Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Bendigo - 31 maart

Bendigo - dinsdag 31 maart 2020 - start 09:27u

Nieuw! Draverijen uit Australie vanaf de baan van Bendigo. Wedden doe je in de ZEturf pools. 

Race 1

DASHA THE GREAT (7) is een toppertje en heeft in deze omstandigheden goede kans om hier de leiding te nemen na twee goede uitslagen in haar laatste starts. Techys Angel (8) is op de weg terug na een break sinds september waar ze in de Home Grown Classic de finale haalde en nipt werd verslagen door It’s Beaujolais. Vandaag heeft ze een ongelukkige startpositie maar zou zeker de snelheid moeten hebben om dit om te draaien in een goed resultaat. Atlantas (3) staat bekend om haar startsnelheid en heeft mooie resultaten geboekt op Melton en Killmore waardoor de verwachting is dat ze hier ook weer prominent aanwezig zal zijn. Dancing With Flo (6) staat sinds augustus weer aan haar tweede start en heeft het in zich hier een rol van betekenis te kunnen spelen. Grinforawin (5) en Amalfi Coast behoren tot de gevaarlijke outsiders in dit deelnemersveld.

Plaats 1 : DASHA THE GREAT (7)
Plaats 2 : Techys Angel (8)
Plaats 3 : Atlantas (3)
Plaats 4 : Dancing with the FLo (6)

 

Race 2

PATSBEACHSTORM (10) is een veelbelovende ruin die tijdens zijn debuut in een zware race een goed resultaat neerzette en derde werd. Hij is erg sterk en zal moeilijk te verslaan zijn. Jaziah (5) is een sterke merrie met een prima snelheid die in eerdere races met bijna speels gemak tweede werd. De verwachting is dat ze ook hier weer aanvallend zal willen koersen. Something Bettor (6) beschikt als debutant over de kwaliteiten en snelheid om tot de kanshebbers te behoren in deze race. Trebek (8) heeft een ongelukkige loting maar heeft te veel snelheid en kwaliteit om bij voorbaat afgeschreven te worden.

Plaats 1 : PATSBEACHSTORM (10)
Plaats 2 : Jaziah (5)
Plaats 3 : Something Bettor (6)
Plaats 4 : Trebek (8)

 

Race 3

STEALTH (4) is afkomstig uit topmerrie Zesta en heeft veel laten zien bij de trials. De laatste keer toen ze 3e werd, was dat achter de uitstekende So Awesome, en dit belooft opnieuw een spannende strijd te worden. Arrjays Trapper (2) zou weer fitter moeten zijn na 2 races gelopen te hebben na een lange rustperiode. Ze heeft een gunstig startnummer. Laatste keer op Maryborough werd ze indrukwekkend 3e toen ze zich in een dodenspoor omhoog vocht. Charlie Walker (6) werd toen 2e en liet het toen na om het gat met Winnie Cooper te dichten. Hij is nog in ontwikkeling, maar heeft al bewezen in deze merrieklasse te kunnen presteren en ik verwacht dat hij hier hoog zal eindigen. Surbiton Pretender (5) begint beter te worden en pakte de kop bij de laatste race over 1100m in Maryborough, voordat hij in het spoor van Majic Fair terecht kwam en 2e werd. Hij zal opnieuw beroep doen op zijn startsnelheid om een mooie positie in het veld te vinden.

Plaats 1: STEALTH (4)
Plaats 2: Arrjays Trapper (2)
Plaats 3: Charlie Walker (6)
Plaats 4: Surbiton Pretender (5)

 

Race 4

KEAYANG XENA (7) won haar eerste race op magistrale wijze. Nam snel de leiding en liet de controle niet meer los. Versloeg toen onder andere Sellune (2). Keayang Xena (7) moet vroegtijdig prominent kunnen koersen deze keer. Ze lijkt een veelbelovend type te zijn. War Dan Strikes (6) is nog aan het leren, maar hij zal moeilijk te verslaan blijken te zijn als hij het kwartje bij hem valt. Hij zette in zijn laatste koers de achtervolging in en won bijna de race van de al bewezen winnaar Illawong Moonbeam vorige week op de baan van Melton. Surprise To Me (8) was veelbelovend tijdens de proeven voorafgaand aan zijn debuut. Werd tijdens zijn eerste race netjes derde plaats op deze baan. Hij zag er tot nu toe erg professioneel uit en is zeker een van de kanshebbers. Six Nations (1) slaagde erin er vorige week in om op het eind voorbij de vroege leider Hotel Kyvalley te komen om zo de koers op de baan van Melton te winnen. De tijd was niet snel, maar hij maakte een prima indruk.

Plaats 1: KEAYANG XENA (7)
Plaats 2: War Dan Strikes (6)
Plaats 3: Surprise To Me (8)
Plaats 4: Six Nations (1)

 

Race 5

BARBIE MATTGREGOR (1) zit dicht tegen een overwinning aan, heeft een goede loting en de afstand past goed bij haar. Ze liep in een sterk bezette koers tijdens haar laatste race in Bendigo, waar ze 3e eindigde na eerst de leiding genomen te hebben. Hoogstwaarschijnlijk zal zij de achtervolging inzetten achter Stefsastar (6) en gebruik maken van de open stretch. Stefsastar (6) won zijn debuut op indrukwekkende wijze. Hij startte explosief en won in Yarra Valley twee races terug en behaalde een 5e plek in Cranbourne waar hij veel druk uitoefende op een sterk veld. Deze race past bij dit paard en zal waarschijnlijk offensief gereden worden. Cloudlet (7) is een handige merrie die een goede vorm heeft na een krappe overwinning op de baan van Swan Hill, gevolgd door een 2e plek in Maryborough waar ze sterk eindigde. Ze heeft een ongemakkelijke loting maar is een uitstekende starter. Tweet About It (8) is een korte afstand specialist en zou een goede race moeten kunnen lopen. Ze heeft Barbie Mattgregor (1) twee races geleden verslagen op de baan van Kilmore, dus ook een kanshebber.

Plaats 1: BARBIE MATTGREGOR (1)
Plaats 2: Stefsastar (6)
Plaats 3: Cloudlet (7)
Plaats 4: Tweet About It (8)

 

Race 6

Een kwalitatief veld met verschillende kanshebbers. Always Ready (4) heeft 6 van zijn 10 races gewonnen en steekt in een uitstekende vorm met twee indrukwekkende overwinningen, waarvan de laatste in Ballarat was met een ruime marge. Deze race is moeilijker, maar het paard moet capabel genoeg zijn om te winnen in dit veld. Hatchback (1) keert terug bij trainer John Justice nadat het twee keer 2e was in zijn laatste 2 races. Hij is veelzijdig en heeft in grote races gelopen toen hij 3 jaar was, en zou dus moeten profiteren van zijn mooie startnummer. The Best Draem (2) kreeg in de zijn laatste race de mogelijkheid om de leiding te pakken en won daardoor comfortabel zijn laatste race op de baan van Geelong. Ze is een 3-jarige merrie die het opneemt tegen sterk tegenstanders, maar heeft eveneens prima geloot. Beefour Bacardi (8) keert terug met goede vorm en zou het tempo achter Hatchback (8) goed bij moeten kunnen houden. Hij is zeker het overwegen waard in een race waar elke starter een goede kans maakt.

Plaats 1: Always Ready (4)
Plaats 2: Hatchback (1)
Plaats 3: The Best Dream (2)
Plaats 4: Beefour Bacardi (8)

 

Race 7

Een open race waarin meerdere kanshebbers op de overwinning zijn. De meeste deelnemers in deze race geven de voorkeur aan de sprintafstand dus het is er eentje om naar uit te kijken. SHEZ ELITE (2) is een snelle starter en heeft goede resultaten behaald in sterk bezette velden. Cracked Pepper (1) werd gedwongen hard te werken toen ze vijfde werd in de laatste koers en werd nipt verslagen onder soortgelijke omstandigheden in februari en zou deze prestatie vandaag kunnen herhalen. Itsokbeingbetter (9) leek zijn beste tijd te hebben gehad toen hij kansloos verloor in Kilmore, maar heeft met vijf overwinningen dit seizoen naam gemaakt. Surbiton Heartreak(10) leverde een bemoedigende prestatie door als derde te eindigen op Melton en zal zeker in staat moeten en willen zijn om de vorige twee niet-geplaatste optredens te verbeteren.

Plaats 1 : SHEZ ELITE (2)
Plaats 2 : Cracked Pepper (1)
Plaats 3 : Itsokbeingbetter
Plaats 4 : Surbiton Heartbreak

 

Race 8

DREAMEE (2) is een snelle starter en wordt verwacht direct prominent aanwezig te zijn in dit sterk bezette deelnemersveld voor de 3-jarige dravers. Hij leverde een geweldige prestatie toen hij tweede werd over de 1600 meter. Deze inspanning heeft misschien zijn tol geëist maar ik verwacht weer een ijzersterk optreden vandaag. Dizzysjet (8) doorstond een zware koers in Kilmore waar hij knap tweede werd, en hij trok deze lijn door met een comfortabele overwinning op dezelfde baan in de koers erna. Heeft een perfecte loting achter DREAMEE (2) en heeft een sterke eindsprint in de benen hebben. Van Sank (6) werd pas achterhaald in de slotfase van zijn vorige starts in Melton en Kilmore waar hij een tweede en derde plaats noteerde. Hij is een hardwerkende en getalenteerde deelnemer die nog steeds leert en het vermogen laat zien om ook in deze sterke line-up een kans te maken. Patched (3) heeft onlangs twee kleinere races gewonnen en behoort samen met Sultan Sass (9) en Lord Chancellor (10) tot de outsiders om in de gaten te houden.

Plaats 1 : DREAMEE (2)
Plaats 2 : Dizzys Jet (8)
Plaats 3 : Van Sank (6)
Plaats 4 : Patched (3)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.