinoxe Jiel (5) de weg omhoog weer gevonden te hebben na een lange periode van teleurstellingen. Nu hij terugkeert in de discipline waarin hij als 4-jarige al een semi-klassieke zege behaalde dienen we hem nauwlettend in de gaten te houden. Dream Cash (8), die als hij een goede dag heeft in beide disciplines goed kan presteren, en Ezalyo Smart (7), die bij zijn terugkeer onder het zadel won op de kleine piste, zijn niet bij voorbaat verslagen. Dulcinée du Dollar (6), die won op deze afstand tegen minder sterke tegenstanders, kan een rol spelen nu zij in haar huidige vorm is.

Plaats 1: Equinoxe Jiel (5)
Plaats 2: Dream Cash (8)
Plaats 3: Ezalyo Smart (7)
Plaats 4: Dulcinee du Dollar (6)

 

Race 8: Prix de Lure

Evita Peron (11) doet het uitstekend zonder ijzers met drie zeges en een 2e plaats in vijf starts in deze klasse. Zij doet het goed op deze afstand en nu zij een veld treft dat zij aan kan zien we haar weer een hoofdrol spelen. Espana Haufor (3), die gevaarlijk is als zij foutloos blijft, en Eire d'Hélios (12), die met zorg is voorbereid op deze mooie inschrijving, zijn de belangrijkste tegenstanders voor onze favoriete. Egérie Quesnot (5), die op 1 februari zonder ijzers won, en Elmika de Viette (7), die zonder fout de laatste keer had meegedaan voor de winst, hebben in dit veld meer zicht op een plaatsgeld. Wij completeren onze keuze met Etonne de Carsi (9), die per start sterker wordt, en met Dwelling Heights (10), die in haar laatste starts goed presteerde.

Plaats 1: Evita Peron (11)
Plaats 2: Espana Haufor (3)
Plaats 3: Eire d’Helios (12)
Plaats 4: Egerie Quesnot (5)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.