Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Cherbourg - 12 mei

Cherbourg - dinsdag 12 mei 2020 - Start: 11:55

Race 1: Prix de la Solidarite

In deze openingsdraverij met enkele interessante 3-jarigen zou de zege kunnen gaan naar Histoire d'Una (3), die veel kan als zij een goede dag heeft, maar ook naar Hatchi du Klau (4), die alleen maar goede prestaties levert, en Hallo de Crennes (1), als die de oude vorm kan tonen, maar er zijn ook kansen voor Hardy Williams (8), indien foutloos, Holeshot d'Auvrecy (7), die in twee starts nog niet verslagen werd, en Hussard Délo (6), die aan een overwinning toe is. Na te hebben gewonnen in Cherbourg begin dit jaar zijn ook Hello John (5) en Hippocrate (12) bepaald niet kansloos.

Plaats 1: Histoire d’Una (3)
Plaats 2: Hatchi du Klau (4)
Plaats 3: Hallo de Crennes (1)
Plaats 4: Hardy Williams (8)

 

Race 2: Prix Merci Aux Parieurs PMU

Figov de la Cloue (17) deed het al prima onder het zadel en in dit veld zijn er kansen op de overwinning. De oppositie wordt aangevoerd door Fantaisie (15), op basis van haar beste vorm die zij in de winter toonde, maar ook door Flamboyante (3), die op een goede dag veel kan, Féminine (16), die aan een zege toe is, Felucia (18), die er qua winsom erg mooi in staat, en Fellavista (9), die een prachtige startpositie in het eerste band heeft. Féé Suzanne (14), die een eervolle 2e plaats behaalde in Laval, en Floriane (13), die weer ons vertrouwen krijgt, kunnen er ook dicht bij zijn.

Plaats 1: Figov de la Cloue (17)
Plaats 2: Fantaisie (15)
Plaats 3: Flamboyante (3)
Plaats 4: Feminine (16)

 

Race 3: Prix Encouragement a la Filiere (Groupe A)

In deze open koers hebben wij een voorzichtige voorkeur voor Graziella Spring (8), die het in haar eerste drie starts prima deed, ten koste van Goéland de Janzé (13), die regelmatig erbij is, en Guinness Oradel (5), die we niet te snel mogen weglaten, maar ook Gamer de Bulière (9), die een zege boekte in Mauquenchy en die aan kop mooi staat ingeschreven, Gazon Meslois (11), op basis van zijn oude vorm, en Gentleman Coglais (16), die altijd zijn best doet. Gossip (2) en Gasparoff (17) zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Graziella Spring (8)
Plaats 2: Goeland de Janze (13)
Plaats 3: Guiness Oradel (5)
Plaats 4: Gamer de Buliere (9)

 

Race 4: Prix Encouragement a la Filiere (Groupe B)

Als hij zijn ware gezicht laat zien lijkt Gentleman Valière (10) hier moeilijk te verslaan. Mocht hij falen dan kan de winst gaan naar Graciosa Bella (9), die zonder ijzers loopt en ideaal staat ingeschreven in het eerste band. Grand Roi Kalouma (15) kan erbij zijn als hij een goede dag heeft net als Goodwood (18), de meest winnende van dit veld die voor het eerst zonder achterijzers loopt, Ghalie du Goutier (16), die wisselvallig presteert, en Général du Palais (8), die er mooi in staat. Gaïa de la Sy (5), die terugkeert van rust, en Galaxie du Home (1), die weer ons vertrouwen krijgt, zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Gentleman Valiere (10)
Plaats 2: Graciosa Bella (9)
Plaats 3: Grand Roi Kalouma (15)
Plaats 4: Goodwood (18)

 

Race 5: Prix En Selle Pour Nos Soignants

Nu Fleur du Lupin (6) bij dit heroptreden direct zonder ijzers aan de start verschijnt heeft zij een goede kans om er met de eerste prijs vandoor te gaan. Er zijn echter ook goede kansen voor Folie de Bouère (13), die uit het tweede gelid moet starten maar die weer ons vertrouwen krijgt, Fédora du Châtelet (14), die vandaag zonder achterijzers loopt, en Folette du Mans (4), die weer eens zonder ijzers aan de start verschijnt. Fostine de Crennes (16) is trouw en kan een plaatsgeld meenemen.

Plaats 1: Fleur du Lupin (6)
Plaats 2: Folie de Bouere (13)
Plaats 3: Fedora du Chatelet (14)
Plaats 4: Folette du Mans (4)

 

Race 6: Prix des Points de Ventes PMU

Als winnaar van zijn enige start onder het zadel op 20 januari in Nantes heeft Destino Dodville (2) het voordeel aan kop te mogen beginnen en daarmee is hij zeer kansrijk, al zal hij op moeten passen voor Crossfire (13), die we goed kennen in deze discipline, en El Viento (3), die weer ons vertrouwen krijgt, maar ook Elphie du Marin (1), die regelmatig is, Ciroco d'Auvillier (18), de meest winnende van dit veld, en de grillige Dame de Tillard (7). Enneigée (5), alhoewel die een heroptreden maakt sinds september vorig jaar, en Défenseur d'Am (6), beoordeeld op zijn beste prestaties, completeren onze selectie.

Plaats 1: Destino Dodville (2)
Plaats 2: Crossfire (13)
Plaats 3: El Viento (3)
Plaats 4: Elphie du Marin (1)

 

Race 7: Prix Jouez Aux Courses

Fronsac (6), die terugkeert van rust, Fish de Houelle (5), die veel kan als hij de juiste gangen weet te bewaren, en Foudroyant Meaulne (2), die trouw is, hebben mooie nummers geloot en kunnen het uitvechten om de overwinning. Fripon d'Authise (10) en Falco des Rochers (13) presteren voortdurend goed maar dienen uit de tweede startrij te komen, toch lijken zij in staat om voorin te eindigen, net als Flamboyant du Rib (7), die terugkeert voor de sulky, Falco du Maxfran (12), die een passend koersverloop dient te krijgen, en Flying Moko (4), die foutloos gevaarlijk kan worden.

Plaats 1: Fronsac (6)
Plaats 2: Fish de Houelle (5)
Plaats 3: Foudroyant Meaulne (2)
Plaats 4: Fripon d’Authise (10)

 

Race 8 : Grand Prix Merci Aux Soignants

In deze koers kunnen we een mooi duel verwachten tussen Dialo des Keches (4) uit de stal van Jean-Paul Marmion, die van kop af mag vertrekken, en de Guarato pupil Ever Pride (16), die in zijn oude vorm hier een eerste kans moet hebben. Als tegenstanders kunnen we denken aan Duc de Boisney (1), die weer ons vertrouwen krijgt, maar ook aan Daluna de Tilou (8), die er aan kop prachtig in staat, Eleganza Fac (7) (Franck Nivard), die begin dit jaar in vorm was, en Envol Somolli (2), die wel een passend koersverloop nodig heeft. Crack Atout (5) keert na een jaar afwezigheid terug onder de hoede van Yoann Lebourgeois en kan een rol spelen net als Ella de Baille (6), die vandaag zonder ijzers aan de start verschijnt.

Plaats 1: Dialo des Keches (4)
Plaats 2: Ever Pride (16)
Plaats 3: Duc de Boisney (1)
Plaats 4: Daluna de Tilou (8)

 

Race 9 : Prix Merci Aux Benevoles

In deze leerlingenkoers kunnen we een duel verwachten tussen twee paarden die vanuit het tweede band moeten vertrekken, te weten Flash Valmont (11), die aan een overwinning toe is, en Flash Gordon (15), die deze keer zonder ijzers loopt. Eventuele spelbrekers kunnen zijn Frédo Dairpet (2), die veel kan als hij een goede dag heeft, maar ook Fayette Dream (7), die er in het eerste band mooi in staat, Félicitations (14), die binnenkort weer eens kan winnen, en Féline Roussac (6), die een goed seizoen kan krijgen. Fro (10), die er altijd bij is, en Festina Nay (5), alhoewel die niet startte sinds 17 november vorig jaar, hebben ook kansen.

Plaats 1: Flash Valmont (11)
Plaats 2: Flash Gordon (15)
Plaats 3: Fredo Dairpet (2)
Plaats 4: Fayette Dream (7)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.