Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Umaker - 5 april

Umaker - zondag 05 april 2020 - Start: 13:45

Race 1

Amperage Hanover (9) kreeg laatst een dure koers en kon pas halverwege de leiding nemen. Zij eindigde nog als 2e en leverde daarmee een prima prestatie. Zij is hier onze keuze. Ladybug Lara (7) toonde goede vorm en won na een koers op maat bij haar seizoendebuut. Zij zal nu nog beter zijn en is een gevaarlijke uitdager. Avaboy (10) is snel maar niet erg betrouwbaar. Hij liet het onlangs afweten na een slecht parcours, maar mag hier niet over het hoofd worden gezien. Peace Maker (2) won laatst na een parcours naast de leider, hij kan hier ook een voorname rol spelen.

Plaats 1: Amperage Hanover (9)
Plaats 2: Ladybug Lara (7)
Plaats 3: Avaboy (10)
Plaats 4: Peace Maker (2)

 

Race 2

Wild Donnan (5) won zijn seizoendebuut en verdedigde daarbij zijn koppositie met verve. Hij is vaster geworden en deed het daarna ook goed tegen sterke tegenstanders. Hij kan verder verbeteren. Busungen (2) startte nog niet vaak maar boekte een uitstekende overwinning, hij debuteert hier voor Hanna Olofsson. Sigge Jodal (1) heeft ervaring en kan meer dan wat hij in zijn laatste starts liet zien. Het kleine aantal deelnemers is een voordeel voor hem en hij kan verrassen. Ivarsviking (7) behaalde een sterke 2e plaats en zonder fouten kan hij hier een rol spelen, zeker nu hij gereden wordt door Ulf Ohlsson.

Plaats 1: Wild Donnan (5)
Plaats 2: Busungen (2)
Plaats 3: Sigge Jodal (1)
Plaats 4: Ivarsviking (7)

 

Race 3

Zekrom Jons (3) heeft nog niet gewonnen maar was er in zijn voorlaatste start dicht bij, de laatste keer kwam hij goed terug na een fout. Hij is verbeterd nu hij zonder ijzers loopt en gaat graag van kop af. In handen van Mika Forss heeft hij een goede kans. Euro Keeper (6) was de laatste keer foutief aan de start. Hij staat normaal gesproken zwaarder en is daarom kansrijk in dit veld. Amazing Girl (10) liep bij haar seizoendebuut naar een 3e plaats, zij zal nu verder verbeterd kunnen zijn. Zeki Font (9) debuteerde met een 2e plaats voor zijn nieuwe trainer maar stelde daarna teleur. We mogen hem niet zomaar weglaten.

Plaats 1: Zekrom Jons (3)
Plaats 2: Euro Keeper (6)
Plaats 3: Amazing Girl (10)
Plaats 4: Zeki Font (9)

 

Race 4

Harper Seabrook (2) deed het eind vorig jaar erg goed tegen sterke tegenstanders en had daarna even rust. Hij treft het hier minder zwaar en staat er mooi in. Hij is onze favoriet, temeer omdat hij zijn laatste optreden met deze rijder won. Helix (6) won onlangs twee keer in handen van goede rijders. Hij is komende. Wasa Rebel (8) bleek verbeterd zonder ijzers in haar laatste koers. In handen van Ulf Ohlsson is zij kansrijk. Al's Raging Ace (9) won bij zijn seizoendebuut van kop af en deed het goed voor zijn nieuwe trainer. Hij is een interessante deelnemer.

Plaats 1: Harper Seabrook (2)
Plaats 2: Helix (6)
Plaats 3: Wasa Rebel (8)
Plaats 4: Al’s Raging Ace (9)

 

Race 5

Hail Mary (6) werd in zeven starts maar een keer verslagen. Als 3-jarige won hij vijf keer en de verwachtingen voor dit seizoen zijn hoog. Ook bij zijn seizoendebuut wist hij te winnen en in dit veld is hij ons bankpaard. Gazoline Mearas (2) won enkele koersen vorig najaar en boekte al vijf zeges in acht starts. Hij maakt een heroptreden maar is interessant om te volgen. Armida F.B. (1) won haar voorlaatste start voor haar nieuwe trainer en was de keer daarna ook in prima vorm. Deze rijder is een voordeel. Gun de Chanlecy (3) was foutief de laatste keer maar toonde vervolgens veel snelheid.

Plaats 1: Hail Mary (6)
Plaats 2: Gazoline Mearas (2)
Plaats 3: Armida F.B. (1)
Plaats 4: Gun de Chanlecy (3)

 

Race 6

Slechts zes starters maar allen zijn in vorm. Järvsö Elling (6) is afgelopen najaar sterk verbeterd en overtuigde bij zijn seizoendebuut. Hij kan een mooi jaar tegemoet zien en kan hier een rol spelen ondanks de grote handicap. Gorm (2) werd als 3-jarige beter en beter, bij dit seizoendebuut nemen we hem gelijk mee bij de kanshebbers. Fräcke Prins (1) is snel maar galoppeerde in zijn beide starts dit jaar, zijn vorm is twijfelachtig maar hij heeft een interessant startnummer. Axel Sigfrid (3) is een goede draver die in dit veld een kans moet hebben.

Plaats 1: Jarvso Elling (6)
Plaats 2: Gorm (2)
Plaats 3: Fracke Prins (1)
Plaats 4: Axel Sigfrid (3)

 

Race 7

Digital Ink (4) was deze winter succesvol in de Gouden Divisie en won half december in Bergsåker dankzij een razendsnelle eindsprint. Hij treft hier mindere tegenstanders maar hij komt terug van rust en misschien is zijn vorm nog niet optimaal. Mr Golden Quick (2) was vorig jaar sterk verbeterd maar hij is al een tijdje niet overtuigend. Zijn rentree zal hem goed gedaan hebben en hij kan verbeterd zijn. Eder Bob (3) heeft nu een start na rust in de benen. Hij loopt hier op zijn thuisbaan en kan snel openen. We mogen hem niet onderschatten. Höwings Star (8) is een taaie draver die bovendien over veel snelheid beschikt.

Plaats 1: Digital Ink (4)
Plaats 2: Mr Golden Quick (2)
Plaats 3: Eder Bob (3)
Plaats 4: Howings Star (8)

 

Race 8

Gorgeous L.A. (4) won driemaal op rij en is de laatste tijd sterk verbeterd. Zij opende laatst enorm snel en werd daarna niet meer bedreigd. In dit veld is zij het te kloppen paard. Miss Duffy (8) boekt progressie bij deze nieuwe trainer en won enkele malen in maart, zij kan goed finishen. Emilie K. (9) liep zonder ijzers een sterke koers waarbij zij in een V86 goede tegenstanders versloeg. Zij is kansrijk. So Chic (2) heeft ons de laatste keer niet overtuigd maar liep daarvoor een goede koers die resulteerde in een 2e plaats. Zij kan hier verrassen.

Plaats 1: Gorgeous L.A. (4)
Plaats 2: Miss Duffy (8)
Plaats 3: Emilie K. (9)
Plaats 4: So Chic (2)

 

Race 9

Corroded (5) is sterkere tegenstanders gewend. Hij liep dit jaar drie keer en won al in België. In zijn laatste V75 koers kwam hij sterk naar de finish, hij is daarom onze favoriet. Lexington Tooma (1) kende een goed 2019 en debuteerde netjes voor zijn nieuwe trainer in zijn laatste start. Hij gaat een mooi jaar tegemoet. OnTrack He’s Black (8) was succesvol in het najaar. Hij trof laatst een ongunstig koersverloop en heeft ook nu weer niet gunstig geloot. Zooropa (7) boekte een snelle zege in een V86 race. Als zij in vorm is kan zij hier een belangrijke rol spelen.

Plaats 1: Corroded (5)
Plaats 2: Lexington Tooma (1)
Plaats 3: OnTrack He’s Black (8)
Plaats 4: Zooropa (7)

 

Race 10

Redhot Tap Dancer (2) was vorig jaar goed in orde maar is nu zelfs nog beter met drie overwinningen op rij. Hij kan hier de kop pakken en heeft dan een grote kans om te winnen. Tottenham (10) doet het goed in deze klasse en won vier keer vorig jaar. Hij had zijn rentreekoers zichtbaar nodig. Conrads Gregor (11) is sterk en heeft een goed koershoofd, bij een koers met voldoende tempo kan hij snel finishen. Satellit L.A. (3) is Hanna Olofsson’s keuze uit drie paarden in dit veld. Hij won zijn laatste start en toonde daarbij topvorm.

Plaats 1: Redhot Tap Dancer (2)
Plaats 2: Tottenham (10)
Plaats 3: Conrads Gregor (11)
Plaats 4: Satellit L.A. (3)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.