Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Gulfstream Park - 19 april

Gulfstream Park - zondag 19 april 2020 - Start: 18:55 uur

Race 1

Myfirstexwife (6) heeft op dit niveau een zeer goed gepresteerd en zal zich zeker in de strijd mengen. Dinner At Five (5) kwam de laatste keer uit voor het eerst in deze klas terecht en behaalde een tweede plek achter Royal Jewel. Deze vorm zou goed genoeg moeten zijn voor een plaats. CAMELLIA GAL (3) is echter mijn favoriet. De merrie van trainer Christophe Clement heeft in haar drie starts geen plek bij de eerste drie behaald, maar al deze races waren op een veel hoger niveau. Ik verwacht een puike race van haar vandaag. Trevess (4) heeft ook een kans krijgen gebaseerd op haar laatste prestatie in een iets hogere klasse.

Plaats 1: CAMELLIA GAL (3)
Plaats 2: Myfirstexwife (6)
Plaats 3: Dinner At Five (5)
Plaats 4: Trevess (4)

 

Race 2

Four K’s (5) won op deze baan in december een claimer over 1400 meter in een hogere klasse. Ik verwacht dat ze ook over de afstand van vandaag goed uit de voeten kan. De merrie van Wesley Ward heeft het afgelopen jaar heel weinig races gelopen, maar wordt nog steeds zeer gerespecteerd. MEMORIZE (3) liep voor haar vijfde verschillende stal toen ze begin deze maand een soortgelijke koers als vandaag won. Dat was haar zevende overwinning in haar carrière. Ze versloeg onder andere Suz (1) die dag en heeft ook Pocket of Candy (6) al eens verslagen. Nowitna River (2), een achtvoudig winnaar, liep vooral op Aqueduct en debuteert vandaag op Gulfstream. Zeker ook een kanshebber.

Plaats 1: MEMORIZE (3)
Plaats 2: Four K’s (5)
Plaats 3: Nowitna River (2)
Plaats 4: Suz (1)

 

Race 3

MIGHTY FAST (2) probeert het vandaag over een langere afstand nadat hij de laatste keer over een 1200 meter nog iets over leek te hebben. Ik denk dat hij die paar honderd meter goed zal verteren en krijgt mijn stem in deze koers. Strong Ending (7) zal ook veel aanhang hebben in de wedmarkt, hoewel hij nog niet echt veel heeft laten zien. Ingreido (8) heeft een geweldige stamboom en zou snel vooruitgang moeten boeken, terwijl Consilium (3) de vorige keer veel beter liep en een herhaling van deze vorm maakt hem ook een kanshebber. Privilegio (6) won de vorige keer uit, maar dat was een matig bezette race.

Plaats 1: MIGHTY FAST (2)
Plaats 2: Strong Ending (7)
Plaats 3: Consilium (3)
Plaats 4: Ingreido (8)

 

Race 4

Fast Venezuela (1) en Don't Get Khozy (6) vochten hier vorige maand de finish uit in een zwak bezette claimer. Er zit weinig tussen beide kemphanen. Prinses Ulele (7) iep vorige keer prima naar een derde plaats in een iets beter bezette race. Ik kies echter voor LALALI (3). Ze start vandaag voor het eerst voor trainer Carlos David en probeert het zowel in een lagere klasse als een kortere afstand.

Plaats 1: LALALI (3)
Plaats 2: Prinses Ulele (7)
Plaats 3: Fast Venezuela (1)
Plaats 4: Don't Get Khozy (6)

 

Race 5

Talking Book (12) heeft slecht geloot, maar viel op bij haar debuut en zal binnenkort ongetwijfeld een keer winnen voor haar topstal. All I Need (8) van Todd Pletcher heeft een mooie stamboom en maakt haar debuut. Een andere debutante is POP A CHOC (3). Een zeer duur fokprodukt dat weinig kans had bij haar eerste race door een hoog startnummer. Ze liet echter een uitstekend tempo liet zien om de kop van de koers te bereiken voordat ze op het eind weer wat terrein prijs moest geven. Eternal Peace (2) is ook een prachtig gefokte merrie en ze zal vandaag sterk verbeteren na haar debuut vorige maand op deze baan.

Plaats 1: POP A CHOC (3)
Plaats 2: Talking Book (12)
Plaats 3: All I Need (8)
Plaats 4: Eternal Peace (2)

 

Race 6

Het is giswerk wat BAREEQA (3) doet in een race als deze. De merrie van Danny Gargan behaalde haar vierde baanoverwinning en 12e in totaal toen ze hier in februari een koers van $ 60.000 won. Ze is op papier veel beter dan haar rivalen. Britesideoftheroad (4) won een vergelijkbare race over deze baan en afstand in februari. Ze bleef toen onder andere Kiffle (6) voor. Scatnap (5) verwees Lookinlikeaqueen (10) op deze baan in januari naar de derde plek. Katieleigh (8) heeft vorige maand een claimer gewonnen en neemt het vandaag op tegen veel betere tegenstanders.

Plaats 1: BAREEQA (3)
Plaats 2: Britesideoftheroad (4)
Plaats 3: Kiffle (6)
Plaats 4: Scatnap (5)

 

Race 7

PUT POSITION (9) heeft de laatste tijd in goede koersen gelopen en werd twee races geleden net verslagen door een tegenstander die daarna op de grasbaan won. Een herhaling van die vorm moet voldoende zijn voor de overwinning. Tiz Possible Dear (2) eindigde vorige maand op deze baan achter Brookes All Mine (4) en Grace’s Drama (6), maar had mogelijk toen een beetje pech. Quick Point (5) en Kindhearted Kota (7) lijken tekort te schieten. Denver (3) dicht ik meer kansen toe, nu ze een paar ritten achter de kiezen heeft.

Plaats 1: PUT POSITION (9)
Plaats 2: Tiz Possible Dear (2)
Plaats 3: Brookes All Mine (4)
Plaats 4: Grace’s Drama (6)

 

Race 8

Een behoorlijke dotering heeft een mooi veld aangetrokken. Mystic Lancelot (4) werd vorige maand hier derde, maar de terugkeer naar een langere afstand lijkt mij logisch. No Word (5) is van dezelfde trainer en lijkt op papier ook een kanshebber. Aficionado (3) had geen geluk bij zijn terugkeer na een pauze. Hombrazo (7) maakt zijn debuut op het deze baan, kanshebber. Letmeno (2) is trouw en zal ongetwijfeld in de plaatsen lopen, maar mijn tip voor deze race is PATROL (8). Mijn selectie won overtuigend zijn debuut op de baan van Aqueduct.

Plaats 1: PATROL (8)
Plaats 2: Letmeno (2)
Plaats 3: Mystic Lancelot (4
Plaats 4: Hombrazo (7)

 

Race 9

YES I SEE (8) kan een matige loting van zich af schudden en een verdiende eerste overwinning van het jaar behalen. De veteraan van Peter Walder verpeste vorige keer de start, maar eindigde nog steeds als derde. Il Faraone (2) eindigde toen voor mijn selectie. Gran Greyfrost (1) leek rond de jaarwisseling te verbeteren, maar heeft deze rit misschien nog nodig. Trappezoid (3) is goed bezig de laatste tijd en was in februari op deze baan veel te sterk voor Dexter Road (6). Blakey (7) keerde vorige maand terug met een overwinning, maar deze race is veel sterker bezet.

Plaats 1: YES I SEE (8)
Plaats 2: Trappezoid (3)
Plaats 3: Il Faraone (2)
Plaats 4: Blakey (7)

 

Race 10

CARIBA (6) probeerde het op deze baan de vorige keer over een iets kortere afstand en slaagde er toen net niet in om Dreams Are Made te verslaan. Ze won in februari over de mijl op de baan van Aquaduct en trainer Christophe Clement kiest altijd zorgvuldig zijn doelen. Bering Strait (8) heeft ook een goede kans. Vorige maand zat de merrie van Todd Pletcher opgesloten en kon geen kant op. Ik verwacht vandaag een beter resultaat. Serenitsa (4) was een fatsoenlijke driejarige, dus het is de moeite waard om haar te volgen. Take Ten (12) is in goede vorm, maar Memphis Showboat (11) kan moeite hebben om haar hattrick in deze hogere klasse een positief vervolg te geven. No Way Jose (5) liep in Engeland voor Brian Meehan, maar het uithoudingsvermogen blijft een probleem.

Plaats 1: CARIBA (6)
Plaats 2: Bering Strait (8)
Plaats 3: Serenitsa (4)
Plaats 4: Take Ten (12)

 

Race 11

Royal Mandate (9) heeft zich in twee van haar vier starts tot nu toe geplaatst. Let Them Eat Cake (2) leek de laatste keer niet genoeg uithoudingsvermogen te hebben bij zijn debuut met een derde plaats over 1000 meter. Two Cent Tootsie (11) blijft een beetje hangen in de middelmaat. Sneer (13) daarentegen zou op de shortlist moeten staan. Hij plaatste zich tweemaal over vergelijkbare afstanden. RENATA (4) maakte vorige maand enorm veel terrein goed in de slotfase bij haar debuut hier op deze baan. Dat was toen geen bijzondere sterke race, maar ze zal na deze ervaring nog beter voor de dag komen.

Plaats 1: RENATA (4)
Plaats 2: Sneer (13)
Plaats 3: Royal Mandate (9)
Plaats 4: Let Them Eat Cake (2)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.