Selecteer livestream

  • Zweden
  • Nederland
  • Zuid Afrika
  • Engeland
  • Ireland
  • Singapore
  • Zimbabwe
  • Dubai
  • Frankrijk
  • FRA12
  • FRA13
  • FRA14
  • Belgium
  • Zweden
  • Duitsland
  • Nederland
  • Zuid Afrika
  • Engeland
  • Ireland
  • Singapore
  • Zimbabwe
  • Dubai
  • USA
  • Frankrijk
  • FRA12
  • FRA13
  • FRA14
  • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Arjang - 10 mei

Arjang - zondag 10 mei 2020 - Start: 13:45

Race 1

Pewdiepie (1) kwalificeerde zich eind maart en maakt hier zijn debuut. Björn Goop houdt van snel starten en het paard zou hier een mooi parcours kunnen krijgen. De 3-jarige zoon van Bold Eagle is daarom onze favoriet. Global Billboard (7) liep zijn test drie weken geleden en is ook een interessante debutant. In handen van Magnus Jakobsson kan hij een rol spelen. Sweden Sober (9) wordt getraind door Robert Bergh. Hij is niet betrouwbaar maar beschikt over voldoende snelheid. Voor de plaatsen kunnen we nog kijken naar de kansen van Himalaya Sisu (11).

Plaats 1: Pewdiepie (1)
Plaats 2: Global Billboard (7)
Plaats 3: Sweden Sober (9)
Plaats 4: Himalaya Sisu (11)

 

Race 2

Frivoll Faksa (14) is hier onze favoriet, zij werd in haar beide starts dit jaar 2e en verdient in dit veld een overwinning. Jojo Dox (13) heeft een start na rust in de benen. Hij is niet betrouwbaar maar beschikt voor deze klasse over voldoende snelheid. Buiten de fouten is hij in handen van Per Ludvig Nilsen kansrijk. Mjölner Järva (11) kwam bij zijn seizoendebuut nog goed terug na een fout, hou hem in de gaten. Sundbo Hero (4) werd bij zijn debuut 3e en kan zich weer plaatsen.

Plaats 1: Frivoll Faksa (14)
Plaats 2: Jojo Dox (13)
Plaats 3: Mjolner Jarva (11)
Plaats 4: Sundbo Hero (4)

 

Race 3

Irish Steel (2) won haar laatste race in 2019 en deed het ook dit jaar al prima. In haar laatste starts was zij telkens bij de eerste twee, vooral de meest recente prestatie was zeer goed. Aurora Palema (4) heeft dit jaar nog niet overtuigd. Zij heeft nu een beter nummer en kan voorin meedoen. D.H.H.Caviar Hall (5) begon dit jaar met twee zeges op rij maar de laatste keer viel hij niet mee. De vorm is een vraagteken maar op zijn klasse kan hij erbij zijn. Never Stop (3) kan met dit mooie nummer haar recente zege bevestigen.

Plaats 1: Irish Steel (2)
Plaats 2: Aurora Palema (4)
Plaats 3: D.H.H. Caviar Hall (5)
Plaats 4: Never Stop (3)

 

Race 4

Uncle Töll (3) deed het goed in zijn seizoendebuut. Hij werd weliswaar van kop af geklopt maar verdedigde zich goed en liep ook een nieuw record. Hij zal na die koers verbeterd zijn. Global Approval (12) is goed genoeg om partij te bieden maar het nummer is slecht en hij heeft wat geluk nodig. Millmighty (4) maakte indruk bij zijn winnend heroptreden en is een interessante deelnemer. Conrads Diderot (2) kwam in zijn laatste optreden sterk af, hij is hier een gevaarlijke outsider.

Plaats 1: Uncle Toll (3)
Plaats 2: Global Approval (12)
Plaats 3: Millmighty (4)
Plaats 4: Conrads Diderot (2)

 

Race 5

Orvar Mollyn (8) stond er de laatste keer zwaar in maar hij liep een goede race. Hij heeft opnieuw een slecht nummer getroffen maar is toch kansrijk. Egge Piril (5) heeft klasse maar de laatste tijd lukt het niet zo. Als hij zijn oude vorm benadert heeft hij winkansen. Silkespika (2) werd bij haar seizoendebuut goede 2e. Zij heeft een mooi nummer en daarmee een plaatskans. Rem Odin (10) heeft snelheid maar maakt ook nog weleens een fout, hij is meer een outsider.

Plaats 1: Orvar Mollyn (8)
Plaats 2: Egge Piril (5)
Plaats 3: Silkespika (2)
Plaats 4: Rem Odin (10)

 

Race 6

Dark Angel Avenue (8) kon in zijn laatste start de draf niet goed volhouden tot de finish. Normaal gesproken is hij goed genoeg om hier te winnen. Easy Peak (5) was op weg naar de zege toen hij 100 meter voor de finish van de benen ging. Hij kan verbeterd zijn en mag niet worden onderschat. Luna Rand (10) liep eenmaal na rust en deed het prima. Met het juiste parcours kan hij ver komen. Secret Snap (3) liep niet sinds juni maar is snel genoeg. Hij is een interessante deelnemer.

Plaats 1: Dark Angel Avenue (8)
Plaats 2: Easy Peak (5)
Plaats 3: Luna Rand (10)
Plaats 4: Secret Snap (3)

 

Race 7

Mister Selfie (12) heeft nog steeds niet gewonnen voor Robert Bergh maar dat zou vandaag wel eens kunnen gebeuren. De zoon van Love You werd in zijn voorlaatste start goede 2e. Cool McQueen (6) is hier ook kansrijk. Hij won nog maar een keer maar werd in zijn laatste optreden sterk 2e. Livi Opal H.M. (1) mag als enige vooraan starten en is zeker niet slecht. Zij kan lang de leiding hebben. Valkyria K. (9) won haar laatste race en is in vorm. Met wat geluk kan zij erbij zijn.

Plaats 1: Mister Selfie (12)
Plaats 2: Cool McQueen (6)
Plaats 3: Livi Opal H.M. (1)
Plaats 4: Valkyria K. (9)

 

Race 8

Börke Loke (3) kwam de vorige keer goed terug na een fout. Hij was eerder erg goed in Romme en zou deze langere afstand goed aan moeten kunnen. Edbjörn (9) was in zijn laatste start goed op dreef. Hij was vaak foutief maar zonder galoppades zou hij zomaar eens kunnen winnen. Stommens Berta (11) was nog niet buiten de eerste drie en kan verder verbeteren, al maakt zij kennis met deze afstand. Försteslåtten (14) was erg lang afwezig. De snelheid is er en hij kan verrassen.

Plaats 1: Borke Loke (3)
Plaats 2: Edbjorn (9)
Plaats 3: Stommens Berta (11)
Plaats 4: Forsteslatten (14)

 

Race 9

Choco Garline (2) is na zijn gemakkelijke overwinning op Solvalla onze favoriet. Hij heeft een mooi nummer en won 8 maal in 24 starts. Au Gratin (5) moest de laatste keer ver buitenom en finishte in 1’10’’5. Hij wordt hier voor het eerst gereden door Robert Bergh. Charlock Wiking (7) won al 10 maal in 19 starts. De laatste keer was hij niet op zijn best en ondanks dit matige nummer kan hij gevaarlijk zijn. Euklid A.T. (10) kwam de laatste keer snel af. Hij kan in de eindfase veel tegenstanders passeren.

Plaats 1: Choco Garline (2)
Plaats 2: Au Gratin (5)
Plaats 3: Charlock Wiking (7)
Plaats 4: Euklid A.T. (10)

 

Race 10

Hakon von Haithabu (3) debuteerde voor een nieuwe trainer en liep vanuit het dodenspoor een goede koers. Hij kan verbeterd zijn en is daarmee een kandidaat voor de winst. Au Pair Girl (9) liep een goede laatste race tegen Conrads Rödluva. Zij treft vaak sterke tegenstanders en is hier kansrijk. Valetta (2) kwam met een snelle eindsprint naar de 2e plaats. Zij staat er qua winsom mooi in en heeft goed geloot. Hobby de L'iton (1) kan verbeterd zijn nu hij na een korte pauze twee starts in de benen heeft.

Plaats 1: Hakon von Haithabu (3)
Plaats 2: Au Pair Girl (9)
Plaats 3: Valetta (2)
Plaats 4: Hobby de l’Iton (1)

 

Race 11

Bara Joe (11) is onze keuze in deze matig bezette koers. Hij kwam de laatste keer snel naar de finish en won in zijn carrière al 5 keer. Untouchable In (7) is niet betrouwbaar maar is snel genoeg om een rol te spelen, zijn recente 4e plaats was prima. Realistic (3) is soms opvallend goed. Zijn enige zege vorig jaar behaalde hij op deze baan. Hij kan verrassen. Faridah Sting (8) heeft nog niet gewonnen maar de snelheid is er en met dit mooie nummer kan zij een rol spelen.

Plaats 1: Bara Joe (11)
Plaats 2: Untouchable In (7)
Plaats 3: Realistic (3)
Plaats 4: Faridah Sting (8)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.