Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Gulfstream Park - 10 april

Gulfstream Park - vrijdag 10 april 2020 - Start: 19:00

Race 1

TRACEABILITY (6) is na zijn tweede plaats in zijn vorige race over deze afstand een klasse gezakt om vandaag hier zijn geluk te beproeven. Bebeau (3) doet hetzelfde na twee vierde plaatsen over dezelfde baan en afstand en is vandaag een uitdager om rekening mee te houden. Joe Benjamin (1) start aan de binnenkant en doet het vandaag zonder blinkers. Hij heeft over een langere afstand al enkele deelnemers uit dit veld verslagen en zal dat vandaag weer willen doen. Winning Factor (2) heeft dit jaar meerdere keren goed gefinisht en zal vandaag zijn eerste overwinning van het jaar willen behalen.

Plaats 1 : Traceability (6)
Plaats 2 : Bebeau (2)
Plaats 3 : Winning Factor (2)
Plaats 4 : Joe Benjamin (1)

 

Race 2

SILVER MAKER (4) stelde teleur in zijn vorige twee races en komt vandaag in een lagere klasse uit. Hierin verschijnt hij als grote favoriet aan de start. Hail Michigan (9) heeft tot nu toe ook nog niet kunnen overtuigen in een hogere klasse en wil vandaag laten zien dat hij wel de snelheid heeft om goed te finishen. Dardanellos (3) maakt zijn derde start van het jaar en als hij weer is verbeterd ten opzichte van zijn vorige koers, is hij een grote kanshebber. Gambit (10) maakte in zijn laatste race geen goede indruk en zal het vanaf de buitenkant lastig krijgen om aan te haken bij de kop.

Plaats 1 : Silver Maker (4)
Plaats 2 : Hail Michigan (9)
Plaats 3 : Dardanellos (3)
Plaats 4 : Gambit (10)

 

Race 3

DONDER ‘N BLITZEN (2) zal een tweede overwinning op rij willen behalen maar heeft enkele sterke tegenstanders vandaag. Waaronder Days of Spring (3) die na haar teleurstellende vorige koers iets te bewijzen heeft. Beasaichi (4) maakt zeker aanspraak op een topklassering. Zij won dit jaar nog niet maar finishte nooit buiten de top drie. Lady Noguez (5) liet een sterke eindsprint zien in haar laatste koers over deze afstand en baan, en is een gevaarlijke outsider voor de overwinning.

Plaats 1 : Donder ‘n Blitzen (2)
Plaats 2 : Beasaichi (4)
Plaats 3 : Days of Spring (3)
Plaats 4 : Lady Noguez (5)

 

Race 4

BIRD MAP (5) werd vierde in haar laatste koers over een langere afstand én sterkere deelnemerslijst. Vandaag mijn favoriet om de eerste overwinning van het jaar te halen. Carolyn’s Smile (3) komt voor hetzelfde doel en kwam in haar vorige koers, na acht maanden onderbreking, goed voor de dag met een vierde plaats. Miss Adventure (1) heeft bij haar terugkeer op de sprint een gunstige startpositie en zal samen met Teenage Kicks (2) bovengenoemd tweetal willen voorblijven.

Plaats 1 : Bird Map (5)
Plaats 2 : Carolyn’s Smil (3)
Plaats 3 : Miss Adventure (1)
Plaats 4 : Teenage Kicks (2)

 

Race 5

FEATURE CREATURE (6) zakt een klasse terug na ongelukke omstandigheden in haar vorige koers, waar ze als vijfde finishte op één lengte achter de winnaar. Algodonal (1) werd in dezelfde race derde en deed tot het einde goed mee voor de overwinning en heeft bewezen de snelheid te hebben om dit te kunnen herhalen. La Incondicional (2) maakt een terugkeer op de afstand waarop ze in januari nog zegevierde. Vorige maand liep ze erg sterk over de langere afstand en finishte als derde. Met So Charming (4) nóg een winnaar aan de start. Vorige maand won ze hier op Gulfstream Park en de verwachtingen zijn opnieuw hoog in een interessante ontmoeting.

Plaats 1 : Feature Creature (6)
Plaats 2 : Algodonal (1)
Plaats 3 : So Charming (4)
Plaats 4 : La Incondicional (2) "

 

Race 6

Take Charge Dude (1) keert terug naar de baan en afstand waar hij zijn beste prestaties heeft geleverd. Dit zal hem goed doen nadat hij in zijn vorige race startproblemen had en zijn oude vorm niet kon herpakken. Killa Dee (6) gaat voor de hattrick nadat hij heeft laten zien wat hij in huis heeft. Hij liet namelijk sterke tegenstanders in het stof bijten en wist koeltjes te winnen. Phish Fan (4) keert terug naar Florida. Hij is verkast naar de David Fawkes stal na het winnen van 2 van zijn 7 laatste races. Zeker één om rekening mee te houden.

Plaats 1: Killa Dee (6)
Plaats 2: Take Charge Dude (1)
Plaats 3: Phish Fan (4)
Plaats 4: Starship Apollo (7)

 

Race 7

Gioielli (11) bepaalde het tempo twee races terug in een sterk veld en eindigde op een podiumplek. Hij keert terug naar de grasbaan, omdat de zandbaan zijn start niet bevorderde. Magic River (6) zakt in klasse nadat hij nipt 4e werd in een matige race. Get Rewarded (2) heeft eerder al bewezen dat ze sterke tegenstanders kan verslaan, voordat ze twee races terug werd gediskwalificeerd. Zakt echter in klasse, omdat ze slecht start en de trekker niet kan overhalen in een later stadium van de race.

Plaats 1: Gioielli (11)
Plaats 2: Magic River (6)
Plaats 3: Get Rewarded (2)
Plaats 4: Whiskarita (12)

 

Race 8

Four Graces (8), een halfzus van de welbekende Mccracken, loopt vandaag over 1 bocht na een indrukwekkende overwinning in haar debuut. De dochter van Majesticperfection wordt gereden door jockey Chris Landeros. Finding Fame (5) strekt vandaag de benen na een makkelijk behaalde overwinning in haar debuut voor trainer Shug McGaughey. Ik verwacht dat zij haar vorm zal doorzetten in deze race. Four Grands (4) is ook zeker een kanshebber, na als favoriet gewonnen te hebben met maar liefst 6 lengtes. Luis Saez rijdt vandaag op dit paard, die gefokt is om deze afstand met gemak te overbruggen.

Plaats 1: Four Graces (8)
Plaats 2: Finding Fame (5)
Plaats 3: Four Grands (4)
Plaats 4: Good Credence (7)

 

Race 9

Positive Phil (3) zakt in klasse nadat hij laatste in de bocht werd geklopt en toen 3e eindigde. Joel Rosario rijdt. Smell Of Roses (7) hoopt in deze race zijn energie beter te verdelen. In zijn vorige race verspeelde hij een vroege voorsprong en eindigde uiteindelijk op de vierde plaats. Dillion Rocks (8) gaat voor de winst na een mooie zege in zijn laatste race. Hij heeft laten zien dat hij een flinke versnelling in huis heeft om de race naar zijn hand te zetten. Ik denk dat jockey Paco graag een tweede overwinning op rij onder zijn naam zet.

Plaats 1: Dillon Rocks (8)
Plaats 2: Positive Phil (3)
Plaats 3: Smell Of Roses (7)
Plaats 4: Youshouldbesolucky (5)

 

Race 10

Allegedly Perfect (7), een halfbroer van superster Starship Jubilee en Fallen Leaf, debuteert vandaag op de grasbaan. Hij is overgeplaatst naar de snellere hoofdkoers na een zwaarbevochten 3e plek en is zeker een paard die je moet meenemen bij de selectie. R Man Joe (11) is in deze race de favoriet na 2e te eindigen in zijn laatste race met sterke tegenstanders. Emisael Jaramillo zou het paard naar de overwinning moeten slepen. Shared Legacy (9) werd met een neklengte op deze afstand geklopt in een zenuwslopende race en is absoluut een kanshebber in deze spannende laatste race.

Plaats 1: R Man Joe (11)
Plaats 2: Allegedly Perfect (7)
Plaats 3: Shared Legacy (9)
Plaats 4: On The Muscle (10)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.