Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Wedbeters Live
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Wedbeters Live

Beelden

Beelden

Beelden

Gulfstream Park - 17 april

Gulfstream Park - vrijdag 17 april 2020 - Start: 19:00

Race 1

HARMONIC THUNDER (10) liet in haar vorige race met een tweede plaats zien dat deze lagere klasse beter bij haar past en ik denk dat ze dit vandaag opnieuw laat zien. Businessindubai (3) maakte vorige maand een stap omhoog vanuit een lagere klasse en maakte direct een goede indruk met een derde plaats. Flowzano (6) heeft dit jaar alleen nog met kortere koersen meegedaan en het is lastig om te zeggen of ze het beter gaat doen in de langere koers. Wonder Blondy (9) heeft nog geen indruk kunnen maken dit jaar, maar zakt vandaag een klasse om daar verandering in te brengen. Ditzelfde geldt voor Halfy (11) die een ongelukkig debuut maakte vorige maand hier op de baan.

Plaats 1 : Harmonic Thunder (10)
Plaats 2 : Wonder Blondy (9)
Plaats 3 : Halfy (11)
Plaats 4 : Businessindubai (3) 

 

Race 2

GOLDEN PAL (7) maakt, net als de anderen aan de start, vandaag zijn debuut en is gezien zijn stamboom en trainer goed voorbereid op zijn taak. Twee paarden staan aan de start, Peppi (4) en Just Right Mike (5) voor trainer M. Yates en beiden hebben in de voorbereiding laten zien dat ze mee moeten kunnen doen om de plaatsen. Trainer J. Alvarado staat ook met twee paarden aan de start. Gatsby (3) en Bailey (9) zouden ook die snelheid moeten hebben om op het podium te eindigen. First Navy Admiral (8) is een gevaarlijke outsider en zou ook snelle benen moeten hebben.

Plaats 1 : Golden Pal (7)
Plaats 2 : Gatsby (3)
Plaats 3 : Just right Mike (5)
Plaats 4 : Bailey (9) 

 

Race 3

Millionaire Runner (8) heeft al meerdere starts gemaakt dit jaar en maakt indruk in de neergezette serie ondanks een vierde plaats in zijn laatste koers. Big Boy Bruno (1) finishte in één van deze races achter hem en zal vandaag proberen deze uitslag om te draaien. Summer Mischief (4) moet in de gaten worden gehouden na een indrukwekkende rit die hij als tweede afsloot en waarin hij later als winnaar werd uitgeroepen. LOVE NEST (3), is mijn favoriet in deze koers. Hij heeft vorig jaar veel gewonnen in sterkere deelnemersvelden en zal ondanks een teleurstellende vorige race vandaag een grote kanshebber zijn. Differential (5) komt terug uit een hogere klasse en zal zich aan deze start willen bewijzen.

Plaats 1 : Love Nest (3)
Plaats 2 : Summer Mischief (4)
Plaats 3 : Millionaire Runner (8)
Plaats 4 : Differential (5) 

 

Race 4

Garner State Park (7) maakte een goede start en is een kanshebber voor de winst vandaag. A Beautiful Day (8) heeft in sterker bezette koersen en in hogere klasses gereden en een goede indruk achtergelaten. Ze zal zich in deze klasse meer op haar gemak voelen en een sterke race laten zien. Bee Wings (13) en Maricopa (14) ontlopen elkaar niet veel maar zullen in dit gezelschap net iets te kort komen voor de overwinning. FAST FRACTION (5) krijgt mijn voorkeur. De merrie van Saffie Joseph's finishte knap als tweede in een sterker deelnemersveld en het heeft er alle schijn van dat ze dit vandaag gaat verbeteren.

Plaats 1 : Fast Fraction (5)
Plaats 2 : A Beautiful Day (8)
Plaats 3 : Garner State Park (7)
Plaats 4 : Bee Wings (13) 

 

Race 5

PHILLY SPECIAL (2) had een teleurstellende terugkeer op de baan terwijl ze als favoriet aan de start stond. Toch is ze vandaag mijn favoriet omdat die koers een sterker bezet veld had én het precies de opwarmer geweest zou kunnen zijn die ze nodig had om vandaag voor de winst te gaan. Chouchou De Boo (5) eindigde in deze race achter haar en moet vandaag alle zeilen bijzetten om dit niet weer te laten gebeuren. Polished Copper (8) had als kanshebber nog niet zoveel laten tót haar vorige start waarin ze knap tweede werd, outside voor vandaag. Maries Melody (4) heeft een gunstige loting en heeft haar sterke serie van vorig jaar door weten te zetten door in januari over eenzelfde afstand als vandaag tweede te worden. Lake Parima (9) zag er eerder dit jaar nog wat ongelukkig uit, maar moet beter kunnen.

Plaats 1 : Philly Special (2)
Plaats 2 : Polished Copper (8)
Plaats 3 : Maries Melody (4)
Plaats 4 : Lake Parima (9) 

 

Race 6

SNIPER SHOT (6) won op zijn debuut hier vorig jaar en was in januari opnieuw succesvol op de baan. Hij is mijn favoriet in deze race omdat hij van de drie gereden koersen er twee won en eenmaal met een neuslengte verschil tweede werd. In de drie maanden afwezigheid is hij ongetwijfeld goed voorbereid door zijn trainer, Todd Pletcher’s, en zal zeker hoge ogen gooien vandaag. Mihos (8) maakte een terugkeer op de baan met een derde plaats. Hij had deze race zichtbaar nodig om ritme op te doen voor vandaag en maakt een grote kans op een topklassering. Do Share (5) stelde teleur in zijn terugkeer aan de start maar heeft in het verleden bewezen om de prijzen mee te kunnen strijden. Royal Squeeze (7) kon in zijn vorige koers ook niet overtuigen maar ook hij heeft laten zien om de prijzen mee te kunnen doen.

Plaats 1 : Sniper Shot (6)
Plaats 2 : Mihos (8)
Plaats 3 : Do Share (5)
Plaats 4 : Royal Squeeze (7) 

 

Race 7

De zevende koers van de dag is er echt een voor de liefhebbers waarin meerdere kanshebbers aan de start staan. Poppy’s Destiny (1) slaagde er niet in om in een langere koers tot het einde mee te doen maar dit is een sprint, outsider voor vandaag. Neverstopdreaming (9) keert terug naar de sprint na twee pogingen op de lange afstand en verschijnt goed uitgerust aan de start. Sovereign Warrior (11) heeft zich tweemaal geplaatst op deze afstand en baan sinds het begin van het jaar en staat er ook sterk op. Ohanzee (12) heeft een tweede plaats en een overwinning op zak op deze afstand en gaat het vandaag weer goed doen. Ditzelfde geldt voor Captured by Fate (13). Reservenotattained (3) keert terug aan de start sinds 2018 maar is snel en maakt ook een kans. Wild One Forever (2) heeft een gunstige loting maar finishte achter Sovereign Warrior in hun laatste twee ontmoetingen en zal dit niet weer willen laten gebeuren. SOUPER SHENANIGAN (6) is mijn favoriet voor de winst vanwege de indruk die hij achterliet in de trainingen en zal zijn eerste race van dit jaar direct meedoen om de zege.

Plaats 1 : Souper Shenanigan (6)
Plaats 2 : Ohanzee (12)
Plaats 3 : Captured by Fate (13)
Plaats 4 : Wild One Forever (2) 

 

Race 8

Notorious R B G (11) won op haar debuut op deze baan en afstand en lijkt een grote kanshebber voor opnieuw een overwinning. SHIPPY (5), mijn favoriet, keert terug aan de start sinds vorig najaar en heeft op deze afstand ook al gewonnen. Ze zou dit vandaag kunnen herhalen en ik ben dan ook zeer benieuwd hoe ze aan de start verschijnt. Jades Gelly (4) heeft de opwaartse lijn ingezet sinds ze begin dit jaar de overstap maakte naar trainer W. Ward. Mrs. Maisel (8) heeft de snelheid om het iedereen lastig te maken. Poseidon’s Passion (3) komt aan met een overwinning op zak over deze afstand. Het gaat een zware koers worden voor Loriloupies (12) die vanaf de buitenkant moet komen maar zeker niet kansloos is in dit deelnemersveld.

Plaats 1 : Shippy (5)
Plaats 2 : Poseidon’s Passion (3)
Plaats 3 : Jades Gelly (4)
Plaats 4 : Notorious R B G (11) 

 

Race 9

Whyurawesome (10) werd met een neklengte verslagen door Vinnie Van Go (4) in februari maar dat verschil was groter in de daaropvolgende races. Yodel E. A. Who (2) heeft in het verleden zeer sterke koersen gereden en was ook dit jaar al twee keer goed geplaatst over de langere afstanden. FORTIN HILL (6) is een slim en sterk paard die uitgerust aan de start verschijnt. Benefactor (9) begint zijn oude vorm terug te vinden en de eerste overwinning komt met elke race dichterbij, ook vandaag maakt hij een goede kans. Shakhimat (8) keert ook weer terug aan de start sinds vorig jaar waarin hij een goede serie neerzette met eerste, tweede en derde plaatsen in sterke deelnemersvelden.

Plaats 1 : Fortin Hill (6)
Plaats 2 : Yodel E A Who (2)
Plaats 3 : Vinnie Van Go (4)
Plaats 4 : Shakhimat (8) 

 

Race 10

Magic Street (12) begint in topvorm te raken en maakt een goede indruk. Helaas is de loting niet erg gunstig. Alpha Dog (11) kon zijn sterke debuut hier in Gulfstream nog geen goed vervolg geven en zal vandaag weer willen laten zien dat hij wel de potentie heeft om voor de overwinning mee te doen. Maverick Kitten (10) werd begin dit jaar op dezelfde afstand sterk tweede en lijkt op weg dit te herhalen. Conformity (2) moet beter kunnen dan de uitslagen laten zien alhoewel deze over de sprint waren, leuke outsider. COWTOWN (3) heeft een reeks aan goede plaatsingen op zijn naam en zal vandaag tot het einde meedoen om de zege. Metcalf (13) werd vorige maand nog tweede over deze afstand maar dat was in een minder sterk gezelschap, maar zou zeker kunnen verassen.

Plaats 1 : Cowtown (3)
Plaats 2 : Maverick Kitten (10)
Plaats 3 : Alpha Dog (11)
Plaats 4 : Magic street (12) 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.