Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Gulfstream Park - 29 maart

Gulfstream Park - zondag 29 maart 2020 - Start: 19:00

Race 1

CULTIVATION (5) is de derde keer van het seizoen uit meestal op haar best, zoals de geschiedenis leert. Die derde start is vandaag. Dancingwithjimmieb (6) start vandaag weer op het gras. In haar vorige koers op het zand werd ze nipt tweede. Holly Hill (3) heeft nog niet veel mijl op de teller. Probeert het vandaag eveneens weer op het gras. Werd de laatste keer derde op de zandbaan, vlak achter Dancingwithjimmieb die toen tweede was.

Plaats 1: CULTIVATION (5)
Plaats 2: Dancingwithjimmieb (6)
Plaats 3: Holly Hill (3)
Plaats 4: Cookie Cove (8)

 

Race 2

BROOKES ALL MINE (7) versloeg onlangs vergelijkbare oppositie met meer dan 4 lengtes op Gulfstream Park. De merrie wordt herenigd met jockey Fanny Olsson, die haar in januari naar de overwinning reed. Vicky Apple (3) verhuisde na een claim race naar de stal van Saffie Joseph Jr. Deze trainer doet het erg goed met nieuwe claimers in zijn stal, 40% van zijn nieuwe claimers pakt de overwinning in de eerste keer uit voor Joseph jr. Sweet Blossom (6) probeert het vandaag in een lagere klasse. Liep op Tampa Bay in een hogere klasse op zowel gras als zand. Trainer Alexis Delgado heeft de in bloedvorm verkerende Luis Saez gestrikt als jockey.

Plaats 1: BROOKES ALL MINE (7)
Plaats 2: Vicky Apple (3)
Plaats 3: Sweet Blossom (6)
Plaats 4: Enlisting (12)

 

Race 3

OCEAN FIRE (6) probeert het vandaag voor het eerst over de mijl. In haar vorige race werd de merrie derde. Die race bleek van goed niveau want verschillende andere deelnemers hebben inmiddels een race gewonnen. Pardon My Hart (1) probeert het ook voor het eerst over de mijl. De merrie behaalde laatste een vierde plek, waarbij ze goed terugkwam na een slechte start. Tizahra (2) is een andere deelnemer die het over de iets kortere mijl probeert vandaag (vorige keer 1700 meter). Werd de vorige keer tweede, vlak voor Pardon My Heart.

Plaats 1: Ocean Fire (6)
Plaats 2: Pardon My Hart (1)
Plaats 3: Tizahra (6)
Plaats 4:  New Hope Road (9)

 

Race 4

NOUDHA (5) maakt haar langverwachte debuut als 3-jarige. In haar eerste start werd ze vierde op de baan van Saratoga afgelopen zomer. De toonaangevende trainer Todd Pletcher heeft aangegeven dat de dochter van American Pharoah thuis prima werk aflevert. Centre Aisle (7) kostte $1,500,000 op de veiling en liet op de training eveneens uitstekend werk zien. Liep tijdens de training de beste tijd van 52 paarden over een sprintafstand. Topjock Joel Rosario rijdt. Say Moi (12) is een dochter van Union Rags die debuteert voor trainer Bill Mott. Heeft niet heel gunstig geloot met boxnummer 9.

Plaats 1: NOUDHA (5)
Plaats 2: Centre Aisle (7)
Plaats 3: Say Moi (12)
Plaats 4: Senora Roma (6)

 

Race 5

BEAN COUNTER (1) probeert het vandaag over de mijl. Startte de vorige keer als favoriet en werd slechts vijfde. Maar die koers ging over 1700 meter en de mijl moet haar beter liggen. I Am Magical (9) is een import uit Engeland en loopt vandaag in een lagere klasse dan de vorige keer. Werd de vorige keer eveneens vijfde. She Fled The Scene (4) probeert het juist in een klasse hoger. De merrie pakte de vorige keer een prima tweede plek in een $ 25.000 claimer.

Plaats 1: BEAN COUNTER (1)
Plaats 2: I Am Magical (9)
Plaats 3: She Fled The Scene (4)
Plaats 4: Trieste (3)

 

Race 6

MUD PIE (1) vertrekt uit startbox 1 en dat is zeker een groot voordeel plek op deze baan. De hengst komt terug van 6 maanden rust. De laatste keer uit behaalde het paard een knappe tweede plek over deze zelfde afstand. Trainer Rusty Arnold doet het altijd erg goed met paarden die van rust af komen (23% wint). Dr Post (12) moet het bij zijn eerste start na een vierde plek op Belmont Park doen met een slecht startnummer. Liep toen wel tegen niemand minder dan Green Light die inmiddels een Groep 2 heeft gewonnen en tweede werd in een Groep 1. Nocturnal (6) debuteert voor trainer Todd Pletcher, die ook Dr. Post aan de start brengt.

Plaats 1: MUD PIE (1)
Plaats 2: Dr Post (12)
Plaats 3: Nocturnal (6)
Plaats 4: Ashiham (13)

 

Race 7

CASTAGNO (8) is de enige drievoudige winnaar in het veld en heeft een goede kans zijn tweede op rij te behalen. De vorige keer kwam de ruin vanuit het achterveld enorm sterk opzetten om de overwinning te pakken over de mijl. Blazing Desire (1) versloeg de voorlaatste keer het veld vanuit een zelfde startboxnummer. De laatste race ging wat minder met een vierde plek over de afstand van vandaag. Mystery Bank (4) heeft nog niet gewonnen en komt terug van rust, maar heeft wel een paar goede resulataten behaald. Heeft wellicht de race nodig om in vorm te komen.

Plaats 1: CASTAGNO (8)
Plaats 2: Blazing Desire (1)
Plaats 3: Mystery Bank (4)
Plaats 4: Justinthenickoftime (6)

 

Race 8

MOROCCO (4) start vandaag een klasse lager ($ 50.000 claimer). De vorige keer fungeerde ze als pacesetter voor stalgenoot en superster Zulu Alpha in de Groep 2 Mac Diarmida. Westerland (11) is een import uit Engeland en is uit dezelfde stal als Morocco (GB). Start vandaag eveneens in een lagere klasse zoals haar stalgenoot. Golden Decision (7) gaat vandaag proberen om er 2 op rij van te maken. De vorige race werd gewonnen na een aanval van vier dik in de laatste bocht.

Plaats 1: MOROCCO (4)
Plaats 2: Westerland (11)
Plaats 3: . Golden Decision (7)
Plaats 4: Faraway Kitten (3)

 

Race 9

ANGELIA (8) probeert het vandaag over de mijl. De vorige race werd beklonken met een derde plek over 1200 meter. De tegenstand van die vorige race is vergelijkbaar met die van vandaag. Trainer is Todd Pletcher en John Velazquez rijdt. Navasha (7) won haar laatste koers en is nu maiden af. Die overwinning was imponerend. Trainer Christophe Clement heeft Paco Lopez geboekt voor het zadel. Slingin Sammy B (5) gaat vandaag de mijl proberen. De 1300 meter in haar laatste race paste haar niet volgens trainer Saffie Joseph Jr. Ze komt bovendien van rust.

Plaats 1: ANGELIA (8)
Plaats 2: Navasha (7)
Plaats 3: Slingin Sammy B (5)
Plaats 4: Viva Forever (4)

 

Race 10

KEY BISCAYNE (7) maakt haar 3-jarige debuut na een veelbelovende seizoen als twee-jarige op het gras. Ze toonde veel snelheid toonde in haar laatste twee koersen toen ze twee keer als tweede finishte. Urban Fairytale (6) start vandaag voor het eerst na haar tweede plek op de baan van Keeneland. Drie paarden die achter haar eindigden wonnen hun volgende race. Kortom de vorm is in orde. L’indiscret (8) is een dochter van War Front die debuteert voor trainer Barclay Tagg. De afstamming is uitstekend. Zou best een superster op het gras kunnen worden. De driejarige merrie heeft Joe Bravo in het zadel. Pop A Choc (12) is een dochter van Bernardini en kostte $ 330.000 en debuteert voor trainer Mark Casse en jockey Tyler Gaffalione. Het startnummer is geen voordeel voor de debutant.

Plaats 1: KEY BISCAYNE (7)
Plaats 2: Urban Fairytale (6)
Plaats 3: L’indiscret (8)
Plaats 4: Pop A Choc (12)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.