Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Caen - 13 mei

Caen - woensdag 13 mei 2020 - Start: 13:55

Race 1: Prix des Ducs de Normandie

De beste ruin van Europa, Cleangame (15), gaat hier zonder ijzers op jacht naar een nieuw succes. Hij is het te kloppen paard. Tegenstand kan er komen van Délia du Pommereux (14), die het goed zal doen op deze baan en die terugkeert na een winter waarin zij voor haar inspanningen niet overmatig beloond is. Ook Earl Simon (9) zal zich thuis voelen op deze baan, hij is ook een kandidaat voor het podium net als de andere pupil van Sylvain Roger, Enino du Pommereux (8), die het uitstekend deed in de Prix de Selection tegen Face Time Bourbon, en Tony Gio (13), die het uitstekend deed in de Prix de Paris en die hier niet onderschat mag worden. Bold Eagle (16) zal het hier ook goed doen maar we zien hem meer voor de plaatsen net als baanspecialist Bugsy Malone (11), die voor een verrassing kan zorgen, en Feeling Cash (10), die ook voor de sulky niet onderschat mag worden al is de tegenstand hier erg zwaar.

Plaats 1: Cleangame (15)
Plaats 2: Delia du Pommereux (14)
Plaats 3: Earl Simon (9)
Plaats 4: Enino du Pommereux (8)

 

Race 2: Prix de Cambremer (Groupe A)

Goodmoko (7) loopt zonder ijzers en na zijn goede prestatie op deze baan begin maart is hij een serieuze kandidaat voor de zege. Hierachter zijn er meerdere kanshebbers, zoals Gitane du Digeon (4), die het goed deed op Vincennes, en de heroptredende Galla de Manche (8), die gereden wordt door Eric Raffin. Gold du Châtelet (5) deed het goed achter Goodmoko op deze baan en heeft ook goede kansen net als Graal Dub’s (13), die hier goede 2e werd waarbij hij voorbleef op Gelasquez (11). Golden Love (14) is in dit veld niet kansloos en completeert onze keuze samen met Gold Mencourt (3), die is toevertrouwd aan Yoann Lebourgeois.

Plaats 1: Goodmoko (7)
Plaats 2: Gitane du Digeon (4)
Plaats 3: Galla de Manche (8)
Plaats 4: Gold du Chatelet (5)

 

Race 3: Prix de Cambremer (Groupe B)

Génial de Landemer (16) loopt goed rechtsom en krijgt hier ons vertrouwen boven Guerrier Castelets (6), die tot nu toe al mooie dingen heeft laten zien, en Gavroche de l’Iton (15), die voor de eerste keer zonder achterijzers loopt en die hier al eens opviel door een scherpe eindsprint. Go for The Gold (9) startte niet sinds oktober maar hij heeft kwaliteiten, hij komt hierna samen met Gaspard (7), die zelfs met ijzers hier een rol kan spelen, en Gatsby (5), die ook de ijzers onder houdt maar die al eerder goed liep op deze baan. Girly Lady (12) kan nog wat ritme tekort komen maar is niet kansloos voor een plaats, net als Gipsy des Caillons (18), die niet de gemakkelijkste is maar mooi staat ingeschreven.

Plaats 1: Genial de Landemer (16)
Plaats 2: Guerrier Castelets (6)
Plaats 3: Gavroche de l’Iton (15)
Plaats 4: Go For The Gold (9)

 

Race 4: Prix du Calvados

In deze Prix du Calvados staat Emir de Rebomard (6) erg mooi ingeschreven en gezien zijn prestatie tegen de snelle Caban Prior moet hij hier een hoofdrol kunnen spelen. Hij zal op zijn hoede moeten zijn voor Chalimar de Guez (7), die zonder ijzers loopt en goed zal zijn voorbereid, maar ook voor Chacha de Gontier (4), die snel is en goed rechtsom loopt. Diamant de Treabat (8) stelde ons weer gerust in zijn laatste optredens en maakt kans op een mooie klassering samen met Carioca de Lou (11), die het al goed deed onder het zadel, en Brio de Tillard (3), die weinig verkeerd doet. Baraka de Lou (2) wordt weer gereden door Franck Nivard en loopt bovendien zonder ijzers, zij doet mee voor de plaatsen net als Délicieux du Cébé (13).

Plaats 1: Emir de Rebomard (6)
Plaats 2: Chalimar de Guez (7)
Plaats 3: Chacha de Gontier (4)
Plaats 4: Diamant de Treabat (8)

 

Race 5: Prix de la Touques

Hier zien we de terugkeer van Ho La Destinée (7), die erg veel snelheid heeft en deze winter op rust is gegaan. Zij zal goed voorbereid moeten zijn maar kan dan weerstand bieden aan de hengsten in dit veld zoals Hohneck (1), die fraai won in Parijs, en Hokkaido Jiel (2), die goed partij bood aan Hatchet Man, die start in de Saint-Léger des Trotteurs. Haka (4) presteert regelmatig en kan zich opnieuw plaatsen net als Hakim Griff (5), die het goed doet en snel kan finishen, en de goed gefokte Hyacinthe Daxel (3), die nog niet gemakkelijk is maar die we niet over het hoofd mogen zien.

Plaats 1: Ho La Destinee (7)
Plaats 2: Hohneck (1)
Plaats 3: Hokkaido Jiel (2)
Plaats 4: Haka (4)

 

Race 6: Saint Leger des Trotteurs

In de laatste semi-klassieker in februari was Heart of Gold (14) de sterkste en hij heeft hier ook een goede kans, maar we gaan toch voor Hispanien (8), die in dezelfde koers erg goed liep na terreinverlies onderweg, en die beter zal zijn op een vlakke baan. Ook zijn er goede kansen voor Hudson Védaquais (11), die op 27 februari in de eindstrijd van de benen ging, en de derde Allaire pupil Hatchet Man (10), die debuteert onze het zadel maar die voor de sulky al veel snelheid toonde. Bij de merries kijken we naar Hytte du Terroir (12) en Happiness Ellis (13), die een rol kunnen spelen gezien hun prestaties begin dit jaar. Hector des Champs (6) deed het laatst lang niet slecht en zou een plaatsgeld kunnen behalen.

Plaats 1: Hispanien (8)
Plaats 2: Heart of Gold (14)
Plaats 3: Hudson Vedaquais (11)
Plaats 4: Hatchet Man (10)

 

Race 7: Prix Hubert Hardy

Forum Meslois (4) is niet de gemakkelijkste maar gezien zijn zege op deze baan op 2 maart verdient hij hier de favorietenrol. Hij zal daarvoor af moeten rekenen met enkele paarden van Sebastien Guarato, zoals Fronsac Madrik (5), die zich sterk verdedigde in zijn laatste start op Enghien, maar ook met Friendly Bourbon (3), die ons in handen van Eric Raffin dient gerust te stellen, terwijl ook Fidèle Madrik (10) goede kansen heeft als hij zijn beste vorm kan laten zien. Feline de Calvi (12) heeft goede verrichtingen en zij komt in beeld voor de plaatsen net als Furyo (7), die houdt van de kortere afstanden maar die met ijzers loopt, Filou du Berger (8), die het in soortgelijke velden al eerder goed deed, en Fighter Dancer (9), die niet kansloos is.

Plaats 1: Forum Meslois (4)
Plaats 2: Fronsac Madrik (5)
Plaats 3: Friendly Bourbon (3)
Plaats 4: Fidele Madrik (10)

 

Race 8 : Prix Henri Balliere

Grâce de Faël (14) liet aan het einde van de wintermeeting eindelijk weer eens zien wat zij kan onder het zadel. Zij kan hier laten zien hoe ver zij is in haar voorbereiding op de Prix du Président de la Republique over een maand. Zij bleef eind februari voor op Guide Moi Forgan (5), die na een goede eindsprint sterk 2e werd en die deze prestatie hier kan bevestigen. Garou du Chêne (7) kon de laatste keer niet aan de verwachtingen voldoen en is ons een revanche verschuldigd, hij kan meedoen voor het podium net als Gladys des Plaines (11), die zich al bewezen heeft op dit niveau, en Gina de Froulay (8), die hier een test ondergaat maar die een goede winter kende. Gainsborough (12) viel de laatste keren ook niet mee maar een plaatsgeld is mogelijk, dit geldt ook voor de snelle maar riskante Galloway (3).

Plaats 1: Grace de Fael (14)
Plaats 2: Guide Moi Forgan (5)
Plaats 3: Garou du Chene (7)
Plaats 4: Gladys des Plaines (11)

 

Race 9 : Prix Georges Dreux

El Villagio (12) deed het deze winter prima in Cagnes en hij liep al in sterkere velden als dit. Op deze baan kan hij een voorname rol spelen. Hij krijgt te maken met Bonheur de Nay (5), die de laatste tijd goed in vorm was en op deze baan won in maart, maar ook met Equinoxe Jiel (1), die met verwachtingen terugkeert uit de monté. Delfino (4) zal hierop zijn voorbereid en hij kan een plaatsgeld behalen net als Django du Bocage (7), die ver kan komen als hij de kop kan krijgen, en Biniou de Connée (10), die deze winter op Vincennes goed presteerde. Charly de l’Aunay (16) liet in maart in Laval zijn ware gezicht weer eens zien en hij kan verrassen net als Casting de Chenu (9).

Plaats 1: El Villagio (12)
Plaats 2: Bonheur de Nay (5)
Plaats 3: Equinoxe Jiel (1)
Plaats 4: Delfino (4)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.