Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Wedbeters Live
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Wedbeters Live

Beelden

Beelden

Beelden

Solvalla + V86 - 6 mei

Solvalla / V86 - woensdag 6 mei 2020 - Start: 18:15 uur

Een prachtig programma deze woensdagavond op Solvalla met vier races van de Margaretas Tidiga Unghästserie. De koersen vallen allemaal in het V86 spel waarop een jackpot rust van 970.073,00 euro!! Robert Bergh gaat proberen een stevige greep doen in de riante prijzenpot van deze leeftijdskoersen. Met Mellby Harissa (V86-2), Emirate (V86-4) en Hail Mary (V86-8) heeft hij drie serieuze kanspaarden. Patricia van der Meer heeft Natorp Bo (V86-6) in koers. De driejarige hengst maakt ontzettend veel indruk in zijn laatste start die hij met overmacht won. De V86 begint om 20.30 uur op Bergsåker, waarna er geschakeld zal worden tussen de beide koersbanen. In Stockholm wordt de eerste koers om 18.15 verreden.

Race 1 – 3-åriga och äldre högst 35.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2140 meter voltstart

In deze eerste race van de dag is veel mogelijk. Olimp (2) is met zijn record van 1.15,7 het snelste paard in de koers. Een record over de middenafstand die recentelijk tot stand kwam. Als hij opnieuw een dergelijke tijd kan neerzetten heeft hij hier een eerste kans. Brollan (1) gaat op pad met Erik Adielsson. De ruin van Stig H Johansson zou wel eens zijn eerste overwinning kunnen behalen. Charm (7) liet als driejarige al talent zien, maar hij heeft de tijd gekregen en maakt zijn seizoensdebuut. Stefan Melander heeft twee ijzers in het vuur. Zelf rijdt hij Direct Track (6) die een bevredigend debuut liep terwijl Rikard N Skoglund op pad gaat met de Amerikaanse Wild Honey (12). Die is snel genoeg voor een klassering.

Plaats 1: Olimp (2)
Plaats 2: Brollan (1)
Plaats 3: Charm (7)
Plaats 4: Wild Honey (12)

 

Race 2 - Solvalla Podcast, 2140 meter autostart

Een Finse favoriet met Alien Scout (12) van trainer Tuomas Korvenoja. De zoon van Love You debuteerde met een tweede plaats in het Finse Vermo. Bij zijn Zweedse debuut gaf hij gelijk een flinke demonstratie weg door met zeven lengtes verschil te zegevieren waarbij de laatste vijfhonderd meter werd afgelegd op een voet van 1.13,7. Hij maakt hier zijn debuut. Prime Lini (5) deed in drie starts nog maar weinig verkeerd. De inmiddels zevenjarige ruin heeft een beter nummer dan de favoriet. Astronascente Zac (6) is een vierjarige Italiaan met de nodige capaciteiten. Hij debuteerde met een vierde plaats en zal nu scherper aan de start verschijnen. Een overwinning behoort zeker tot de mogelijkheden. Guardian (9) en Junior Le Soleil (10) komen uit de stal van Hans-Owe Sundberg. Eerstgenoemde schatten we iets hoger in met Torbjörn Jansson.

Plaats 1: Alien Scout (12)
Plaats 2: Astronascente Zac (6)
Plaats 3: Prime Lini (5)
Plaats 4: Guardian (9)

 

Race 3 – Nordens största travbana - Stolopp, 2140 meter bandenstart

De Deense Fascination (12) was favoriet in deze koers, maar de jongere zus van ECURIE D. is helaas geschrapt. Dat maakt de koers iets opener. Gorgeous Eagle (6) won tweemaal in Eskilstuna waarbij hij vooral de laatste keer een hele sterke indruk achter liet en met acht lengtes voordeel zegevierde. Riptide Bay (2) sprong vorige week weg, kort na het vallen van de start. Het starten vanachter de auto lijkt een voordeel voor de Amerikaanse merrie die de snelheid in huis heeft om te winnen. Emmanuelle P.Hill (4) liet bij haar vorige trainer Per Nordström al het nodige zien. Inmiddels is zijn verhuisd naar Andreas Oscarsson voor wie zij vandaag debuteert. Kia Ora (1) heeft ook de klasse in huis om in de voorhoede mee te doen.

Plaats 1: Gorgeous Eagle (6)
Plaats 2: Riptide Bay (2)
Plaats 3: Emmanuelle P.Hill (4)
Plaats 4: Kia Ora (1)

 

Race 4 – Karl Gösta Fylkings Minneslopp - Guldklockan 2020, 2140 meter autostart

Bon Ego (1) heeft de vorm van 2019 meegenomen naar 2020 want zij wist al tweemaal te zegevieren. De merrie had met Jorma Kontio een snelle mijl in de benen. Reverend Wine (9) start in haar spoor. Als de favoriet snel vertrekt kan zij de rug vasthouden en ene goede uitgangspositie verkrijgen. Grainfield Aiden (10) is bezig aan een goed seizoen. waarin meerdere keren werd gewonnen. Hij mag zeker niet worden vergeten in dit veld van twaalf. Louie Brodde (12) sloot een mindere periode eindelijk af met een snelle overwinning. Die lijn kan hij hier doortrekken.

Plaats 1: Bon Ego (1)
Plaats 2: Reverend Wine (9)
Plaats 3 Grainfield Aiden (10)
Plaats 4: Louie Brodde (12)

 

Race 5 - Power Break, 2140 meter autostart

In dit veld van elf kunnen we niet om de geweldige Ivory Di Quattro (9) heen. De vijfjarige hengst van Robert Bergh had in Åby weinig moeite om zijn concurrenten voor te blijven. Ook nu zien wij hem niet zomaar geklopt worden. Master Blaster (6) kon dit seizoen nog niet winnen, maar was er al wel dichtbij. Hij wordt net als in zijn laatste start gereden door Erik Adielsson. Victory Topline (1) zet elke keer scherpe tijden neer. Ook nu verwachten we hem bij de eerste drie. Opalis (11) heeft te maken met het tweede gelid. In Rättvik won hij in een snelle tijd.

Plaats 1: Ivory Di Quattro (9)
Plaats 2: Master Blaster (6)
Plaats 3: Victory Topline (1)
Plaats 4: Opalis (11)

 

Race 6 – Solvalla Andelar, 1640 meter autostart

Royce Rolls (4) maakt zijn debuut voor Björn Goop. De zoon van Varenne kan een sprongetje gemaakt hebben in zijn ontwikkeling. Wij hebben vertrouwen in de ruin. Linares (6) is een serieuze tegenstander met Erik Adielsson. Deze combinatie was op Örebro nog imponerend winnaar. Expensive (5) weet zich altijd wel te plaatsen, winnen gaat lastig. Misschien slaagt Örjan Kihlström er ditmaal wel in om hem als eerste over de finish te krijgen. Betting King (7) komt uit de vormstal van Robert Bergh. Het paard is al tijden in goeden doen.

Plaats 1: Royce Rolls (4)
Plaats 2: Linares (6)
Plaats 3: Expensive (5)
Plaats 4: Betting King (7)

 

Race 5 – V86-1, Bergsåker, Fyraåringslopp, 2140 meter autostart

Voor het eerste onderdeel van de V86 zijn we in Bergsåker. Een goed bezette leeftijdskoers over de middenafstand waarin Gogobet Sisu (5) en Atlas Kronos (1) over de beste papieren lijken te beschikken. Beide paarden won hun laatste koers. We geven Atlas Kronos de voorkeur gezien de startpositie aan de binnenkant. Gigaro Am (8) is bezig aan een mooie reeks. Een trouw prestatiepaard die opnieuw bij de eerste drie kan komen. In het tweede gelid beginnen Joyful Boko (11) en Cankus Xport (10). Twee goede vierjarigen die de klasse hebben voorin mee te doen

Plaats 1: Atlas Kronos (1)
Plaats 2: Gogobet Sisu (5)
Plaats 3: Gigaro Am (8)
Plaats 4: Joyful Boko (11)

 

Race 7 - V86-2 Solvalla, Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Ston, 2140 meter autostart "

300.000 Zweedse kronen voor de winnares van deze Margaretas Tidiga Unghästserie. Jamaica Boko (10) is het seizoen uitstekend begonnen met een snelle overwinning van 1.13,2 over 2140 meter. Ze treft nu een aantal sterke concurrenten. Mellby Harissa (5) heeft het qua startnummer beter getroffen. Robert Bergh neemt ditmaal de honneurs waar met de merrie van Mellby Gård AB. Gina Mearas (8) komt van rust af. Zij zal waarschijnlijk nog een koers nodig hebben. Love No Pain (7) en Ghostintheshell (11) maken het rijtje van kanspaarden compleet. Een goed bezette koers met een aantal klassieke kanspaarden.

Plaats 1: Jamaica Boko (10)
Plaats 2: Mellby Harissa (5)
Plaats 3: Gina Mearas (8)
Plaats 4: Ghostintheshell (11)

 

Race 6– V86-3 Bergsåker – DubbelCupen, Försök 8 i Meeting 2, 2640 meter autostart

Twaalf koudbloeden nemen het tegen elkaar op over de stayersafstand waarbij gestart wordt vanachter de auto. Våler Nikolai (2) maakt zijn seizoensdebuut. Als hij de vorm van afgelopen najaar heeft te pakken doet hij gelijk mee om de overwinning. Naast hem start Pyrmo (1) die zijn favoriete afstand treft. Brenne Järven (8) debuteerde dit seizoen met een glansrijke overwinning, Er zijn opnieuw kansen op een hoge klassering voor de pupil van Jörgen Westholm. Ook voor Gott Klirr (10) zijn winstkansen weggelegd. Twee starts werden al in sterke overwinningen omgezet. Het tweede gelid is een klein nadeel voor hem.

Plaats 1: Våler Nikolai (2)
Plaats 2: Gott Klirr (10)
Plaats 3: Pyrmo (1)
Plaats 4: Brenne Järven (8)

 

Race 8 – V86-4 Solvalla, Margaretas Tidiga Unghästserie - Treåringslopp Ston, 2140 meter autostart.

De Margaretas Tidiga Unghästserie voor driejarige merries. Hill's Angel (2) liet als tweejarige haar klasse al zien. Met drie overwinningen op rij werd het seizoen afgesloten met een derde plaats op Vincennes. Zij maakt haar seizoensdebuut. Barbro Kronos (6) verbeterde de laatste keer haar record vanaf startnummer zeven. Ook nu gaat zij ver komen. Chablis Ribb (3) wist ook al tweemaal te zegevieren. In deze opdracht heeft zij een gunstig nummer. Robert Bergh komt in actie met Emirate (11). Deze talentvolle dochter van Ken Warkentin is momenteel in opperbeste vorm.

Plaats 1: Hill's Angel (2)
Plaats 2: Barbro Kronos (6)
Plaats 3: Chablis Ribb (3)
Plaats 4: Emirate (11)

 

Race 7 – V86-5 Bergsåker, Postiva Kickens Ungdomsserie - K150 - Stolopp, 2140 meter autostart.

Het seizoensdebuut van Majet Af Djupmyra (8) leverde gelijk de volle winst op. De merrie is dus goed uit haar winterrust gekomen nadat zij vorig seizoen ook prima acteerde. Chris Crystal (10) loopt altijd goede koersen maar moet nu de steun van Jorma Kontio even missen. Met haar vorm is niet mis. Ook de vorm van Fragolini Am (12) is groeiende. Als die stijgende lijn wordt voortgezet zou zij met een overwinning niet verbazen. Clerys Spring D.T. (2) heeft de juiste slag helemaal te pakken. Met deze startpositie moet zij ver kunnen komen.

Plaats 1: Majet Af Djupmyra (8)
Plaats 2: Chris Crystal (10)
Plaats 3: Fragolini Am (12)
Plaats 4: Clerys Spring D.T. (2)

 

Race 9 – V86-6 Solvalla, Margaretas Tidiga Unghästserie - Treåringslopp Hingstar/Valacker, 2140 meter autostart

De driejarige hengsten en ruin treden aan in deze Margaretas Tidiga Unghästserie. Onze favoriet start in het eerste gelid. De wijze waarop Natorp Bo (5) zijn koers won maakte veel indruk. De hengst won spelenderwijs. Kim Eriksson zat daarbij uitermate relaxed achter zijn paard. Selected News (12) had de laatste maal een sterk slot in de benen en werd tweede. Hij had nog genoeg achter de hand. Het seizoen van Hector Sisu (2) is hoopvol begonnen waarin een overwinning werd behaald en een tweede plaats. Hij kan het startvoordeel uitbuiten. No Doubt (9) won tweemaal sterk. De pupil van Emilia Leo lijkt nog meer te kunnen.

"Plaats 1: Natorp Bo (5)
Plaats 2: Selected News (12)
Plaats 3: Hector Sisu (2)
Plaats 4: No Doubt (9) "

 

Race 8 – V86-7 Bergsåker, 3-åriga och äldre 400.001 - 1.350.000 kr. Körsvenskrav kat. 1., 1640 meter autostart.

De laatste maal in Bergsåker voor de V86. In deze opdracht over de mijl vertrekt Macelleria (4) als favoriet. De merrie won de laatste keer ook met Per Lennartsson. Toen werd er gestart vanuit het tweede gelid. Een hele goede prestatie. Heading Reference (1) deed in drie starts nog maar weinig verkeerd. Hij heeft het voordeel van de binnenkant bij de start. Good old Highspirit (3) treft zijn favoriete afstand. De inmiddels twaalfjarige ruin doet het nog altijd goed. Thankful (8) heeft over deze mijlsopdracht een lastig nummer. Aan de vorm zal het niet liggen.

Plaats 1: Macelleria (4)
Plaats 2: Heading Reference (1)
Plaats 3: Highspirit (3)
Plaats 4: Thankful (8)

 

Race 10 - V86-8 Solvalla, Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Hingstar/Valacker, 2140 meter autostart.

Voor het laatste onderdeel van de V86 keren we terug naar Solvalla. Het is tevens de laatste koers van deze avond in de Zweedse hoofdstad. Een prachtige uitsmijter met de Margaretas Tidiga Unghästserie voor vierjarige hengsten en ruis. Hail Mary (4) gaat voor zijn negende overwinning uit tien starts. De hengst is één van de vele talenten van Robert Bergh. Vanaf de binnenkant start Gulfstream Am (1) die zich wil revancheren van zijn laatste koers waarin hij foutief was. Arnie Express (8) mag in dit veld niet worden vergeten maar de Fin van Pekka Korpi heeft het niet getroffen met het startnummer. Bij Erik Adielsson is hij in goede handen. Digital Summit (10) is ook een klasbak die dit seizoen zeker nog van zich zal laten horen. Marvellous Tooma (11) verkiezen we boven Jareth Boko (12).

Plaats 1: Hail Mary (4)
Plaats 2: Gulfstream Am (1)
Plaats 3: Digital Summit (10)
Plaats 4: Arnie Express (8)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.