Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Gloucester Park - 24 april

Gloucester Park - vrijdag 24 april 2020 - Start: 11:15

Race 1

We beginnen met een heel interessante koers, want er staan 2 paarden in die beide nu 5 maal op rij hebben gewonnen. Als ik dan toch moet kiezen, dan ga ik voor ROMAN ART (1). Dat is alleen omdat hij goed kan beginnen, en van kop af gaat wellicht. Papinik (2) zal misschien naast hem komen te liggen, en dat wordt het lastig. Als hij van de rug af kan komen, dan wordt het interessant. Carramar Arapaho (4) heeft goede prestaties staan, en kan ook nog verbeteren, maar of hij het de favorieten echt lastig gaat maken? Whoswhointhezoo (10) kan wellicht de rug van de nummer 1 houden, en dan zijn er plaats mogelijkheden.

Plaats 1: Roman Art (1)
Plaats 2: Papinik (2)
Plaats 3: Carramar Arapaho (4)
Plaats 4: Whoswhointhezoo (10) 

 

Race 2

MR KIWI (5) uit de kampioenstal van Gary Hall sr, heeft 3 maanden niet gelopen, maar is altijd goed bij zijn eerste start na een pauze. Heeft wellicht niet heel aansprekende resultaten, maar ik verwacht dat hij hier een eerste kans heeft. Qtown Rip Roaring (1) is er de laatste start steeds dichtbij, en werd al eens tweede over 2500m. Vandaag is het wat korter, en zie ik zeker mogelijkheden. Carrera Match (4) was bij zijn debuut zevende over de afstand van vandaag, maar zal nu beter zijn met een koers in de benen. Better Be Oscar (10) loopt steeds goede koersen, en won ook zijn laatste start hier op deze baan. Wel tweede gelid vandaag, dus moet wat geluk hebben.

Plaats 1: Mr Kiwi (5)
Plaats 2: Qtown Rip Roaring (1)
Plaats 3: Carrera Match (4)
Plaats 4: Better Be Oscar (10) 

 

Race 3

SERGEANT OATS (1) is geweldig in vorm, en na 3 maal tweede te zijn geworden, was er de laatste keer een overwinning. Heeft hier een eerste kans vandaag. Soho Thunderstruck (10) doet het goed de laatste tijd. Was al eens derde achter de favoriet van vandaag, en kan met nummer 10, op de rug van de nummer 1 meetrekken. Als dat lukt zijn er kansen. Trainer heeft hoog win percentage (27%) in Australië . Hoiho (5) won laatst te Bunbury, en is goed in vorm. Ideal Investment (3) won ook zijn laatste koers, en moet serieus genomen worden hier.

Plaats 1: Segeant Oats (1)
Plaats 2: Soho Thunderstruck (10)
Plaats 3: Hoiho (5)
Plaats 4: Ideal Investment (3) 

 

Race 4

KINGSLAYER (1) was laatst derde achter Ideal Investment die in de derde koers loopt, op deze baan over deze afstand. Heeft dit jaar ook al 2 maal gewonnen uit 4 starts, en mijn favoriet voor deze koers. Im Soxy (5) moest de laatste keer terug van start en dus van achteren komen. Daarvoor met een nek geklopt, en gereden door Gary Hall jr, en lijkt dus gevaarlijk. Always An Honour (12) was laatst zesde, en dat viel wat tegen. De 2 maal daarvoor werden winnend afgesloten. Valbonne (10) doet steeds voorin mee, en wist ook al te winnen. Outsider.

Plaats 1: Kingslayer (1)
Plaats 2: Im Soxy (5)
Plaats 3: Always An Honour (12)
Plaats 4: Valbonne (10) 

 

Race 5

SHOCKWAVE (12) heeft nu 4 maal op rij gewonnen, en is hier de favoriet. Startnummer 12, dus tweede gelid, en zal dus wel wat moeten doen onderweg. Wellicht dat Chicago Bull (7) daar van kan profiteren. Vorig jaar al 2 maal gewonnen, en had een pauze van maar liefst 294 dagen. Was bij zijn debuut erg goed, en won sterk. Taltomeurmattjesty (2) kan goed beginnen en heeft hier al gewonnen. Laatste keer ruim geklopt door Chicago Bull (7). Our Jimmy Johnstone (1) won best sterk zijn laatste start, en kan hier voorin meedoen.

Plaats 1: Shockwave (12)
Plaats 2: Chicago Bull (7)
Plaats 3: Taltomeurmattjesty (2)
Plaats 4: Our Jimmy Johnstone (1) 

 

Race 6

Deze koers voor 2 jarige paarden is met $40.000,- gedoteerd. Dat is omgerekend €23.500,- dus best een grote koers. Favoriet voor mij is LAVRA JOE (1), wint nu 3 maal uit 5 starts. De laatste keer was best imponerend, en moet hier voor de winst kunnen gaan. Adda Something (7) wordt iedere koers beter, en won laatst sterk. Uit de stal van Justin Prentice, dus meenemen in het spel. Machnificent (6) kan goed beginnen, en heeft nog niets verkeerd gedaan tot dusver. 5 maal gelopen, en daarvan 2 maal gewonnen. Overjoyed (10) won bij zijn debuut en enige start, maar nu van start uit het tweede gelid.

Plaats 1: Lavra Joe (1)
Plaats 2: Adda Something (7)
Plaats 3: Machnificent (6)
Plaats 4: Overjoyed (10) 

 

Race 7

BALCATHERINE (11) won laatst op deze baan toen zij als favoriet van start ging. Vandaag tweede gelid, dus er zal nu wat meer moeten gebeuren. Dracarys (3) heeft nog niet gewonnen, maar is beter dan de prestaties laten zien. Kan vandaag zo maar eens wel winnen. Millwood molly (2) uit de stal van Andrew De Campo, won haar voorlaatste start nog op deze baan. Werd in haar laatste start verdienstelijk tweede, en heeft een kans. Typhoon Tiff (8) won bij zijn jaar debuut en klopte toen Millwood molly (2). Heeft het buitenste nummer, dus moet wat geluk hebben van start.

Plaats 1: Balcatherine (11)
Plaats 2: Dracarys (3)
Plaats 3: Millwood molly (2)
Plaats 4: Typhoon Tiff (8) 

 

Race 8

THE BUCKEYE BULLET (3) heeft nu 5 maal gelopen, won de eerste 3, en was daarna 2 maal tweede. De beide keren dat hij geklopt werd, was dat met een neus. Kan hier opnieuw als winnaar in de winnaarsring terugkeren. The Bird Dance (9) heeft de vorm te pakken na een overwinning en een tweede plaats, maar moet met nummer 9 een beetje geluk hebben van start. On My Oath (1) is steeds geplaatst, en met huidig startnummer zijn er plaats kansen. Dark Horse van de koers is G I Joe (6), heeft 4 maanden niet gelopen, maar heeft de mogelijkheden om hier te verassen. Hou de cotering in de gaten.

Plaats 1: The Buckeye Bullet (3)
Plaats 2: The Bird Dance (9)
Plaats 3: On My Oath (1
Plaats 4: G I Joe (6) 

 

Race 9

FIFTY FIVE REBORN (1) lag laatst na een incident achter in het veld, en werd toen heel knap nog tweede. Won de koers daarvoor, en kan deze koers winnen. Het gevaar komt van My Sweet Deal (4) die laatst als favoriet vierde werd, maar daarvoor won en 3 maal tweede werd. Intheskyrocket (2) was snel van start laatst, en won toen ook als favoriet op de baan van Pinjarra Park. Sung You (3) loopt zeer verdienstelijk de laatste tijd, en won 21 januari nog op deze baan, en is zeker niet kansloos hier.

Plaats 1: Fifty Five Reborn (1)
Plaats 2: My Sweet Deal (4)
Plaats 3: Intheskyrocket (2)
Plaats 4: Sung You (3) 

 

Race 10

ALTA LOUISA (9) uit de kampioenstal, met de kampioen pikeur in de sulky. Heeft nu 2 maal gelopen en beide keren gewonnen, en kan dus voor de hattrick gaan. Moet alleen startnummer 9, aan de buitenkant van de startauto overleven. Star Fromthepalace (2) is volgens mij de enige die roet in het eten kan gooien. Heeft zo en zo een veel beter nummer, maar liet bij zijn laatste start ook zien dat de vorm er is. Won gemakkelijk na een snelle start, en zou hier de favoriet het lastig kunnen maken. Farawayeyes (4) was duidelijk verbeterd in zijn laatste start, en kan wellicht verassen. Advance Your Dream (3) is steeds voorin te vinden, maar zal hier niet gaan winnen. Heeft wel kans om kort te eindigen.

Plaats 1: Alta Louise (9)
Plaats 2: Star Fromthepalace (2)
Plaats 3: Farawayeyes (4)
Plaats 4: Advance Your Dream (3) 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.