Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Solvalla V86 - 15 april

Solvalla V86 - woensdag 15 april 2020 - Start: 18:15

De woensdagavondmeeting op Solvalla heeft een leuk en aantrekkelijk programma. Een aantal sprintkoersen maar ook de stayers komen in actie. In de V86 zijn ook vier koersen van Jägersro opgenomen. Daar komt Inez Alki in actie. De snelle merrie van Hans Crebas treft een pittige tegenstander in de vorm van Virgin Maiden. Op papier een leuk duel. De V86 begint om 20.30 uur op Jägersro, waarna er geschakeld zal worden tussen de beide koersbanen. In Stockholm wordt de eerste koers om 18.15 verreden.

Race 1 – Treåringslopp, 2140 meter autostart

De driejarigen openen deze koersavond van Solvalla. Trainer Daniel Redén heeft de favoriet in handen met Epimetheus (3) die in de kwalificatieproef al een goede indruk achter liet. Het kan een zegevierend koersdebuut worden. Kia Ora (7) heeft al gelopen en haar debuut leverde gelijk het tweede geld op. De kwalificatieproef van Cup Of Tea (7) kwam ook eenvoudig tot stand. We rekenen gelijk op een goede prestatie. B.B.Eight (9) is een talent die moet starten vanuit het tweede geluid. Een klassering moet mogelijk zijn deze baan.

Plaats 1: Epimetheus (3)
Plaats 2: Kia Ora (7)
Plaats 3: Cup Of Tea (7)
Plaats 4: B.B.Eight (9)

 

Race 2 - Svensk Travsports Unghästserie - Treåringslopp, 2140 meter bandenstart

Ga er maar eens voor zitten. Het seizoensdebuut van Ecurie D. (5), de Deense Europees kampioen bij de driejarigen van 2019. Hij gaat hier proberen om zijn ongeslagen status vast te houden. Hij treft in Livinonthedash (4) een hele goede tegenstander. Deze nieuwe Amerikaanse import van Daniel Redén heeft al sterke prestaties neergezet. De afstand en de startprocedure zijn nieuw, maar daar zal door Redén op zijn geoefend. De Fin B.W.T.Echo (6) zette in het verleden jaar al enkele goede prestaties neer. Hij bleef ongeplaatst bij zijn debuut en zal zich hier gaan herstellen. In het eerste band is Secondary Stall (2) in beeld voor een klassering.

Plaats 1: Ecurie D. (5),
Plaats 2: Livinonthedash (4)
Plaats 3: B.W.T.Echo (6)
Plaats 4: Secondary Stall (2)

 

Race 3 - Stolopp, 2140 meter autostart

In deze merriekoers komen twaalf deelnemers aan de start over de middenafstand. Her Majesty Mearas (3) maakt haar debuut voor trainer Svante Båth die zijn driejarige merrie zag kwalificeren in een snelle tijd. Erik Adielsson rijdt de merrie. Onze favoriet. De Amerikaanse Oblivion (6) liep als tweejarige al hele snelle tijden. Zij maakt hier haar Europese debuut. Dat geldt ook voor Miss Money (1) die eveneens uit Amerika komt. Stefan Melander rijdt de merrie bij haar debuut. Silver Grace (8) was de laatste keer verbeterd en kan hier die lijn doortrekken.

Plaats 1: Her Majesty Mearas (3)
Plaats 2: Oblivion (6)
Plaats 3: Miss Money (1)
Plaats 4: Silver Grace (8)

 

Race 4 - 3-åriga och äldre 25.001 - 80.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2140 meter autostart

In deze koers starten meerdere kanspaarden. Astronascente Zac (1) gold als een groot talent, maar is lang weggeweest. De kwalificatieproef was hoopvol. Global Above All (10) verschijnt in ongeslagen status aan de start. Of een derde overwinning op rij gaat lukken valt te bezien. Er is immers veel mogelijk in deze koers. Ook Shalako (8) is goed aan het jaar begonnen waarin al tweemaal werd gewonnen. Activist (12) heeft een lastig nummer maar kan op grond van zijn klasse ver komen. Emilia Leo rijdt Slippery Runway (5) voor Stefan Melander. Paard en rijdster zijn in goede vorm.

Plaats 1: Astronascente Zac (1)
Plaats 2: Global Above All (10)
Plaats 3: Slippery Runway (5)
Plaats 4: Shalako (8)

 

Race 5 - Guldklockan 2020, 2140 meter autostart

Bone Hard Flash (11) is in twee starts zijn gelijke nog niet tegengekomen. Beide keren werd er knap gewonnen. Stefan Melander heeft opnieuw Emilia Leo achter één van zijn paarden. Digital Evolution (3) won de laatste keer. Die overwinning hing al enige tijd in de lucht. Een tweede overwinning in korte tijd is met deze rijdster zeker mogelijk. Fajm Composite (4) toonde ook vorm met een overwinning. Net als bij die zege wordt zij ook nu gereden door Jenny Brunzell. Flexible Launcher (10) liep de laatste keer een nieuw record. Er zijn opnieuw kansen op een hoge klassering.

Plaats 1: Bone Hard Flash (11)
Plaats 2: Digital Evolution (3)
Plaats 3: Fajm Composite (4)
Plaats 4: Flexible Launcher (10)

 

Race 6 - 3-åriga och äldre 80.001 - 170.000 kr. Körsvenskrav kat. 2, 2640 meter autostart

In deze stayerskoers kan Dwayne Zet (8) in zijn tweede optreden van dit seizoen gaan zegevieren. Het debuut was meer dan bevredigend. J.J.Another Vinn (5) is een ideaal paard voor het triospel want in al zijn starts van dit seizoen finishte hij bij de eerste drie. De Franse ruin Estelle Nordique (7) was de laatste keer aanzienlijk verbeterd. Het leverde gelijk een overwinning op. Totte C.D. (4) verschijnt ook met goede prestaties aan de start. Hij heeft bovendien een mooi startnummer. Een goede prestatie valt verwachten.

Plaats 1: Dwayne Zet (8)
Plaats 2: J.J.Another Vinn (5)
Plaats 3: Estelle Nordique (7)
Plaats 4: Totte C.D. (4)

 

Race 6 - V86-1, Jägersro, Aprilstayern, 3140 meter bandenstart

Acht paarden over de stayersafstand van 3140 meter verdeeld over drie startvakken. In het eerste startvak kan Quite E.Wood (1) misschien verrassen. Hij heeft veertig meter voordeel op de favorieten. Conrad Lugauer is altijd in voor een verrassing maar weet ook dat stalgenoot Ferrari Sisu (6) een beter paard is. Die zien wij dan ook winnen met Mark Elias. Cobbys Olifant (3) ging in goede vorm op rust. De afstand is voor hem geen probleem. Onceforall Face (8) was vorig jaar in prima vorm maar dat kwam er in de laatste starts niet uit. Olle Rols (7) lijkt op dit moment een betere optie.

Plaats 1: Ferrari Sisu (6)
Plaats 2: Cobbys Olifant (3)
Plaats 3: Olle Rols (7)
Plaats 4: Quite E.Wood (1)

 

Race 7 - V86-2 Solvalla, Solvalla Podcast – Fem/Sexåringslopp Ston, 1640 meter autostart

Hankypanky Peyton (8) maakt haar seizoensdebuut. De merrie heeft al vaker goed gepresteerd met lastige startnummers. Over de mijl is acht geen prettig nummer om te starten, maar we geven haar gezien haar klasse de voorkeur. Ook Xanthis Delicious (7) kampt met dat probleem bij haar seizoensdebuut. In haar vorm van verleden jaar zijn er kansen. La Norna (6) won al twee koersen. Ook nu heeft zij goede kansen. Karissa Bo (3) draaide vorig jaar een prima seizoen waarin driemaal werd gewonnen. Pastorns Lady (5) beviel bij haar debuut over de mijl met een snelle 1.12,0.

Plaats 1: Hankypanky Peyton (8)
Plaats 2: La Norna (6)
Plaats 3: Xanthis Delicious (7)
Plaats 4. Karissa Bo (3)

 

Race 7 – V86-3 Jägersro - Executive Caviars Vårlopp för Ston – Avd 3, 1640 meter autostart

We gaan opnieuw sprinten. Virgin Maiden (4) heeft een prachtig nummer over de mijl. De merrie won de laatste keer over de mijl met startnummer acht. Ditmaal moet ze het opnemen tegen Inez Alki (6) die de laatste keer op Solvalla goed liep. Haar vorm is nog altijd goed. Nelly Pepper (5) maakt haar Zweeds debuut. In Berlijn zette zij al goede prestaties neer. Voor Sunday Sonata (1) is het pas haar tweede start over de mijl. Ze lijkt meer een paard voor de langere afstand. Verder noemen we nog Floalts Cesna (3) voor een klassering.

Plaats 1: Virgin Maiden (4)
Plaats 2: Inez Alki (6)
Plaats 3: Sunday Sonata (1)
Plaats 4: Nelly Pepper (5)

 

Race 8 – V86-4 Solvalla, Solvalla Andelar, 2140 meter autostart.

Elf paarden in koers met Eddy West (8) die hier zijn tweede overwinning op rij kan behalen. De vierjarige ruin is het koersseizoen sterk begonnen met een tweede plaats en een zege. De vormcurve van Lennart Sjöhammar (10) vertoonde een stijgende lijn. Dat werd bevestigd met een overwinning. Hij heeft opnieuw een goede kans op een zege. Manuzio Hanover (9) is bijna altijd in het geld. De Amerikaan zal zich opnieuw gaan plaatsen. Goodwill Pellini (11) heeft de steun van Björn Goop. Hij werd al driemaal tweede, dus een verrassing van zijn kant is goed mogelijk.

Plaats 1: Eddy West (8)
Plaats 2: Lennart Sjöhammar (10)
Plaats 3: Manuzio Hanover (9)
Plaats 4: Goodwill Pellini (11)

 

Race 8 – V86-5 Jägersro, Fördel Ston, 1640 meter autostart.

Begin maart debuteerde Victory Island (7) op Charlottenlund met een derde plaats over 2950 meter in een rappe tijd. Dat geeft vertrouwen voor deze sprintopdracht. Als Randemar R.D. (5) foutloos blijft is zij tot veel in staat. De paarden van Peter Untersteiner zijn komende. Ganyboy (2) liep recent een nieuw record van 1.13,3. Zij kan met Adrian Kolgjini zomaar winnen met dit startnummer en krijgt de favorietenrol toebedeeld. Zio Tom Jet (8) en Eldorado Mearas (1) zijn in beeld voor een plaatsgeld. Beide hebben een goede sprint in de benen.

Plaats 1: Ganyboy (2)
Plaats 2: Randemar R.D. (5)
Plaats 3: Victory Island (7)
Plaats 4: Zio Tom Jet (8)

 

Race 9 – V86-6 Solvalla, Stayerlopp, 3140 meter bandenstart

Ontrack He’s Black (8) is een stayer van formaat die al een overwinning op zak heeft. De paarden van Nicklas Westerholm zijn bovendien in goede vorm. Hij moet nu twintig meter geven aan Lets Go Again (3) die zijn laatste start omzette in een overwinning. De afstand is wel nieuw. Athos Race (12) heeft baat bij lange afstanden. De zoon van Zola Boko is bovendien het jaar heel goed begonnen. Messiah (5) verraste in zijn laatste start met zijn trainer. Hij gaat nu op pad met Örjan Kihlström die gaat proberen om trainer Redén te evenaren.

Plaats 1: Ontrack He’s Black (8)
Plaats 2: Messiah (5)
Plaats 3: Lets Go Again (3)
Plaats 4: Athos Race (12)

 

Race 9 – V86-7 Jägersro, Fördel Ston, 2140 meter autostart.

Het voorlaatste onderdeel van de V86 in Jägersro. Rushmore Face (6) komt terug van zijn Franse campagne. Hij kan hier gelijk toeslaan in deze open koers. Comanche Moon (5) zal zich niet zomaar gewonnen geven met Joakim Lövgren. Het kan een leuk duel opleveren.Stalgenoot Sevilla (4) heeft dit jaar al driemaal gewonnen. In zijn laatste twee starts bleef hij ongeplaatst. Misschien kan hij hier de draad weer oppakken. De Noor Madelen L.T.C. (1) deed het goed in Bjerke. Een klassering is dus goed mogelijk.

Plaats 1: Rushmore Face (6)
Plaats 2: Comanche Moon (5)
Plaats 3: Sevilla (4)
Plaats 4: Madelen L.T.C. (1)

 

Race 10 - V86-8 Solvalla, Stolopp, 1640 meter autostart.

Voor het laatste onderdeel van de V86 keren we terug naar Solvalla. Het is tevens de laatste koers van deze avond in de Zweedse hoofdstad waarin Harley D.E. (3) de laatste winnaar van de dag kan worden. De Duitse hengst komt met klinkende cijfers aan de start en gaat op voor zijn vijfde overwinning van dit seizoen. Vine Vision (10) won in Eskilstuna over de stayersafstand. Het tweede gelid is een nadeel. My Sweden (11) presteerde al goed vanuit het tweede gelid. Hem verwachten we opnieuw voorin. Wingmaster (7) en Digital Track (8) hebben geen gunstig nummer, maar zijn wel in prima conditie.

Plaats 1: Harley D.E. (3)
Plaats 2: Vine Vision (10)
Plaats 3: My Sweden (11)
Plaats 4: Wingmaster (7)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.