Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Will Roger Downs - 31 maart

Will Rogers Downs – dinsdag 31 maart 2020 – start 20:15u

Race 1

APPLE COUNTY(3) hield Queen of Alva(7) and Mizz Mattis (5) achter zich na een sterke finish over een kortere afstand twee weken geleden en zou dit kunststukje vandaag moeten kunnen herhalen. Nurse List (4) verschijnt ook in winnende vorm aan de start en zal zich niet zonder slag of stoot overgeven. Keanna (6) won hier vorig jaar in mei een maiden claimer en is hier voor het laatst gezien in een sterker bezet deelnemersveld in december.

Plaats 1 : Apple County (3)
Plaats 2 : Nurse List (4)
Plaats 3 : Keanna (6)
Plaats 4 : Queen of Alva (7)Race 2

Undivided (4) is in haar laatste vier starts drie keer als tweede geëindigd en hield Right On By (1) achter zich in de laatste race. Deze laatste is presteert constant op dit niveau en heeft een goede loting aan de binnenkant. Perfectly Precious (7) steekt in goede vorm maar is minder gelukkig in de loting en zal moeite hebben om een goede positie af te dwingen in de race. SMART RACHEL (6) werd verslagen op de baan van Sam Houston Park maar kan veel beter dan ze heeft laten zien, en ik verwacht dat ze haar vorm van vorige zomer hervindt en vandaag voor de winst gaat.

Plaats 1 : Smart Rachel (6)
Plaats 2 : Undivided (4)
Plaats 3 : Right On By (1)
Plaats 4 : Perfectly Precious (7)Race 3

ORNAMENTAL IRON (6), een winnaar hier in oktober, maakt een goede kans hier een zevende carrière overwinning te behalen. Toonaangevende jockey Ty Kennedy heeft met Aubrey (4) een baanwinnaar van Zia Park ook goede papieren om hoog te eindigen. Award It (2) behaalde vorige maand haar elfde overwinning in haar carrière op dezelfde baan en mag niet buiten de beschouwingen worden gelaten op dit niveau. Indian Gem (3) heeft in sterkere velden geracet sinds ze in oktober scoorde op de baan van Remington. Pretty Britches (1) eindigde als derde in deze ontmoeting, gevaarlijke outsiders.

Plaats 1 : Ornamental Iron (6)
Plaats 2 : Aubrey (4)
Plaats 3 : Award It (2)
Plaats 4 : Indian Gem (3)Race 4

NATIVE RIVER (1) wacht na 14 starts nog steeds op een overwinning en zal daar hier niet veel betere kansen voor krijgen dan vandaag. Hij versloeg zowel Concrete Finisher (8), Crowned Leader (6) en Abstract Paynter(5), die al 20 starts zonder overwinning is, al eens eerder. Dit lijkt het moment voor NATIVE RIVER (1) de winst te grijpen. Nieuwkomer Evie’s Prince(7), van een toptrainer / jockey-combinatie, hoopt op een succesvol debuut en dat zou mij eigenlijk niet eens verbazen.

Plaats 1 : Native River (1)
Plaats 2 : Abstract Paynter (5)
Plaats 3 : Concrete Finisher (8)
Plaats 4 : Evie’s Prince (7)Race 5

Shadowing (7) kon vorige week op steun rekenen op de baan van Sam Houston maar werd nooit echt een bedreiging voor de winst en komt vandaag wel voor niets minder dan een overwinning. Dakomo Rose (6) liet op een langere afstand een goede snelheid zien tijdens haar eerste start. Maar mijn verwachting is dat QUICK CALISIA (3) klaar is om er een echte race van te maken nadat ze hier twee weken geleden als tweede finishte. English (10) kwam ook goed uit de verf in deze race maar een ongunstige loting gaat haar hier vandaag niet aan de overwinning helpen.

Plaats 1 : Quick Calisia (3)
Plaats 2 : Shadowing (7)
Plaats 3 : Dakomo Rose (6)
Plaats 4 : English (10)Race 6

Whimsical Tale (6) heeft een succesvol debuut gemaakt op deze baan voor deze toonaangevende trainer. Deze race wordt praktisch haar tweede gegarandeerde overwinning op rij, voordat zij naar een hogere klasse zal promoveren. WHO’S FOOLING WHO (7) keerde terug na bijna een maand weggeweest te zijn in januari, toen Sherry Babe (2) achter haar eindigde. Heeft beter gepresteerd in hogere race klassen en is dus zeker een bedreiging. Letter Rip (4), een winnaar op Remington afgelopen december, keert terug eerder deze maand terug van een 3 maand durende pauze, wat in haar voordeel zou moeten werken.


Plaats 1: Who’s Fooling Who (7)
Plaats 2: Whimsical Tale (6)
Plaats 3: Letter Rip (4)
Plaats 4: Sherry Babe (2)Race 7

ANCONA (2) was recent tweede op de baan van Turf Paradise. Deze veelbelovende start werd vervolgd met een overwinning eerder deze maand op Turf Paradise. Beide starten waren in enigszins betere velden dan die van vandaag, dus een dubbele overwinning zou op papier de logische uitslag moeten zijn. Kottoncandy Kisses (6) en Data Baby (5) hebben elkaar om de beurt verslagen in de afgelopen weken met een kleine marge voor de eerstgenoemde. Ze moest alleen Ffurgie (7) voor zich dulden in hun laatste race op Remington in november.

Plaats 1:Ancona (2)
Plaats 2: Ffurgie (7)
Plaats 3: Kottoncandy Kisses (6)
Plaats 4: Data Baby (5)Race 8

My Wise Cat (4), die hier en op Delta park heeft gewonnen, aast op een hattrick, maar moet het opnemen tegen twee rivalen in bloedvorm. KATS SECOND SILVER (5) nam deel aan een allowance race op Sam Houston een paar weken terug en lijkt de grootste kanshebber te zijn. Echter, Shred The Rules (7) won een soortgelijke race op Sunland Park op een fraaie manier en is de grootste bedreiging voor mijn favoriet. Elkhorn Poet (3) heeft deelgenomen in hogere klasses dan deze en heeft een gunstige positie voor een podium plek.

Plaats 1: Kats Second Silver (5)
Plaats 2: Shred the Rules (7)
Plaats 3: My Wise Cat (4)
Plaats 4: Elkhorn Poet (3)Race 9

Our Musical Moment (7) is in uitstekende vorm door 4 van haar laatste 6 races te winnen. Ze heeft een positie aan de buitenkant en moet het opnemen tegen betere rivalen dus ze moet misschien moet ze pas op de plaats maken voor REACHREACHREACH (2). Ze liet Broadway County (1) en Fiddlers Tsunami (10) achter zich toen ze haar 2e recente overwinning hier pakte en zal moeilijk te verslaan zijn. Lakota Princess (9) won een claimer op Sunland Park in Januari, maar deze race ziet er moeilijker uit op papier.

Plaats 1: Reachreachreach (2)
Plaats 2: Our Musical Moment (7)
Plaats 3: Fiddlers Tsunami (10)
Plaats 4: Lokata Princess (9)Race 10

Het lukt Shawn Again (3) maar niet om een koers te winnen. Nul uit 13 races. Hij was enkele keren dichtbij en heeft een grote de kans om daar verandering in te brengen. Echter, BURBACH (8) die afgelopen 3 races in beter gezelschap heeft gelopen heeft de betere papieren om zijn rivaal te verslaan. Danzing River (7) is een ander paard die slecht in vorm is (heeft al 7 races geen plaats behaald). A La Omega (9) vormt wellicht de grootste bedreiging. Hij heeft in zijn enige 2 races een goed tempo laten zien en het zou geen verassing zijn om hem te zien strijden om de koppositie.

Plaats 1: Burbach (8)
Plaats 2: Shawn Again (3)
Plaats 3: A La Omega (9)
Plaats 4: Danzing River (7)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.