Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Will Rogers Downs - 21 april

Will Rogers Downs - dinsdag 21 april 2020 - Start: 20:15

Race 1

Er staan een paar winnaars aan de start in de race van deze meeting. Love To Learn (6) was in haar laatste optreden succesvol op deze afstand en baan en maakte een einde aan een paar tegenvallende resultaten. KIANA’S LOVE (3) zag er zeer sterk uit in haar gewonnen koers over een langere sprint en zou dit vandaag kunnen herhalen. Broke Financing (1) en Quiet Spring (4) kwamen net tekort voor de overwinning in hun vorige koers in deze klasse maar hoeven niets onder te doen voor de andere deelnemers. Lila’s Lucky Lady (5) keert terug aan de start sinds september en zal zich direct willen gaan laten zien.

Plaats 1 : Kiana’s Love (3)
Plaats 2 : Love to Learn (6)
Plaats 3 : Broke Financing (1)
Plaats 4 : Lila’s Lucky lady (5) 

 

Race 2

Grote favoriet voor de winst lijkt Assay (6) die zeer sterk en nipt tweede werd in een koers over op eenzelfde baan en afstand. Hij versloeg Owen the Great (1) en Proud moments (8) in deze koers maar zij zullen zich niet weer laten verrassen. Mijn favoriet is A LA OMEGA (7), hij won hier vorige maand met groot verschil op een maiden claimer en zou de langere afstand van vandaag prima aan moeten kunnen. Native River (4) won ook een maiden claimer maar kon de daaropvolgende race geen indruk maken en zakt nu weer een klasse terug.

Plaats 1 : A La Omega (7)
Plaats 2 : Native River (4)
Plaats 3 : Owen the Great (1)
Plaats 4 : Assay (6) 

 

Race 3

Unleash the Beast (11) kon geen indruk maken in zijn vorige koersen en zakt een klasse terug om hier verandering in te brengen maar heeft een ongunstige loting om goed te maken, ditzelfde geldt voor Soul Of Discretion (10). Cheers and Prayers (3) kwam als derde over de finish in zijn vorige koers en zal deze terugkeer een goed vervolg willen geven. TEXAS LONG BOW (8) is ondanks zijn teleurstellende vorige koers de favoriet voor deze race. Hij moet veel beter kunnen en moet dat gaan laten zien in dit deelnemersveld.

Plaats 1 : Texas Long Bow (8)
Plaats 2 : Unleash the Beast (11)
Plaats 3 : Cheers and Prayers (3)
Plaats 4 : Soul of Discretion (10) 

 

Race 4

Honest N Lucky (3) werd in januari verslagen door PADDY O (6) op deze afstand en baan maar heeft daarna twee keer gewonnen hier in Will Rogers Downs. PADDY O won vervolgens zeer overtuigend op de sprint en heeft met D. Cabrera een zeer ervaren jockey aan de teugels. Indian Gem (8) wist in haar sprints dit jaar nog niet op het podium te eindigen en zal het op de langere afstand waarschijnlijk beter gaan doen. Undivided (7) versloeg in haar vorige race over deze baan en afstand onder andere Perfectly Precious (2) en zal weer sterk en voorbereid aan de start verschijnen. Syrah (1) komt hierheen vanuit Delta Downs om haar topvorm weer terug te vinden.

Plaats 1 : Paddy O (6)
Plaats 2 : Indian Gem (8)
Plaats 3 : Undivided (7)
Plaats 4 : Honest N Lucky (3) 

 

Race 5

Southgate (5) zou het vandaag makkelijker moeten krijgen dan in zijn voorgaande koersen. Hij krijgt in ieder geval de voorkeur boven zijn stalgenoot November Mike (1) die ook nog niet heeft weten te overtuigen over de lange afstand. Caney’s Ghost (6) start voor het eerst voor deze afstand en zou zich direct kunnen plaatsen boven Pretty Special (2) en Khola (4). GREAT FACES (3) maakte een sterke indruk in zijn vorige koers waarin hij nipt werd verslagen om de winst. Door het behaalde resultaat in dit sterke deelnemersveld is hij mijn favoriet vandaag.

Plaats 1 : Great Faces (3)
Plaats 2 : Southgate (5)
Plaats 3 : Caney’s Ghost (6)
Plaats 4 : November Mike (1) 

 

Race 6

HOBOKEN (4) is de favoriet in deze koers na sterke optredens in sterkere deelnemersvelden in zijn vorige races op de baan van Houston. Corky (1) heeft goede resultaten behaald in deze klasse en heeft de gunstige loting. World (2) werd twee weken geleden op deze baan en afstand nog verassend tweede en zal dit vandaag willen herhalen. Little Bubs (6) maakt zijn debuut op de baan en kan de verwachtingen overtreffen. Therunawayrocket (12) en Big Headed Baby (11) zullen hard moeten starten om niet direct in de problemen te komen vanaf de buitenkant.

Plaats 1 : Hoboken (4)
Plaats 2 : Corky (1)
Plaats 3 : World (2)
Plaats 4 : Little Bubs (6) 

 

Race 7

Oklahoma Line (1) eindigde voor Daring Ego (3) toen hij hier onlangs tweede werd en zou dit opnieuw moeten kunnen. CONCRETE FINISHER (6) heeft zijn eerste overwinning behaald met een sterker koers op dezelfde afstand en baan. Jerry’s Vision (5) moet deze afstand aankunnen maar zal in dit deelnemersveld een flinke verbetering moeten laten zien om zich te mengen in de strijd om de eindzege.

Plaats 1 : Concrete Finisher (6)
Plaats 2 : Oklahoma Line (1)
Plaats 3 : Daring Ego (3)
Plaats 4 : Jerry’s Vision (5) 

 

Race 8

Aan de start een paar sterke deelnemers met een zeer ongunstige loting waardoor het vanaf het begin direct hard zal gaan. Pretty Britches (10) versloeg Award It (12) in hun vorige ontmoeting toen ze sterk eerste werd. Alex Bourbon (11), ook vanaf de buitenkant, heeft twee keer op rij gewonnen en gaat voor de hattrick. Ten Count Out (1) kan hard starten en zal daar voordeel van hebben. SETTLE DOWN EILEEN (2) had een teleurstellende vorige start en zal zich hier in Will Rogers Downs vandaag willen bewijzen als kanshebber voor de overwinning.

Plaats 1 : Settle Down Eileen (2)
Plaats 2 : Pretty Britches (10)
Plaats 3 : Ten Count Out (1)
Plaats 4 : Alex’s Bourbon (11) 

 

Race 9

KANSAS CITY ZIP (6) won aan het begin van dit jaar een zeer sterk bezette koers en is daarom mijn favoriet voor vandaag hier. Man U (5) heeft drie van zijn zes starts tot zover gewonnen en maakt indruk in deze klasse. Fayette Warrior (4) won in february nog een koers maar is daarna niet heel overtuigend geweest in de uitslagen en zal dus moeten gaan verbeteren om dit om te draaien. Quality Rocket (2) heeft een gunstige loting en zal de teleurstelling van zijn vorige koers vandaag willen vergeten met een sterke race.

Plaats 1 : Kansas City Zip (6)
Plaats 2 : Man U (5)
Plaats 3 : Quality Rocket (2)
Plaats 4 : Fayette Warrior (4) 

 

Race 10

Hot ’n Notty (12) zal vandaag alle zeilen bij moeten zetten om vanaf de buitenkant de overwinning binnen te slepen. Westmont (5) laat altijd zien met de beste mee te kunnen en kan vandaag ook een belangrijke rol gaan spelen. Cyclone Dan (7) heeft dit jaar nog niet veel gekoerst maar deed dit altijd in sterkere races. PATRIOT (6) profiteerde van zijn degradatie naar een lagere klasse door direct te winnen en kan dat in deze race weer doen. "

Plaats 1 : Patriot (6)
Plaats 2 : Hot ’n Notty (12)
Plaats 3 : WEstmont (5)
Plaats 4 : Cyclone Dan (7) 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.