Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vichy - 25 mei

Vichy - maandag 25 mei 2020 - Start: 15:50

Race 1

Afkomstig van een goede moeder waaruit meerdere goede producten uit kwamen maakt Hilton Maza (2) na zijn goede kwalificatie vorig jaar vandaag eindelijk zijn debuut. Hélia Thoris (7) en Holly Star Thonic (8) deden het tijdens de Parijse winter redelijk en gaan het vandaag op de provinciebaan proberen. Hacarolina (9) en Hosto des Duriez (11) hebben een goede klasse getoond en zullen nauwlettend in de gaten worden gehouden voor hun debuut in deze specialiteit. Ook is er aandacht voor Horizon Volsin (3) die in maart kwalificeerde 1.18,7.

Plaats 1: Hilton Maza (2)
Plaats 2: Hélia Thoris (7)
Plaats 3: Holly Star Thonic (8)
Plaats 4: Hacarolina (9) 

 

Race 2

Een duel verwacht tussen Guanaco de Lou (1) die na meer dan een jaar uit de running is geweest in de winter in Mons twee gemakkelijke successen tekende. En Grimm de Vandel (9) die bij zijn terugkeer hier zelfs in een vergelijkbaar koers teleurstelling heeft achtergelaten door een fout in de laatste bocht nadat hij vermoedelijk een grote rol in de uitslag had gespeeld. Gendréen (5) was de laatste malen overtuigend tijdens zijn twee rentreekoersen na zijn castratie. Goede tweede in Lyon bij zijn rentree vorige week zette Gin Kas (7) een goede tijd neer na een aanvallende koers en zal vandaag nog scherper zijn. Get Up de Vauville (12) heeft aan het begin van het jaar geweldige dingen getoond zonder ijzers en dat zal vandaag niet anders zijn. Give Me Glam (4) stelde recent teleur in Nantes, maar de grillige ruin heeft zeker de klasse om in de uitslag terecht te komen.

Plaats 1: Guanaco de Lou (1)
Plaats 2: Grimm de Vandel (9)
Plaats 3: Gendréen (5)
Plaats 4: Gin Kas (7) 

 

Race 3

Fifi de Duffel (8) keerde terug na lange afwezigheid en vandaag op blote voeten aan de start komt. Hij zou hij maandag zeker kunnen winnen. Nieuwe bewoner in de stal van Matthieu Abrivard is Fiko Sautonne (10) die voor het eerst op blote voeten na een goede hervatting in Graignes heeft hij voldoende potentie om vanuit het tweede gelid te komen. Futur Espoir (7) wisselt goede koersen en uitschakelingen af en hoeft alleen maar te blijven draven om een rol te kunnen spelen. Winnaar van deze koers op driejarige leeftijd is Falco d'Argenvière (6) die veel snelheid toont en zorgvuldig is voorbereid op deze koers. Net als Fangio Magic (4) die nooit teleursteld zonder ijzers. Falkir Buizarderie (12) heeft herhaaldelijk bewezen dat hij veel kan en loopt eveneens op blote voeten te lopen na een prima rentree. Flambeur de Matrox (9) is een interessante outsider in dit veld.

Plaats 1: Fifi de Duffel (8)
Plaats 2: Fiko Sautonne (10)
Plaats 3: Futur Espoir (7)
Plaats 4: Falco d'Argenvière (6) 

 

Race 4

De goede Deus Ex Machina (5) is beter dan ooit. Alleen om die reden al verwacht ik hem als winnaar van deze race. Winnaar deze winter in Vincennes is Djembé d'Orgères (2) en is de afgelopen weken voorbereid hierop en zal op blote voeten aantreden. Derde waarin onze favoriet tweede werd twee weken geleden, na veel moeite te hebben gedaan, zal Déko de Tilou (12) niet van streek raken door zijn nummer in het tweede gelid. Diocles (4) heeft ons recent op de 2100 meter grote piste van Vincennes een prima vierde plaats behaald en behoort hierin zeker tot de kanshebbers. Dudu du Noyer (7) heeft de afgelopen maanden veel teleurgesteld, maar heeft een kans om hier vandaag verandering in te brengen. Crystal Wic (3) lijkt nog steeds te verbeteren en kan met een zuinige koersen een klassering pakken.

Plaats 1: Deus Ex Machina (5)
Plaats 2: Djembé d'Orgères (2)
Plaats 3: Déko de Tilou (12)
Plaats 4: Diocles (4) 

 

Race 5

Faustine Ludois (2) maakt een grote comeback maar fungeert direct als een eerste keuze door onmiddellijk op blote voeten aan de start te verschijnen. Wie een goede hervatting maakte hier op 16 mei na enkele maanden afwezigheid is Filly Gala (4) die deze keer in het eerste gelid mag starten en word toevertrouwd aan een getalenteerde leerling. Fina Mix (1) is een serieuze concurrent die overtuigde in haar twee koersen dit jaar en een mooi startnummer heeft. Pas op voor Falkovia (11) die er op het moment van zijn fout in de laatste bocht een paar dagen geleden dreigend uitzag om hoog in de uitslag te eindigen. Festa Game (9) heeft net een opmerkelijke prestatie op het gras afgeleverd en heeft het profiel van een aantrekkelijke outsider. Fortuna Madrik (6) keert terug na lange tijd en verwacht ik niet in het trio maar wel in de plaatsen daarachter.

Plaats 1: Faustine Ludois (2)
Plaats 2: Filly Gala (4)
Plaats 3: Fina Mix (1)
Plaats 4: Falkovia (11) 

 

Race 6

Didji du Messi (5) is de favoriet in de amateurkoers en zal op korte afstand beter zijn. Toch geef ik de voorkeur aan Don’t Forget (8) die je niet mag vergeten in deze koers. Hij behaalde op dit niveau in Feurs een gemakkelijk succes en die wederom zonder ijzers aan de start verschijnt met één van de beste Franse amatrices. Cab Calloway (1) heeft zich goed gedragen tijdens zijn twee recente voorbereidende koersen en lijkt nu bijna op het oude niveau. Carla Griff (7) staat er normaal zwaarder in en deze snelle merrie kan zeker op het podium komen als haar amateur erin slaagt haar een goede trip te bezorgen.

Plaats 1: Don’t Forget (8)
Plaats 2: Didji du Messi (5)
Plaats 3: Cab Calloway (1)
Plaats 4: Carla Griff (7) 

 

Race 7

Een koers voor debutanten wat het niet heel eenvoudig maakt. Lichte voorkeur gaat uit naar de goed gefokte Héracles du Vivier (8) en nauw zal worden gevolgd bij de start van deze race. Gekwalificeerd in een goede tijd van 1.17,9 een paar dagen geleden is Hermès d'Azur (9) van oud wereldkampioen Christophe Martens. Harguin (2) die nog sneller ging dan Hermès d'Azur op dezelfde dag in Grosbois in 1.17,6. Haut Les Coeurs (5) die zich ook een paar dagen geleden goed kwalificeerde in Le Mans. Hectar Seven (6) is een zoon van de vroegrijpe Terre d'Any uit een stal die altijd in de gaten gehouden moet worden. Hambletonian (1) won zijn kwalificatie in 1.17,9 in Caen.

Plaats 1: Héracles du Vivier (8)
Plaats 2: Hermès d'Azur (9)
Plaats 3: Harguin (2)
Plaats 4: Haut Les Coeurs (5) 

 

Race 8

Gekwalificeerd in een goede tijd van 1.19,0 eind vorig jaar zal Heulande Montaval (6) het zeker meteen goed gaan doen. Net als Holly d'Echal (9) die snel ging tijdens zijn kwalificatietest een paar dagen geleden in Meslay in 1.17,4. Hourga de Lou (11) is een naaste verwant van de grote kampioen Giesolo de Lou en zal veel gespeeld gaan worden. Haubama du Mont (5) kwalificeerde zich al als tweejarige en zal vandaag haar debuut maken. Histoire de Busset (7) is een zus van meerdere goede dravers. Harmonie Jazz (4) heeft bloed van de onvergetelijke Reine du Corta.

Plaats 1: Heulande Montaval (6)
Plaats 2: Holly d'Echal (9)
Plaats 3: Hourga de Lou (11)
Plaats 4: Haubama du Mont (5) 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.