Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Perth Ascot - 10 april

Perth Ascot - vrijdag 10 april 2020 - Start: 07:20

De baan van Perth Ascot is het terrein van jockey William Pike, beter bekend daar als de Wizzard. Hij is nu 9 jaar op rij daar de jockey kampioen op die baan. Staat ook dit jaar weer bovenaan met aantal overwinningen, en heeft een win percentage van 24% en een plaats percentage van maar liefst 53%. Hij heeft vandaag ritten in de koersen 3, 4, 6 en 7 en is zeker iemand om in de gaten te houden.

Race 1

AT WAR (3) was in zijn laatste start derde hier op de baan van Ascot. Dat was tevens zijn seizoen debuut, dus er moet nog zeker verbetering in zitten. Platinum Bullet (6) heeft 22 weken geen koers gelopen, en staat hier dus vers aan de start. Zal zeker een koers nodig hebben om de echte vorm te halen, maar liet vorig jaar al zien dat er snelheid genoeg in zit. River Beau (1) liep 2 maal kort geleden, en was beide keren tweede. Heeft een ideaal startnummer, en heeft kansen hier. Westernize (5) werd in zijn laatste start verassend tweede aan 21/1, en heeft hier plaatskansen.

Plaats 1: At War (3)
Plaats 2: Platinum Bullet (6)
Plaats 3: River Beau (1)
Plaats 4: Westernize (5)

 

Race 2

GINGER FLYER (10) was bij haar debuut gelijk tweede op de baan van Pinjarra Park, en kwam toen dicht op de hielen van de winnaar binnen. Heeft hier zeker kansen om te winnen. Outlaw King (2) heeft slechts 1 maal gelopen in zijn carierre, en werd toen hier tweede aan 26/1. Als zij zich nog wat meer verbeterd, zijn er zeker kansen. Rhythm Star (8) heeft na een rust periode nu 3 starts gemaakt. Kwam de laatste keer heel sterk af om als derde te finishen. Drama Free (1) liep na een paar mindere prestaties, de laatste keer weer redelijk goed en werd tweede op Pinjarra Park.

Plaats 1: Ginger Flyer (10)
Plaats 2: Outlaw King (2)
Plaats 3: Rhythm Star (8)
Plaats 4: Drama Free (1)

 

Race 3

SOWAR (5) werd net geklopt op de baan van Albany op een zachte baan. Was toen behoorlijk zwaar gespeeld. Moet hier in dit veld een eerste kans hebben. Ruby Jean (6) is de eerste rit van jockey William Pike, en die moet je altijd in de gaten houden. Heeft 3 maal gelopen dit jaar, en wist de laatste 2 te winnen. Mercy Preveils (1) kan zich hier plaatsen. Heeft dit jaar 3 starts gedaan en was al een keer eerste en tweede, alleen de laatste srart stelde ze wat teleur met een zevende plek. Pasarin (2) heeft nu 3 starts in de benen, en heeft zich iedere verbeterd. De laatste start was een overwinning, dus er zijn zeker kansen.

Plaats 1: Sowar (5)
Plaats 2: Ruby Jean (6)
Plaats 3: Mercy Preveils (1)
Plaats 4: Pasarin (2)

 

Race 4

QUINTARO (8) werd laatst vierde hier, maar kwam toen erg hard af. Heeft vandaag voor het eerst de steun van jockey William Pike. Sky Five (4) is een stalgenoot van de favoriet, en heeft hier eerder al gewonnen. Was in zijn laatste start vijfde, moet hier weldegelijk kansen hebben op de winst. Once Were Lost (2) won bij zijn debuut, en heeft hier zeker kansen. Rexford (3) is een outsider in deze koers. Heeft al aardig wat starts in de benen, en was laatst nog eens tweede hier op de baan van Ascot.

Plaats 1: Quintaro (8)
Plaats 2: Sky Five (4)
Plaats 3: Once Were Lost (2)
Plaats 4: Rexford (3)

 

Race 5

Dit is een moeilijke koers met veel paarden die een kans hebben. WAKAN TANKA (7) is er daar één van. Laatste tijd steeds geplaatst, maar nog niet kunnen winnen. Point Taken (2) heeft dit jaar 2 maal gelopen, en beide keren geplaatst. Heeft een goed eindschot, maar moet dit kunnen bewaren tot op het laatst. Melros Beach (10) Is dit jaar 4 maal geplaatst uit 9 starts. Had in haar laatste koers lang de kop, en werd op het laatst pas geklopt. Block of Island (1) zal vandaag voor het eerst met blinkers op koersen, en wellicht maakt dat het verschil. Heeft dit jaar pas 1 maal gelopen, maar was toen ongeplaatst.

Plaats 1: Wakan Tanka (7)
Plaats 2: Point Taken (2)
Plaats 3: Melros Beach (10)
Plaats 4: Block of Island (1)

 

Race 6

ANGELIC RULER (3) loopt voor het eerst na 22 weken pauze. Ze heeft pas geleden nog wel een trial gelopen, en die werd gewonnen. Dus met de steun van William Pike en de trial in de benen, moet zij hier een rol spelen voor de winst. Flirtini (1) heeft 17 weken niet gelopen, en ook alleen een trial in de benen. Vorig jaar wel al een aantal maal gewonnen, dus de klasse om hier een rol te spelen is er. Festival Miss (6) heeft al enige goede prestaties staan. Met box nummer 1 heeft ze de steun van de reling, dus niet onderschatten deze merrie. Flower of War (4) heeft in 6 starts dit jaar 4 maal gewonnen. Op basis daarvan zeker een kans, maar startboxnummer 10 helpt niet hier.

Plaats 1: Angelic Ruler (3)
Plaats 2: Flirtini (1)
Plaats 3: Festival Miss (6)
Plaats 4: Flower of War (4)

 

Race 7

VINTAGE STOCK (2) loopt normaal altijd sterk over de afstand van vandaag (2100m). Haar laatste 2 starts waren over 1400m en 1600m en in die laatste koers werd ze vierde. Deze afstand zal haar beter liggen. Western King (3) lag bij zijn debuut de gehele koers naast de leider, en zakte op het laatst wat weg naar plek 9. Werd toen ook gereden door William Pike, maar om hier te winnen moet hij wel duidelijk verbeterd zijn. Altamont (8) kwam in zijn laatste start als tweede op de hielen van de winnaar binnen. Dat was over 1600m, en de meeste koersen daarvoor waren over nog kortere afstand. Vandaag een stap omhoog in afstand, en is niet te onderschatten hier. Beanie (5) was hier op Ascot dit jaar derde en vierde, en is hier de outsider.

Plaats 1: Vintage Stock (2)
Plaats 2: Altamont (8)
Plaats 3: Western King (3)
Plaats 4: Beanie (5)

 

Race 8

VITAL BLAST (3) is na het schrappen van Beret (10) hier de favoriet. Won nog niet zo lang geleden op de baan van Geraldton en in zijn laatste start goede derde. Yulong Earth (1) heeft anderhalve maand niet gelopen, maar daarvoor al goede prestaties neergezet, waaronder een overwinning en een tweede plaats. Diamonds for All (5) won laatst sterk op de baan van Geraldton. Lijkt steeds beter in vorm te komen, en doet hier mee voor de winst. Mekong Den (13) heeft nog niet heel veel laten zien, maar de laatste prestatie, een derde plek op de baan van Pinjarra Park, liet zien dat er wellicht toch nog wat meer in zit voor haar. Outsider.

Plaats 1: Vital Blast (3)
Plaats 2: Yulong Earth (1)
Plaats 3: Diamonds for All (5)
Plaats 4: Mekong Den (13)

 

Race 9

Deze koers leek een strijd te worden tussen 2 paarden, maar na het schrappen van War Secrets (6) moet MASQUERADE (1) deze koers winnend kunnen afsluiten. De prestaties spreken wellicht niet heel erg tot de verbeelding, maar dit paard heeft meer in zijn mars. Angry Annie (4) heeft een slecht startboxnummer getroffen met 14, maar heeft al vaker laten zien dat ze hard kan lopen. Wist dit jaar al 3 maal te winnen. Trump This (10) is de stalgenoot van Angry Annie (4), en heeft dit jaar nog niet gelopen. Was vorig jaar 2 maal tweede op de baan van Belmont, en heeft hier een kans. Zal echter wel een koers nodig hebben om het de favoriet echt lastig te maken. Ice trade (9) heeft mooie prestaties staan, en is hier de outsider.

Plaats 1: Masquerade (1)
Plaats 2: Angry Annie (4)
Plaats 3: Trump This (10)
Plaats 4: Ice trade (9)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.