Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Halmstad - 13 april

Halmstad - maandag 13 april 2020 - Start: 13:45

We zijn op deze tweede paasdag in Halmstad met een fraai programma dat bestaat uit tien races. De Yngve Larssons Memorial is een fraai hoofdnummer waarin Heart of Steel zijn seizoensdebuut maakt. De zesjarige ruin van Merwestaal Moerdijk treft het gelijk over de sprintafstand met Disco Volante als tegenstander. De zevenjarige ruin van Stefan Melander is bezig aan een geweldige reeks met fantastische tijden. De beste oudere draver van dit moment in Zweden. M.S.Triple J. en Stepping Spaceboy zijn twee deelnemers die normaal gesproken mee doen in de voorhoede. De Yngve Larssons Memorial is het zesde onderdeel van de Grand Slam 75 die wordt verreden vanaf race vier, ca. 15.00 uur. De eerste start valt om 13.45 uur.

Race 1 - 3-åriga och äldre högst 14.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2140 meter bandenstart

Een race voor de beginnersklasse waarin we de debuterende Kestrel Boko (9) als favoriet laten vertrekken. De driejarige merrie liep een snelle kwalificatieproef en moet haar eerste officiële start, ondanks het tweede gelid, in winst kunnen omzetten. Ook Bang Bi (5) zal zich willen laten zien. De Italiaanse merrie deed het goed in de kwalificatieproef prima waarin de crack Giveitgasandgo het tempo bepaalde en ruim voor het veld aanging. Bang Bang Bi liep haar eigen proef en deed dat keurig. She's On Fire (8) heeft het niet getroffen met het startnummer. De merrie debuteerde met een vierde plaats in een goede tijd. Unacerveza Broline (2) heeft de snelheid in huis om mee te doen om de overwinning. Zij komt van rust af.

Plaats 1: Kestrel Boko (9)
Plaats 2: Bang Bang Bi (5)
Plaats 3: She's On Fire (8)
Plaats 4: Unacerveza Broline (2)

 

Race 2 - Treåringslopp, 2140 meter bandenstart

In deze leeftijdskoers voor driejarigen komen een aantal groeibriljanten aan de start. Halo Am (6) overtuigde bij zijn eerste start waarbij hij zonder tot het uiterste te gaan gemakkelijk voorop bleef. Hij kende tevens een prima start uit de banden. Protector Tile (9) zal zich willen herstellen van zijn misstap in zijn laatste koers. Een hele snelle driejarige die mee gaat doen om de overwinning. Dat verwachten we ook van Toto Barosso (10). De Duitse hengst werd voor veel geld op de veiling van Berlijn en toonde verleden jaar al zijn talent. Hij maakt zijn debuut. Wallawalla Broline (3) presteerde in zijn beide starts uitstekend met een tweede en derde plaats.

Plaats 1: Halo Am (6)
Plaats 2: Protector Tile (9)
Plaats 3: Toto Barosso (10)
Plaats 4: Wallawalla Broline (3)

 

Race 3 - Montélopp, 2140 meter bandenstart

Acht deelnemers in deze montékoers verdeeld over twee banden. Country Sound (1) en Prince Of Spirit (2) hebben twintig meter op de rest van het veld. Dat voordeel kan worden uitgebuit. Eerstgenoemde kan deze koers van huis uit domineren. Prince of Spirit liep recent nog een proef; die verliep naar tevredenheid. Donna De La Creme (4) snelde in Halmstad naar een nieuw record over de mijl. De merrie is prima in orde. Bestiett (6) heeft lange tijd niet gewonnen. De vorm neemt toe en de kansen op een overwinning, vooral in dit overzichtelijke veld, nemen ook toe. Hij krijgt onze voorkeur.

Plaats 1: Bestiett (6)
Plaats 2: Donna De La Creme (4)
Plaats 3: Country Sound (1)
Plaats 4: Prince Of Spirit (2)

 

Race 4 – Grand Slam 75-1, Treåringslopp, 2140 meter autostart

Power Lane (7) geldt als een groot talent. De zoon van Going Kronos is prachtig gefokt en maakte het in beide starts helemaal waar met twee goede overwinningen. Wij gaan uit van een derde overwinning op rij. Kattis J.Boko (6) was in haar laatste start foutief door een stuurfout van haar rijder. Zij zal weer haar waren gezicht willen laten zien. Haar talent is bekend. Paragon Hanover (8) is een snelle Amerikaanse import die zijn klasse al heeft laten zien. Hij doet zeker mee in deze koers. Samson (1) heeft een goed nummer. Hij plaatste zich in bijna al zijn koersen. Hij zit tegen een overwinning aan.

Plaats 1: Power Lane (7)
Plaats 2: Kattis J.Boko (6)
Plaats 3: Paragon Hanover (8)
Plaats 4: Samson (1)

 

Race 5 - Grand Slam 75-2, Fördel Ston, 2140 meter autostart

Adrian Kolgjini rijdt de favoriet. Zijn The Gambler (7) verschijnt et aansprekende verrichtingen aan de start. Verleden jaar won hij viermaal en dit seizoen begon hij met een tweede plaats. Die koers zal hem nog scherper hebben gemaakt. De zesjarige Deense Cassiopeia (12) begon het seizoen met een overwinning. Een paard waarmee de favoriet rekening moet houden. Benjamin S.H. (3) heeft een gunstig nummer. Hij lijkt in staat om mee te doen in de voorste gelederen. Loveexplosion H.C. (9) is duidelijk verbeterd. Winnen wordt lastig, maar een hoge klassering is reëel.

Plaats 1: The Gambler (7)
Plaats 2: Cassiopeia (12)
Plaats 3: Benjamin S.H. (3)
Plaats 4: Loveexplosion H.C. (9)

 

Race 6 - Grand Slam 75-3, K150-lopp, 2640 meter bandenstart

Het veld is verdeeld in twee startvakken. In het eerste startvak staan een drietal outsiders die gaan proberen hun voordeel te verzilveren. Winnen wordt echter lastig met Matteo (13) die twintig meter moet goed maken. Dat is geen probleem voor de ruin van trainster Helén Blomberg die viermaal won dit seizoen en eenmaal tweede werd in vijf starts. Een flitsend begin van zijn carrière. De afstand is nieuw, maar dat zal geen probleem zijn. De afstand is voor Go For Fun (11) in elk geval geen probleem. In februari won hij nog ruim op Åby. Digital Crunch (4) staat er mooi in. De vierjarige debuteert vandaag. Vorig najaar was hij enkele keren dicht bij de overwinning. Eastandwest (9) is in beeld voor een klassering.

Plaats 1: Matteo (13)
Plaats 2: Go For Fun (11)
Plaats 3: Digital Crunch (4)
Plaats 4: Eastandwest (9)

 

Race 7 - Grand Slam 75-4, Fördel Ston, 2640 meter autostart

Een mooie race over de stayersafstand, maar nu wordt er gestart vanachter de auto. Dat is voor Devs Dragon (1) een voordeel met dit nummer. Hij kan gelijk een goede uitgangspositie bewerkstelligen. Dan moet hij ver kunnen komen voor de overwinning. Victory Road (3) steekt in goede vorm. Hij debuteerde met een overwinning en liep daarna ongeplaatst een nieuw record. Chablis D.K. (12) verschijnt met drie zeges op rij aan de start. Het startnummer is lastig maar wij verwachten dat Thomas Uhrberg hiervoor een oplossing vindt. De afstand is in zijn voordeel. Onze favoriet. Racing Ribb (11) is tot veel in staat. Wellicht heeft hij een verrassing in petto met Adrian Kolgjini.

Plaats 1: Chablis D.K. (12)
Plaats 2: Devs Dragon (1)
Plaats 3: Racing Ribb (11)
Plaats 4: Victory Road (3)

 

Race 8 - Grand Slam 75-5, Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp, 2140 meter autostart

Met de vorm van Feel The Rush (8) is weinig mis dit seizoen. Vier starts was al goed voor tweemaal eerste én tweede plaatsen. Het buitenste nummer is lastig voor de merrie van Jerry Riordan. Happy Celebration (5) maakt haar debuut. Afgelopen jaar presteerde zij prima. Tiffany Cash (12) maakt eveneens haar debuut. De paarden van trainer Conrad Lugauer komen doorgaans goed van rust af. Het tweede gelid is alleen wel lastig. Veel zal afhangen van het koersverloop. Dat geldt ook voor Rosy Wine (10) die snel genoeg is voor een klassering maar ook in het tweede gelid moet beginnen.

Plaats 1: Feel The Rush (8)
Plaats 2: Tiffany Cash (12)
Plaats 3: Happy Celebration (5)
Plaats 4: Rosy Wine (10)

 

Race 9 - Grand Slam 75-6, Yngve Larssons Memorial, 1640 meter autostart

Een prachtig sprintnummer deze Yngve Larssons Memorial waarin Disco Volante (4) het te kloppen paard is. De zevenjarige ruin van Stefan Melander is bezig aan een geweldige reeks met fantastische tijden. De beste oudere draver van dit moment in Zweden. Het is voor de dit jaar debuterende Heart Of Steel (8) gelijk een pittige opdracht, maar in deze eerste koers en met dit startnummer zal hij niet gelijk tot het uiterste gaan. We rekenen op een plaatsgeld. M.S.Triple J. (1) heeft zijn eerste start van het jaar gelijk omgezet in een goede overwinning op Bjerke. Hij gaat de strijd aan met de favoriet. Stepping Spaceboy (12) is beter in orde dan zijn prestaties doen vermoeden. Hij lag in Jagersro mooi in de koers achter de leidende Norton Commander. Toen deze stilviel in de laatst bocht kon hij geen kant op en maakte en fout. Hij mistte hierdoor een hoge klassering.

Plaats 1: Disco Volante (4)
Plaats 2: Stepping Spaceboy (12)
Plaats 3: M.S.Triple J. (1)
Plaats 4: Heart Of Steel (8)Race 10, Grand Slam75-7,  Fyraåringslopp, 1640 meter autostart

De laatste race van deze middag op Halmstad is voor de vierjarigen. Lutfi Kolgjini heeft met Upper Face (11) een kansrijke starter, maar over de mijl wel een lastig nummer. Een interessante outsider. De favorietenrol is weggelegd voor Shapes (5) met Björn Goop. De zoon van Classic Photo is zijn carrière flitsend begonnen en kan deze koers van huis uit domineren. Peter Untersteiner heeft Electric Rain (9) in koers. Deze vierjarige liet vorig jaar al zien dat hij over de nodige klasse beschikt. Kan hij meetrekken in het spoor van Urgent Face (1) die het seizoen prima is begonnen en hier zomaar kan toeslaan. Een leuke afsluiter.

Plaats 1: Shapes (5)
Plaats 2: Electric Rain (9)
Plaats 3: Urgent Face (1)
Plaats 4: Upper Face (11)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.