Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Gloucester Park - 8 mei

Gloucester Park - vrijdag 08 mei 2020 - Start: 11:15

Race 1

ART TUTOR (1) was in zijn laatste start vierde, maar moest toen veel buitenom doen, en over 2530m. De afstand is nu 2130m en nummer 1, dus hier de favoriet. Roll With Me (10) werd vijfde achter de favoriet van vandaag, en viel toen wat tegen De 2 koersen daarvoor werden gewonnen, maar vandaag uit het tweede gelid. Delightfull (7) werd vierde hier, ook over de 2530m. Daarvoor gewonnen, maar lastig om te winnen vandaag. Blue Blazer (4) werd achtste de laatste keer, maar was toen erg ongelukkig. Daarvoor derde en outsider hier.

Plaats 1: Art Tutor (1)
Plaats 2: Roll With Me (10)
Plaats 3: Delightfull (7)
Plaats 4: Blue Blazer (4) 

 

Race 2

OUR PERKINS (2) was derde laatst ondanks wat oponthoud onderweg. Staat er vandaag mooi in, en moet hier een eerste kans hebben. Attack On Command (3) is nu 2 maal vierde geworden en beide malen over de 2530m. Vandaag terug naar de 2130m, en moet een kans hebben. Destined To Rule (1) werd derde te Pinjarra over 2630m, en gaat ook terug in afstand vandaag. Tuas Delight (5) won na een lastige start met een hoofd te Bunbury. Dit lijkt wat lastiger te worden vandaag.

Plaats 1: Our Perkins (2)
Plaats 2: Attack On Command (3)
Plaats 3: Destined To Rule (1)
Plaats 4: Tuas Delight (5) 

 

Race 3

MCARDLES GEM (1) heeft niet heel gelukkig gekoerst en werd de laatste 2 starts vierde. Moet hier de kop nemen en dan kan hij dit ook winnen. Runaway Three (4) had na een aantal plaatsen laatst dan eindelijk een keer de winst. Zal vandaag ook een rol gaan spelen in deze koers. Walsh (10) liep sterk voorlaatste koers met een tweede plek, en kan wellicht op de rug van nummer 1 meetrekken. Our Rhythm N Blues (11) was zeer sterke tweede laatst, en moet de koers een beetje meekrijgen.

Plaats 1: Mcardles Gem (1)
Plaats 2: Runaway Three (4)
Plaats 3: Walsh (10)
Plaats 4: Our Rhythm N Blues (11) 

 

Race 4

MARQUISARD (1) was snel weg van start en won met 3 lengtes laatste start op deze baan, en nu de favoriet. Pradas Ideal Dahling (3) won ook haar laatste koers hier op deze baan, en is het gevaar voor de favoriet. Bletchley Park (5) is in 5 starts steeds bij de eerste 3, en heeft ook al gewonnen. Niet gemakkelijk vandaag, maar moet gerespecteerd worden. Lightning Jolt (2) komt voor het eerst uit, maar is vaak goed bij zijn debuut. Ryan Warwick in de sulky.

Plaats 1: Marquisard (1)
Plaats 2: Pradas Ideal Dahling (3)
Plaats 3: Bletchley Park (5)
Plaats 4: Lightning Jolt (2) 

 

Race 5

CHICAGO BULL (8) werd laatste keer geklopt, maar had toen wat oponthoud onderweg. Kan hier de draad weer oppikken. Uit de stal van Gary Hall sr en gereden door Gary Hall jr, en ze staan bovenaan de lijst op deze baan met win percentage. El Jacko (4) uit de stal van Bond & Bond met Ryan Warwick als pikeur, en zij zijn de nummer 2 op deze baan. Laatste start mag je vergeten, maar daarvoor eerste en tweede. Im Soxy (10) is steeds voorin, en kan ook hier een rol spelen voor de plaatsen. Im Full Of Excuses (2) heeft eerder laten zien dat hij wat kan lopen. Outsider.

Plaats 1: Chicago Bull (8)
Plaats 2: El Jacko (4)
Plaats 3: Im Soxy (10)
Plaats 4: Im Full Of Excuses (2) 

 

Race 6

ARMA INDIE (2) was bij haar debuut vijfde over 2530m, en vandaag terug in afstand en een koers in de benen. Ze moet hier een eerste kans hebben dan ook vandaag. Balcatherine (10) is in goede vorm en alleen maar goede prestaties. Moet wat geluk hebben om er goed in te komen liggen. Gotta Go Gabanna (8) haar laatste 2 prestaties waren wat minder, maar daarvoor 2 hele goede koersen gelopen. Delightfulreaction (1) werd tweede de laatste keer, en had daarbij wat hinder op het laatste stuk. Daarvoor gewonnen, en de outsider hier.

Plaats 1: Arma Indie (2)
Plaats 2: Balcatherine (10)
Plaats 3: Gotta Go Gabanna (8)
Plaats 4: Delightfulreaction (1) 

 

Race 7

SOHO THUNDERSTRUCK (3) is steeds bij de eerste 3, behalve de laatste keer. Werd toen zevende nadat hij goed weg was, maar later wat hinder had. Moet hier een eerste kans hebben. Ideal Investment (1) was de laatste 2 keer zevende, maar daarvoor gewonnen. Moet met nummer 1 een kans hebben om voorin te eindigen. Bettor Be Oscar (8) wint nu 3 maal op rij en dan ben je gewoon een goed paard. Iets andere tegenstanders nu, en een vervelend nummer aan de buitenkant. Millwood Brandy (4) is geen geweldenaar, maar kan hier in de plaats lopen.

Plaats 1: Soho Thunderstruck (3)
Plaats 2: Ideal Investment (1)
Plaats 3: Bettor Be Oscar (8)
Plaats 4: Millwood Brandy (4) 

 

Race 8

THE BIRD DANCE (10) won laatst als favoriet te Pinjarra Park, en moet hier kunnen winnen ondanks tweede gelid. Divinia Bellezza (3) heeft 3 maanden niet gelopen, en maakt haar debuut op Australische bodem. Heeft in Nieuw Zeeland al goede prestaties gehad, en won bij haar afscheid aldaar. Semiramide (1) won laatst met een neus, en was daarvoor tweede, dus niet zonder een kans hier. Major Artist (4) was laatst vierde, maar won de 2 koersen daarvoor, en is hier de outsider.

Plaats 1: The Bird Dance (10)
Plaats 2: Divinia Bellezza (3)
Plaats 3: Semiramide (1)
Plaats 4: Major Artist (4) 

 

Race 9

SUING YOU (5) was laatst vierde hier op deze baan. Komt uit de stal van Justin Prentice, en wordt gereden door Gary Hall jr. De laatste had ook een paard van zijn vader kunnen rijden, maar koos voor deze rit. Gary Hall sr heeft Advance Your Dream (4) in deze koers, en heeft toch ook een kans. Was laatste keer heel slecht weg, en die koers kan je vergeten. Daarvoor 2 maal derde. Blue Chip Adda (7) had laatst wat problemen aan de start en werd zevende, daarvoor 2 maal goede tweede. Moet hier serieus genomen worden. Soho Whisper (6) heeft de laatste 2 koersen gewonnen, maar staat hier iets zwaarder.

Plaats 1: Suing You (5)
Plaats 2: Advance Your Dream (4)
Plaats 3: Blue Chip Adda (7)
Plaats 4: Soho Whisper (6) 

 

Race 10

We sluiten af met koers voor 2 jarige pacers. MIGHTY RONALDO (1) zal hier de favoriet worden. Kan goed beginnen, en kan met nummer 1 de koers wellicht naar zijn hand zetten. Adda Something (2) komt net als de favoriet uit de stal van Justin Prentice, en die doet het goed met jonge paarden. Heeft hier al gewonnen, maar denk wel dat de ander beter is. Lavra Joe (7) won zijn laatste 3 starts en moet hier zeker gerespecteerd worden. Overjoyed (3) werd laatst geklopt door Lavra Joe (7) en won bij zijn debuut. Dus veel goede paarden in de koers hier.

Plaats 1: Mighty Ronoldo (1)
Plaats 2: Adda Something (2)
Plaats 3: Lavra Joe (7)
Plaats 4: Overjoyed (3) 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.