Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Wolvega - 3 januari

Wolvega - vrijdag 03 januari 2020 - Start: 17:20

Race 1: Prix Expo Etalons

Dillinger Gentil (6) won zijn laatste start op deze baan en kan ook op de langere afstand van vandaag een hoog tempo aan. Hij heeft de buit nog niet binnen tegenover trainingsgenote Emeraude Jiji (12), die in goede vorm steekt en op 13 december nog won, en Evolutif d’Am (7), die de laatste keer een vormverbetering toonde en zonder ijzers weer een voorname rol kan spelen. Diamond ER (3) liet de laatste keer aardige progressie zien en kan dat hier bevestigen. Defi Magik (1) is er altijd bij en doet weer mee voor de plaatsen, net als Disco Jet (4), die op 13 december met een 2e plaats achter Emeraude Jiji liet zien waartoe hij in staat is, hij kan doorgaan op de goede weg.

Plaats 1: Dillinger Gentil (6)
Plaats 2: Emeraude Jiji (12)
Plaats 3: Evolutif d’Am (7)
Plaats 4: Diamond ER (3)
Plaats 5: Defi Magik (1)

 

Race 2: Midwintercriterium

Een prachtig veld goede paarden in dit Midwintercriterium. Na een vlekkeloze campagne in Duitsland liep Prosperous (5) een hele goede koers op Vincennes waar hij achter de onklopbare winnaar Short In Cash een goede 4e plaats behaalde vlakbij Vincero’Gar die oudjaarsdag ook won op Vincennes. Hij lijkt hier moeilijk te verslaan. Achter hem kan de strijd om de plaatsen gaan tussen Hambo Transs R (7), die er werkelijk altijd bij is en zelfs in de Giganten goed meedeed, en As des Jacquets (8), die met een snelle zege liet zien weer helemaal terug te zijn. Versus As (6) doet het uitstekend onder het zadel maar kan hier zonder ijzers ook voor de sulky een rol spelen voor de plaatsen. Banker Transs R (3) en SJ’s Junior C (4) treffen het vandaag zwaarder dan anders maar een plaatsgeld moet erin kunnen zitten.

Plaats 1: Prosperous (5)
Plaats 2: Hambo Transs R (7)
Plaats 3: As des Jacquets (8)
Plaats 4: Versus As (6)
Plaats 5: Banker Transs R (3)

 

Race 3: Prix de Mons

Zuleika Font (2) liep na rust een goede koers en zal nu wat scherper zijn. Daarom achten wij haar in staat om ditmaal voor te blijven op Hasta La Vista (3), die de laatste weken steeds beter in vorm is gekomen, en Hour Of Power (1), die op basis van de snelle tijden uit zijn laatste starts hier niet onderschat mag worden. Hunter Montana (6) was in Alkmaar tweemaal niet te stuiten maar op deze baan is winnen blijkbaar wat lastiger, hij hoort op de tickets thuis. Zarch Wise As (5) loopt zonder ijzers en heeft zicht op een plaats, net als Gibson Boko (8), die netjes won in een amateurkoers en bovendien de steun heeft van Robin Bakker.

Plaats 1: Zuleika Font (2)
Plaats 2: Hasta La Vista (3)
Plaats 3: Hour Of Power (1)
Plaats 4: Hunter Montana (6)
Plaats 5: Zarch Wise As (5)

 

Race 4: Prix Billie de Montfort

Fortuna Phyt’s (5) is in vorm en wist ook in Le Croise Laroche goed mee te komen in een sterk veld. De Korean-dochter krijgt daarom in dit veld onze voorkeur. Zij zal op haar hoede moeten zijn voor Dame Quick (7), die de laatste keer een verdiende zege boekte en hier weer een voorname rol kan spelen. Dona de Vrie (8) was in haar laatste vijf starts op het podium te vinden en een dergelijke klassering zit er vandaag opnieuw in. Dolly Pop (7) doet weer mee voor een mooi plaatsgeld. Esmeralda Face (9) is wisselvallig maar op een goede dag mag zij niet te snel weggelaten worden. Fulana de Tal (1) liep hier laatst een nette koers over de afstand van vandaag en zij komt achter de genoemde paarden.

Plaats 1: Fortuna Phyt’s (5)
Plaats 2: Dame Quick (7)
Plaats 3: Dona de Vrie (8)
Plaats 4: Dolly Pop (7)
Plaats 5: Esmeralda Face (9)

 

Race 5: Prix de Son Pardo

Ahura Mazda Font (8) is nog ongeslagen en verbetert nog steeds. Zij staat er qua winsom perfect in en kan hier een vierde zege op rij behalen. Jawis (3) bevestigde zijn zege op deze baan met een klinkende zege in Alkmaar en hij lijkt de gevaarlijkste tegenstander voor onze favoriete. Ivor VH (1) ging bij zijn heroptreden van de benen maar hij liet begin dit jaar al veel snelheid zien en we durven hem daarom weer aan te bevelen, zeker nu hij zonder ijzers loopt. Maesta Hill (5) was even weg na een trainerswissel en zij heeft zicht op een plaatsgeld net als Kia Ora (7), die hier tweemaal 3e was. Indy Starlake (6) kan verbeterd zijn na haar heroptreden van 13 december, we mogen de snelle merrie niet onderschatten.

Plaats 1: Ahura Mazda Font (8)
Plaats 2: Jawis (3)
Plaats 3: Ivor VH (1)
Plaats 4: Maesta Hill (5)
Plaats 5: Kia Ora (7)

 

Race 6: Prix d’Avenches

Een koers met meerdere mogelijke winnaars. Zurich As (7) loopt hier voortdurend goede koersen en de Broadway Hall-zoon verdient weer eens een overwinning. Hij zal daarvoor af moeten rekenen met Bella del Sol (3), die op Alkmaar niet uit de voeten kon maar op deze baan erg regelmatig voorin te vinden was, en Iowa River (5), die bij haar heroptreden in Duitsland met een supersnelle zege liet zien waar zij toe in staat is. Shabani BR (2) ging in zijn laatste start van de benen na twee snelle zeges en hij is ook een potentiele winnaar. Loverboy Vrijthout (1) en de van lange rust komende Harrison Boko (6) doen mee voor de plaatsen.

Plaats 1: Zurich As (7)
Plaats 2: Bella del Sol (3)
Plaats 3: Iowa River (5)
Plaats 4: Shabani BR (2)
Plaats 5: Loverboy Vrijthout (1)

 

Race 7: Prix de Berlin Mariendorf

Girlofmanymissions (6) liet in Duitsland zien wat zij kan en in die vorm moet zij ook hier een eerste kans hebben. Iznogood Darby (7) was in Alkmaar geschrapt, op een goede dag is hij zeker een kandidaat voor de zege. He Gerritdelange (4) is enorm trouw en heeft hier weer zicht op een mooie klassering. Jewel Star (8) komt na een teleurstellend klassiek seizoen terug van rust, hij zal wellicht nog een start nodig hebben maar qua klasse mogen we hem niet onderschatten. Goo River Flevo (5), wiens rentree de mist in ging, en Hendrik Schermer (1), die hier al eens won aan meer dan 100 tegen 1, hebben kans op de plaatsgelden.

Plaats 1: Girlofmanymissions (6)
Plaats 2: Iznogood Darby (7)
Plaats 3: He Gerritdelange (4)
Plaats 4: Jewel Star (8)
Plaats 5: Goo River Flevo (5)

 

Race 8: Prix de Gelsenkirchen

De meeting wordt besloten met de koers voor de beginnersklasse met meerdere jonge talenten in het veld. Just Massive (1) kwalificeerde op 13 december netjes achter ervaren paarden en kan zijn carrière hier optimaal beginnen. Hij zal de benen moeten strekken om voor te blijven op Velten Pokerface (7), die buiten de fouten voldoende snelheid heeft om deze koers naar zich toe te trekken, maar ook op Go Without ID (5), die op 20 december een prima 4e plaats behaalde. Fromheaven Idzarda (4) werd achter hem 5e en zal van deze debuutkoers veel geleerd hebben, hij kan er weer bij zijn. Inflation (6) deed in twee starts na rust hier niets verkeerd en gezien de getoonde tijden zou hij voor een verrassing kunnen zorgen. J.J. Stitch (2) liep zijn test al in september en staat hier tegen de oudere en meer ervaren paarden voor een vrij zware opgave.

Plaats 1: Just Massive (1)
Plaats 2: Velten Pokerface (7)
Plaats 3: Go Without ID (5)
Plaats 4: Fromheaven Idzarda (4)
Plaats 5: Inflation (6)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.