Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Wedbeters Live
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Wedbeters Live

Beelden

Beelden

Beelden

Gulfstream Park - 4 april

Gulfstream Park - zaterdag 4 april 2020 - Start: 18:45 uur

Race 1

BLESSED JOURNEY (8) probeert het vandaag, samen met enkele andere deelnemers uit dit veld, een klasse lager. Als hij de vorm van zijn mooie derde plaats eerder dit seizoen kan herhalen heeft hij alle kans op de overwinning. Maar er zijn meerdere kapers op de kust. Big Treasure (5) en Punchline (3) lopen ook in een lagere klassen vandaag en zijn daarom zeker kanshebbers. Duellist (12) komt al een aantal races in deze klasse uit en zal zijn eerdere goede plaatsingen zomaar een vervolg kunnen geven, maar heeft niet best geloot.

Plaats 1 : Blessed Journey (8)
Plaats 2 : Big treasure (5)
Plaats 3 : Punchline (3)
Plaats 4 : Duelist (12)

 

Race 2

Peppi The Hunter (10) maakt een grote kans vandaag en zal de race vanaf het begin hard moeten maken om de kans op succes te vergroten. Transistor (8) heeft ondanks een foutje bij de start in zijn vorige race goede resultaten geboekt in sterker bezette koersen. Als Summer Mischief (7) de vorm van zijn tweede plaats uit Tampa kan meenemen is hij een gevaarlijke outsider en ditzelfde geldt voor Dexter Road (6). So Long Chuck (3) zal deze koers willen aangrijpen om zijn stijgende lijn door te zetten. Maar mijn favoriet, MILLIONAIRE RUNNER (5) heeft de vorm, kracht en snelheid om de goede resultaten van zijn laatste races te herhalen en zelfs te verbeteren.

Plaats 1 : Millionaire Runner (5)
Plaats 2 : Peppi the Hunter (10)
Plaats 3 : Transistor (8)
Plaats 4 : Summer Mischief (7)

 

Race 3

Geen van de paarden aan de start in deze race drie heeft in eerdere koersen écht kunnen overtuigen. Dat maakt de kans op een spannende race wel een stuk groter! Toonie Loonie (8) werd tweede in haar vorige koers en zal dat vandaag minstens willen evenaren. Arch Flyer (1) debuteerde vorige maand in een hogere klasse en kan eigenlijk alleen maar beter worden. Verbeteren is wat So Dear (9) ook zal willen, volgens sommigen de absolute favoriet hier maar ik kies vandaag BELLA GIANNA (11). Toch een beetje een outsider maar heeft zeker kansen in dit op het oog zwakkere deelnemersveld. "

Plaats 1 : Bella Gianna (11)
Plaats 2 : So Dear (9)
Plaats 3 : Toonie Loonie (8)
Plaats 4 : Arch Flyer (1)

 

Race 4

W W ARCHIE (5) is na zijn derde plaats vorige maand de goede weg ingeslagen en zal dit vandaag ongetwijfeld doorzetten. War Act (9) zal zijn goede plaatsingen in zijn laatste koersen willen vervolgen met een mooi resultaat vandaag. Het zal me niet verbazen als hij vol in de aanval gaat. Nothing For Free (8) en Uno Baby Bird (2) zijn een klasse teruggevallen en zullen zich op zeker met Mighty Fast (1) in de strijd mengen voor een goede klassering.

Plaats 1 : W W Archie (5)
Plaats 2 : War Act (9)
Plaats 3 : Nothing for Free (8)
Plaats 4 : Uno Baby Bird (2)

 

Race 5

LITTLE BELLA (1) is de topfavoriet in deze race nadat ze over deze afstand en op deze baan een winnend debuut maakte en daaropvolgend tweemaal nipt werd verslagen. Moon Eyes (9), Grey Manners (10) en Broadway Peggy (2) werden onder andere door haar verslagen en zullen vandaag alle zeilen moeten bijzetten om mijn tip bij te houden. Dominate (4) zou ondanks een teleurstellende race de laatste keer vandaag een grotere rol van betekenis kunnen spelen. De Pura Sangre (5) won haar vorige maiden claimer en maakt zeker kans op een goede eindklassering als ze deze vorm doorzet.

Plaats 1 : Little Bella (1)
Plaats 2 : Moon Eyes (9)
Plaats 3 : Dominate (4)
Plaats 4 : Grey Manners (10)

 

Race 6

Kozy Dreams (8) versloeg Awesomenewyear (12) en Irish Thunder (5) toen ze knap tweede werd vorige maand. Pasatime (6) behaalde ook een tweede plaats vorige maand over een vergelijkbare baan en afstand en zou zomaar kunnen verrassen vandaag. Ebony Bay (1) heeft een sterk debuut gemaakt in haar eerste race en zal daarom ook vandaag tot de kanshebbers behoren. De favoriet voor vandaag is nieuwkomer BARDOT (4) die uitkomt voor de sterke stal van Todd Pletcher. Het is geen hele sterke bezetting dus de debutant zou zomaar met de eerste prijs aan de haal kunnen gaan.

Plaats 1 : Bardot (4)
Plaats 2 : Kozy Dreams (8)
Plaats 3 : Ebony Bay (1)
Plaats 4 : Pasatime (6)

 

Race 7

Mystical Moon (10) heeft een ongunstige loting vandaag nadat hij twee mooie resultaten behaalde in zijn vorige races. Crow Moon (2) heeft ook zeer goede resultaten behaald, maar deze dateren alweer uit oktober vorig jaar. Snap Hook (3) staat genoteerd voor een topklassering maar de favoriet vandaag is IM THE CAPTAIN NOW (7). Mijn tip zag er goed uit in de claimer vorige maand waarin hij Roddick (9) ver achter zich liet en nipt werd verslagen om de zege.

Plaats 1 : Im the Captain now (7)
Plaats 2 : Snap Hook (3)
Plaats 3 : Crow Moon (2)
Plaats 4 : Mystical Moon (10)

 

Race 8

Lookinlikeaqueen (3) versloeg Ghostly Beauty (2) met minder dan één lengte toen ze elkaar eerder over gelijke omstandigheden tegenkwamen en het zal vandaag ook weer spannend kunnen worden. Yolanda’s Pride (4) won hier vorige maand en moet vandaag samen met Hotty Toddy (7) en Flashing Diamond (12) in de gaten worden gehouden. De verrassing, en mijn favoriet, is LADY PANDA (1). Zij heeft een sterke progressie geboekt in haar laatste starts over dezelfde baan en afstand en zal zich vandaag laten zien op dit niveau.

Plaats 1 : Lady Panda (1)
Plaats 2 : Lookinlikeaqueen (3)
Plaats 3 : Ghostly Beauty (2)
Plaats 4 : Yolanda’s Pride (4)

 

Race 9

Inter Miami (5) is wisselvallig op de verschillende banen geweest maar moet vandaag een rol van betekenis kunnen spelen. Peruvian Boy (3) kwam in een sterker deelnemersveld goed voor de dag met een tweede plaats. Silvery Enough (6) en Cigar Box (4) komen vandaag ook om hun goede vorm te laten zien maar ik denk dat MOBEATYABAD (1) zijn naam gaat vestigen nadat hij op zeer overtuigende zijn laatste koers heeft gewonnen.

Plaats 1 : Mobeatyabad (1)
Plaats 2 : Silverly Enough (6)
Plaats 3 : Inter Miami (5)
Plaats 4 : Peruvian Boy (3)

 

Race 10

De terugkeer van FIRST PREMIO(3) op de renbaan is er direct één om naar uit te kijken. In dit sterke deelnemersveld is hij de grote favorieten mijn tip van de dag. Colonist (1) zou in staat moeten zijn een rol van betekenis te kunnen gaan spelen en dat geldt ook voor stalgenoot Halladay (11) die vanaf de buitenkant start. Penalty (9) versloeg hem in hun laatste ontmoeting en laat samen met Kroy (2) zien nog steeds progressie te boeken. Dr. Shane (4) versloeg Class And Cash (8) in een nek aan nek race in januari. Kortom veel kanshebbers en absoluut een race om naar uit te kijken.

Plaats 1 : First Premio (3)
Plaats 2 : Halladay (11)
Plaats 3 : Dr. Shane (4)
Plaats 4 : Class And Cash (8)

 

race 11

Een aantal maiden-winnaars verschijnen aan de start van deze race 11. Acre (8) won op Saratoga, en zou door kunnen gaan waar hij gebleven was. Sonneman (4) deed hetzelfde op de baan van Belmont, maar dat lijkt iets mindere “vorm” te zijn. Tomcat Black (1) ook nog succesvol in zijn laatste koers op de baan van Tampa Bay, maakt zijn comeback vandaag. Maar I’LL FIGHT DEMPSEY (3) is mijn favoriet vandaag na een overtuigend winnend debuut op deze baan in februari voor toptrainer Todd Pletcher.

Plaats 1 : I’ll Fight Dempsey (3)
Plaats 2 : Sonneman (4)
Plaats 3 : Acre (8)
Plaats 4 : Tomcat Black (1)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.