Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 19 mei

Vincennes - dinsdag 19 mei 2020 - Start: 16:25

Race 1: Prix Klytaemnestre

Een test voor vijfjarigen onder het zadel waar de meeting mee wordt geopend. Een aantal goede paarden aan de start zoals Finger de Rodrey (3), goede tweede achter Bazire zijn Fulton. Aan het einde van ‘le meeting d’hiver’ in een zeer goede tijd. Vervolgens een eenvoudige overwinning in Caen. Maar ook Féodale (2) is een kanshebber die na een moeilijke start van het jaar weer helemaal terug is. Farceuse du Pré (6) is in goede vorm wordt op het podium verwacht. Fille Vauloger (9) heeft een plaatskans net als Fiona Gendréenne (8) die een kleine rol kan spelen na zes maanden afwezigheid. Nederlandse belangen zijn er van Henk Grift zijn Fangio du Nord (7).

Plaats 1: Finger de Rodrey (3)
Plaats 2: Féodale (2)
Plaats 3: Farceuse du Pré (6)
Plaats 4: Fille Vauloger (9)

 

Race 2: Prix Camilla

Een mooie Groep III-race voor vierjarigen en is erg interessant met een aantal goede paarden. Zoals Gelati Cut (12) die goed in orde is en een zeer goed partij gaf aan Go On Boy tijdens zijn laatste optreden. Als hij zo doorgaat, zal hij moeilijk te kloppen zijn. Ook al zijn de Roger troepen niet ver weg met Gimy du Pommereux (10) als beste troef uit de stal. Maar ook Girolamo (8) die een aantal mooie verrichtingen heeft staan. De derde topper uit de stal is Good Morning (9), die het uitstekend deed deze winter in Cagnes sur Mer maar het ongetwijfeld zwaarder gaat krijgen op deze piste. Tussen hen zullen we Get Happy (7) kunnen verschijnen, die op 27 februari vijfde werd achter Gelati Cut Girolamo. Voordeel is vandaag de steun van Jean-Michel Bazire. Gilmour (6) vandaag met Eric Raffin kan hoog eindigen als hij niet veel meters verliest aan de start. Pas ook op voor de rentree van Golden Visais (2).

Plaats 1: Gelati Cut (12
Plaats 2: Gimy du Pommereux (10)
Plaats 3: Girolamo (8)
Plaats 4: Get Happy (7)

 

Race 3: Prix Héraclite

Wederom een Groep III race net als de vorige, echter is deze afdeling voor de dames. Gemme de Busset (13) in een open race, vorige week was ze in Caen onder het zadel in een semi-klassieke race waar ze prima derde werd. Gloria du Goutier (10) treft ditmaal niet de hengsten en zal hier zeker haar voordeel uit willen halen. Maar ook de Italiaanse All Wise As (9) die met ambities terugkeert naar Frankrijk. Maar ook de gecompliceerde Gondole Jenilou (7) die op een goede dag tot alles in staat is, een ware ‘tout ou rien’. Go Along (6) en Gaïa Olmenhof (12) behoren tot de overige outsiders net als Greyline (5). Arnas Cam (11) gaat vandaag zonder achter ijzers van start en kan met de grootmeester voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Gemme de Busset (13)
Plaats 2: Gloria du Goutier (10)
Plaats 3: All Wise As (9)
Plaats 4: Gondole Jenilou (7)

 

Race 4: Prix Kalmia

Een semi-klassieker voor driejarigen en is erg interessant en een vrij open race. Heartbreaker One (7) heeft laten zien dat hij één van de betere hengsten is en heeft daarom mijn hoge verwachting. Helgafell (9) is hierin zijn sterkste tegenstander natuurlijk. Na de galoppade in het Criterium des Jeunes zal hij zeker op revanche willen. Hooker Berry (6) was goede tweede in een Groep I race waarin hij Heartbreaker One versloeg. Hodake Védaquais (5) die zijn zwaarste race tot nu toe ondergaat nadat hij zijn eerste vier starts eenvoudig heeft gewonnen. Hakim Griff (4) deed het goed in Caen vorige week.

Plaats 1: Heartbreaker One (7)
Plaats 2: Helgafell (9)
Plaats 3: Hooker Berry (6)
Plaats 4: Hodake Védaquais (5)

 

Race 5: Prix Iapetus

Evariste du Bourg (17) komt met goede papieren aan de start en wil deze lijn ongetwijfeld net zo voortzetten. El Paso d'Occagnes (16) had in maart in Caen sterk gewonnen en zal proberen tegenstand te bieden. Ook Eros du Ferron (6) heeft bewezen op dit niveau mee te kunnen en behoort zeker in het trio thuis. Eliot Lucaxelo (15) heeft deze winter een aantal mooie resultaten neergezet en zal voor het podium wellicht in aanmerking komen. Erdeven Thonic (8) was uitstekend tijdens zijn laatste races en Eddy des Mulottes (12) loopt vandaag op blote voeten, voor de tweede keer in zijn carriere waarin hij de eerste maal tweede werd in Cabourg afgelopen zomer. Eurêka Vrie (14) is vandaag toevertrouwd aan ‘JMB’. Elan du Rocher (13) loopt vandaag ook weer eens zonder ijzers en mag ook niet ontbreken op de tickets.

Plaats 1: Evariste du Bourg (17)
Plaats 2: El Paso d'Occagnes (16)
Plaats 3: Eros du Ferron (6)
Plaats 4: Eliot Lucaxelo (15)

 

Race 6: Prix Emile Neveux

Een race voor de leerlingen in het monté genre waarin Dulcinée du Dollar (8), toevertrouwd aan een jonge bekwame jockey, de kans vindt om terug te keren naar succes. Ze zal voornamelijk moeite krijgen met Boris de Kara (6), die sinds enige tijd weer terug keert in deze specialiteit. Maar ook Dahlia du Bon Air (4) die het recent prima deed in Laval. Cash de l’Alba (10) behoort ook zeker tot de plaatspaarden net als Déesse des Landes (7) die vorige week in Cherbourg slechts zesde werd.

Plaats 1: Dulcinée du Dollar (8)
Plaats 2: Boris de Kara (6)
Plaats 3: Dahlia du Bon Air (4)
Plaats 4: Cash de l’Alba (10)

 

Race 7: Prix Ilmathar

We blijven in het monté genre met deze keer voor vierjarigen merries waarbij Greta (5) zeer goede kansen heeft als ze haar hoofd bij het werk houdt. Gloire et Beauté (8) heeft tijdens haar laatste race in wat teleurgesteld en zal zich graag willen revancheren met topjockey Eric Raffin. Guinée Dairpet (1) behaalde dit jaar twee vierde plaatsen en Grande Avenue (10) die het goed kan doen als ze haar dag heeft. Get Lovely Délo (3) zal voor het eerst op blote voeten gaan en moeten we zeker in de gaten houden.

Plaats 1: Greta (5)
Plaats 2: Gloire et Beauté (8)
Plaats 3: Guinée Dairpet (1)
Plaats 4: Grande Avenue (10)

 

Race 8: Prix Georges Courtois

De amateurs sluiten de meeting af met Dilf de Chamant (6) als favroiet. Hij was in maart in deze categorie na een tweede plaats formidabel met dezelfde rijder als vandaag. Emoi Spécial (5) was winnaar ook in Enghien op 13 maart en heeft de steun van één van de bekerende amateurs Pascal Garreau. Columbia (11) deed het goed in de provincie met twee nette klasseringen. Expert d'Erpion (10) won een verkoopkoers begin januari en bevestigde zijn goede vorm een maand later met een vierde plaats in een goede tijd. Het team achter Darby Kalouma (8) zal tevreden met een vierde of vijfde plaats net als Diabolo Night (1) die niet over het hoofd mag worden gezien.

Plaats 1: Dilf de Chamant (6)
Plaats 2: Emoi Spécial (5)
Plaats 3: Columbia (11)
Plaats 4: Expert d'Erpion (10)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.