Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Gulfstream Park - 16 april

Gulfstream Park - donderdag 16 april 2020 - Start: 19:00

Race 1

AERODYNAMIC (1) won de laatste keer op Gulfstream Park met meer dan drie lengtes over 1600m. Ze is onlangs verplaatst naar de stal van Amador Sanchez en start vandaag voor het eerst met oogkleppen. Ik verwacht dat er nog meer inzit. Favoriet. Strella’s War (5) won eerder over 1600m en eindigde vorige maand derde op deze baan. Zeker één om rekening mee te houden. She Fled The Scene (6) behoort ook tot de kanshebbers. De merrie van Kathleen O’Connell werd de laatste keer teleurstellend vierde, maar heeft meer in huis dan ze toen liet zien. Jost Sayin (4) en Catsoutofthebag (3) zijn in deze opener de gevaarlijkste outsiders. Jost saying won eerder over 1600m en werd de laatste keer tweede op deze baan. Catsoutofthebag (3) won eerder over 1400m en heeft onlangs een sterke derde plaats neergezet op Tampa Bay Downs over 1600m.

Plaats 1: Aerodynamic (1)
Plaats 2: Strella’s War (5)
Plaats 3: She Fled The Scene (6)
Plaats 4: Jost Sayin (4) 

 

Race 2

In deze race zijn de grootste kanshebbers LIME (2), die vandaag debuteert op Gulfstream Park onder topjockey Tyler Gaffalione en uitkomt voor de stal van Wes Ward, die als de beste weet hoe een nieuwkomer moet worden klaargestoomd, en Quinoa Tifah (8), die ook haar baandebuut maakt en al twee keer eerder wist te winnen over 1000m en 1200m. Vandaag met Emisael Jaramillo in het zadel. Awesome View (1) en Pretzel (7) hebben hierna de beste papieren. Awesome View (1) is een zus van Kingston Pike en liep een sterk debuut op deze baan. Ze won al vijf keer tussen 1200m en 1600m en mag het vandaag over een kortere afstand proberen. Pretzel (7) won eerder over deze afstand en lijkt genoeg startsnelheid te hebben om hier te kunnen verrassen.

Plaats 1: Lime (2)
Plaats 2: Quinoa Tifah (8)
Plaats 3: Awesome View (1)
Plaats 4: Pretzel (7) 

 

Race 3

Een open koers met meerdere kanshebbers, waaronder favoriet MR. VECCHIO (1), die vandaag zijn baandebuut maakt en al zeven overwinningen onder zijn naam heeft staan. Violent Fight (9) heeft al vier keer gewonnen tussen 1200m en 1600m en kan vandaag met Tyler Gaffalione een eerste overwinning over deze afstand behalen. Weekend Dreamer (4) werd de laatste keer tweede op Gulfstream Park over 1000m en laat bij elke race verbetering zien. More Than Usual (7), uit de stal van Saffie Joseph Jr, eindigde tot nu toe nog buiten de prijzen en zal zich vandaag willen bewijzen. Van de resterende paarden gaat de voorkeur uit naar Uno Baby Bird (6) en Legendary Prince (5).

Plaats 1: Mr. Vecchio (1)
Plaats 2: Violent Fight (9)
Plaats 3: Weekend Dreamer (4)
Plaats 4: More Than Usual (7) 

 

Race 4

In deze race lijkt LUXE DIAMOND (10) de beste papieren te hebben. Ze won de vorige keer op Gulfstream Park over 1200m en zal vandaag met vertrouwen aan de start verschijnen. Grey Manners (7) heeft zich al vaker bewezen in deze klasse en Jockey Luis Saez is in uitstekende vorm. Grote kanshebber hier. Varsovia (4) is ook een prima keuze. Ze won in januari verrassend op deze baan en afstand en ik verwacht dat ze opnieuw haar klasse laat zien. Incredible Miss (1) heeft eerder over 1600m gewonnen, maar stortte de laatste keer in op Gulfstream Park en werd teleurstellend laatste over die afstand. Vandaag een herkansing over 1200m. Take Charge Again (9) lijkt het best van de rest.

Plaats 1: Luxe Diamond (10)
Plaats 2: Grey Manners (7)
Plaats 3: Varsovia (4)
Plaats 4: Incredible Miss (1) 

 

Race 5

Our Fantasy (1) is drie keer geplaatst geëindigd in de laatste zes races en heeft voor zwaardere vuren gestaan dan vandaag. Ze werd de laatste keer op Gulfstream Park slechts vijfde, maar ik verwacht met haar ervaring een hoge klassering. Toch gaat de voorkeur uit naar SUMMER IN THE CITY (11). Al negen overwinningen over 1000m en ook vandaag over 1600m de grootste kanshebber, mits ze haar energie goed kan verdelen. De eer is aan topjockey Luis Saez. Wicked Mercury (5) werd laatst derde over deze afstand en baan en zal hier opnieuw meedoen voor de prijzen. Unforseen (9) is voor mij de beste outsider, met een indrukwekkende tweede plaats op Tampa Bay vorige maand. Heeft bewezen veel te kunnen over 1600m. Florado (14) is verreweg het beste reservepaard.

Plaats 1: Summer In The City (11)
Plaats 2: Our Fantasy (1)
Plaats 3: Wicked Mercury (5)
Plaats 4: Unforseen (9) 

 

Race 6

In deze race zijn de verwachtingen hooggespannen voor BOURBON CURRENCY (5), die er in februari goed uitzag over 1000m en met een vlijmscherpe eindsprint sterk tweede wist te worden. Met jockey Dylan Davis zou een overwinning over 1600m vandaag haalbaar moeten zijn. Joyful Heart (4) is hier de grootste uitdager. Won eerder over 1200m en wist vorige maand op deze baan en afstand sterk tweede te worden. Lucky Mike (9) wist al twee keer eerder over deze afstand te winnen, maar eindigde vorige maand teleurstellend zesde. Ik verwacht dat er meer in zit. Lookin At Roses (6) heeft vorige maand over deze afstand een mooie tweede plaats neergezet en dat zou in dit gezelschap weer moeten lukken.

Plaats 1: Bourbon Currency (5)
Plaats 2: Joyful Heart (4)
Plaats 3: Lucky Mike (9)
Plaats 4: Lookin At Roses (6) 

 

Race 7

January Won (3) won bij zijn debuut vorige zomer op de baan van Saratoga maar kon de hoge verwachtingen in zijn daaropvolgende koersen niet waarmaken. Verassend om te zien dat hij zijn terugkeer maakt in een lagere klasse. Holy Muchacho (2) heeft de voorkeur boven hem vandaag op de hoofdbaan. Awesome Party (10) maakt ook een terugkeer in een lagere klasse nadat hij het erg moeilijk heeft gehad met de hogere weerstand hierin en zal vanaf de buitenkant strijden met DIZZY SIGHT (8). Hij zal scherper en sterker zijn dan zijn vorige koers, grote kanshebber. Big Hambone (6) zal zich ook gaan mengen in de strijd om het podium.

Plaats 1 : Dizzy Sight (8)
Plaats 2 : Holy muchacho (2)
Plaats 3 : January Won (3)
Plaats 4 : Big Hambone (6) 

 

Race 8

HERO UP (2) is mijn favorite na een indrukwekkende overwinning vorige maand op eenzelfde ondergrond en afstand. Scar (3) heeft op de baan van Tampa Bay over eenzelfde afstand vorige maand ook gewonnen maar kon dit success geen vervolg geven. St Joe Viper (5) zou een rol kunnen gaan spelen nadat hij vorige maand nipt tweede werd. Warrant Officer (1) zal de teleurstellende resultaten achter zich willen laten en hoopt daar vandaag een eerste stap toe te zetten. Drama In Dixie (8) zou weer beter moeten gaan presteren nadat hij is gecastreerd na zijn laatste koers, hij is over deze afstand in het verleden al goed geplaatst.

Plaats 1 : Hero Up (2)
Plaats 2 : Warrant Officer (1)
Plaats 3 : Drama in Dixie (8)
Plaats 4 : Scar (3) 

 

Race 9

Twee winnaars in hun vorige koers uit dezelfde stal. Silverly Enough won zijn race over eenzelfde baan en afstand en heeft hier op Gulfstream al meerdere goede plaatsten behaald. CHARLIE THE GREEK (5) was de sterkste in een vergelijkbaar deelnemersveld over een langere afstand en hierdoor mijn favoriet voor vandaag. He Iz Gone (3), Unpublished (7) en Just Kidding (9) werden verslagen in deze koers. De laatsgenoemde werd knap tweede maar start vanaf de buitenkant, dat is vandaag geen voordeel. R Mercedes Boy (6) had het lastig in een hogere klasse op de baan van Tampa Bay en zal vandaag laten zien dat hij tot de kanshebbers behoord. Cajun Brother (1) won in zijn debut en heeft een gunstige loting te pakken, goed in de gaten houden!

Plaats 1 : Charlie the Greek (5)
Plaats 2 : R Mercedes Boy (6)
Plaats 3 : Just Kidding (9)
Plaats 4 : Cajun Borther (1) 

 

Race 10

Trev (5) sloot vorig jaar af met een goede serie overwinningen en staat vandaag op de reservelijst, als hij meedoet zeker een kanshebber. CUCINA (6) is mijn favoriet na zijn overwinning op dezelfde baan en afstand. Quarky (4) staat weer aan de start sinds vorig jaar waarin hij een sterke serie podiumplaatsen neerzette en zal deze serie willen hervatten. Macho Blue (11) was hier de afgelopen maanden tweemaal derde maar heeft vandaag een lastige loting. Long Blade (10) start ook vanaf de buitenkant en heeft zijn laatste drie starts over deze afstand gewonnen, kanshebber.

Plaats 1 : Cucina (6)
Plaats 2 : Trev (5)
Plaats 3 : Long Blade (10)
Plaats 4 : Quarky (4) 

 

Race 11

FRENCH QUARTER (7) is mijn favoriet in deze koers. Hij heeft enkele claimers gewonnen maar heeft ook tussen sterkere tegenstanders gestaan en verloren. Very Amusing (6) maakte een sterke indruk in zijn laatste koersen en boekt goede vooruitgang. Elusive Ro (9) kon de verwachtingen niet waarmaken in zijn laatste race nadat hij eerder twee opeenvolgende overwinningen behaalde en zal het vandaag ook lastig gaan krijgen na een ongustige loting. Silent Tiger (1) heeft in zijn eerste gelopen koers dit jaar een tweede plaats behaald op een langere afstand en gaat vandaag ook meedoen om de plaatsen. Pass The Gravy (2) verschijnt voor het eerst sinds 2018 weer aan de start en zal in dezelfde vorm een gevaarlijke outsider kunnen zijn.

Plaats 1 : French Quarter (7)
Plaats 2 : Silent Tiger (1)
Plaats 3 : Very Amusing (6)
Plaats 4 : Pass the Gravy (2) 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.