Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Östersund - 6 april

Östersund - maandag 06 april 2020 - Start: 18:20

Een gevarieerde meeting in Östersund met tien draverijen. De derde race van deze avond is gereserveerd voor vierjarige merries, een onderdeel van de Svensk Travsports Unghästserie. New Direction van trainer Per Linderoth liep vorig seizoen al enkele goede koersen en debuteerde onlangs met een snelle overwinning over de mijl. Janis Brown, die al een overwinning op zak heeft kan het de favoriet lastig maken. Een leuk duel hangt in de lucht. De koudbloeden komen driemaal in actie waarvan tweemaal in de V64; race zes en race negen. De V64 wordt vanaf race vier, ca 19.30, verreden. De eerste start valt om 18:20 uur.

Race 1 - P21-lopp - Spårtrappa, 2140 meter autostart

Een vrij open koers waarin de deelnemers op winsom starten. Kalle Kanin Tooma (3) komt van rust af. Verleden jaar zette hij enkele goede tijden neer, waarmee hij in dit veld een hoofdrol kan vertolken. Dream De Night (5) is snel genoeg om de favoriet partij te geven. Hij heeft bovendien koersritme en dat is een voordeel. De vierjarige Quiz Roc (6) verwachten we zeker voorin, mits hij de fouten achterwege laat. Pommeau (4) verkiezen we boven Remind Me Ås (1). Eerstgenoemde heeft even rust genoten

Plaats 1: Kalle Kanin Tooma (3)
Plaats 2: Dream De Night (5)
Plaats 3: Quiz Roc (6)
Plaats 4: Pommeau (4)

 

Race 2 - 3-åriga och äldre högst 25.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2100 meter bandenstart

Met twee overwinningen op rij is Rock Me N.O. (8) de logische favoriet met Ulf Ohlsson. In zijn laatste start verbeterde hij zijn record. Wij rekenen op een derde overwinning. Emperor Mearas (11) begon zijn carrière met een overwinning. Dit wordt zijn tweede start en hij treft een goede favoriet. Hij moet vanuit het tweede gelid beginnen. Exklusiva Liss (4) staat voor haar koersdebuut. De driejarige liep in oktober vorig jaar een keurige kwalificatieproef. Zij zal verder verbeterd zijn. Ulfsås Chagello (6) liep 11 oktober 2018 voor het laatst. Destijds toonde hij al snelheid. Hij staat inmiddels bij een andere trainer die hem vandaag laat debuteren na een dik geslaagde kwalificatieproef.

Plaats 1: Rock Me N.O. (8)
Plaats 2: Emperor Mearas (11)
Plaats 3: Exklusiva Liss (4)
Plaats 4: Ulfsås Chagello (6)

 

Race 3 - Svensk Travsports Unghästserie - Fyraåringslopp Ston, 2100 meter autostart

In deze leeftijdskoers voor vierjarigen hebben we alle vertrouwen in New Direction (2). De merrie van Per Linderoth liep vorig seizoen al enkele goede koersen en debuteerde onlangs met een snelle overwinning over de mijl. Janis Brown (1) heeft die overwinning ook al te pakken. In haar laatste twee starts was ze ongeplaatst, maar gezien eerdere koersen kan zij het de favoriet wel lastig maken. Rikard N Skoglund gaat op pad met Arya Karma (5) die al snelle tijden wist neer te zetten als driejarige. Zij maakt haar seizoensdebuut. Brad De Lina (3) en Mesty (7) zijn aan elkaar gewaagd. Een leuk bezette koers waarin veel mogelijk is.

Plaats 1: New Direction (2)
Plaats 2: Janis Brown (1)
Plaats 3: Brad De Lina (3)
Plaats 4: Arya Karma (5)

 

Race 4 - V64-1, Wången Cup - Ungdomslopp, 2140 meter autostart

Opnieuw een merriekoers met A Nice Gift S.H. (3) die haar seizoensdebuut maakt. Verleden jaar won zij enkele malen sterk in goede tijden. Zij heeft een half jaar niet gelopen, dus we zijn iets voorzichtig. Global Worthy (1) heeft het koersritme al helemaal te pakken na drie starts waarin zijn ook al wist te winnen. Zij kan de binnenkant uitbuiten als zij snel vertrekt. Voor Lupin Håleryd (6) wordt het ook zijn eerste optreden van dit seizoen. In oude vorm zijn er kansen. De vorm van Super Bee (4) is groeiende en dan zijn er in dit veld van acht wel degelijk goede kansen. Digital Flash (8) won ruim in Bergsåker; met haar vorm zit het dus wel goed.

Plaats 1: A Nice Gift S.H. (3)
Plaats 2: Global Worthy (1)
Plaats 3: Lupin Håleryd (6)
Plaats 4: Super Bee (4)

 

Race 5 - V64-2, 3-åriga och äldre 25.001 - 75.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2140 meter autostart

De paarden van Nicklas Westerholm verkeren momenteel in prima vorm. In deze koers heeft hij een eerste kans met Finalizer (8) die hier zijn eerste start maakt van dit seizoen. Hij was afgelopen najaar opvallend bezig. Anton Bore (7) won na negen maanden weer eens een koers. Hij was in zijn voorgaande starts regelmatig foutief maar gedroeg zich de laatste keer aanzienlijk beter. Hidden Assets (1) won dit seizoen al tweemaal. Hij heeft een mooi startnummer en kan hier zijn voordeel uithalen. Sugar Beans (9) en Gigaro Am (11) hebben het nadeel van het tweede gelid. Deze twee zijn snel genoeg voor een klassering.

Plaats 1: Finalizer (8)
Plaats 2: Hidden Assets (1)
Plaats 3: Anton Bore (7)
Plaats 4: Sugar Beans (9)

 

Race 6 - V64-3, Sleipner Cup, Försök 6, 2140 meter bandenstart

Tien koudbloeden in de zesde serie van de Sleipner Cup. De in twee starts nog ongeslagen Myrs Sol (1) kan profiteren van zijn startvoordeel van twintig meter. De merrie is haar carrière veelbelovend begonnen. Hyttas Vrålsnabb (6) was de laatste keer ouderwets op dreef nadat zijn twee eerste starts van dit seizoen niet volgens verwachtingen verliep. Hij mag nu bewijzen dat dit geen toeval was. Bara Blixten (7) komt met goede resultaten aan de start. Een overwinning van zijn kant hangt in de lucht. B.W.Kungen (9) bleef de laatste keer als favoriet ongeplaatst. Hij is uit op revanche.

Plaats 1: Myrs Sol (1)
Plaats 2: B.W.Kungen (9)
Plaats 3: Hyttas Vrålsnabb (6)
Plaats 4: Bara Blixten (7)

 

Race 7 - V64-4, 3-åriga och äldre 75.001 - 750.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2140 meter bandenstart

De subtop in actie over de middenafstand met Showtimejackflower (7) debuteerde met een overwinning en zette in de volgende starts goede prestaties neer. De vormcurve van de toepasselijk genaamde Corona Brick (12) vertoont een stijgende lijn. Een overwinning lijkt een kwestie van tijd. Zij moet net als Elsa Mearas (14) wel meters geven aan de start. Ook zij heeft genoeg klasse in huis om een hoofdrol te vertolken. Green Keeper U.S. (5) verkiezen we boven Don’t Worry (1). Winnen wordt lastig. Een plaatsgeld is meer denkbaar.

Plaats 1: Showtimejackflower (7)
Plaats 2: Corona Brick (12)
Plaats 3: Elsa Mearas (14)
Plaats 4: Green Keeper U.S. (5)

 

Race 8 - V64-5, 3-åriga och äldre 75.001 - 175.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 1640 meter autostart

Het seizoen van Ohio U.B. (5) verloopt tot dusver uitstekend want in drie starts werd een 1e, 2e en 3e plaats behaald. De mijl is hem op het lijf geschreven. Onze favoriet in deze koers. Invented Sund (1) maakt zijn seizoensdebuut na een goede kwalificatieproef. Hij is lang weggeweest en mist dus ritme. Dan verwachten we eerder een goede prestatie van Shut Up And Dance (2) die in uitstekende conditie aan de start verschijnt. Gliding Sun (4) is een toonbeeld van trouw. Een plek bij de eerste vier is reëel. Ryjet (7) is snel maar heeft nu een lastig nummer.

Plaats 1: Ohio U.B. (5)
Plaats 2: Invented Sund (1)
Plaats 3: Shut Up And Dance (2)
Plaats 4: Gliding Sun (4)

 

Race 9 - V64-6, DubbelCupen, Försök 4 i Meeting 2, 2140 meter autostart

Ulf Ohlsson heeft met Spik Loke (7) de favoriet in handen. Deze zoon van Spikeld was in zijn laatste start goed op dreef. Norrbo Odin (12) moet beginnen in het tweede gelid. De vorm is momenteel optimaal en dat bevestigde hij met een goede sprintoverwinning. Spang Viktor (3) mag in deze koers niet worden onderschat. Zijn prestaties zijn dit jaar erg goed. Het leverde al twee overwinningen op. Edbest (6) en Gott Klirr (5) noemen we voor een plaatsgeld; winnen lijkt lastig.

Plaats 1: Spik Loke (7)
Plaats 2: Norrbo Odin (12)
Plaats 3: Spang Viktor (3)
Plaats 4: Edbest (6)

 

Race 10, 3-åriga och äldre svenska och norska kallblodiga 20.001 - 150.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2140 meter autostart

De koudbloeden sluiten deze maandagavondmeeting af. Nordvinn (2) is kansrijk vanuit het eerste startvak. Hij heeft twintig meter voordeel aan de start, maar of dat genoeg is zal moeten blijken. Bonus Diamant (5) wordt gereden door Ulf Ohlsson. De vierjarige heeft een mooie startpositie en de vorm is ook goed. Onze favoriet voor de zege. Rigubben (8) pakte in zijn beide starts geld mee. Hier kan hij zijn eerste overwinning behalen. Ook Vessle Moen (10) moet een handicap van twintig meter overbruggen. Dat moet voor hem geen probleem zijn. Ook Tekno Viking (11) heeft genoeg snelheid in huis om deze handicap om te buiten in een goede klassering waarbij winst niet wordt uitgesloten.

Plaats 1: Bonus Diamant (5)
Plaats 2: Rigubben (8)
Plaats 3: Nordvinn (2)
Plaats 4: Vessle Moen (10)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.