Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Will Roger Downs - 13 april

Will Roger Downs - maandag 13 april 2020 - Start: 20:15

Race 1

TIAGO’S SONG (6) plaatste zich in drie uit tien races en is hier het te kloppen paard. Ze werd de laatste keer 3e op Will Rogers Downs en zag er sterk uit. Proud Mari (8) kan vandaag voor gevaar zorgen. Eén keer geplaatst geëindigd in zes gelopen races en laat enige verbetering zien. Ain’t No Fool (5) en Dream Nurse (3) zijn outsiders om rekening mee te houden. Ain’t No Fool (5) is een halfzus van Priceless Vision en maakt vandaag haar debuut. Ze won over 1200m en ik verwacht haar gemotiveerd aan de start. Dream Nurse (3) plaatste zich ook 3 keer in de laatste tien races, maar had het de laatste keer moeilijk en eindigde 6e over 1000m.

Plaats 1: TIAGO’S SONG (6)
Plaats 2: Ain’t No Fool (5)
Plaats 3: Proud Mari (8)
Plaats 4: Dream Nurse (3) 

 

Race 2

QUICKSILVER (8) maakte afgelopen maand zijn favorietenstatus waar en wist hier met drieënhalve lengtes te winnen over 1000m. Vandaag opnieuw de favoriet. Van de andere paarden maken English Investor (1) en Touch Em Up (2) de meeste aanspraak. English Investor (1) won al drie keer over deze afstand (1600m) en zal hier met vertrouwen starten. Touch Em Up (2) won vier keer in zijn carrière en deed dit over 1200m en 1600m. Beiden hebben hoge verwachtingen. The Moment Is Now (10) heeft al drie keer eerder gewonnen over deze afstand, maar werd laatst teleurstellend 7e op Turfway Park en zal het vandaag op Will Rogers Downs niet in de schoot geworpen krijgen.

Plaats 1: QUICKSILVER (8)
Plaats 2: English Investor (1)
Plaats 3: Touch Em Up (2)
Plaats 4: The Moment Is Now (10) 

 

Race 3

JUSTABOUTRIGHT (3) heeft in deze race de beste papieren. Won vorige maand op Will Rogers Downs indrukwekkend en versloeg Hallies Dream over 1000m met meer dan twee lengtes. Shanghai Sally (6) is terug op deze baan na vorige maand 2e te zijn geëindigd. Gebrand op een herkansing. Zapit (2) is een interessante keuze. Ze werd laatste op Remington Park afgelopen jaar en maakt vandaag haar comeback. Als ze haar laatste resultaat kan vergeten, behoort ze tot de kanshebbers. Billie G (1) is het best van de andere paarden. Ze won eerder over 1000m en kan vandaag opnieuw voor gevaar zorgen.

Plaats 1: JUSTABOUTRIGHT (3)
Plaats 2: Shanghai Sally (6)
Plaats 3: Zapit (2)
Plaats 4: Billie G (1) 

 

Race 4

WILLIE SPECIAL CATS (6) is in deze race de favoriet. Plaatste zich in vier uit acht races en werd laatst 2e op Sam Houston over 1600m. In deze vorm zal ze moeilijk te kloppen zijn. Victory Stripe (2) zal het vandaag niet cadeau geven. Heeft zich in twee uit vijf races geplaatst en werd in februari 2e op Delta Downs. Eén om rekening mee te houden. Gobarrygobarry (4) heeft een gunstig startnummer en kan het de favorieten lastig maken. Niet in de beste vorm, na een laatste plaats finish op Churchill Downs vorige maand, maar is beter dan de resultaten doen vermoeden. Rollin River (9) laat telkens verbetering zien en kan vandaag verrassen.

Plaats 1: WILLIE SPECIAL CAT (6)
Plaats 2: Victory Stripe (2)
Plaats 3: Rollin River (9)
Plaats 4: Gobarrygobarry (4) 

 

Race 5

Meerdere kanshebbers in deze race, maar in de huidige vorm krijgt D R C’s ARM CANDY (5) de voorkeur. Ze heeft een reeks mooie prestaties neergezet en ik verwacht dat ze genoeg snelheid heeft om vandaag te winnen. High Profile (1) won al vijf keer op 1000m en maakt vandaag haar debuut op deze baan. Ik verwacht een spannende strijd tussen deze paarden. Eurobeauty (2) won vier keer over 1000m en 1200m en maakt vandaag haar baandebuut op Will Rogers Downs. Ze zal extra gemotiveerd zijn om iets moois neer te zetten. Sandy Crest (10) eindigde hier vorige maand teleurstellend 8e, maar mag hier niet worden vergeten. Ze eindigde twee keer geplaatst uit vier races en is beter dan de verwachtingen voorspellen.

Plaats 1: D R C’s ARM CANDY (5)
Plaats 2: High Profile (1)
Plaats 3: Eurobeauty (2)
Plaats 4: Sandy Crest (10) 

 

Race 6

Ben’s Magic Stone (5) heeft al zes keer gewonnen tussen 1200m en 1600m en eindigt veelal geplaatst. Hij zal vandaag veel aanspraak gaan maken op de winst. Toch gaat de voorkeur uit naar FAR OUT KAILEE (2), die over 1600m al acht keer wist te winnen. Vorige maand eindigde hij 2e op deze baan en versloeg Ben’s Magic Stone (5) met drie lengtes. Deze paarden zullen niet veel voor elkaar onderdoen. Davka (3), die ook al zes winstpartijen onder zijn naam heeft gezet, is vandaag de gevaarlijkste outsider. Hij werd in november indrukwekkend 2e op Remington Park en is onlangs van stal verwisseld. Heeft minder wedstrijden in de benen, maar stelt niet vaak teleur. Fred’s Country Boy (6) won afgelopen maand op Will Rogers Downs met drieënhalve lengtes en zette een uitstekende race neer. In zijn huidige vorm kan hij vandaag voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: FAR OUT KAILEE (2)
Plaats 2: Ben’s Magic Stone (5)
Plaats 3: Davka (3)
Plaats 4: Fred’s Country Boy (6) 

 

Race 7

Paul With All (1) werd laatst teleurstellend 9e op Sam Houston Park, maar dat was tegen een sterker deelnemersveld dan vandaag. Eerder wist hij nog te winnen over 1400m en met zijn ervaring zal hij zich vandaag weer herpakken. Wilky G (3) is ook in klasse gedaald na een teleurstellend resultaat en zal zich willen bewijzen. Hij heeft zich in twee uit vier races geplaatst en gaat vandaag opnieuw voor een podiumplek. Baptism (2) is een halfbroer van Hamazingly Rich en won drie keer over 1200m. Hij werd vorige maand in zijn debuut op deze baan indrukwekkend tweede en doet weer mee voor de overwinning. MAYFAIR HEIGHTS (7) heeft de beste papieren. Won al zeven keer tussen 1000m en 1200m en zal hier goed voorbereid aan de start verschijnen.

Plaats 1: MAYFAIR HEIGHTS (7)
Plaats 2: Baptism (2)
Plaats 3: Paul With All (1)
Plaats 4: Wilky G (3) 

 

Race 8

Burgameister (6) presteert constant op verschillende afstanden en won al vijf keer tussen 1000m en 1600m. Ook wist hij de laatste keer op Will Rogers Downs met drie lengtes te winnen en zal waarschijnlijk een klasse stijgen als hij vandaag opnieuw kan winnen. Iza Daddy (1) heeft ook vijf keer gewonnen tussen 1200m en 1600m, maar werd derde op Sam Houston vorige maand en zal vandaag hard moeten lopen om aanspraak te maken. MY WAY OUT (2) krijgt de voorkeur. Hij zag er de laatste keer op Turf Paradise ontzettend goed uit toen hij met meer dan zes lengtes de overwinning behaald. Ik verwacht dat het vandaag dichter bij elkaar zal liggen. Deep Explorer (5) heeft veel overwinningen op zijn naam. Hij liep teleurstellend op Sam Houston Park laatst en eindigde laatste. Hij mag het vandaag voor een nieuwe stal proberen, maar moet van hele goede huize komen.

Plaats 1: MY WAY OUT (2)
Plaats 2: Burgermeister (6)
Plaats 3: Iza Daddy (1)
Plaats 4: Deep Explorer (5) 

 

Race 9

In deze race is Vallestina (11) een uitstekende keuze. Ze won vorige maand indrukwekkend op Santa Anita Park en versloeg de favoriet met tweeënhalve lengtes. Ik verwacht opnieuw een spektakel. Tulle (2) won al drie keer over deze afstand en wist in februari op Sam Houston Park met vijf lengtes te winnen, en gaat vandaag voor de hattrick. Shallow River (10) heeft ook twee wedstrijden op rij gewonnen en laat een uitstekende vorm zien. Eerder won ze nipt op Will Rogers downs over 1200m en zal zich vandaag opnieuw laten gelden. Toch gaat de voorkeur uit naar NEW YEARS LOVE (5) die vandaag een comeback maakt. Vorig jaar winnaar over 1000m en ik verwacht dat ze het over 1100m, met Floyd Wethey Jr in het zadel, het nog beter zal doen.

Plaats 1: NEW YEARS LOVE (5)
Plaats 2: Shallow River (10)
Plaats 3: Tulle (2)
Plaats 4: Vallestina (11) 

 

Race 10

In deze laatste race gaat de voorkeur uit naar SEAHAWK WAVE (2), die vorige maand op Will Rogers Downs over 1000m tweede werd. Als hij net zo’n race kan lopen als toen, is hij vandaag de grootste kanshebber. Handsome Traveler (11) maakt in dit deelnemersveld ook aanspraak op de overwinning. Hij werd vorige maand teleurstellend zesde op deze baan, maar ik verwacht dat hij vandaag extra gemotiveerd zal zijn. Totality (8) werd vorige maand 2e op Turf Paradise en is vervolgens van stal verwisseld. Hij maakt vandaag veel kans als hij die prestatie kan overtreffen. Van de overige paarden lijkt Inclusively (4) de beste keuze.

Plaats 1: SEAHAWK WAVE (2)
Plaats 2: Handsome Traveler (11)
Plaats 3: Totality (8)
Plaats 4: Inclusively (4) 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.