Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Gulfstream Park - 23 april

Gulfstream Park - donderdag 23 april 2020 - Start: 19:00 uur

Race 1

Calentita (7) heeft sinds augustus niet meer gekoerst en komt over vanuit de westkust van de V.S. Ze heeft tijdens enkele trainingen al laten zien wat ze in huis heeft en is klaar om zich hier te laten zien. Princesa Crystal (9) plaatste zich tweemaal op deze baan maar wist nog niet te winnen, hier kan vandaag verandering in komen. LASKA (10) is mijn favoriet voor de zege en ze zal niet veel betere kansen krijgen dan vandaag. Ze wist al eens tweede te worden in een hogere klasse dus moet het vandaag gaan gebeuren. Delia’s Pride (8) finishte vierde in haar laatste koers op deze afstand en kan verrassen.

Plaats 1 : Laska (10)
Plaats 2 : Calentita (7)
Plaats 3 : Princesa Crystal (9)
Plaats 4 : Delia’s Pride (8)

 

Race 2

WATER WIZARD (5) versloeg Pazyarmonia (8) en Sheknowsthedrill (7) over een langere afstand toen ze laatst op de ze baan als tweede finishte. De kortere sprint van vandaag zal in haar voordeel zijn. Cabrina (6) werd als outsider vierde in haar laatste koers en waarschijnlijk gaat ze vandaag om de prijzen meedoen in deze claimer. Trinni Sunshine (4) behaalde een paar goede resultaten in het vorige kalenderjaar maar heeft die vorm dit jaar nog niet kunnen laten zien.

Plaats 1 : Water Wizard (5)
Plaats 2 : Cabrina (6)
Plaats 3 : Sheknowsthedrill (7)
Plaats 4 : TRinni Sunshine (4)

 

Race 3

Deze afstand lijkt niet op het lijf geschreven van Hechizada (7), maar ze maakte indruk over de iets langere sprint, een outsider. New York Commander (10) maakte geen al te best debuut maar de ervaring zal haar goed hebben gedaan en ze kan verrassen vandaag. Awesome Evil (9) lijkt weg te zakken en ze zal alle zeilen bij moeten zetten om in dit deelnemersveld een kans te maken. Make A Mint (6) werd derde in haar laatste race en maakt aanspraak op de zege, maar mijn favoriet is AWESOME LIGHT (3). Zij maakte vorig jaar indruk en zal vandaag geen moeite moeten hebben om als eerste de finish te passeren.

Plaats 1 : Awesome Light (3)
Plaats 2 : Make a Mint (6)
Plaats 3 : Hechizada (7)
Plaats 4 : Dotdotdash (1)

 

Race 4

Stormy Boss(3) is een interessante outsider maar zal het zwaar krijgen in dit deelnemersveld. Samoa (1) stelde teleur in haar vorige race terwijl ze daarvoor nog knap en indrukwekkend als eerste finishte. Kaufy Futures (2) en Looking for More (9) stonden al eens eerder op het podium. Time To Two Step (4) heeft een sterke serie neergezet waarin ze pas eenmaal buiten de eerste drie eindigde en op de afstand van vandaag zelfs knap zegevierde. PAYNTER FEST (6) komt uit een hogere klasse terug en is mijn favoriet voor de overwinning in deze koers.

Plaats 1 : Paynter Fest (6)
Plaats 2 : Time To Two Step (4)
Plaats 3 : Stormy Boss (3)
Plaats 4 : Samoa (1)

 

Race 5

De redelijke handicapper VALDOLOBO (7) is aan het opbloeien en probeert zijn geluk hier voor Brendan Walsh. Hij zal verbetering moeten laten zien om zijn hattrick te voltooien, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Tricky Magician (3) won hier in januari, maar eindigde achter Willing To Speed (6). Verslaat mogelijk ook Dermot (8) en is daarom zeker kanshebber. Carbon Data (5) strekt zijn benen voor het eerst sinds augustus, dus Eight Ain’t Enough (2) is met zijn consistentie mijn laatste keuze voor het lijstje.

Plaats 1: Valdobolo (7)
Plaats 2: Willing To Speed (6)
Plaats 3: Tricky Magician (3)
Plaats 4: Eight Ain’t Enough (2)

 

Race 6

Roman Empire (3) zou het in zijn terugkeer naar de zandbaan weer beter moeten doen, maar jockey Luis Saez kiest voor UNTITLED (2). De laatstgenoemde heeft de beste vorm. Hij werd onlangs tweede in een hoger gedoteerde race en lijkt het te kloppen paard. No Getting Over Me (1) neemt regelmatig zonder succes deel aan stakes races op Tampa. Is echter in dit kleine veld naar mijn mening ook kanshebber. Ook Winking At Thedude (6) moet niet over het hoofd gezien worden. First And Three (4) eindigde eerder vóór Gray Beau (5) en Undaunted (7) op de tweede plaats en kan een klein gevaar kunnen zijn.

Plaats 1: Untitled (2)
Plaats 2: No Getting Over Me (1)
Plaats 3: First And Three (4)
Plaats 4: Roman Empire (3)

 

Race 7

Dit wordt een onvoorspelbare race, omdat het nog onduidelijk is welke paarden aan de start zullen staan. De baankeuze moet namelijk nog worden gemaakt: gras of zand. . Dit geldt vooral voor Phat Man (3) en Quenane (7). Dr. Edgar (11) en Morocco (12) hebben ongunstige geloot. Gemonteer (6) heeft het moeilijk gehad, nadat hij zijn hattrick afgelopen jaar niet compleet kon maken. Driven By Thunder (1) plaatst zich maar niet en werd in augustus nog verslagen door GRAND JOURNEY (9). Deze laatstgenoemde behaalde toen geen podiumplek door een ongunstige loting, maar zou het met zijn huidige vorm hier nog best wel eens kunnen gaan klaarspelen.

Plaats 1: Grand Journey (9)
Plaats 2: Dr. Edgar (11)
Plaats 3: Morocco (12)
Plaats 4: Gemonteer (6)

 

Race 8

Money Never Sleeps (2) kiep onlangs haar beste race tot nog toe in een sterk deelnemersveld en trainde eerder onder Todd Pletcher. Dezelfde trainer traint nu TOPO GRIGIO (4) die hoge ogen gooit vanwege zijn winst in een een maiden race laatste. Bird Map (5) en Leo’s Diamond (3) wonnen recentelijk ook maiden races en zijn ook gevaarlijk. Lil Miss Hot Mess (6) versloeg Addison (1) eerder. Kimura (7) won eveneens haar laatste race en heeft dus ook momentum.

Plaats 1: Topo Grigio (4)
Plaats 2: Bird Map (5)
Plaats 3: Money Never Sleeps (2)
Plaats 4: Kimura (7)

 

Race 9

OPRY (3) laat elke race verbetering zien en liet van start tot eind kwaliteit zien in zijn laatste race. Het lijkt erop dat we nog veel gaan horen van het paard van trainer Todd Pletcher. Temple (1) won in een hogere klasse, werd onlangs tweede en is naar mijn mening zeker een kanshebber. Rijeka (10) en Arthur Kitt (11) hebben de vorm voor podiumplekken, maar hebben beide een bijzonder slechte loting. Voor Arthur Kitt (11) komt het er ook nog bij dat hij al sinds de zomer geen race meer heeft gelopen. Bird’s Eye View (2) is ook een paard die zich weer meldt aan de startlijn. Gebaseerd op zijn oude vorm zou hij het nog best eens spannend kunnen maken.

Plaats 1: Opry (3)
Plaats 2: Temple (1)
Plaats 3: Rijeka (10)
Plaats 4: Bird’s Eye View (2)

 

Race 10

Dit is een race van gevestigde rivalen. Yako (12) versloeg meerdere paarden uit dit deelnemersveld in een race eerder deze maand. Heeft echter een ongelukkige loting en eindigde in zijn voorlaatste race achter Bahama Kitten (1) en Trilby (5) toen zij de podiumplekken vulden. RETRO STREET (7) werd in haar laatst race geklopt door Yako, maar had dit aan de loting te danken. Een nieuwe kans doet zich vandaag voor om zich te revancheren. Sweet Story (10) had met zijn gunstige loting hoge verwachtingen maar eindigde achter Bahama Kitten (1) en kon zich niet van zijn beste kant laten zien.

Plaats 1: Retro Street (7)
Plaats 2: Trilby (5)
Plaats 3: Yako (12)
Plaats 4: Bahama Kitten (1)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.